Na poczatku UWAGA !! Sadze, ze jezeli ktos sciagan jakas kompilacje bramke czy cokolwiek innego to powinnien sie na jej temat wypowiedziec. TO taak moja uwaga.
Wracaja do kompilacji wykonanej przez autora posta powyzej, czyli
zizzz'a:
Po dlugim oczekiwaniu na mozliwosc zassania tej bramki wrescie mi sie udalo i mam pare slow do powiedzenia na jej temat.
Powiem tak moim skromnym zdaniem Adobe After Efects nie jest najlepszym programikiem do robienia kompilek, raz ze kompilka wazy tyle ile trwa ponad 3 min prawie 4 - nie pamietam juz - wazy 38 mb, to juz lepiej to robi Windows Movie Maker gdzie ladna kompresja do tego filmiki w rozdzialce 640x480 co daje lepszy efekt koncowy

(akurat przytaczam ustawienie swoich kompilek).
Co do samej zawartosci to powiem tak, jak na pierwsza kompilke to jest OK muza ok, brak zbednych efektow, montaz ok. Nie wiem moze to moje wrazenie, moze sie myle, nie chce nikogo osadzac ani ponizac, ale wydaje mi sie ze wiekszosc - te ktore zauwazylem - zostaly strzelone na gwiazdce numer 2, swiadczyc o tym moze fakt stania bezczynnie obroncow i innych graczy w czasie twojej akcji. Zreszta mniejsza o to, na nie ktorych replayach bylo cos takiego co sie nazywa klatkowanie, nie wiem czy to efekt z Adobe czy jakos zle ci sie nagralo, ale wiem jedno wygloda to fatalnie, w sumie psuje urok dosc ladnym bramka, tak poza tym to nie wiem kto strzela te bramki - taki zielony nie jestem i nie ktoryh rozpoznaje glownie ze to sa bramki AC Milanu

- ale tak czy siak takie malutkie cus moze sie przydac jako info, na prawde nie pamietam Adobe - sam go porzucilem bo mi charczyl dzwiek po zrobieniu kompilacji i w ogole mialem z nim same problemy -ale sadze ze montowanie kompilek powinno sie zaczac od najlatwiejszych programow, choc obecnie chyba najbardziej popularnego programu do montowania filmow, bo co nie widze jakiegos filmiku zrobionego przez graczy to sa one montowane walasnie przez Movie Makera i ludzie calkiem dobrze na tym wychodza.
Ogolna ocena jets pozytywna a kompilka zrobila dobre wrazenie, jak niektorzy zapewne co sciagneli chcieli Ci zaoszczedzic gorzkich slow na temat samych goli, ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze lepiej jest o tym tworcy powiedziec, bo potem jest tylko lepiej, wiem to po sobie, tez moja pierwsza kompilka spotkala sie z krytycznymi ocenkami, ale nastepne byly oceniane o wiele lepiej i sie z tego bardzo ciesze.
Cos to forum zamarlo, mialy sie pokazywa kompilki zamiast pojedynczych bramek, mam nadzieje, ze ta przerwa jest wynikiem zassysania co nowych to filmikow z WE9 oraz tym, ze strzelacie nowe brameczki do nowiusich kompilek

ja osobiscie mam juz 6, jeszcze z 14 i bede mogl sie zabrac za kompilke

- LUDZISKA ZROBCIE COS CIEKAWEGO.
PS: Tak na marginesie to chcialbym podziekowac wszystkim tym co poswiecili swoje limity w neo i swoj cenny czas na zassanie, obejzenie i ocenienie moich kompilacji.