Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Cichy10
Moze sie przyda :

Bym Poprosił :

i Jeszcze :

Pozdro.wink.gif

Edit:
Nowe Fotki biggrin.gif moze sie przydadzą biggrin.gif

i Jeszcze :
zuraw12

perONE
Nie chciałoby Ci się poedytowac trochę butuff? :

11A
te tunity biale chyba sam nawet dawales tylko ze tu tak swiatlo pada lub wkladka jest poprostu zolta
zrobie kilka jeszcze dzis

pozdrawiam
11A
takie info male na poczatek
TERAZ RZADZIEJ BEDE ROBIL(edity) BUTY DO 6 GDYZ TERAZ GRAM W 2009 tongue.gif
narazie tylko 2
tych adasi nie spotkalem na texturze nie plastikowej
nie sa to moje edity tylko buty ktore znalazlem gdzies

pozdrawiam
Jimmy
perone moze podac stronke z ktorej dales te zdjecia
MaTi10
Wyżej były zielone veloci nike korki smile.gif prosiłbym o personka a na nich herb Legii ; ] z góry serdecznie dziękuję;]
zuraw12
Z tego co widze to te co chce perOne to są F50 a jak na razie chyba wyszly tylko F30 do PES? Moze się mylę smile.gif
CYTAT(alek @ Nov 1 2008, 12:33) *
te tunity biale chyba sam nawet dawales tylko ze tu tak swiatlo pada lub wkladka jest poprostu zolta
zrobie kilka jeszcze dzis

pozdrawiam
perONE
Tak, dobrze myślisz. A jeżeli już sie nie czepiając pięty to te, które dałem miały inna podeszwę wink.gif

a stronka to prodirectsport.com
11A
dawales te f50 i sie nie kluc tongue.gif
CYTAT(perONE @ Sep 30 2008, 16:06) *

a tu moj conv

pozdrawiam
costly94
alek robisz moze buty do pesa 2009 ? =D
11A
MaTi10 napisz dokladnie co chcesz jaki napis itp
costly94 napisz co chcesz dokladnie, najlepiej daj foty

pozdrawiam
costly94
http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/...99/91/467999103
http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/.../91/467999103_2
http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/.../91/467999103_1

powinny wystarczyc, ps. oczywiscie bez tej lyzki do zakladania biggrin.gif

Są to Reebok Pro Rage Evo15
11A
wiesz co te foto sa za male a na soccer.com nie ma fot tych butow jeszcze zapytam sie CNB moze on bedzie cos wiedzial
daje tu
CYTAT(alek @ Nov 2 2008, 13:42) *
dawales te f50 i sie nie kluc tongue.gif

a tu moj conv

pozdrawiam

costly94
CYTAT(alek @ Nov 2 2008, 15:00) *
wiesz co te foto sa za male a na soccer.com nie ma fot tych butow jeszcze zapytam sie CNB moze on bedzie cos wiedzial

ehhh, no rozumiem, ale lepszych fot znalesc nie moglem...
zuraw12
CYTAT(costly94 @ Nov 2 2008, 14:37) *

costly94
ale to sa do pes 2009 ?
zuraw12
Nie sorry nie doczytałem że chcesz do PES 2009:P to do PES 6 (w końcu od tego jest ten temat)
CYTAT(costly94 @ Nov 2 2008, 16:22) *
ale to sa do pes 2009 ?
costly94
no tak, ale do pes2009 tematu niema wiec napisalem tutaj ;D
przemek_psg
potrzebuję tych butów dla Podolskiego, bardziej widocznych nie znalazłem... przerobi mi ktoś? plzzz

http://cache1.asset-cache.net/xc/83580874....7CFF610D5B4FC25
perONE
CYTAT(robak563 @ Nov 7 2008, 19:15) *
potrzebuję tych butów dla Podolskiego, bardziej widocznych nie znalazłem... przerobi mi ktoś? plzzz

http://cache1.asset-cache.net/xc/83580874....7CFF610D5B4FC25

przemek_psg
rewelacja!

ale gdyby ktoś je jeszcze spersonalizował, dodał flagę niemiecką w kształcie koła, tak jak jest to podane na zdjęciu to byłby już git majonez smile.gif
Cichy10
robak563 wiem że , te prace nie są najlepszej jakości ale ja się jeszcze uczę . smile.gif Oto moje próby :
Edit 1

Edit 2

To były moje wypociny , wiem ze są słabe i nie musicie tego w komętarzach umieszczać ze są do d*** wink.gif

Pozdro.
MaTi10
Aleczku smile.gif te nike zielone veloci na nich herb Legii smile.gif z przodu gdzieś byle nie na pięcie smile.gif i bd baaardzo wdzięczny Koledze smile.gif pzdr
przemek_psg
Cichy10, wielkie dzięki - należę do tych mniej wybrednych dlatego też zadowolę się tym co jest...

