Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bootserver By Juce& Robbie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
qazwsx
Ja mam ściągniętego z wevolution.org pod Evolution patcha z dużą ilością korków.
http://www.wevolution.org/forum/showthread.php?tid=3297
Link na filefronta : http://files.filefront.com/V4_Definitive_B...;/fileinfo.html
There are about 220 different boots
Obrazek z pokazanymi butami http://bbs1.hypost.cn/attachment/39_2109_fe2802040a6777b.gif
Niewiem ile jest dokładnie wpisów w mapie ale sądząc po suwaku to dużo biggrin.gif
Polecam wink.gif

Sory że nierobie linka ale coś mi sie zepsuło i jak naciskam na ikonke z hiperłączem to nic sie nie dzieje
Simon
ja tam wole sobie sam robic paczke. przynajmniej swojego ulubionego zespolu tongue.gif
saviolka
Nie wiem czy ktoś skorzysta ale taka paczka ode mnie do Bootservera. dry.gif wink.gif | (jak ktoś bedzie chciał Ofa czy coś to pisać )
A oto obiecana paczka:
Click !

________________________________________________________________________________
Odrazu chce zaznaczyć że to poprostu zostało zebrane przezemnie z różnych stron.
I że nie jest to moja samodzielna praca.
Kriss91
Być może jeszcze dzisiaj opublikuję paczkę butów z dobrymi texturkami (Capela, WorldCup, Jimbo). Paczka będzie miała prawie 100 butów. Same korki będą miały nazwy tak jak w paczce Valmira, więc nie będzie problemu z przerzuceniem się z jednej paczki na drugą wink.gif
Simon
kriss a ty nie myslales o robieniu tekstur butow? stroje ci ida super moze butki tez beda nie gorsze? szkoda ze nie ma na naszym forum zadnego bootmakera
Kriss91
Heh. W sumie smile.gif Pokombinuję może w wolnym czasie.
Co do mojej paczki, to jeszcze tylko sprawdzę czy wszystko działa OK i wrzucam.
Simon
Robbie&juce wydali nowa wersje bootservera (1.0.1 beta). poprawia ona glownie edit mode.

DOWNLOAD links:
http://files.filefront.com//;6461515;;/
http://www.speedyshare.com/997851423.html (mirror)
http://rapidshare.com/files/9920042/bootserver-101.zip (mirror)

nalezy skonfigurowac plik kload tak jak uprzednio
szolpas
biggrin.gif MA ktoś najnowsze buty Ronaldo?? tongue.gif
Tomaszzz
QUOTE(blondi1231 @ Jan 2 2007, 16:39:24) [snapback]109423[/snapback]

Tomaszzz zainstaluj jeszcze raz kitserver. Może pomoże wink.gif

Problem w tym, że gdyby z kitserverem było coś nie tak to nie działałyby mi stroje i twarze, a z tym jest w porządku. huh.gif
Pro player
Wrzuci ktoś linka do samego plik map?!
blink.gif -
rosiaktotti
Navin czy to nie jest przypatkiem map mojej roboty??

To jest moj map sam robilem prosze :
Plik map.V.0.04
wyslijto.pl:
Download
rapidshare:
Download

To jest moj map sam robilem prosze :
Plik map.V.0.04
wyslijto.pl:
Download
rapidshare:
Download
Simon
szolpas nie wiem o ktorego ronaldo ci chodzi to ci dam obu smile.gif

c ronaldo
IPB Image

ronaldo
IPB Image
NipponJapanBoy
ja nie wiem...mi nie działa...buty mam albo na glowie albo textury pokazują sie z miejscu numerów na spodenkach...zdarza sie tez ze w czasie meczu buty pojawiają sie na glowie a pozniej przenoszą sie na strój... mad.gif
xsas7
Danioo7

mam ten sam problem...i wersja "update" tego nie naprawia (wobec tego co naprawia ? huh.gif )

IPB Image

Oni wyglądają jak zombie laugh.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

