Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !! Najładniejsze bramki z PES4 !!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
kucharz
Siema smile.gif Powracam po dłuższej przerwie spowodowanej burzą dry.gif (spalona karta graficzna i zasilacz unsure.gif ) Mòj nowy produkt - kompilacja tongue.gif Trwa ona ponad 5 minut i waży 43 MB !! Serdecznie zapraszam no i prosze o oceny wink.gif pozdro P.S. zważywszy iż jestem nie na "czasie" niedługo ocenie kompilke lukassaronaldo.

LINK

Goals & actions - rapidshere

MEGA UPLOAD
dzenda_dzenda
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 6 2005, 00:19:59)
Witam, zapodaje moja 3 kompilacje, link ---> Kompilacja by Capitan Tsubasa PT2 <--- link. Kompilacja trwa 3min. 18sek. muzyczke zrobilem sam co jest powiedziane w napisach koncowych smile.gif Zapraszam do sciagania, milego ogladania i oceniania kompilki !!!
[right][snapback]31789[/snapback][/right]

Kapitanie Twoja kompilacja W OG
tomek828
QUOTE(kucharz @ Aug 6 2005, 12:45:05)
Siema smile.gif Powracam po dłuższej przerwie spowodowanej burzą dry.gif (spalona karta graficzna i zasilacz unsure.gif ) Mòj nowy produkt - kompilacja tongue.gif Trwa ona ponad 5 minut i waży 43 MB !! Serdecznie zapraszam no i prosze o oceny wink.gif pozdro P.S. zważywszy iż jestem nie na "czasie" niedługo ocenie kompilke lukassaronaldo.                                                                                                                 

LINK

Goals & actions  - rapidshere

MEGA UPLOAD
[right][snapback]31808[/snapback][/right]

taka se ta kompilacja tongue.gif fajna muza smile.gif niektore pientki i bramki sa niesamowite ohmy.gif a reszta przecientna rolleyes.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 6 2005, 22:02:31)
Kapitanie Twoja kompilacja W OG
Dreed
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 6 2005, 01:19:59)
Witam, zapodaje moja 3 kompilacje, link ---> Kompilacja by Capitan Tsubasa PT2 <--- link. Kompilacja trwa 3min. 18sek. muzyczke zrobilem sam co jest powiedziane w napisach koncowych smile.gif Zapraszam do sciagania, milego ogladania i oceniania kompilki !!!

Wiesz bramki bramkami, ale glownie muzyka odgrywa glowna role w kompilce, bo gdy ona nam sie podoba wpada w ucho clakiem innaczej sie oglada bramki nawet te GNIOTY i powiem CI ze po 30 s kompilke wylaczylem i usunelem wybitnie muzyka mnie od niej odepchnela, no soryr abtory sad.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(Dreed @ Aug 7 2005, 13:07:17)
Wiesz bramki bramkami, ale glownie muzyka odgrywa glowna role w kompilce, bo gdy ona nam sie podoba wpada w ucho clakiem innaczej sie oglada bramki nawet te GNIOTY  i powiem CI ze po 30 s kompilke wylaczylem i usunelem wybitnie muzyka mnie od niej odepchnela, no soryr abtory sad.gif
[right][snapback]31870[/snapback][/right]

MUZA !!!!?????!!!!???? No stary ty chyba zartujesz ... Robimy kompilacje bramek strzelonych w pesie i najbardziej liczy sie muza ??!!! Ten temat chyba brzmi najłądniejsze bramki z PES 4 a nie najlepsza muza .... ehhh szkoda gadac
Dreed
a co mi po zajebistych bramach jak nie bede mogl w pelni cieszyc sie z kompilki bo muza bezie lekko mowiac zjebana ??? Wylaczyc dzwieke to tak jakbym ktos wrzucil 30 linkow do jego bramek w roznych ujeciach ja je zassal i wrzucil w playliste, dla mnie kompilka bez porzadnego podkladu jest lekko mowiac wielkim nie powodzeniem tworzacego i choc bramki beda bombowe to mozna ich nie obejzec tak jak to zrobilem bo muzyka byla taka ze sie po prostu nie dalo tego sluchac a przy ogladaniu bramek dla mnie wazne jest jaka muza leci w tle i czy pasuja przynajmnije w 60% do tempa filmiku !!
nadzinho
KTO STRZELIL W PES4 BRAMKE Z PRZEWROTKI????????????????
dzenda_dzenda
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 7 2005, 11:16:45)
Hmmm... czy bramki przecietne ??? No coz 2/2 osoby powiedzialy ze bramki sa spoko i mysle ze sam nigdy takich nie strzeliles bo wogole nidgy nie dales zadnej kompilacji tylko siedzisz na tym temacie jak buc i pieprzysz glupoty. Dwa : na pusta bude byl jeden gol i moze nie skapowales o co tam chodzi ( bywa ) wiec obejrzyj sobie jeszcze raz
Capitan Tsubasa
QUOTE(Dreed @ Aug 7 2005, 14:57:12)
a co mi po zajebistych bramach jak nie bede mogl w pelni cieszyc sie z kompilki bo muza bezie lekko mowiac zjebana ??? Wylaczyc dzwieke to tak jakbym ktos wrzucil 30 linkow do jego bramek w roznych ujeciach ja je zassal i wrzucil w playliste, dla mnie kompilka bez porzadnego podkladu jest lekko mowiac wielkim nie powodzeniem tworzacego i choc bramki beda bombowe to mozna ich nie obejzec tak jak to zrobilem bo muzyka byla taka ze sie po prostu nie dalo tego sluchac a przy ogladaniu bramek dla mnie wazne jest jaka muza leci w tle i czy pasuja przynajmnije w 60% do tempa filmiku !!
[right][snapback]31882[/snapback][/right]

