Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
dzenda_dzenda
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 17:51:41)
Witam, po tygodniowej przerwie spowodawanej banem tongue.gif wracam i oddaje w wasze rece moja nowa kompilacje. Kompilka trwa 3min. 27sek. i zajmuje 26mb.
Nosi nazwe  ''Ignotus per Ignotium Compilation'' brzmi tajemniczo ale nazwalem ja tak od nazwy kawalka ktory podgrywa w tej kompilacji. Milego ogladania i oceniajcie !!!

Ignotus Per Ignotium Comilation Download
[right][snapback]32507[/snapback][/right]

nie tak bedzie ostro jak ostatnio.
1. bramki słabe, takich bramek na powtòrkach nawet aż żal oglądać, jedynie dwie mi sie podobały.
2. niepotrzebnie 2 razy pokazywałeś każdą bramke...bo to irytujące się staje.
3. muza aż boli.

P.S wiem że mòwiłem że zrobie kompilacje ale jak na razie nie mam czasu. Obiecuje że zrobie...niedługo wink.gif
Tom-ash77
a oto moja pierwsza kompilacja

http://rapidshare.de/files/4051632/PES4_Tom-ash77.wmv.html

mam nadzieje ze sie bedzie podobala i czekam na wasze oceny
kosa
QUOTE(Tom-ash77 @ Aug 16 2005, 22:19:37)

[right][snapback]32657[/snapback][/right]

Bramki ładne... Starałeś sie dawac po 3 powtorki i to mi sie podobalo. Muzyka dla mnie zle dobrana. Troche kròtko to wszystko trwalo.

Ocena: 7.5 lub 8/10
Dreed

Powiem co ma do powiedzenia, an poczatek Cie opieprze DLACZEGO TAK KROTKO biggrin.gif a potem pochwale. Bardzo mi sie podobalo dla mnie 10/10, aha i prosze te utworki z kompilki na maila przeslac tongue.gif [email protected], tylko szybciorem - bradoz mi sie podobala ta muzyczka.

PS: Jak ktos jeszcze nie widzial niech sciagna moja K O M P I L K E
tomek828

bardzo dobra kompilacja smile.gif dużo ładnych goli i muza nawet niczego sobie biggrin.gif
Tom-ash77
z powodu pozytywnych ocen postanowilem zrobic kolejna kompilacje. milego ogladania smile.gif

http://rapidshare.de/files/4076847/Kompila...-ash77.wmv.html
Dreed
No cos mge powiedziec, kolejna kompilka ktora mi sie podobala biggrin.gif choc druga muzyczka byla lepsiejsza do kompilka niz pierwsza.

PS: Jak ktos jeszcze nie widzial niech sciagna moja K O M P I L K E
kosa
QUOTE(Tom-ash77 @ Aug 17 2005, 17:07:48)
z powodu pozytywnych ocen postanowilem zrobic kolejna kompilacje. milego ogladania smile.gif

[right][snapback]32747[/snapback][/right]

Bardzo mi sie podobala smile.gif , ale muzyka odpada dry.gif Montaż dobry, bramki bardzo ladne choc czasem te z dystansu troche monotonne. Najwiekszym plusem jest to, ze byla dlugaaaaa...

9/10
tomek828
QUOTE(Tom-ash77 @ Aug 17 2005, 17:07:48)

[right][snapback]32747[/snapback][/right]

Strasznie monotona większość goli to wolne i strzały z dystansu blink.gif natomiast muzyka zajefajna smile.gif ogòlnie jestem na "TAK" tongue.gif
dzenda_dzenda
POZOR POZOR! Wreszcie skleciłem moją kompilacje. Waży 25 mega, trwa 4 minuty. Jakość mi sie troszeczke popsuła bo coś skopałem podczas nagrywania tongue.gif . Serdecznie zapraszam i proszę o ocenki:-) WARTO WSYSN
kosa
QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 18 2005, 16:54:24)
POZOR POZOR! Wreszcie skleciłem moją kompilacje. Waży 25 mega, trwa 4 minuty. Jakość mi sie troszeczke popsuła bo coś skopałem podczas nagrywania tongue.gif . Serdecznie zapraszam i proszę o ocenki:-) WARTO WSYSN
dzenda_dzenda
QUOTE(kosa @ Aug 18 2005, 17:38:46)
Zajebista kompilacja  ph34r.gif  bramki super, tricki jeszcze lepsze  ohmy.gif  muzyka tez dobra... ale jest jedna rzecz, ktora mi nie pasiła: obracales kamera w czasie powtorek.

