Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Krzysiu12
Cytat(cnb @ Feb 14 2008, 11:28:38) *

zajebiste buciki robisz i super że do PES 6 też, mógłbyś podać pełne nazwy tych butów?
koziolek
cnb wszystkie te twoje buciki są zajebiste!!! Trzymaj tak dalej!!!
cnb

grzesio1712
cnb ranisz mi serce tongue.gif bo nie mogę użyć wszystkich twoich tekstur sad.gif
Jacmen
Co tu mam powiedzieć chyba się powtórzę, butki super !!!
DAW
Cytat(cnb @ Feb 13 2008, 20:18:41) *
nie wyświetla zdjęcia

http://img100.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6si3.png

Chodzi mi o te tylko do pesa 2008 razem z bumpem...Mozna?? :/ Dzieki uprzejmie!! smile.gif
Vadiim
perfekcyjna robota ;-)
Choc jak juz ktos dobrze tu wspomnial w temacie..
Nie mozesz skrzydel rozwinac bo niestety w 08 brakuje czegos takiego jak bootserver..
ale robota naprawde fachowa.. wink.gif
3maj sie.
arm
Świetne Lotto! Można prosić o wersję do PES-a 6?
cnb
CYTAT(DAW @ Feb 14 2008, 23:22:16) *
http://img100.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6si3.png

Chodzi mi o te tylko do pesa 2008 razem z bumpem...Mozna?? :/ Dzieki uprzejmie!! smile.gif

niestety nie mam fotek....

CYTAT
Świetne Lotto! Można prosić o wersję do PES-a 6?

arm
Wielkie dzięki!
cnb
BoBaN
przekozackie predatorki, czekam na finala, no i mam nadzięję że wkońcu jakąś paczuchę wypuścisz;)
cnb
póki co folder z moimi butami wazy 121 mb xD i zawiera 103 foldery...może jeszcze troszkę doprodukuje i coś wypuszczę

ale chyba niema sensu żeby wypuszczać paczkę jak na forum są wszystkie buty
Vadiim
super robota.. kapitalny szus smile.gif

moglbys wydac ver. do szósteczki smile.gif ?
strzaleczka.
Arsenal
cnb sory że w twoim temacie
mogę prosić o OF z wszystkimi transfermai
cnb
Vadiim
Kolejny swiety but wink.gif
Kapitalna jakosc, swietne wykonanie .. .
Pozostaje zalowac po raz kolejny, ze niestety tych butow nie jestem w stanie uzyc w grze smile.gif
no coz..
strzalka.

edit.
dzieki wielkie cnb wink.gif
swietna robota.
cnb

panowie pykać komenty!!!!!
arm
Buty świetne jak zawsze! I jeśli można to jeszcze mały konwercik do 6-tki... rolleyes.gif
cnb

cnb
cnb

cnb
dj_adriano
nie no miażdżą system twoje produkcje nic innego niemożna napisać Kapitalne
Krzysiu12
zajebiste bootki biggrin.gif
cnb

Flisak
Super buty. Na prawdę masz talent.
PS Sory, że nie daję ostatnio moich prac, ale nie mam czasu na takie photoshopowe prace
arm
Super prace jak zwykle! Można prosić o wersję do 6-stki??? rolleyes.gif
perONE

Edit: cnb ale podobne tongue.gif
cnb
perone to nie te tongue.gif

BoBaN
Przeznakomite buty! Masakra!! Mistrz! Czekam na kolejne prace!
razor.
Co za jakość!!! ohmy.gif happy.gif ohmy.gif
ComeBack
Cytat(cnb @ Feb 20 2008, 16:03:57) *

Idealne...tylko nie podoba mi sie styl robienia tych calzm bumpow czy jak to sie ziwe...te cienie sie nie lacza...musisz inaczej pokombinowc
POZDRAWIAM
cnb
nie czaję o co Ci chodzi... zapewniam że bumpy są dopasowane.... one nie mają wyglądać, one mają być xD
razor.
cnb,wydajcie "MEGA PACZKĘ" wszystkich butów umieszczonych w tym temacie wink.gif
Na pewno tak będzie łatwiej pobrać,niż przekopywać cały temat i po kolei zapisywać textury.

ComeBack miał na myśli to,że te całe podteksturki wyglądają nieestetycznie.Podzielam Jego zdanie,lecz nie wiem czemu one służą. huh.gif
Jak narazie widzę jest to tylko płaskorzeźba istniejącej teksturki.

[Pozdrawiam]
cnb

cnb
jakiś komentarz?? chociaż jeden ?? :>
razor.
Dlaczego ta pierwsza teksturka jest tak duża?
Bucik naprawdę prezentuje się ciekawie smile.gif

Do czego służa te bumpy? Jak narazie widzę jest to tylko płaskorzeźba istniejącej teksturki.
grzesio1712
ta pierwsza tekstura jest w HD i zmniejszona do wielkości tekstury właściwej, przez to szczegóły mają lepszą jakość, a bump służy do tego, aby w grze but nie był płaską teksturą, tylko po to, aby nadać taki efekt, że znaczki są naszywkami i są wypukłe wink.gif
PS. buty naprawdę pierwsza klasa tongue.gif
Rossinho
Cytat(cnb @ Feb 2 2008, 22:45:48) *

upsss, sorry za post pod postem.... to z przyzwyczajenia i pośpiechu, naprawdę sorry

Cytat(cnb @ Jan 13 2008, 15:08:58) *
nike vapor IV ORANGE/BLACK

V2

V3

Proszę o converta tych bucików do PESia 6 tongue.gif. Z góry Wielkie Bóg Zapłać:*
Kriss91
Estetycznie rzecz biorąc nie ma wiele rzeczy do poprawy biggrin.gif "Na chama" by się coś oczywiście znalazło, ale po co psuć klimacik?? tongue.gif
Oby tak dalej wink.gif

PZDR
cnb

Rossinho
Dziękuje bardzo smile.gif
cnb
proszę bardzo wink.gif
mati6a
Mam do was pytanie
Dlaczego jak wgralem tekstury i plik bin to teraz mi sie niewlacza PES :/
Mozecie jakos pomuc ??
l

To juz niewazne
11A
CNB nie no zajebisty jestes
zeby tak robic buty to trzeba byc tylko toba tongue.gif

pozdrawiam
Pitermistrz
Super butki!!! Wszystkie twoje są takie( wiem bo przejrzałem ten temat)! Tak trzymaj biggrin.gif
cnb
nike steam II

BoBaN
Przeznakomite!! Wciąż czekam na paczke;] mam nadzieję że znajdą się w niej biny. bo ja mam problemy z ich robieniem..;/
cnb
nike total 90 Shot

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.