Z toba Dreed klocic sie nie chce sam sobie muzke robisz ( chodz w kompilkach nie slychac jej ) kompilacje tez tworzysz fajne, wiec jak mowie muzyka rzecz gustu tomkowironaldo podoba sie tobie nie, trudno kazdemu nie podpasuje smile.gif

QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 7 2005, 17:10:59)
wiedziałem że bedziesz sie pluł. Miałem oceniać i ocenilem, powiedziałem co mi sie niepodoba, a to że siedze jak buc i nic nie robie to odpuść sobie takie komentarze, bo może nie widziałeś moich pojedynczych bramek. A jak chcesz, dobra zrobie kompilacje tylko przyznam sie, nie wiem jak sie osługiwać tym video makerem, naucze sie i wtedy zamieszcze:]

aha...a co do mojego avatara: zmien swoją ksywke wink.gif
[right][snapback]31890[/snapback][/right]

HAHAHAHA !!!! Przyznam ze nie widzialem twoich pojedynczych bramek i nue mam zamiaru i ogladac ale zeby nie umie poslugiwac sie movie makerem .... porazka stary, przeciez na tym programie nie trzeba sie znac wlaczasz i robic no ale coz sa ludzie i debile ... ( sam wybierz do jakiej kategorii nalezysz )...A i to nie jest moja ksywa tylko nick na forum blink.gif i napewno jest lepsza od twojeg + jeszcze ten avek z pes boy ph34r.gif

Bywaj...
dzenda_dzenda
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 7 2005, 17:05:43)
Z toba Dreed klocic sie nie chce sam sobie muzke robisz ( chodz w kompilkach nie slychac jej ) kompilacje tez tworzysz fajne, wiec jak mowie muzyka rzecz gustu tomkowironaldo podoba sie tobie nie, trudno kazdemu nie podpasuje smile.gif
HAHAHAHA !!!! Przyznam ze nie widzialem twoich pojedynczych bramek i nue mam zamiaru i ogladac ale zeby nie umie poslugiwac sie movie makerem .... porazka stary, przeciez na tym programie nie trzeba sie znac wlaczasz i robic no ale coz sa ludzie i debile ... ( sam wybierz do jakiej kategorii nalezysz )...A i to nie jest moja ksywa tylko nick na forum
Capitan Tsubasa
QUOTE(dzenda_dzenda @ Aug 7 2005, 21:01:30)
laugh.gif ale z ciebie pocieszny chłopaczek laugh.gif

P.S chciałbym zauważyć że ja cie nie obraziłem a to co ty stwierdziłeś podchodzi pod obrazę wink.gif .
P.S  typowe przedszkolowe, dziecinne przekomarzanie sie wink.gif
Pozdro Kapitanie wink.gif
[right][snapback]31899[/snapback][/right]

Co do pierwszego masz racje obrazilem cie, ponizylem, zjechalem poniewaz uwazam ze trzeba byc kompletnym debilem zeby po pierwsze nie umiec poslugiwac sie movie makerem po drugiem miec taki ****** avatar.

Po pierwsze drugiego nie cytuj kawalka mojej wypowiedzic i po drugie drugiego jak ci sie to kojazy z przedszkolem to cos w tym musi byc wink.gif

Pozdro Djemba-Dhemba smile.gif
dzenda_dzenda
nie chce sie z tobą kłòcić bo to nie idzie w żadnym kierunku, ale dzięki że napisałeś Djemba Djemba bo to dobry zawodnik wink.gif

Ahoj DJ-Kapitanie! smile.gif

P.S Może być taki avatar? Sam go zrobiłem:-)
kemot
Capitan: za obelgi i straszny OT 7 dni przerwy...
owenik
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 6 2005, 00:19:59)

Kompilka w miarę fajna, niektòre bramy (z wolnych, niektòre z dystansu) naprawde fajne, muzyka... hmm.... oryginalna;) na początku mi się nie podobała, ale pod koniec już lepiej brzmi, montaż w porządku.