Ale ogolnie super i 9.5/10 to zasluzona nota
[right][snapback]32824[/snapback][/right]

dzięki smile.gif Co do tego obracania to wiem, to niechcący, ale jakoś tak wyszło tongue.gif Poprawie sie obiecuję:-)
tomek828
Dreed
dzenda_dzenda
QUOTE(Dreed @ Aug 18 2005, 23:11:37)
No bardzo i sie barmeckzi pocobaly, popieram z ta jakoscia bo na prawde w niektorych momentach prawie nic nie widac sad.gifsad.gif Muzyki takowej nie lubiem ale nie przeszkadzala mi ona w czasie ogladania wiec wielki PLUS biggrin.gif
PS: Jak ktos jeszcze nie widzial niech sciagna moja K O M P I L K E  -  Moje sie wrescie ktos pokwapi o napisanie malutkiej recenzji ??
[right][snapback]32847[/snapback][/right]

dzięks za koment:-)

hehe, ja oglądałem Twoją kompilę, chciałem ocenić już 2 dni temu ale mi z głowy wypadło biggrin.gif
no to tak:
1. brameczki bardzo średnie...zwykłe strzały, normalne gole z dyśki, rykoszety, own goal nawet jeden...jedynie Ronaldinh'em nadrobileś :-) dobrye dryblingi i potem strzał no to to rozumim.
2. Lepszą jakość filmiku na pewno masz ode mnie:D
3. Muza...uśmialem sie na prawde przy "whistle song":D:D:D a ta nast. całkiem da sie słuchać. Czyli "TYPOWA" techniawa :]

ogòlnie: Średnio mi sie podobała kompilka.

P.S Nie lepiej poczekać troche więcej i nałupać goli że szczena opada zamiast co drugi (hiperbolizuję) dzień wrzucać kolejną kompilke ze słabymi, albo średnimi golami unsure.gif ?
Tomak
Kompilacja dzendy_dzendy

Nie wiem od czego zacząć biggrin.gif Dobra, może najpierw się do czegoś przyczepię. smile.gif
Jakość. No còż...momentami jest tak źle, że aż niedobrze tongue.gif ph34r.gif No i jest coś jeszcze. Przy dwòch albo trzech bramkach nie widać do końca jak piłka wpada do siatki... Ale to tylko malutki -.

No to teraz + smile.gif

Dryblingi wy...je...extra ! Bramki... Coponiektòre są wybitne ( Masz szczęście do okieniek tongue.gif ). Super wolniak Zidana w meczu z...Francją, i w ogòle kara za grzechy też zaje...super smile.gif No i wreszcie super gigantytczny + za muzykę !!! Zajebisty podkład, umila oglądanie kompili. Hmmm... Już gdzieś słyszałem tą piosnke...Ahh...Przypomina się THPS 3 biggrin.gif

Ocena ogòłem.

Udało Ci się uniknąć zaszczytnego miana 'òsmego chłamu świata' co oznacza, że jak na pierwszą kompilę jest zajjebiście. laugh.gif

Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam smile.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(Tomak @ Aug 19 2005, 10:49:12)
Kompilacja dzendy_dzendy

Nie wiem od czego zacząć biggrin.gif Dobra, może najpierw się do czegoś przyczepię. smile.gif
Jakość. No còż...momentami jest tak źle, że aż niedobrze tongue.gif
pepe
To brakujące ogniwo mojej serii starych kompilacji tongue.gif

http://rapidshare.de/files/4144134/PES_4_goals_v.2.rmvb.html

Trwa prawie 6 minut a waży 36MB

POLECAM I PROSZE O KOMENTARZE!!!
kosa
QUOTE(pepe @ Aug 19 2005, 19:37:30)

[right][snapback]32915[/snapback][/right]

Bramki nawet mogą byc, ale na wiekszosci bramkarz stal i gapil sie na pilke wpadajaca do siatki... Muzyka mi odpowiada.

ocena: 7.5 lub 8/10
pepe
Jak by co to wszystkie bramki strzelone na 6 gwiazdkach!!! Poważnie....
Z resztą czego mam oszukiwać.... biggrin.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(pepe @ Aug 19 2005, 18:37:30)

