Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bootserver By Juce& Robbie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
NipponJapanBoy
QUOTE(Simon @ Jan 6 2007, 14:16:29) [snapback]110302[/snapback]
nie ma ktos najnowszych butow beckhama (bialych)? tylko wlasnie nie chodzi o taka teksture jak capeli. tylko takie jak robi np chiztopher

ja jesli chodzi o Davida to mam tylko te buty... smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Simon
TU sa buty capeli
a tematu world cupa nie widzialem juz dawno

edit:
dzieki danioo za checi ale nie o te tekstury tez juz mam. wiec wszystko wskazuje na to ze taka teksture jescze nie zostala zrobiona
NipponJapanBoy
QUOTE(Simon @ Jan 6 2007, 14:25:16) [snapback]110312[/snapback]
TU sa buty capeli
a tematu world cupa nie widzialem juz dawno

edit:
dzieki danioo za checi ale nie o te tekstury tez juz mam. wiec wszystko wskazuje na to ze taka teksture jescze nie zostala zrobiona

no nie ma sprawy...to jak beda te butki to zarzuć tex. wink.gif
MAT92
mam takie pytanie nie wiem czy mnie zrozumiecie,otóż mam paczke korków ze skonfigurowanym map.txt,i to samo obuwie nosi kilku piłkarzy
jak zmienić "jednemu" piłkarzowi obuwie aby inni mieli dalej to stare ??
Bartolinho_13
Panowie ! mam pytanko...
Wszystko śmiga jak trzeba, ale chcialem sie spytac, czy jest juz jakis map, w ktorym sa wszystkie kluby ??
jesli tak to prosze o linka...
mik
Witam mam K_patch i w nim był kitserver 1.4 chyba i mam pytanie czy bedzie mi tam dzialal bootserver??
lukaszek239
Może wie ktoś jakie to buty w których gra teraz Frank Lampard i może dać teksturkę tych butów na poniższym screenie:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
NipponJapanBoy
QUOTE(MAT92 @ Jan 6 2007, 17:24:49) [snapback]110396[/snapback]
mam takie pytanie nie wiem czy mnie zrozumiecie,otóż mam paczke korków ze skonfigurowanym map.txt,i to samo obuwie nosi kilku piłkarzy
jak zmienić "jednemu" piłkarzowi obuwie aby inni mieli dalej to stare ??

to proste...znajdz w map.txt tego pilkarza i po prostu zmien mu wpis zmieniając nazwe butów w jakich ma grać... smile.gif

QUOTE(mik @ Jan 6 2007, 18:13:17) [snapback]110417[/snapback]
Witam mam K_patch i w nim był kitserver 1.4 chyba i mam pytanie czy bedzie mi tam dzialal bootserver??

polecam raczej nowszego KS...w pierwszych postach tego tematu masz linki do najnowszego KS wraz z najnowszym BS smile.gif

QUOTE(lukaszek239 @ Jan 6 2007, 18:50:28) [snapback]110424[/snapback]
Może wie ktoś jakie to buty w których gra teraz Frank Lampard i może dać teksturkę tych butów na poniższym screenie:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Adidas Predator Absolute Navy Silver

IPB Image

QUOTE(Bartolinho_13 @ Jan 6 2007, 17:45:28) [snapback]110408[/snapback]
Panowie ! mam pytanko...
Wszystko śmiga jak trzeba, ale chcialem sie spytac, czy jest juz jakis map, w ktorym sa wszystkie kluby ??
jesli tak to prosze o linka...

http://s004.wyslijto.pl/index.php?file_id=73747111566008818815 Mój map.txt (zawiera wszystkie kluby dostepne w grze+ reprezentacje,zespoly ukryte+clasics) smile.gif Pozdro...
Bartolinho_13
Thx Danioo, sprawdze rano.

Edit 1: Jeszcze jakbys mogl to wrzuc swojego Of'a smile.gif

Edit 2: Mam jeszcze pytanie . Ty uzywasz KS i texturek od Saviolki ??
NipponJapanBoy
QUOTE(Bartolinho_13 @ Jan 7 2007, 00:01:36) [snapback]110546[/snapback]
Thx Danioo, sprawdze rano.

Edit 1: Jeszcze jakbys mogl to wrzuc swojego Of'a smile.gif

Edit 2: Mam jeszcze pytanie . Ty uzywasz KS i texturek od Saviolki ??