Ogòłem kompilacja OK
Dreed
dlugo sie nic nie pokazuje to ja moz eozywie ten temat, tylko prosze nie bijcie mnie za dlugosc i rozmar kompilki, jak nie bedziecie chceili zassac i ocenic zrozumiem.

kompilka ma u mnie na hdd48 bm lecz wykrywa rapid poand 50 mb sad.gif musze ja podzielic na 2 pliczki i w czesciach wrzucic na serwer, jak to sie zrobi to dam znac.

Kompilka jest na tym FTPKU ale cos linki nie dzialaja nie wiem sad.gifsad.gifsad.gif cos zmienil moj qmpel i dupka zbita, jest na uropie i mi nie pomoze za jakas godzinke bedzie na rapidzie.
Radarek
QUOTE(Dreed @ Aug 12 2005, 05:12:11)
dlugo sie nic nie pokazuje to ja moz eozywie ten temat, tylko prosze nie bijcie mnie za dlugosc i rozmar kompilki, jak nie bedziecie chceili zassac i ocenic zrozumiem.

->T U T A J <-
[right][snapback]32214[/snapback][/right]

Nie można ustanowić połączenia z serwerem

Podczas sprowadzania URL-a: http://www.lod.comm.pl/pliki/filmy/roznosci.wmv

wystąpił następujący błąd:

(111) Connection refused

Serwer źròdłowy lub sieć mogą być nieczynne. Spròbuj ponowić żądanie pòźniej.
Dreed
Wszystko bylo by OK z ta kompilka ale zmienili lacze i zadne stronki jeszcze nie dzialaja ktore byly wczesniej, nawet moja nie dziala sad.gifsad.gif: zapewne jak bedzie dzialac, to zaczalby dzialac i link ale nie bedziemy czekac. Kompilka trwa 6:02 i posiada niestety 2 utworki wiec stad ten o kilka kb za duzy rozmair do rapida sad.gif

Ale udalo mi sie to skonwertowac do RMVB biggrin.gif i pliczek wazy 30 mb, milego zassysania biggrin.gif:D

A teraz troche o samych bramkach - bramki stzrelone w cupach master lidze i w gzre Pvs.P biggrin.gif

KOMPILACJ
Radarek
QUOTE(Dreed @ Aug 12 2005, 10:44:05)
Kompilka trwa 6:02 i posiada niestety 2 utworki wiec stad ten o kilka kb za duzy rozmair do rapida sad.gif
Ale udalo mi sie to skonwertowac do RMVB biggrin.gif i pliczek wazy 30 mb, milego zassysania biggrin.gif:D
KOMPILACJ
[right][snapback]32231[/snapback][/right]

Hm.. a czy przypadkiem na rapidzie nie ma ograniczen co do wielkosci uploadowanego pliku?
grzesio1712
chyba są do 50Mb
owenik
QUOTE(Dreed @ Aug 12 2005, 09:44:05)
Wszystko bylo by OK z ta kompilka ale zmienili lacze i zadne stronki jeszcze nie dzialaja  ktore byly wczesniej, nawet moja nie dziala sad.gifsad.gif: zapewne jak bedzie dzialac, to zaczalby dzialac i link ale nie bedziemy czekac. Kompilka trwa 6:02 i posiada niestety 2 utworki wiec stad ten o kilka kb za duzy rozmair do rapida sad.gif

A teraz troche o samych bramkach - bramki stzrelone w cupach master lidze i w gzre Pvs.P biggrin.gif

KOMPILACJ
[right][snapback]32231[/snapback][/right]

Kompilacja bardzo bardzo fajna, szczegòlnie podobały mi się bramki z dystansu, sito bramkarza (strzelał ktoś z L-poolu ) bramka Ronaldo po przyjęciu na klatkę niczym Rasialdinho itp itd smile.gif
Muzyka też spoko (ten pierwszy motyw pamiętam z Kill Billa tongue.gif )

Zmontowane OK, duży plus to długość i mała waga (30 mb) wink.gif

Pozdro
Dreed
dzieki wielkie - ten rozmiar zawdzieczam kodekowi RMVB ktory z 50 megowego pliczku zrobil 30 smile.gif a na rapidzie niestety sa ograniczenia ale dalem sobie z tym rade jak widac, choc wczesniej nie moglem przerowbic kompilki z kodekiem od windows movie makera a teraz sie chyba programikowi odwidzialo i zrobil to dla mnie smile.gif
zizzz
Witam i zapraszam do ściągnięcia mojej pierwszej kompilacji. Całość trwa 3min 15 sek i zajmuje 30 MB. Wszystkie bramki były sklejane Adobe after Effects i kompresowane VirtualDubem. Niektòre akcje były zgrywane wcześniej w mniejszej rozdzielczości, więc ich jakość jest nieco gorsza. Całość prezentuje się jednak w miarę dobrze. Miłego oglądania! Pozdrawiam i czekam na opinie.

http://rapidshare.de/files/3977750/kompila...lanPL.rmvb.html
Dreed
Na poczatku UWAGA !! Sadze, ze jezeli ktos sciagan jakas kompilacje bramke czy cokolwiek innego to powinnien sie na jej temat wypowiedziec. TO taak moja uwaga.