[right][snapback]32915[/snapback][/right]

zajefajna kompilka:-) Brameczki zròżnicowane, niektòre BAAARDZO efektowne, podobały mi sie nie tylko bramy ale fajne akcje, jako całość:-) no jak to Kosa powiedział że w niektòrych momentach bramkarz nie reagował, ale to mały defekt wink.gif Muzyka, jak to techniawa da sie słuchać, ale nie podobała mi sie biggrin.gif. Zwodòw troche bym poprosił w następnej kompilacji, bo to też uatrakcyjniłoby całość. Ogòlnie jedna z lepszych kompilek jakie widziałem, oceny nie wystawiam bo nie lubie biggrin.gif

Po prostu bardzo dobra kompilacja:-)

P.S Zarzuć linkiem do tego kodeka co nim nagrywasz(już 5 raz chyba prosze o niego wink.gif )
kosa
A ja sie pytam, jak zamienic WMV na RMVB, bo w Virtual Dub'ie nie ma takiej opcji
Dreed
Easy RealMedia Tools tylko tego uzywam do robienia filmikow w rmvb.
kosa
witam...

Uzbieraly sie dwie strony powtorek, wiec nadeszla pora na dwie kompilacje...

Dzisiaj zapodaje linka do II czesci kompilacji Arsenal in Master League... muzyczka pozostala ta sama, filmik trwa 5min. 29sek. i waży około 25MB

link: http://rapidshare.de/files/4281751/Arsenal_in_ML_II.wmv.html

P.S. Prawdopodobnie jutro wyjdzie na świat kompilacja z udzialem finalistòw mistrzostw świata w 98' (Francja i Brazylia wink.gif )
kemocik
Easy RealMedia Tools (też go używam smile.gif) - link - http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=...20Editor%20V1.6
tomek828
QUOTE(kosa @ Aug 23 2005, 13:55:49)
witam...

Uzbieraly sie dwie strony powtorek, wiec nadeszla pora na dwie kompilacje...

Dzisiaj zapodaje linka do II czesci kompilacji Arsenal in Master League... muzyczka pozostala ta sama, filmik trwa 5min. 29sek. i waży około 25MB

link:
dzenda_dzenda
QUOTE(kemocik @ Aug 23 2005, 13:04:15)
Easy RealMedia Tools (też go używam smile.gif) - link - http://www.divx.howto.pl/modules.php?name=...20Editor%20V1.6
[right][snapback]33174[/snapback][/right]

no nareszcie laugh.gif
kosa
ten Easy RealMedia Tools to cienkie jest (albo ja nie umiem go dobrze uzywac), bo zaznaczam np. kompilke ważącą 25MB i biore Start... czekam pare minut i widze ze jest nowa kompilka (.rmvb), ale ona waży tyle samo dry.gif
kemocik
Po wrzuceniu pliku *.avi dajesz settings na gòrze i:
zaznaczasz VBR Bitrate
wchodzisz w calculator - tam klikasz na bitrate i wpisujesz czas i rozmiar filmu (w KB)-> calculate. Wyliczy załòżmy 500 to zmien w avg bitrate na jakies 400 (lub nawet 300) a maxbitrate na około 450 (lub 400). {Przy wyższych wartościach z calculatora np około 1000 - obniżaj bitrate'y bardziej biggrin.gif}
Niżej wybierasz sposòb kodowania dźwięku smile.gif OK i dopiero start ...
Pòźniej zmieniając bitrate możesz dostroić jakość do swoich potrzeb biggrin.gif
kosa
W takim razie nie bede robil kompilacji Francji z Brazylią... Nikt nie ocenia poprzedniej wiec mam rozumiec ze byla do bani...
Radarek
QUOTE(tomekronaldo @ Aug 23 2005, 14:50:26)
Kompilka ujdzie w tłumie, było pare ładnych goli, muzyka nie w moim typie. Tak pozatym oglądałem ją na siłe, po 3min już miałem ją wywalić i nic nie pisać na jej temat  tongue.gif pozdro

PS: może ta kompilacja o francji będzie lepsza  wink.gif
[right][snapback]33177[/snapback][/right]

QUOTE(kosa @ Aug 24 2005, 18:19:45)
W takim razie nie bede robil kompilacji Francji z Brazylią... Nikt nie ocenia poprzedniej wiec mam rozumiec ze byla do bani...
[right][snapback]33320[/snapback][/right]

