Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
11A
michal1994

Krzysiu zajme sie tym jutro

pozdro
Krzysiu12
Cytat(alek @ Aug 28 2007, 22:37:06) [snapback]179250[/snapback]
Krzysiu zajme sie tym jutro
pozdro

Dobra alek, na Ciebie to zawsze można liczyćsmile.gif

tu masz jeszcze kolejne fotki ty butów:
1. but:

2. but:
jonhio
ale to poczekam na te lepsze
michal1994
dzieki alek
11A
Jonhio

Auriko

Krzysiu teraz biore sie za twoje

pozdro
Krzysiu12
Cytat(alek @ Aug 29 2007, 12:08:08) [snapback]179363[/snapback]
Krzysiu teraz biore sie za twoje
pozdro

poczekam... wink.gif

a tu widać bok tego pierwszego buta:
11A
Krzysiu

takie cost tylko bo po 1 nie mam zadnej textury butow JAKO a po 2 malo fotek ale moze bedziesz zadowolony biggrin.gif

pozdro
Krzysiu12
Cytat(alek @ Aug 29 2007, 12:59:31) [snapback]179380[/snapback]
Krzysiu

takie cost tylko bo po 1 nie mam zadnej textury butow JAKO a po 2 malo fotek ale moze bedziesz zadowolony biggrin.gif
pozdro

Mało podobieństwa, bardzo dziwbie ten język w grze wygląda...
Ale ogólnie to dzięki za chęci wink.gif

POZDR
jonhio
dzięki za reeboki
Auriko
Wielkie dzieki super ci to wyszlo smile.gif smile.gif Jak bys mogl to zrob :
-Chelsea
-Man U
-Real
-Seville

Bardzo prosze moze byc nawet za na tydzien ale zebys zrobil smile.gif

Jeszcze raz dzieki swietne butki smile.gifsmile.gif Pozdrawiam
11A
o widze ze moj staly klient wrocil tongue.gif

biggrin.gif tylko jakie kolory ma sevilla?chyba chelsea troszke i nie wyszla sad.gif (ver. z zoltym)

i jak ktos chce to teraz nie mam nic do robienia wiec jezeli chcecie zeby wam zmienic kolor(wiecie juz ze to potrafie)lub dodac napis to piszcie

pozdro
Auriko
Wrócił Wrócił smile.gif smile.gif Chelsea i tak mi sie podoba wiec będzie w grze na pewno (może to sentyment do twoich prac ) A co do Sevilli
to taki CZERWONY wchodząc w brąz i z białym środkiem smile.gif

I jak byś mógł to daj do tych i poprzednich herby żeby było wiadomo ze to chodzi o teamy a nie tylko kolorki smile.gif
11A
to fajne ze tak myslisz biggrin.gif

proszem tongue.gif
Auriko
A zrobisz herby na pietach do tych butów ??
R10 REdDEVil
Dajcie spokoj z takim czymś przeież to fatalnie wygląda smile.gif

POZDRAWIAM:)
11A

bez komenta to zostawie bo nie chce sie wdawac w bezsensowna rozmowe
biggrin.gif
pozdro
Auriko
Mi sie podobają laugh.gif laugh.gif Alek jeszcze herb proszę na ta Barce co robiłeś mi wcześniej stronę albo dwie temu
11A

[*][*]
michal1994
siemka potrzbuje tych butow:

tylko w tych butach w grze sa kolce, bym poprosil te same tylko bez kolcow. z gory dzieki tongue.gif
11A

proszem
michal1994
Cytat(alek @ Aug 30 2007, 13:15:32) [snapback]179828[/snapback]

proszem

tez sa kolce :/
VeNoM
Jest takie slowo jak "proszem"?? wacko.gif blink.gif huh.gif ohmy.gif laugh.gif laugh.gif dry.gif
11A
sorry pomylilem sie

Victim bez sensu to bylo

Antonio Puerta [*]
Chaswe Nsofwa [*]
VeNoM
Nie będę sie kłócił.... lol
Wyedytuj mi proszę jakieś buty w kolorach ManU-najlepiej NIKE
chce zobaczyć jak ci wyjdzie
11A
Flares
Proszę jeszcze o modyfikację tych butów:

Tak, żeby pięta była cała czarna smile.gif
jonhio
cześć widzę że trzeba Ciebie trochę rozruszać zamówieniami:) więc proszę o nike legendy (biało niebieskie) z flagą Brazylii : I na pięcie a na II bucie na językach
11A
Flares sorry ze tak dlugo czekales ale nie wiedzialem ze byl edit

Jonhio

dalem tylko na tej niebieskiej czesci jezyka flage ale jak chcesz na calosci to napisz

pozdro
paweł90
Czy dalbys rade przerobic te buty

zeby w miejsce koloru czerwonego byl zolty?
misztall??
Cytat(paweł90 @ Sep 3 2007, 12:52:46) [snapback]181185[/snapback]
Czy dalbys rade przerobic te buty

zeby w miejsce koloru czerwonego byl zolty?

hir ju ar

> Jonhio

myślę, że taka lepsza tekstura i w ogóle smile.gif przerobilem jak cos to tam jeszcze mozna przyciemnic tongue.gif