PS: Edit 2 ciekawszy - już odpalam je u mnie w PES-ie...

dzięki wielkie!!!!!

odpaliłem je w moim PES-ie i są dwa podstawowe mankamenty: flaga jest krzywo i znajduje się tylko na jednym bucie, jak możesz to popraw to...
konohomaru

prosilbym o usuniecie kolcow i poprawienie czubka tych butow
z gory dzieki...
przemek_psg
da się zmontować do pes6 takie obuwie?

w tych butach grał Podolski podczas tegorocznych ME i dlatego pytam bo wiem, że jest opcja zrobienia np. personalizacji na jednym bucie ale nie wiem czy da się taki efekt wywołać kolorem na języku czy też jakimś rysunkiem...
proszę o odpowiedź...
perONE
CYTAT(robak563 @ Nov 11 2008, 21:59) *
da się zmontować do pes6 takie obuwie?

w tych butach grał Podolski podczas tegorocznych ME i dlatego pytam bo wiem, że jest opcja zrobienia np. personalizacji na jednym bucie ale nie wiem czy da się taki efekt wywołać kolorem na języku czy też jakimś rysunkiem...
proszę o odpowiedź...

Masz tutaj również buty innych narodowości, m.in. niemcy wink.gif
download
przemek_psg
perONE - człowiek potęga jesteś smile.gif

ale obuwie, które mnie najbardziej interesowało, czyli Niemiec, ma kolce... gdyby jakiś łaskawy człowiek mógł je z nich usunąć byłbym bardzo wdzięczny...

perONE
CYTAT(robak563 @ Nov 12 2008, 21:21) *
perONE - człowiek potęga jesteś smile.gif

ale obuwie, które mnie najbardziej interesowało, czyli Niemiec, ma kolce... gdyby jakiś łaskawy człowiek mógł je z nich usunąć byłbym bardzo wdzięczny...

Tjaa, ktoś juz mi to mówił, aa! Mama dry.gif

Zapewne te miały kolce:

przemek_psg
perONE - a można wiedzieć w jakim programie edytujesz te buty? Photoshop?
perONE
CYTAT(robak563 @ Nov 16 2008, 12:43) *
perONE - a można wiedzieć w jakim programie edytujesz te buty? Photoshop?

Tiaa ale edycja w pełnym tego słowa znaczeniu - to nie ja, ograniczam się tylko do usuwania kolców wink.gif

A i nie muszę chyba mówić, że PS musi być oryginalny : D
przemek_psg
CYTAT(perONE @ Nov 16 2008, 22:16) *
A i nie muszę chyba mówić, że PS musi być oryginalny : D

a to wiesz, nie mam zamiaru się w to bawić, tak tylko z ciekawości pytam bo też mi się coś obiło, że niektórzy GIMP-em operują... dzięki happy.gif
11A
moze czesc z was juz zapomniala ale potrafie robic buty do pesa 6 2008 i 2009(textury)
dawno nic nie robilem ale wczoraj CNB mnie natchnal smile.gif i tak wlasnie powstaly te nike mv 3
licze na ocenki

pozdrawiam
cnb
ohmy.gif biggrin.gif bardzo mi się podobają, bez zarzutu wink.gif
arm
Fajne,fajne!
p@blo
Mistrzu naucz mnie takie robić bo szczena opada
For3st06
Mogl bys mi zrobic te buciki .??

i Podpisac Forest na piecie zamiast tiempo ??

11A
lepszej textury nie posiadam dla tego 3m cos takiego smile.gif

pozdrawiam
11A
kolejny but mojego autrostwa
wiem ze CNB to jeszcze nie jestem ale umiem robic buty tongue.gif i mam nadzieje ze ten tez sie podoba
zrezygnowalem z napisu LEO MESSI z boku
czemu? a bo tak smile.gif

zachecam do oceniania

pozdrawiam
p@blo
o k!!!!a jaka jakosc!!!!!! Nie no jestes the best. Tylko 1 miejsce mi nie pasi. 10/10
cnb
oj slodzisz mi chlopaku tongue.gif ale i tak mowisz brednie, jestem <bylem> sredniakiem i tego bede sie trzymal, generalnie but bardzo ciezki do zrobienia bo swieci sie jak psu..... robi wrazenie, wg mojej obiektywnej opinii w tym wypadku powinienes jeszcze troszke popracowac nad jezykiem z tej strony co jest rzep, tuz nad "F 50"

wg mnie 9/10

i taka mala misja ode mnie biggrin.gif http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=477982 ŁD

skoro ja oceniam to i Ty ocen moje produkty biggrin.gif biggrin.gif http://www.flickr.com/photos/34371662@N04/
perONE
ohmy.gif niesamowita jakość
arm
Konkretne korasy!
11A
but zrobiony (przeze mnie) na specjalne zamowienie RB10

pozdrawiam
demiano7
fffpyte koras o_O Cieszy niezmiernie Twój powrót do tworzenia kozaczków biggrin.gif
RB10
Dzięki Alku laugh.gif
jest extra:)
harpagan95
ej alek a umialbys stworzyc mi jakies takie butki np. do chodzenia tylko zebym mogl grac w nich w pes ?smile.gif
11A
ale po co ci buty do grania w pes'a?ja np gram bez butow biggrin.gif no ale ja moze sie nie znam?nie wiem hehe
certainly JOKE, you know
dobra starczy z ang. i glupimi txt'ami
daj wszystkie potrzebne foto
aha nie moga byc to HIGH'ye(MID'y)

pozdrawiam
11A
poprawiona wersja butow dla RB10 i laserow

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.