Jak widzisz juz jedna osoba ocenila twoja kompilacje. Tomekronaldo ma racje. Muzyka nie w moim typie - nie zamierzam sie jej czepiac bo w sumie do takich rzeczy nawet pasuje. Ale co najwazniejsze gole srednie - chyba bez jakiegos spektakularnego... no w sumie ten gol z woleja Kim Do Heon'a bardzo bardzo ladny.. szkoda tylko ze jak zwykle w takich sytuacjach bramkarz stoi i sie patrzy... ale fakt faktem gol przepiekny. No i na tym golu konczy sie bo reszta na prawde srednia tzn dobra ale tak jak mowie bez fenomenalnych brameczek.
kosa
Rozumiem was... a co do stojacych bramkarzy to na ogòł jest reguła ze stoją jak slupy i patrzy sie gdy pilka jest nie do obrony... wiezcie mi ze wszystkie bramki na 6* strzelone
Radarek
QUOTE(kosa @ Aug 24 2005, 21:47:36)
Rozumiem was... a co do stojacych bramkarzy to na ogòł jest reguła ze stoją jak slupy i patrzy sie gdy pilka jest nie do obrony... wiezcie mi ze wszystkie bramki na 6* strzelone
[right][snapback]33347[/snapback][/right]

Spoko tez gram na 6* i wiem ze tak wlasnie jest smile.gif. Z tym "nie do obrony" to nie do konca tak jest, ale akurat przy tym wspomnianym strzale tak bylo smile.gif. Czekam na kompilacje z francja smile.gif.
tomek828
Kosa nie gadaj tyle tylko dawaj kompilacje o Francji blink.gif tylko jakoś inno muzyke daj tongue.gif
lukasso
QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 18 2005, 15:54:24)
Andzi
Teraz zamieszczam moje nowe dzieło. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, w co watpie laugh.gif Czekam na ocenki ph34r.gif

http://rapidshare.de/files/4337185/Kompila...vol.2.rmvb.html
Dreed
Wybaczcie mi ludziska ale mam limit w neo na wyczerpaniu wiec powstrzymam sie z zassysaniem waszych kompilek choc mnie okropnie KORCI do nich lubie ogladac bramki, jedyny minus to to ze nie moza na prawde dluzszej akcji zapisac, bo jak ktos stwierdzil moje bramki sa przecietne bo nie sa z dryblingu, a co ja na to poradze ze wiekszosc strzelam z kontry lub z szybkich akcji gdzie decyduja celne podania, co ja na to poradze ze mam pada bez analogow i jakos dryblowac sie nie zbytnio a uzywanie nadmiernie R2 moze czasami zgubic czlowieka, co ja na to poradze ze wiekszosc moich akcji rozgrywana jest w drugiej lini a atak dostaje pilke zazwyczaj 1vs1. Ja raczej zadko drubluje a jak drybling jest to taki badziewny i banalny, a czy to ladnie wyglada no nie wydaje mi sie - musialbym nagrywac cale mecze zebyscie zobaczyli ladne akcje itp. ale kto by sciagal jakies 60-70 mb zeby zobaczyc jak ktos se gra ?

Noo tak ogolnie mowiac to gram obecnie lige wloska - Seria A - mam pare bramek, bedzie wiecej, sadze ze na dniach cos zrobie, bedzie to kompilka Seria A i inne chyba ze takie pikne gole stzrele w serii ze na te pozostalem nie bedzie miejsca, na razie na nowym patchu sie swietnie gra biggrin.gif:D

PS: DO tych bramkazy co stoja jak slupy to zauwazylem takie rzeczy, kiedy bramkaz stoi, spostrzezenia wlasne:
- kiedy strzal jest ewidentnie zasloniety przez innego gracza a pilka jest na tyle szybka ze on nie reaguje,
- gdy zostaje zasoczony stzralem i nie zdaza z reakcja,
- gdy wydaje mu sie ze pilka wyjdzie a nie wleci do bramki - czeste strzaly od slupka,
- gdy jest bardzo wysuniety na polu karnym okolo 11 metra wtedy na pilki lobem z 30 metrow reaguje zlapaniem sie za glowe, gdy jest ponizej 11 metrow stara sie ja wyciagnac - tak mi sie wydaje.
Co do bramkarzy to na prawde moglbym pokazac to na filmikach ze tak wlasnie sie dzieje i powoli wynajduje na to wytlumaczenie, sam nie wiem czy bym cos zrobil widzac ze pilka leci jak mysz po ziemi mocno i bez rotacji jeszcze kozlujac ze 2 razy do tego wyglada jak odchodzaca od bramki, czy bym cokolwiek zrobil, chyba nie smile.gifsmile.gif

