CYTAT(karwocha @ May 17 2009, 19:59)

Może ktoś to wszystko przetłumaczyć?
- AFS2FS moduł (tak samo funkcjonuje jak w Kitserverze 7 i 8, ale ze wspomaganiem wielokrotnych ...wpisów?(roots?)
Zawiera:
- stroje dla licencjonowanych/nielicencjonowanych (włącznie z 'Other C') drużyn. Format kitsów: paletted or truecolor (PNG lub BMP). Kitsy HD wspomagane
- 3-cie,4-te itd. (ekstra) stroje do wyboru przez przyciski '1' i '2' (dla 2 drużyn; gracz z pola + bramkarz)
- możliwe miksowanie części kitsa , a także brak problemu palet ? (Nie rozumiem tej części

)
- Dla wszystkich kitsów wprowadzone artrybuty (model, kołnierz, numer/nazwa). Nowy atrybut: 'shirt.number.location' (koszulka.numer.lokalizacja) do ustawienia, gdzie numer ma być na przodzie koszulki (dla narodowych drużyn): na środku lub w prawym górnym rogu
- Faceserver (z hairserverem) - Mordki + Włosy
- Bootserver (Nielimitowana liczba butów: każdy gracz może mieć swój model)
- Ballserver - piłki
- LODmixer (LOD, poprawka kamery, aspect ratio correction, attendance settings, etc.) - nie do końca pamiętam ustawienia w pesie, ale to o nie chodzi ;]
- Stadium Server - Stadiony
- AFS2FS ( ze wspomaganiem wielokrotnych ...wpisów?(roots?))
- gamepadowe/klawiaturowe skróty obsługiwane
Pes 6 jest jednym z najbardziej udanych PESów i prawdopodobnie najlepszą grą serii
_________
Sorki za wielokrotne użycie słowa 'wspomaganie', lecz jakoś tak na szybko nie potrafiłem wymyślić synonimu

Tłumacz ze mnie nie jest wielki, więc jeśli ktoś mógłby to na PW albo coś zgłaszać błędy to wyedytuje

Poprawka kamery - pewnie chodzi o kąt odchylenia (0-9 jak pamiętam), nie jestem pewny. Sądzę, że wszystko ustawia się w LODmixerze (w folderze kitservera nazywało się to lodcfg, nie wiem jak teraz)