P.S. mnie osobiście wersja testowa lepiej działała wink.gif bez aż takich błędów smile.gif
ale trzeba czekać biggrin.gif
Jimmy
Sciagnalem sobie buty od saviolki wszystko wklejilem i wszyscy maja takie same buty
Prosze o jakos porade
arm
Ja mam pytanie odnośnie tekstur korków. Można wrzucać tekstury na czarnym tle, czy tylko te na białym ??? I w jakim formacie kolorów: Indexed czy RGB ???
Kriss91
ARM-możesz wrzcucać texturki jakie chcesz (chyba).
Najnowsza wersja bootservera: 1.0.3
http://files.filefront.com//;6464754;;/
http://www.speedyshare.com/948417758.html
http://rapidshare.com/files/10003345/boo...3.zip.html
Bartezz
QUOTE(Jimmy @ Jan 3 2007, 17:08:42) [snapback]109577[/snapback]

Sciagnalem sobie buty od saviolki wszystko wklejilem i wszyscy maja takie same buty
Prosze o jakos porade

musisz pierwszą pare butow ustawic na default.

Twoje Zombi są słasbsze od moich.
IPB Image
Tomaszzz
Ciągle nie działa mi ten bootserver. Może to wina polskiej nakładki na PESa?
jestin
A czy macie takie cos ze w czasie powtórek wyswietlaja sie buty od konami bo ja tak mam
Pro player
Whan -nie masz jakijś nowej paczki z plikiem map-
chodzi mi tylko o plik map!

Simon
na wevolution sa pliki map, caly czas uaktualniane
Pro player
QUOTE(Simon @ Jan 3 2007, 22:02:03) [snapback]109760[/snapback]

na wevolution sa pliki map, caly czas uaktualniane

a dokładny link??
sad.gif
NipponJapanBoy
u mnie jest tak...mam bootserver...paczke + map.txt...od poczatku nie działało...zamieniłem pierwszą pare na default...i nic...zamieniłem wszystkie pary na DEFAULT...i...wchodze w Edit Mode i pieknie...są buciki...oczywiscie tlyko tych graczy ktorza sa na map.txt czyli kilka lig...ale...odpalam mecz...i kazdy ma gołe korki od KONAMI... co jest ? litosci...
radi0n
mam dokladnie to samo
Tomaszzz
QUOTE(zyga @ Jan 1 2007, 12:49:33) [snapback]109098[/snapback]

Ehh ludzie nie zalamujcie mnie z samego rana. Zeby bootserver dzialal wchodzicie w plik kload.cfg i tam wklejacie to:

CODE
# Loader configuration file
#############################

gdb.dir = ".\"

DLL.num = 9
DLL.0 = "kitserver\zlib1.dll"
DLL.1 = "kitserver\libpng13.dll"
DLL.2 = "kitserver\kserv.dll"
DLL.3 = "kitserver\bserv.dll"
DLL.4 = "kitserver\fserv.dll"
DLL.5 = "kitserver\lodmixer.dll"
DLL.6 = "kitserver\dxtools.dll"
DLL.7 = "kitserver\stadium.dll"
DLL.8 = "kitserver\bootserv.dll"

# DirectX options
dx.force-SW-TnL = 0
dx.emulate-HW-TnL = 0
#dx.fullscreen.width = 1920
#dx.fullscreen.height = 1200
#############################
# End of loader configuration

A co to zmienia? unsure.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 4 2007, 12:18:10) [snapback]109790[/snapback]

A co to zmienia? unsure.gif

mi nic nie zmienia...gra mi sie nie włącza po tym manewrze...
Tomaszzz
Gra, czyli bootserver? Masz polską nakładkę?

Mi też nie działa.
Adanio
Mi sie wydaje ze to wina polskiej nakladki :/ Probowalem juz wszystkiego i nie dziala do chuja pana :/ Trzeba czekac na finalna wersje moze ona zadziala.
Tomaszzz
QUOTE(Adanio @ Jan 4 2007, 11:34:17) [snapback]109803[/snapback]

Mi sie wydaje ze to wina polskiej nakladki :/ Probowalem juz wszystkiego i nie dziala do chuja pana :/ Trzeba czekac na finalna wersje moze ona zadziala.