Wracaja do kompilacji wykonanej przez autora posta powyzej, czyli zizzz'a:
Po dlugim oczekiwaniu na mozliwosc zassania tej bramki wrescie mi sie udalo i mam pare slow do powiedzenia na jej temat.
Powiem tak moim skromnym zdaniem Adobe After Efects nie jest najlepszym programikiem do robienia kompilek, raz ze kompilka wazy tyle ile trwa ponad 3 min prawie 4 - nie pamietam juz - wazy 38 mb, to juz lepiej to robi Windows Movie Maker gdzie ladna kompresja do tego filmiki w rozdzialce 640x480 co daje lepszy efekt koncowy biggrin.gif (akurat przytaczam ustawienie swoich kompilek).
Co do samej zawartosci to powiem tak, jak na pierwsza kompilke to jest OK muza ok, brak zbednych efektow, montaz ok. Nie wiem moze to moje wrazenie, moze sie myle, nie chce nikogo osadzac ani ponizac, ale wydaje mi sie ze wiekszosc - te ktore zauwazylem - zostaly strzelone na gwiazdce numer 2, swiadczyc o tym moze fakt stania bezczynnie obroncow i innych graczy w czasie twojej akcji. Zreszta mniejsza o to, na nie ktorych replayach bylo cos takiego co sie nazywa klatkowanie, nie wiem czy to efekt z Adobe czy jakos zle ci sie nagralo, ale wiem jedno wygloda to fatalnie, w sumie psuje urok dosc ladnym bramka, tak poza tym to nie wiem kto strzela te bramki - taki zielony nie jestem i nie ktoryh rozpoznaje glownie ze to sa bramki AC Milanu biggrin.gif - ale tak czy siak takie malutkie cus moze sie przydac jako info, na prawde nie pamietam Adobe - sam go porzucilem bo mi charczyl dzwiek po zrobieniu kompilacji i w ogole mialem z nim same problemy -ale sadze ze montowanie kompilek powinno sie zaczac od najlatwiejszych programow, choc obecnie chyba najbardziej popularnego programu do montowania filmow, bo co nie widze jakiegos filmiku zrobionego przez graczy to sa one montowane walasnie przez Movie Makera i ludzie calkiem dobrze na tym wychodza.

Ogolna ocena jets pozytywna a kompilka zrobila dobre wrazenie, jak niektorzy zapewne co sciagneli chcieli Ci zaoszczedzic gorzkich slow na temat samych goli, ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze lepiej jest o tym tworcy powiedziec, bo potem jest tylko lepiej, wiem to po sobie, tez moja pierwsza kompilka spotkala sie z krytycznymi ocenkami, ale nastepne byly oceniane o wiele lepiej i sie z tego bardzo ciesze.

Cos to forum zamarlo, mialy sie pokazywa kompilki zamiast pojedynczych bramek, mam nadzieje, ze ta przerwa jest wynikiem zassysania co nowych to filmikow z WE9 oraz tym, ze strzelacie nowe brameczki do nowiusich kompilek biggrin.gif ja osobiscie mam juz 6, jeszcze z 14 i bede mogl sie zabrac za kompilke biggrin.gif - LUDZISKA ZROBCIE COS CIEKAWEGO.

PS: Tak na marginesie to chcialbym podziekowac wszystkim tym co poswiecili swoje limity w neo i swoj cenny czas na zassanie, obejzenie i ocenienie moich kompilacji.
pepe
Właśnie zrzucam moją kompilacje jest troche stara bo dawno ją nagrywałem ale bramki są spox. Będzie ona na filefroncie, jak zie zrzuci to dam linka....biggrin.gif
pepe
Dlaczegowyskakuje "dokument nie zawiera żadnych danych" kiedy biore begin upload??
To może być dlatego że używam firefox'a?? Pomòżcie a nie pożałujecie tongue.gif
rafios
Jest to moja pierwsza kompilacja dlatego prosze o rady, ktore przydadza mi sie przy tworzeniu kolejnej. Milego ogladania: mojej kompilki