OF-a wrzuce Ci jutro...a texturki mam od Vladimira,Savioli,WorldCupa...sam robiłem paczke i edytowałem map.txt w 90% smile.gif
Bartolinho_13
To wrzuc jeszcze ta pake jakbys mogl smile.gif
Z gory thx !!
lukaszek239
Może wie ktoś jakie to buty w których gra teraz A.Cole(bo tylko jeszcze tych nie wiem jakie to)i może dać teksturkę tych butów na poniższym screenie:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
NipponJapanBoy
Adidas F50.07 Tunit II Victory Blue White smile.gif

IPB Image

Paczka dla Bartolinho...(masz tu pake butów razem z kozackim map.txt) niektore buty graczy Manchesteru United i Atletico Madryt ustawialem sam bo mi sie nie podobały smile.gif

http://s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=...884681084353072
mik
Czy moze ktos napisac jak wgrac bootserver krok po kroku bo ja wszystko zrobilem jak trzeba i nic, mam wgrany k_patch jesli to ma jakis wpływ prosze o POMOC
Bartolinho_13
Danioo to jak z tą paczką ??
Moglbys ja upnac na rapida albo inny serwer ??
NipponJapanBoy
QUOTE(Bartolinho_13 @ Jan 7 2007, 12:32:40) [snapback]110636[/snapback]
Danioo to jak z tą paczką ??
Moglbys ja upnac na rapida albo inny serwer ??

no masz dwa posty wyzej kolego ph34r.gif
xsas7
hmmm... nie wiem czy tylko mnie najnowsza wersja BS (1.0.9) nie chodzi prawidłowo smile.gif
nie widać w grze korków :/ a w edit mode też znikają (tego problemu nie miałem na v. 1.0.5 -dlatego przy niej zostałem...wyświetlają sie w editmode(przy "zbliżeniu" ) i w grze wszystko śmiga wink.gif może kolejna versja bedzie dobra... wink.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(xsas7 @ Jan 7 2007, 12:38:57) [snapback]110640[/snapback]
hmmm... nie wiem czy tylko mnie najnowsza wersja BS (1.0.9) nie chodzi prawidłowo smile.gif
nie widać w grze korków :/ a w edit mode też znikają (tego problemu nie miałem na v. 1.0.5 -dlatego przy niej zostałem...wyświetlają sie w editmode(przy "zbliżeniu" ) i w grze wszystko śmiga wink.gif może kolejna versja bedzie dobra... wink.gif

no mi paradoksalnie wczesniejniesza nie działała a najnowsza smiga 100% smile.gif
misiek1899
Mógłby ktoś dać teksture butów KELME w których gra Oleguer ?

Ma ktos może plik map.txt z wpisami dla Ligi Hiszpańskiej ? Chodzi mi o np Seville,Betis,Zaragozze ?
NipponJapanBoy
QUOTE(misiek1899 @ Jan 7 2007, 12:57:56) [snapback]110645[/snapback]
Mógłby ktoś dać teksture butów KELME w których gra Oleguer ?

Ma ktos może plik map.txt z wpisami dla Ligi Hiszpańskiej ? Chodzi mi o np Seville,Betis,Zaragozze ?

Nie kojarze w czym biega Oleguer dlatego spakowałem Ci wszystkie textury Kelme jakie mam...w paczke dołączam Ci kompletny map.txt (wszystkie zepoly w nim są) smile.gif wiec powinienies byc zadowolony...masz całą LFP wiec wink.gif

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...432642162507849
misiek1899
Dzięki Danioo.A mas zjakieś tekstury jeszcze Joma i Uhlsport ? Niestety w twojej paczce nie ma Kelme całych czarnych z białym znaczkiem.Ale dzieki.Jak masz to wrzuć Joma i Uhlsport.

P.S.Nie wiecie w jakich butach gra Daniel Alves z Sevilli ? Wiem że w Adidasach ale jakich ?
NipponJapanBoy
QUOTE(misiek1899 @ Jan 7 2007, 13:20:48) [snapback]110650[/snapback]
Dzięki Danioo.A mas zjakieś tekstury jeszcze Joma i Uhlsport ? Niestety w twojej paczce nie ma Kelme całych czarnych z białym znaczkiem.Ale dzieki.Jak masz to wrzuć Joma i Uhlsport.