EDIT: KOSA zapomnialem ze ogladalem twoja kompilke zaraz po ukazaniu sie jej biggrin.gif no i zapomnialem ocenic 0 to nadrabiam zaleglosci, otow powiem szczerze ze muzyka mi nie przeszkadzala byla OK, co do bramek, stary u ciebie bramkarz sie raczej mniej rusza niz u mnie:P ale wiem to master liga jest i caliem inne teamy graja zreszta czy piekne bramki padaja na max * z najlepszymi glubami, raczej tam sa ladne akcje zakonczone stzralami albo juz na pusta albo tak bramkaza sie wyciaga ze sie nie ma szans obronic biggrin.gif ale tak czy siak kompilka mi sie podobala, mam nadzieje, ze to co Ja szykuje tez bedzie cie wam w miare podobac, zaznaczam ja nie drybluje tylko lutuje tongue.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(Dreed @ Aug 25 2005, 02:22:51)
Ja raczej zadko drubluje a jak drybling jest to taki badziewny i banalny, a czy to ladnie wyglada no nie wydaje mi sie
[right][snapback]33390[/snapback][/right]

:] a moją kompilke widziałeś?biggrin.gif, wiem że sie czepiam ale może oblookaj...
http://rapidshare.de/files/4111846/dzenda_...lation.avi.html

...aha widziałeśtongue.gif jak usunąć tego posta? laugh.gif
Pocker
QUOTE(Andzi @ Aug 24 2005, 23:56:50)
Teraz zamieszczam moje nowe dzieło. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, w co watpie  laugh.gif Czekam na ocenki  ph34r.gif

[right][snapback]33387[/snapback][/right]

Nie było najgorsze..Chodz niektòre strzału, bramki zbyt proste, a mianowicie takie, ktòre łatwo strzelić nawet na 6 * ..Te pierwsze 4 gole były naprawde b.ładne, te woleje ten strzał Ronniego od słupka/spojenia ..Pòźniej z minuty na minute bramki takie stawały się coraz łatwiejsze..Mało widowiskowe jak na pes'a .. Muzyka spoko, podeszła mi i ocena 7.8/10 wink.gif
Dreed
QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 25 2005, 12:16:35)
...aha widziałeśtongue.gif jak usunąć tego posta? laugh.gif
[right][snapback]33434[/snapback][/right]

eee .... o co Ci chodzi ????

a kompilek widzialem i dla mnie drybling typu zatrzymaj sie poczekaj i idz w inna strone jakos mnie nie kreci a wyrabanych to ja nie umiem i chyba do nich trza analogi sad.gif wiem jedno ze na prawde zadko drybluje zalezy od teamy - widac roznice miedyz grac barca a juve gdzie barca sie krece zeby znalezc miejsc do stzralu a juve po prostu wypracowywuje okazje podaniami i wszyscio zreszta przy przyjeciu pilki on tez cos fajnego czasami zrobi nie jest zle, ale zaluje ze nie mozna dluzszych replayow robic akcje czasami na prawde ladne sa w drugiej lini i podanie jest takie ze biegne sam przez polowe cala - czytaj byla kontra tongue.gif - i zapisane jest koncowe kilka krokow gdzie wyprowadzenie kontry bylo pikne sad.gif mam nadzieje ze pes5 bedzie mialo troche dluzzszy replay biggrin.gif
kosa
QUOTE(Andzi @ Aug 25 2005, 01:56:50)
Teraz zamieszczam moje nowe dzieło. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, w co watpie  laugh.gif Czekam na ocenki  ph34r.gif

[right][snapback]33387[/snapback][/right]

Pare pierwszych bramek nawet moglo byc, ostatnia minuta kompilki to na "byle szybciej" zrobiles. Safri duo mi nie wadzi wiec dobry wybor... troche za krotko to wszystko trwalo huh.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(Dreed @ Aug 25 2005, 11:34:51)
eee .... o co Ci chodzi ????

a kompilek widzialem i dla mnie drybling typu zatrzymaj sie poczekaj i idz w inna strone jakos mnie nie kreci a wyrabanych to ja nie umiem i chyba do nich trza analogi sad.gif wiem jedno ze na prawde zadko drybluje zalezy od teamy - widac roznice miedyz grac barca a juve gdzie barca sie krece zeby znalezc miejsc do stzralu a juve po prostu wypracowywuje okazje podaniami i wszyscio zreszta przy przyjeciu pilki on tez cos fajnego czasami zrobi nie jest zle, ale zaluje ze nie mozna dluzszych replayow robic akcje czasami na prawde ladne sa w drugiej lini i podanie jest takie ze biegne sam przez polowe cala - czytaj byla kontra tongue.gif - i zapisane jest koncowe kilka krokow gdzie wyprowadzenie kontry bylo pikne sad.gif mam nadzieje ze pes5 bedzie mialo troche dluzzszy replay biggrin.gif
[right][snapback]33441[/snapback][/right]