P.S. Muzyka jest przerwana na koncu, bo nie chcialem zeby leciala dobre ponad pol minuty dluzej biggrin.gif
Dreed
QUOTE(pepe @ Aug 14 2005, 14:27:19)
Dlaczegowyskakuje "dokument nie zawiera żadnych danych" kiedy biore begin upload??
To może być dlatego że używam firefox'a?? Pomòżcie a nie pożałujecie tongue.gif
[right][snapback]32404[/snapback][/right]

Za duzy masz pliczek biggrin.gif
pepe
Tylko 47MB, spròbuje na rapidzie...
pepe
OKI!!! Wrzucone, prosze o komentarze...

http://rapidshare.de/files/3985833/PES_4_goals.WMV.html
zizzz
Właśnie podmieniłem linka do mojej kompilacji. Teraz zajmuje ona tylko 30MB i po kompresji (ze 100MB) nie straciła nic na jakości Zawdzięczam to rewelacyjnemu kodekowi RMVB, ktòry polecił Dreed. Przy okazji - dzięki za komentarz i uwagi na temat mojego filmiku. Jeśli chodzi o Movie Makera to jest on dość ubogi w opcje, a zależało mi dobrym montażu i zgraniu z muzyką, więc dlatego zprzyjaźniłem się z Addobe wink.gif Klatkowanie - faktycznie komp mi się przyciął przy zgrywaniu, ale szkoda mi było takich fajnych ujęć, więc tak zostawiłem. W sumie to tylko 3 gole, więc można przeżyć. A co do samych goli... jak na pierwszy tydzień przygody z pes4, to myślę że całkiem nieźle. Jest nawet kilka, ktòrych nie powstydzę się nawet za parę miesięcy biggrin.gif Nie są to gole na pustą bramkę, a bramkarze nie stoją jak słupy soli, co widziałem w kilku kompilacjach. Tych gapowatych obrońcòw wstawiłem jako element humorystyczny tongue.gif Niektòre gole są podpisane, ale oczywiście nie wszystkie. Kompilacja miała przede wszystkim oddawać radość z tej gry, być przyjemna dla oka i ucha i fajnie, że ktoś to docenił. Resztę można dopracować. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych produkujących swoje filmiki!

rafios
QUOTE(zizzz @ Aug 15 2005, 08:11:57)
I. Klatkowanie - faktycznie komp mi się przyciął przy zgrywaniu, ale szkoda mi było takich fajnych ujęć, więc tak zostawiłem. W sumie to tylko 3 gole, więc można przeżyć.
II. jak na pierwszy tydzień przygody z pes4, to myślę że całkiem nieźle.
III. Nie są to gole na pustą bramkę, a bramkarze nie stoją jak słupy soli

I. ja naliczylem sie chyba z 5 takich bramek wink.gif
II. chciales powiedziec jak na pierwsza gwiazdke ( no powiedzmy na dwie, moze trzy)
III. dodam do tego jeszcze ze niedosc ze bramkarz nic nie robi, to obroncy stoja i patrza jak grasz, wiec to stwierdzenie nie bylo na miejscu.

P.S. Jesli mi powiesz ze to co napisalem to nieprawda to powinienees obejrzec swoja kompilacje pod wzgledem obiektywnym laugh.gif
pepe
Dobra wrzucam teżmoją trzecią kompilację(drugą przypadkiem usunąłem) plik waży 51mb więc ma 2 częśći:

http://rapidshare.de/files/3994939/PES_4_g....part1.rar.html

http://rapidshare.de/files/3994570/PES_4_g....part2.rar.html

Proszę o komentarze także do pierwszej kompilacji, przypominam link:

http://rapidshare.de/files/3985833/PES_4_goals.WMV.html

dzenda_dzenda
QUOTE(zizzz @ Aug 15 2005, 08:11:57)
Właśnie podmieniłem linka do mojej kompilacji. Teraz zajmuje ona tylko 30MB i po kompresji (ze 100MB) nie straciła nic na jakości Zawdzięczam to rewelacyjnemu kodekowi RMVB, ktòry polecił Dreed. Przy okazji - dzięki za komentarz i uwagi na temat mojego filmiku. Jeśli chodzi o Movie Makera to jest on dość ubogi w opcje, a zależało mi dobrym montażu i zgraniu z muzyką, więc dlatego zprzyjaźniłem się z Addobe wink.gif  Klatkowanie - faktycznie komp mi się przyciął przy zgrywaniu, ale szkoda mi było takich fajnych ujęć, więc tak zostawiłem. W sumie to tylko 3 gole, więc można przeżyć. A co do samych goli... jak na pierwszy tydzień przygody z pes4, to myślę że całkiem nieźle. Jest nawet kilka, ktòrych nie powstydzę się nawet za parę miesięcy biggrin.gif  Nie są to gole na pustą bramkę, a bramkarze nie stoją jak słupy soli, co widziałem w kilku kompilacjach. Tych gapowatych obrońcòw wstawiłem jako element humorystyczny tongue.gif  Niektòre gole są podpisane, ale oczywiście nie wszystkie. Kompilacja miała przede wszystkim  oddawać radość z tej gry, być przyjemna dla oka i ucha i fajnie, że ktoś to docenił. Resztę można dopracować. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych produkujących swoje filmiki!

