Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 12 2008, 16:40:10) *

poprawka, tamte świecą się jak psu jaja dzięki czemu źle wyglądają w grze, tu zmniejszyłem efekt odblasku:

Spoko są możesz wrzucić screeny jak wyglądają w grze????
cnb
screen niedługo, bo robi je znajomy wink.gif ja je wrzuci na inne forum to pokażę i tutaj wink.gif
a póki co :
Karim Benzema personalization

-----------------------------------------------------------------------------------------

poprawka łyżwy bo była za duża..... w grze nachodziła na podeszwę :

Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 12 2008, 17:21:09) *
screen niedługo, bo robi je znajomy wink.gif ja je wrzuci na inne forum to pokażę i tutaj wink.gif

Aha dzięks sorki że tak post pod postem
cnb
screen jest stronę wcześniej wink.gif
rychal(rsix)
Fajne samograje! wink.gif.. Planujesz może taką wersje kolorystyczną?? rolleyes.gif :
Marcin28J
Możesz je wrzucić na imageschak czy cs takiego ???

Sory za post pod postem,,naprawde

Szacunek dla cnb buty naprawdę fajne
cnb
CYTAT(rychal @ Jan 12 2008, 21:48:05) *
Fajne samograje! wink.gif.. Planujesz może taką wersje kolorystyczną?? rolleyes.gif :

czytam w twoich myślach tongue.gif

właśnie je skończyłem, chcę wrzucić, a tu prośba o nie tongue.gif

zrobiłem ale nike vapor sl , a te ze zdjęcia to nike vapor IV ale mało się różnią tongue.gif

poprawka:

JUTRO ZROBIĘ MV IV w tej kolorystyce wink.gif
rychal(rsix)
Dzięki ziomek!, jesteś wielki wink.gif.. Czekam na MV IV tongue.gif..
cnb
next correct:

perONE
widzew ze edycja idzie coraz szybciej.
extra!!
johnny_cage
wonderful boot incredible!
cnb
nike vapor IV ORANGE/BLACK

V2

V3

cnb
Cristiano Ronaldo Personalization :

ComeBack
M A S T E R ! ! ! ohmy.gif
POZDRAWIAM;)
Marcin28J
cnb mozesz wrzuciec te czerwone nike zoomair na sendspace??

Jak będziesz miał czas to machnij takie
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...rchQuery=Tiempo
rychal(rsix)
cnb - Jesteś klasą sam dla siebie. Gratulacje i dzięki za te samograje! happy.gif
11A
mv4 te fioletowo-niebiesko-i jakies tam wub.gif
jak napisla rychal (czyt. wyzej tongue.gif )

pozdrawiam
Przemek23
Czy mógłby mi ktoś zrobić bina tych dwóch butów? Bo ja jakoś sam nie mogę. ;/

Pierwszy:

Drugi:

z góry wielkie dzięki.
cnb
ostatni raz wrzucam komuś biny.... nie po to napisałem instrukcję moim łamanym angielskim......

http://www.sendspace.com/file/7070r6
Przemek23
Cytat(cnb @ Jan 13 2008, 21:03:37) *
ostatni raz wrzucam komuś biny.... nie po to napisałem instrukcję moim łamanym angielskim......

tylko że jakoś nie idzie mi zrozumieć tej instrukcji. dzięki za biny i sory za kłopot.
Witex15
U mnie wszystko jest wporzo z wgrywaniem textury i bumpa, tylko mam takie pytanie jak zapisać np. tą wgraną texture i bumpa żeby zapisał się jako oddzielny plik bin?
cnb
Witex15
Aha, już wiem dzięki.smile.gif
Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 13 2008, 21:03:37) *

a możesz wrzucić też total 90 te czerwone bo też nie kapuje tego po angielsku ale mam afsexplorer a tu jest akurat po polsku opisane wink.gif
cnb
a co jest napisane w mojej sygnaturce?? do tego potrzebny jest GGS już napisałem, że nie wrzucam binów dla nikogo
Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 14 2008, 13:31:48) *
a co jest napisane w mojej sygnaturce?? do tego potrzebny jest GGS już napisałem, że nie wrzucam binów dla nikogo

no mam ggs-a i tam trzeba texturke wstawic ja jej nie wstawie w necie robie wszystko tak jak jest w pierwsym poscie
prosze wez chociaz teksturke daj

PS: Tiempo z pierwzego postu bardzo ladne sciagnalem i zainstalowalem piekna brama na poczatek z daleka ŻURAWSKIM biggrin.gif

no tak w ierwszym poscie jest napisane jak przez ggs ale nie ma jak bina skombinowac stąd chyba ze u mnie niewyswietla czy co blink.gif

tu trzeba zapisz obraz jako??? i pozniej jako bina wczytac????????

aaaaa zajarzylem dzieki cnb twoje buty sa najlepsze!!! tiempo wymiataja dla sedzi tez pasuja
Witex15
CNB jeśli pozwolisz to jak ktoś chce bina to mogę go zrobić, mam większość twoich butów, a mam dość dużo czasu a już wiem jak to się robi. Więc jak pozwolisz to będę robił biny.
BoBaN
skoro witex mozesz to zrób bina do tych Vaporów IV pomaranczowych, tylko bez persona.
Witex15
Cytat(BoBaN @ Jan 14 2008, 16:24:58) *
skoro witex mozesz to zrób bina do tych Vaporów IV pomaranczowych, tylko bez persona.