Mi też, sam mam tę nakładkę i za nic bootserver nie działa. mad.gif
BoBaN
Co należy zrobić by pozbyć się kolców które pojawiają się w niektórych teksturach?????
Tomaszzz
QUOTE(Adanio @ Jan 4 2007, 11:34:17) [snapback]109803[/snapback]

DZIAŁA!
Do tych, którzy mają polską nakładkę i im nie działa bootserver. Należy usunąć nakładkę. Jak? W ten oto sposób:
1. Z folderu C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat
przenieść w wybrane miejsce foldery new i old.
2. Pliki: PES6.exe, D3DW.dll i settings.exe z C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
należy także przenieść w dowolne miejsce i w ich miejsce wkleić pliki PES6.exe i settings.exe z folderu old. Tyle. biggrin.gif

Mam nadzieję, ze pomogłem.

PS: BoBaN, tu masz linka do tutka Simona
http://www.speedyshare.com/610910401.html
BoBaN
Mam kolejny problem, szperałem troche po necie i kompletowałem swojego mapa do bootservera. kiedy skończyłem i właczyłem gre, bootserver przestał działać, co zrobić? moze ktoś sprawdzic mojego mapa? czy coś zle zrobiłem???

http://www.speedyshare.com/595489615.html
NipponJapanBoy
ja to juz nie mam serca do tego wynalazku...teraz mam tak ze działa w edit mode...wszyscy mają swoje butki...a kiedy laduje mi sie mecz to gra staje i c***...i reset...i znowu to samo...

btw. nie mam polskiej nakladki...
Tomaszzz
Ja po zrobieniu tego co napisałem na szczęście wreszcie po wielu dniach męczarni nie mam żadnych problemów. Tego też tobie życzę. wink.gif
Tomaszzz
Dzięks Kriss xD
qkiz
Ma ktoś taki problem związany z kitserverem. Zaczęło mi się tak robić po wgraniu bootservera i jest to trochę denerwujące. Chodzi o włosy piłkarników, nie wiem może jakiś konflikt bootservera z hairserverem?
Tak to wygląda w czasie gry, dodam że nie tylko ronaldinho tam ma ale i wielu piłkarzy z druzyny.
Screen 1
Screen 2

A tak wygląda jak zbliżam w replayu na taka odległość, gdy oddalam to znowu wygląda tak jak powyżej
Screen 3
InOx
QUOTE(Danioo7 @ Jan 4 2007, 16:07:46) [snapback]109814[/snapback]

ja to juz nie mam serca do tego wynalazku...teraz mam tak ze działa w edit mode...wszyscy mają swoje butki...a kiedy laduje mi sie mecz to gra staje i c***...i reset...i znowu to samo...

btw. nie mam polskiej nakladki...

Tez to mam mad.gif Troche dziwne to jest . Myślałem ze to bład gry a to jednak wina kitservera unsure.gif
czarek
QUOTE(qkiz @ Jan 4 2007, 15:07:28) [snapback]109836[/snapback]

Ma ktoś taki problem związany z kitserverem. Zaczęło mi się tak robić po wgraniu bootservera i jest to trochę denerwujące. Chodzi o włosy piłkarników, nie wiem może jakiś konflikt bootservera z hairserverem?
Tak to wygląda w czasie gry, dodam że nie tylko ronaldinho tam ma ale i wielu piłkarzy z druzyny.
Screen 1
Screen 2

A tak wygląda jak zbliżam w replayu na taka odległość, gdy oddalam to znowu wygląda tak jak powyżej
Screen 3

daj wieksze detale w ks-e
Adanio
A ja w dalszym ciagu nie mam tego bootservera :/ Tomaszzz sypie Ci sie komentarz po tym zabiegu??Pozdrawiam smile.gif
rahh
QUOTE(Kriss91 @ Jan 4 2007, 15:04:04) [snapback]109831[/snapback]