[right][snapback]32452[/snapback][/right]

:-) Twoją kompilacje oglądałem z wielkim bananem na twarzy:D Niedość że muza - bardzo fajny remix:D to jeszcze ładnie skleciłeś całą kompilke. W niektòrych momentach przycina ale da sie przeżyć. Zastrzeżnia mam do bramek, ktòre nie są na najwyższym poziomie, ale kilka mi sie podobało. Zauważyłem też że chyba one strzelone są na niskim poziomie trudności (obrońcy niemrawi itp.) Bardzo mi sie podobała wstawka z prawdziwego finału, świetna rzecz:-) Ogòlnie rzecz biorąc, potrenuj jeszcze troche, postrzelaj bramencje i skleć taką następną dobrą kompilke:-).
Pozdrawiam

P.S Co dziwne nie lubie Milanu aczkolwiek podobało mi sie:D...dziwne dziwne:P
P.S2 Napisz na ktòrej "gwiazdce" grasz??
Capitan Tsubasa
Witam, po tygodniowej przerwie spowodawanej banem tongue.gif wracam i oddaje w wasze rece moja nowa kompilacje. Kompilka trwa 3min. 27sek. i zajmuje 26mb.
Nosi nazwe ''Ignotus per Ignotium Compilation'' brzmi tajemniczo ale nazwalem ja tak od nazwy kawalka ktory podgrywa w tej kompilacji. Milego ogladania i oceniajcie !!!

Ignotus Per Ignotium Comilation Download
kosa
QUOTE(zizzz @ Aug 15 2005, 09:11:57)
Właśnie podmieniłem linka do mojej kompilacji. Teraz zajmuje ona tylko 30MB i po kompresji (ze 100MB) nie straciła nic na jakości Zawdzięczam to rewelacyjnemu kodekowi RMVB, ktòry polecił Dreed. Przy okazji - dzięki za komentarz i uwagi na temat mojego filmiku. Jeśli chodzi o Movie Makera to jest on dość ubogi w opcje, a zależało mi dobrym montażu i zgraniu z muzyką, więc dlatego zprzyjaźniłem się z Addobe wink.gif  Klatkowanie - faktycznie komp mi się przyciął przy zgrywaniu, ale szkoda mi było takich fajnych ujęć, więc tak zostawiłem. W sumie to tylko 3 gole, więc można przeżyć. A co do samych goli... jak na pierwszy tydzień przygody z pes4, to myślę że całkiem nieźle. Jest nawet kilka, ktòrych nie powstydzę się nawet za parę miesięcy biggrin.gif  Nie są to gole na pustą bramkę, a bramkarze nie stoją jak słupy soli, co widziałem w kilku kompilacjach. Tych gapowatych obrońcòw wstawiłem jako element humorystyczny tongue.gif  Niektòre gole są podpisane, ale oczywiście nie wszystkie. Kompilacja miała przede wszystkim  oddawać radość z tej gry, być przyjemna dla oka i ucha i fajnie, że ktoś to docenił. Resztę można dopracować. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych produkujących swoje filmiki!

[right][snapback]32452[/snapback][/right]

Fajnie zmontowana kompilacja oraz dobrze moim zdaniem dobrana muzyka... Denerwowało mnie to z jaka latwoscia zdobywane sa bramki. To byla 1 lub 2 gwiazdka. Ogòlnie rzecz biorac postrzelaj troche na wyzszym poziomie.
Dreed
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 18:51:41)
[right][snapback]32507[/snapback][/right]

TYm razme tak bardzo muzyka mnie nie odepchnela od kompilki i moglem ja obejzec choc dzieki akcjom i bramka mozna bylo o muzyce zapomniec, tak czy siak kompilka OK.

PS: Jak ktos jeszcze nie widzial niech sciagna moja K O M P I L K E
rafios
QUOTE(rafios @ Aug 14 2005, 17:43:46)
Jest to moja pierwsza kompilacja dlatego prosze o rady, ktore przydadza mi sie przy tworzeniu kolejnej. Milego ogladania: mojej kompilki
P.S. Muzyka jest przerwana na koncu, bo nie chcialem zeby leciala dobre ponad pol minuty dluzej biggrin.gif
[right][snapback]32422[/snapback][/right]

hej co z moja kompilka biggrin.gif wiem ze moze jest az tak zla ze nie chcecie mnie pograzac, ale chce uslyszec dobre porady, ktore wykorzystam przy robieniu kolejnych.
Dj_Dario
Zapodajcie linka do tego programu co konwertuje kompilki na format RMVB, z gòry dzieki
rafios
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 17:51:41)
Witam, po tygodniowej przerwie spowodawanej banem tongue.gif wracam i oddaje w wasze rece moja nowa kompilacje. Kompilka trwa 3min. 27sek. i zajmuje 26mb.
Nosi nazwe  ''Ignotus per Ignotium Compilation'' brzmi tajemniczo ale nazwalem ja tak od nazwy kawalka ktory podgrywa w tej kompilacji. Milego ogladania i oceniajcie !!!