Proszę Nike MV IV (bin). smile.gif
cnb
CYTAT(Witex15 @ Jan 14 2008, 16:16:32) *
CNB jeśli pozwolisz to jak ktoś chce bina to mogę go zrobić, mam większość twoich butów, a mam dość dużo czasu a już wiem jak to się robi. Więc jak pozwolisz to będę robił biny.

Witex15 spadasz mi z nieba biggrin.gif oczywiście ,że możesz robić biny biggrin.gif
Marcin28J
Mam problem:

gdy wlaczam gre to te buty są niebieskie w ggs jest wszystko normalnie może to zależy od tego czegoś zaznaczone czerwnoym kolorem lub tam gdzie jest pierwszy obrazek to też zaznaczylem kolorem czarnym i te niebieskie tez jest kolo jezyka

PS zrobilem tak jak jest na 1 stronie

Witex15 weż wrzuc bina dal tych czerwonych nike supremacy wdzięczny będę
BoBaN
Cytat(cnb @ Dec 27 2007, 22:24:55) *

Witex zrobiłbyś jeszcze bina tych bucików?tongue.gif
cnb
CYTAT(Marcin28J @ Jan 14 2008, 17:25:25) *
Mam problem:

gdy wlaczam gre to te buty są niebieskie w ggs jest wszystko normalnie może to zależy od tego czegoś zaznaczone czerwnoym kolorem lub tam gdzie jest pierwszy obrazek to też zaznaczylem kolorem czarnym i te niebieskie tez jest kolo jezyka

PS zrobilem tak jak jest na 1 stronie

Witex15 weż wrzuc bina dal tych czerwonych nike supremacy wdzięczny będę

to raczej nie wina niebieskich czubków

następna praca:

Witex15
Cytat(BoBaN @ Jan 14 2008, 17:39:47) *
Witex zrobiłbyś jeszcze bina tych bucików? tongue.gif

Proszę Adidas adiPure Grey-White

A tu paczka samych mercuriali 2 pary SL, 3 pary Vaporów III i też 2 pary Vaporów IV.smile.gif
Nike Mercurial Bootpack
Nike Mercurial Bootpack v2 by CNB

PS. CNB, bumpa nie powinno się przeciągać na 11 plik? W tutku na 1 stronie jest że na 8?!
W nowszej wersji ggs, bump zaczyna się na 11.

PS2. Wersja 2 zawiera te nowe vapory. smile.gif
cnb
nie wiem jak to robi reszta..... ja u siebie przeciągam na 8 slot <tam gdzie się zaczynają bumpy>

BoBaN
Witex wielkie dzięki:)

Cnb planujesz może zrobić jeszcze jakieś Vapory IV? np. Białe z niebieskim, czerwone?
Czy narazie fotek nie ma?

PS. ostatnia pracka przednia;)
cnb

edit by Alek !!!!

na inne wersje kolorystyczne nie mam fotek, chyba że porozmawiamy z Alkiem żeby wykonał następne znakomite edycje
11A
az sam jestem z nich zadowolony tongue.gif
fajne mv3

pozdrawiam
BoBaN
jak dla mnie idealne!! MAX!!
cnb
ale nic by nie wyszło bez doskonałej textury którą można przerobić tongue.gif:P:P:P:P
Marcin28J
Witex15-weź wrzuć bin dla nike supremacy (czerwone na stronie 36 ) dzięki z góry
Witex15
Cytat(Marcin28J @ Jan 15 2008, 20:08:26) *
Witex15-weź wrzuć bin dla nike supremacy (czerwone na stronie 36 ) dzięki z góry

Proszę http://www.sendspace.pl/file/Vl8v3UxZ/. smile.gif
Marcin28J
Cytat(Witex15 @ Jan 15 2008, 20:52:56) *

Dzięki!!! Wy jesteście najlepsi cnb robi bardzo fajne buty a witex wrzuca biny i jest git...takie wypasy to tylko w polsce wink.gif heheh dzieks
Witex15
Cytat(Marcin28J @ Jan 15 2008, 21:19:28) *
Dzięki!!! Wy jesteście najlepsi cnb robi bardzo fajne buty a witex wrzuca biny i jest git...takie wypasy to tylko w polsce wink.gif heheh dzieks

Z tym "Wy jesteście najlepsi..." to trochę przesadziłeś robienie binów nie jest trudne, więc całą tą świetną robote wykonał CNB, dlatego dla niego wielki szacuneczek! biggrin.gif
cnb

perONE
extra jak zawsze dry.gif
DAW
siemano wszystkie prace ekstra!!
Moze ktos wykonac te buciki:http://img70.imageshack.us/my.php?image=r10brownjo5sw1.png
http://img231.imageshack.us/my.php?image=n...gend2bp4xj0.png
http://img90.imageshack.us/img90/9805/16cs8tf6.th.png
do pesa 2008??
bylbym bardzo wdzieczny. kiedys te lasery gdzies widzialem ale nie moge teraz znalezc gdzie...sad.gif
Z gory dzieki i pozdro dla wszystkich!
Flisak
Bardzo ładnie posklejałeś te wszystkie zdjęcia. Brawo. Tylko w jednym miejscu chyba trochę za jasny czerwony jest
Marcin28J
Witex sorki że tak nachodzę ale buty są nadal niebieskie sad.gif wygrywam je za pes orginal te srebrne 7494 koniecznie trzeba za 7501 wgrac????
cnb
Nike Talaria IV FG - Orange/Navy

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.