P.S.Nie wiecie w jakich butach gra Daniel Alves z Sevilli ? Wiem że w Adidasach ale jakich ?

kolego poznym wieczorem Ci to zapodam...ale jesli chcesz wszystkiemoje butki to pare postów wyzej wrzucalem całą paczke+map.txt ...tam napewno znajdziesz to czego szukasz...
Bartolinho_13
Wielkie dzieki kolego ! smile.gif
Napisalem ten post(z prośba o paczke) przed tym ja ty edytowales swój post !! biggrin.gif

mam jeszcze pytanie kolego Danioo, moglbys wrzucic swojego Of'a ??
misiek1899
Dzięki Danioo.Juz mam te buty których potrzebowałem.

Mam kolejną prośbe.Potrzeba mi buty : Nike AZT IV Supremacy White-Red.
Są 2 wersje tych butów a ja mam tylko 1.JAk by ktos miał dobre tekstury mógłby dac?
MAT92
ja już się pogubiłem smile.gif tyle wrzucasz Danioo 7 tych paczek z korasami,a napisz która jest najlepsza i ma najlepiej skonfigurowany map.txt
NipponJapanBoy
QUOTE(MAT92 @ Jan 7 2007, 15:05:43) [snapback]110686[/snapback]
ja już się pogubiłem smile.gif tyle wrzucasz Danioo 7 tych paczek z korasami,a napisz która jest najlepsza i ma najlepiej skonfigurowany map.txt

ostatnia ktora wrzucalem jest najlepsza...post #213 smile.gif

QUOTE(misiek1899 @ Jan 7 2007, 14:16:05) [snapback]110667[/snapback]
Dzięki Danioo.Juz mam te buty których potrzebowałem.

Mam kolejną prośbe.Potrzeba mi buty : Nike AZT IV Supremacy White-Red.
Są 2 wersje tych butów a ja mam tylko 1.JAk by ktos miał dobre tekstury mógłby dac?

w mojej ostatniej paczce są te buty...post #213

Zapraszam...http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=7066
lukaszek239
Wiecie jakie to buty w jakich robinho i ronaldo gra?? i ma teksturke jak na tych zdjeciach bo ja nie mam

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
lukasz0
IPB Image
Kriss91
A dla fanów realizmu:
IPB Image
misiek1899
Kriss wszystkie textury które dajesz an forum mają kolce dry.gif

Mógłby ktoś dać mi teksturki tycj butów Ronaldo i Robinho oraz NIKE Mercucial Cristiano Ronaldo ? Chodiz mi o te całe białe.Dajcie teksturki bez kolców.
Bartolinho_13
Danioo, doczekam sie twojego of'a ??
Albo powiedz tylko jakiego Ty uzywasz...
Kriss91
Macie problem dry.gif :
IPB Image
IPB Image
Wszystkie texturki z mojej paczki są takiej jakości i oczywiście bez kolców. Jeśli będą chętni to zuploaduje paczką z kilkoma/nastoma nowymi texturkami i nowymi wpisami do mapu.
patryk90
Ja mam problem, mianowicie niby wgrałem buty do gry a ich w grze nie ma??Zamotałem się kompletnie, ściągnąłem ten plik kserv.dll (6.3.6.0) oraz bootserv dll (1.0.9.0) i paczuszkę z butami i nic. Sądze tylko że nie chodzi tu o plik map, bo ściągnąłem paczuszkę z butami od Danioo7 (mam OF'a dodającego Bundesligę), więc to wykluczam, proszę pomóżcie mi!!!! Nie wiem co może być przyczyną unsure.gif unsure.gif unsure.gif Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
misiek1899
Kriss to czemu jak wgram twoje buty to mam w grze kolce blink.gif
patryk90
Pomoże ktoś???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Może ktoś da swojego działającego kitservera( tak żeby był i bootserver i wszystko, ale bez folderu GDB) Z góry dzięki!!!
misiek1899
Kriss te tekstury które tutaj dałes sa dobre bez kolców.A wczesniej pobrałem tekstury które zamieściłes w innym temacie i miały kolce.Chodzi mi o buty CR i R9.