Bramki spoko, montaz tez, ale po raz kolejny masz klopot z dobraniem muzyki. Niestety nie przypadla mi do gustu i podejrzewam ze innym tez, ale ogolnie kompilka spoxik biggrin.gif

P.S. sciagnij i zobacz tez moja, mozesz nawet ocenic tongue.gif
dzenda_dzenda
QUOTE(Dj_Dario @ Aug 15 2005, 19:15:15)
Zapodajcie linka do tego programu co konwertuje kompilki na format RMVB, z gòry dzieki
[right][snapback]32524[/snapback][/right]

nie wiem czy o to chodziło, ale tutaj jest kodek z formatem RMVB. Jak to nie to, to podobno Dreed sie na tym zna:P
Dj_Dario
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 17:51:41)
Nosi nazwe  ''Ignotus per Ignotium Compilation'' brzmi tajemniczo ale nazwalem ja tak od nazwy kawalka ktory podgrywa w tej kompilacji. Milego ogladania i oceniajcie !!!

Kompilka w miare fajna, lecz ogladalem przy wylaczonych glosnikach, muzyka poprostu mnie dobijala, najbardziej podobala mi sie czcionka smile.gif pozdro

DZENDA-DZENDA nie widze zadnego linku w Twojej wypowiedzi, wiec nie wiem czy to to tongue.gif
zizzz
Dziękuję wszystkim, ktòrzy poświęcili chwilę uwagi mojej kompilacji i przedstawili swoje zdanie na jej temat. Dzenda dzena – twoje słowa dodały mi skrzydełsmile.gif Gram na 2 i 3 poziomie – zależy od klasy przeciwnikòw. W pes4 stawiam dopiero pierwsze kroki, więc moje bramki nie mogą się ròwnać z tymi strzelanymi przez starych wyjadaczy, ale oglądając wasze filmki, nie mogłem się już doczekać własnego!!! Następne kompilki na pewno będą bardziej efektowne i lepiej dopracowane. Pozdrawiam!

ps. Dj_Dario: wystarczy wpisać w google RMVB i na pewno znajdziesz jakąś stronkę - ja tak zrobiłem. Jeśli nadal będziesz miał problem, to daj znać.
Capitan Tsubasa
Pierwsza sparwa wiedzialem ze muzyka wam sie nie spodoba to raczej bylo jasne ze DJ. ktory nosi ksywe Dario sie nie spodoba bo jakze hip-hop'owemu kolesiowy z krwi i kosci spodobac sie bardziej połamany motyw lub ostre brzmienie, niewazne.
Druga sprawa to moja pierwsza recenzja ( hahaha ) nigdy wczesniej nie odwazylem sie oceniac dziela innego czlowieka ale przelamalem sie i zaczynam swoj debiut od kompilacji Rafiosa. No dobra jedziemy : poczatkowe gole sa slabe chodz w miare uplywu czasu widac ze sie rozkzales i te w srodku byly naprawde fajne, co do muzyki ( ostatnio duzo wazniejszej od samych bramek ) oceniam raczej slabo nie lubie takich numerow no ale coz jak juz wczesniej powiadalem muza-kwestia gustu i nie wylaczam kompili po pierwszych 2 taktach jak co poniektorzy. Tak wiec mowie, kompilacja jak na poczatek naprawde dobra, szczere gratulacje dla Rafiosa...
dzenda_dzenda
QUOTE(Dj_Dario @ Aug 15 2005, 20:14:34)
Kompilka w miare fajna, lecz ogladalem przy wylaczonych glosnikach, muzyka poprostu mnie dobijala, najbardziej podobala mi sie czcionka smile.gif pozdro
DZENDA-DZENDA nie widze zadnego linku w Twojej wypowiedzi, wiec nie wiem czy to to  tongue.gif
[right][snapback]32528[/snapback][/right]