11A
Rossinho
Siema! Prosiłem o to już u R10 ale jeszcze Ciebie poproszę, Alek o zmianę z koloru niebieskiego na czerwony tylko żeby na tym białym/perłowym pozostał ten niebieski odcień - jednym słowem mówiąc tylko z niebieskiego na czerwony!!! Z góry thx! biggrin.gif
paweł90
Cytat(alek @ Sep 3 2007, 13:00:01) [snapback]181190[/snapback]

thx wink.gif
11A
Rossinho bez problemu

jak cos poprawic to pisz
misztall??
Cytat(Rossinho @ Sep 3 2007, 13:18:45) [snapback]181200[/snapback]
Siema! Prosiłem o to już u R10 ale jeszcze Ciebie poproszę, Alek o zmianę z koloru niebieskiego na czerwony tylko żeby na tym białym/perłowym pozostał ten niebieski odcień - jednym słowem mówiąc tylko z niebieskiego na czerwony!!! Z góry thx! biggrin.gif

dalem Ci w temacie r10 biggrin.gif

trzymaj . jak co to mow co poprawic ;p

Auriko
Alek jak mnie znasz to wiesz ze prośby duże a konkretnie jakieś fajne kolory i persony dla i na :
-Hargreaves - Adidas F50.07 Tunit II
-Anderson - Adidas F50.06
-Eagles - MVIV
-Ronaldinho - Tiempo Ronalidnho jakiś fajny kolor może granatowe z bordowa lyzwa smile.gif
-Robinho - T90 strike
-Beckham - Predator Absolute
-Jesus Navas - Mercurial Vapor

jakieś fajne kolorki tylko nie do przesady . Z reszta ty wiesz jak mnie zadowolic biggrin.gif biggrin.gif
misztall??
Cytat(Auriko @ Sep 3 2007, 15:05:40) [snapback]181252[/snapback]
-Ronaldinho - Tiempo Ronalidnho jakiś fajny kolor może granatowe z bordowa lyzwa smile.gif

jakos tak tanio ale jest haha;p

ver1

ver2

Auriko
Sehr Gut , Sehr Gut jak ja was kocham Polacy biggrin.gif:D zrób tylko złote R10 na języku i może ty wykonasz reszte prac smile.gif Alek na ciebie również liczę smile.gifsmile.gif

bardziej podoba mi się wersja druga wiec do niej dodaj R10 zlote lub czerwone smile.gifsmile.gif
11A

za moment kolejne
zywul
Beznadziejne te Ronaldinho. R10 powinien być inny a nie taki jaki ty masz, no i pod językiem. Na replikach nike tiempo guri są na języku.
11A
wiem jakie sa spokojnie
misztall??
Cytat(Auriko @ Sep 3 2007, 16:23:50) [snapback]181266[/snapback]
Sehr Gut , Sehr Gut jak ja was kocham Polacy biggrin.gif:D zrób tylko złote R10 na języku i może ty wykonasz reszte prac smile.gif Alek na ciebie również liczę smile.gifsmile.gif

bardziej podoba mi się wersja druga wiec do niej dodaj R10 zlote lub czerwone smile.gifsmile.gif

i tak mnie sie nie podoba jakos (nie wyszlo):

Auriko
Beckhamy boskie reszta tez biggrin.gif biggrin.gif

Tylko nie zrobiłeś Jesusa Navasa i niestety R10 lepsze te do Misztala tylko żeby byla R10 na języku smile.gif
zywul
Te już są fajniejsze tylko te znaczki nike dziwnie wychodzą, ogólnie to spoko buty.
11A
Auriko spokojnie wiem o tym a jeszcze zaraz cos z ronaldinho zrobie ale innymi

Auriko
ok ok Navas super tylko mi chodziło o te pierwsze Mercury z paseczkami wzdłuż buta najlepiej takie czerwone z pomarańczowymi paseczkami smile.gif sam w takich grałem :0
11A
Flares
Dzięki za pumki smile.gif
spóźnione podziękowania ale z głębi serca biggrin.gif tongue.gif
misztall??
Cytat(Auriko @ Sep 3 2007, 16:57:51) [snapback]181283[/snapback]
ok ok Navas super tylko mi chodziło o te pierwsze Mercury z paseczkami wzdłuż buta najlepiej takie czerwone z pomarańczowymi paseczkami smile.gif sam w takich grałem :0

o to chodzi? nie chce na razie napisu robic (bo nie wiem czy o to chodzilo -.-)

ver1

ver2

ver3

Rossinho
Alek, Misztal dzięki wam bardzo!!! Jeszcze prosiłbym jakieś fajne Nike MVIII podpasowane do Atletico Madryt w żywych kolorkach biggrin.gif Wielkie thx z góry!!!

EDIT:
Teraz dopiero się skapnęłem misztal mógłbyś poprawić podeszwę w tych Nike Total 90 Supremacy, które dla mnie edytowałeś na taki kolorek jak w tych niebieskich ale tylko to białe żeby czerwony został na podeszwie też... Sorrka za zamieszanie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.