JAk masz jakies fajne teksturki to wrzuc paczke.
lukaszek239
QUOTE(Kriss91 @ Jan 7 2007, 18:25:59) [snapback]110802[/snapback]

A dla fanów realizmu:
IPB Image

kriss a jak nazywaja sie te buty?? daj nazwe
NipponJapanBoy
QUOTE(lukaszek239 @ Jan 7 2007, 23:19:18) [snapback]110892[/snapback]

kriss a jak nazywaja sie te buty?? daj nazwe

NIKE MERCULIAR VAPOR III GRAPHITE-YELLOW smile.gif

jako bonusik butki dla Rooneya wink.gif
IPB Image

Dla Rio i C.Ronaldo smile.gif
IPB ImageIPB Image
misiek1899
Danioo buty juz nieaktualne biggrin.gif Rio gra w czarnych ze złotymi elementami a CR w całych białych.Rooney gra w czerwonych biggrin.gif

Masz jeszcze jakieś fajne tekstury ? Np dla Barcy ?
NipponJapanBoy
QUOTE(misiek1899 @ Jan 8 2007, 16:25:08) [snapback]111007[/snapback]
Danioo buty juz nieaktualne biggrin.gif Rio gra w czarnych ze złotymi elementami a CR w całych białych.Rooney gra w czerwonych biggrin.gif

Masz jeszcze jakieś fajne tekstury ? Np dla Barcy ?

ja wiem...ale po prostu do tych kopaczy te buciki zajebiscie pasują...dla Rooneya ustawiłem sobie ten stary model bo jest kozacki...niektore nowe modele Nike są wsiowe... wink.gif kwestia gustu...nie zmuszam nikogo do uzywania 'moich' butków...ale moze komus sie spodoba i przyda...a dla kogo i co konkretnie dla Barcy chcesz...?

btw. pozatym mowienie o nieaktualnosci w kontekscie butów to przesada...obejrzyj kilka meczy pod rzad tej samej druzyny...chłopcy zmieniają te buty jak rękawiczki...

Kriss91
Misiek-niedługo wrzuce moją paczkę. Praktycznie w 99.9% nie będzie kolców, a texturki najwyższej jakości biggrin.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Jan 8 2007, 17:24:54) [snapback]111033[/snapback]
Misiek-niedługo wrzuce moją paczkę. Praktycznie w 99.9% nie będzie kolców, a texturki najwyższej jakości biggrin.gif

gitara...moze masz cos czego ja nie mam...a dasz mapke czy same buciory ? ph34r.gif
Kriss91
I to i to smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Jan 8 2007, 22:47:23) [snapback]111188[/snapback]
I to i to smile.gif

to dawaj dawaj wariacie biggrin.gif
misiek1899
QUOTE(Danioo7 @ Jan 8 2007, 17:06:12) [snapback]111029[/snapback]

ja wiem...ale po prostu do tych kopaczy te buciki zajebiscie pasują...dla Rooneya ustawiłem sobie ten stary model bo jest kozacki...niektore nowe modele Nike są wsiowe... wink.gif kwestia gustu...nie zmuszam nikogo do uzywania 'moich' butków...ale moze komus sie spodoba i przyda...a dla kogo i co konkretnie dla Barcy chcesz...?

btw. pozatym mowienie o nieaktualnosci w kontekscie butów to przesada...obejrzyj kilka meczy pod rzad tej samej druzyny...chłopcy zmieniają te buty jak rękawiczki...

No masz racje w prawie każdym meczu inne buty no ale stać ich sad.gif Jak będziesz miec jakies ciekawe tekstury nowych butów to wrzucaj.
R10 REdDEVil
Prosze tu macie buty GAGO:
IPB Image

Ronaldo:
IPB Image

Robinho:
IPB Image

PS: jeśli chcecie moge prowadzic ten temat poneiwaz mam duza wiedze an ten temat;]
aaaaa....i jeszcze dzis wrzuce tu cala super paczke mojego autorstwa;]
pzdr
dikhet
R10 REdDEVil moze wiesz jakie buty ma rooney, c. ronaldo, yeste, g.rodriguez i essien ?? wink.gif
matthew
QUOTE(R10 REdDEVil @ Jan 15 2007, 16:23:57) [snapback]113196[/snapback]

Prosze tu macie buty GAGO:
IPB Image

Ronaldo:
IPB Image

Robinho:
IPB Image
PS: jeśli chcecie moge prowadzic ten temat poneiwaz mam duza wiedze an ten temat;]
aaaaa....i jeszcze dzis wrzuce tu cala super paczke mojego autorstwa;]
pzdr

dzieki za buty Gago.

P.s. nie wolno mieć sygnatur...
pozdro
R10 REdDEVil
dikhet!!!!!wiem

prosze

rooney
IPB Image
cris
IPB Image
yeste
IPB Image
IPB Image
essien
IPB Image
gonzalo rodriguez
IPB Image

PROSZE

ps...wszytkie prosby kierujcie w temacie o szukaniu butow....
>Kornel<
Kriss91 kiedy paczke wrzucisz ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.