blink.gif ...już nie ma tej strony... blink.gif ...geez jeszcze pzed niedawno chwilą była blink.gif ...dziwne...no ale pewnie uda Ci sie znaleźć w "szukaczu-google'aczu" wink.gif
rafios
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 22:27:43)
Pierwsza sparwa wiedzialem ze muzyka wam sie nie spodoba to raczej bylo jasne ze DJ. ktory nosi ksywe Dario sie nie spodoba bo jakze hip-hop'owemu kolesiowy z krwi i kosci spodobac sie bardziej połamany motyw lub ostre brzmienie, niewazne.
Druga sprawa to moja pierwsza recenzja ( hahaha ) nigdy wczesniej nie odwazylem sie oceniac dziela innego czlowieka ale przelamalem sie i zaczynam swoj debiut od kompilacji Rafiosa. No dobra jedziemy : poczatkowe gole sa slabe chodz w miare uplywu czasu widac ze sie rozkzales i te w srodku byly naprawde fajne, co do muzyki ( ostatnio duzo wazniejszej od samych bramek ) oceniam raczej slabo nie lubie takich numerow no ale coz jak juz wczesniej powiadalem muza-kwestia gustu i nie wylaczam kompili po pierwszych 2 taktach jak co poniektorzy. Tak wiec mowie, kompilacja jak na poczatek naprawde dobra, szczere gratulacje dla Rafiosa...
[right][snapback]32546[/snapback][/right]

THX za recenzje. specjalnie ulozylem tak bramki zeby byly od slabszych do tych lepszych biggrin.gif zeby byl jakis pozytywny akcent tongue.gif . Muzyka byla robiona przeze mnie w Dance eJay 2.0 takze nie za duza rewelka smile.gif
Radarek
QUOTE(zizzz @ Aug 12 2005, 19:00:17)
Witam i zapraszam do ściągnięcia mojej pierwszej kompilacji. Całość trwa 3min 15 sek i zajmuje 30 MB. Wszystkie bramki były sklejane Adobe after Effects i kompresowane VirtualDubem. Niektòre akcje były zgrywane wcześniej w mniejszej rozdzielczości, więc ich jakość jest nieco gorsza. Całość prezentuje się jednak w miarę dobrze. Miłego oglądania! Pozdrawiam i czekam na opinie.

[right][snapback]32272[/snapback][/right]

Nie no bez jaj stary. Jaki jest sens grania na 1-2 gwiazdce i robienia z tego kompilacji? Oceniam same gole bo ogladalem kompilacje bez dzwieku. Mialem ochote po 4 golach wylaczyc ja ale wytrwalem do konca. Jesli bramka nie jest strzelona na 6 poziomie to za bardzo nie ma sensu pokazywac ja w kompilce... Takze ja osobiscie oceniam ja bardzo negatywnie [chociaz wiem ze wlozyles w nia sporo pracy]. Graj na 6 poziomie, jak zaczniesz strzelac bramki to zobaczysz o co mi chodzilo. A jak wpadnie ci jakas fajna bramka to bez zastanowienia dawaj ja do kompilki... To tyle z mojej strony.

ps: spojrz jak beznadziejnie wyglada twoja ruleta [obrot o 360 stopni], kiedy mijasz obronce a on stoi i sie patrzy - no bez sensu.
kosa
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 15 2005, 18:51:41)

Bramki jak to bramki... pare ladnych bylo. Muzyka absolutnie moim zdaniem niepasująca do oprawy video. Jakbys sie postaral jeszcze nagrywac jakies 5 lub 6 minutowe kompilacje wtedy bym byl usatysfakcjonowany.
dzenda_dzenda
QUOTE(Radarek @ Aug 16 2005, 08:24:33)
Nie no bez jaj stary. Jaki jest sens grania na 1-2 gwiazdce i robienia z tego kompilacji? Oceniam same gole bo ogladalem kompilacje bez dzwieku. Mialem ochote po 4 golach wylaczyc ja ale wytrwalem do konca. Jesli bramka nie jest strzelona na 6 poziomie to za bardzo nie ma sensu pokazywac ja w kompilce... Takze ja osobiscie oceniam ja bardzo negatywnie [chociaz wiem ze wlozyles w nia sporo pracy]. Graj na 6 poziomie, jak zaczniesz strzelac bramki to zobaczysz o co mi chodzilo. A jak wpadnie ci jakas fajna bramka to bez zastanowienia dawaj ja do kompilki... To tyle z mojej strony.

ps: spojrz jak beznadziejnie wyglada twoja ruleta [obrot o 360 stopni], kiedy mijasz obronce a on stoi i sie patrzy - no bez sensu.
[right][snapback]32568[/snapback][/right]

Też mi sie tak wydaje, że na brama strzelona na niskim poziomie nie ròwna sie tej z 6*, no ale jak napisał Zizz to są jego pierwsze kroki w pes, chłopak sie podjarał tym że tutaj wrzucacie kompilki i sam chciał spròbować. IMHO jak na pierwszą kompilke jest pozytywnie. Trenuj Zizz a "bedą z Ciebie ludzie" tongue.gif

P.S a muza jak dla mnie dobra tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.