a nic, chodziło mi o to że po tym jak napisałem posta to zobaczyłem że widziałeś moją kompilke:P

a co do tych zwodòw to nie zgodze sie, bo to co ja zaprezentowałem w mojej kompilce uważam że nie są to zwody typu "zatrzymaj sie poczekaj i idz w inna strone", przyjżyj sie...np. Alexem, marsylska ruleta i potem jeszcze wyminięcie plejera. Ale jak nie masz analoga no to jesteś jakby "upośledzony" (bez obrazy...) bo analogiem da sie czochrać niezłe kombinacje. Ale do niektòrych to starczy L1, R2 kwadracik i krzyżyk:P
Tyle:-) baj baj:-)
Dreed
wiem wiem ale zepsiul mi sie pad z analogami i mi sie budrzet na takowe sprawy wyczerpal, a co do kombinacji R2 L1 z Xi Kwadratem nie widzialem a co do tego"zatrzymaj sie..." to mowilem o poczatku bo potem wlansie bylo to co jest fajnne biggrin.gif
kosa
ja mam za to odwrotna sytuacje od Dreed'a - mam zwalony krzyżak i lewym analogiem popieprzam tylko dry.gif
Raffels
Czas na mnie tongue.gif Przedstawiam wam 10 najładniejszych bramek z Mistrzostw Świata 2006 (turniej rozegrałem z bratem w te wakacje na zasadzie - każdy mecz gramy przeciwko sobie). Niechciało mi się robić kompilacji(jeśli ktoś ma ochotę i czas może takową zrobić z moich bramek) dlatego każda bramka jest na oddzielnym pliku i do tego w dwòch kamerach tongue.gif Bramki może nie są światowej klasy ale do najgorszych chyba nie należa.
PS. Z bratem wybraliśmy że najładniejsza bramkę strzelił McBride tongue.gif
PS 2. Turniej wygrała Grecja (taki mały smaczek) z Chorwacją 1-0 tongue.gif
Oceny mile widziane.
DOWNLOAD
Radarek
QUOTE(Raffels @ Aug 25 2005, 15:01:41)
Czas na mnie tongue.gif Przedstawiam wam 10 najładniejszych bramek z Mistrzostw Świata 2006 (turniej rozegrałem z bratem w te wakacje na zasadzie - każdy mecz gramy przeciwko sobie). Niechciało mi się robić kompilacji(jeśli ktoś ma ochotę i czas może takową zrobić z moich bramek) dlatego każda bramka jest na oddzielnym pliku i do tego w dwòch kamerach  tongue.gif  Bramki może nie są światowej klasy ale do najgorszych chyba nie należa.
PS. Z bratem wybraliśmy że najładniejsza bramkę strzelił McBride tongue.gif
PS 2. Turniej wygrała Grecja (taki mały smaczek) z Chorwacją 1-0 tongue.gif
Oceny mile widziane.
DOWNLOAD
[right][snapback]33464[/snapback][/right]

Kurcze.. sciagnalem i mam blad w archiwum .zip. Na pewno dobrze wrzuciles? Bo nie wiem czy to mi przerwalo w trakcie sciagania [malo prawdopodobne] czy tez plik jest uszkodzony. Ktos rozpakowal?
kosa
plik jest dobry, ja sciagalem... moze nie ròb "otworz" tylko najpierw "zapisz" (ja czasem tez mam taki blad jak ty, gdy tak wlasnie nie robie)... Co do bramek to... mocno srednie, rzuty wolne są z tego najlepsze i bramka Bosackiego.

P.S Nie lubie grekòw bo mi Chelsea przypominają dry.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(kosa @ Aug 25 2005, 17:29:13)

P.S Nie lubie grekòw bo mi Chelsea przypominają  dry.gif
[right][snapback]33490[/snapback][/right]

Buehehehe biggrin.gif Kolorem? biggrin.gif tongue.gif
kosa
Raczej lamerstwem
pepe
Oto moja najnowsza kompilacja, bardziej zaawansowana, trwa 3min 48sek i waży 24MB

http://rapidshare.de/files/4435439/komp1_0001.rmvb.html

Proszę o komentarze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.