THX wszystko dziala! Wlasnie zainstalowalem 1 raz i wszystko GIT biggrin.gif
Kriss zapodaj swoj map.txt tongue.gif albo chociaz dla BARCY instrukcje dobrą... tongue.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Tomaszzz @ Jan 4 2007, 16:23:18) [snapback]109820[/snapback]
Ja po zrobieniu tego co napisałem na szczęście wreszcie po wielu dniach męczarni nie mam żadnych problemów. Tego też tobie życzę. wink.gif

to napisz krok po kroczku co i jak...jaką masz wersje KS i BS...wszystko napisz...czyją paczke masz...jaki map...wszyystko dawaj...albo spakuj mi swojego KS (w sensie KS + GDB ale tylko z butami) ? mozesz...?
saviolka
QUOTE(Danioo7 @ Jan 4 2007, 15:43:47) [snapback]109858[/snapback]

to napisz krok po kroczku co i jak...jaką masz wersje KS i BS...wszystko napisz...czyją paczke masz...jaki map...wszyystko dawaj...albo spakuj mi swojego KS (w sensie KS + GDB ale tylko z butami) ? mozesz...?

Prosze bardzo Danioo spróbuj mój KS. smile.gif
Click!
NipponJapanBoy
QUOTE(saviolka @ Jan 4 2007, 17:47:29) [snapback]109861[/snapback]

Prosze bardzo Danioo spróbuj mój KS. smile.gif
Click!

Dzieki Saviolka...a Tobie wszystko smiga ? ja jestem teraz u narzeczonej to dam odpowiedz okolo 22-30 jak dotre na hate...a Ty masz ten najnowszy BS ? ten do ktorego link jest pare postów wyzej...?
saviolka
QUOTE(Danioo7 @ Jan 4 2007, 15:56:33) [snapback]109866[/snapback]

Dzieki Saviolka...a Tobie wszystko smiga ? ja jestem teraz u narzeczonej to dam odpowiedz okolo 22-30 jak dotre na hate...a Ty masz ten najnowszy BS ? ten do ktorego link jest pare postów wyzej...?

Tak mam najnowszego KS.
Map zrobiłem przy pomocy wpisów na Evo-Web oraz Wevolution.
U mnie Wszystko śmiga smile.gif
Tomaszzz
QUOTE(Adanio @ Jan 4 2007, 15:39:40) [snapback]109852[/snapback]

A ja w dalszym ciagu nie mam tego bootservera :/ Tomaszzz sypie Ci sie komentarz po tym zabiegu??Pozdrawiam smile.gif

Od początku zrezygnowałem z polskiego komenta i gram na włoskim. I tak nic nie rozumiem, więc nawet jakby były błędy to bym ich nie słyszał. Troszkę gorsza polonizacja, ale cóż zrobić. rolleyes.gif

Już chyba nieaktualne. laugh.gif

PS: Troszkę sie tnie niestety PES przez tego bootservera...
NipponJapanBoy
QUOTE(saviolka @ Jan 4 2007, 18:01:27) [snapback]109868[/snapback]

Tak mam najnowszego KS.
Map zrobiłem przy pomocy wpisów na Evo-Web oraz Wevolution.
U mnie Wszystko śmiga smile.gif

dobra...to ja sprawdze w domu...jesli masz jakąś obszerną paczke z butkami i dobry map to tez poprosze...i masz u mnie dobre piwo... blink.gif wink.gif

QUOTE(Tomaszzz @ Jan 4 2007, 18:02:29) [snapback]109869[/snapback]

Od początku zrezygnowałem z polskiego komenta i gram na włoskim. I tak nic nie rozumiem, więc nawet jakby były błędy to bym ich nie słyszał. Troszkę gorsza polonizacja, ale cóż zrobić. rolleyes.gif

Już chyba nieaktualne. laugh.gif

PS: Troszkę sie tnie niestety PES przez tego bootservera...

no nieaktualne... smile.gif dzieki
Simon
wyszla kolejna wersja bootservera. tym razem juce napisale ze on robi inna serie bootservera a robbie inna. seria juce to update 1.0.5 a robbiego to nowo powstala wersja 1.0.6. trudno mi powiedziec ktora wersja jest lepsza. wiecej szczegolow na wevolution
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.