Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver 6.5.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
whan
QUOTE(Peras @ Nov 9 2006, 22:21:12) [snapback]96766[/snapback]
a jeżeli mam już wgrane piłki inne niz te z ballservera?jak mam przywrócić PES'a do oryginalnej wersji?od nowa instalka czy jakos inaczej?

tak lub wrzuć do 0_text to: http://rapidshare.com/files/2558729/Orgina...s6_Ballpack.rar

jacekz40
smile.gif czemu widać w ballserverze tylko kilka piłek, takie ładne miniaturki (super to jest), a w katalogu balls jest dużo więcej piłek ale ich juz nie widać... huh.gif
hetfield88
QUOTE(jacekz40 @ Nov 10 2006, 01:07:21) [snapback]96773[/snapback]

smile.gif czemu widać w ballserverze tylko kilka piłek, takie ładne miniaturki (super to jest), a w katalogu balls jest dużo więcej piłek ale ich juz nie widać... huh.gif

bo pewnie nie są spisane w pliku map.txt, tam sa odnosniki do modeli pilek i do tekstur, zobacz sobie, ten plik tez jest w katalogu balls
Peras

dzięki wszystko działa
jacekz40
QUOTE(savio @ Nov 10 2006, 01:44:28) [snapback]96784[/snapback]

bo pewnie nie są spisane w pliku map.txt, tam sa odnosniki do modeli pilek i do tekstur, zobacz sobie, ten plik tez jest w katalogu balls

rolleyes.gif zgadza się ale jak dopisuję piłki w map, to widać ich nazwy ale nie ma już tych miniaturek piłek.
hetfield88
QUOTE(jacekz40 @ Nov 10 2006, 11:32:23) [snapback]96818[/snapback]

rolleyes.gif zgadza się ale jak dopisuję piłki w map, to widać ich nazwy ale nie ma już tych miniaturek piłek.

W pliku map musi byc nazwa wyswietlana, nazwa modelu pilki(.bin), i nazwa tekstury wraz z jej rozszerzeniem !! (.bmp lub .png) i wtedy ci sie wyswietli!
przyklady :

"Adidas Teamgeist RED","gwidon_mdl_512x512.bin","adidas_teamgeist_rot2.png"
"Adidas F50+ GOLD","F50_MDL.bin","adidas_F50_yellow.bmp"
musi dzialac nie ma bata tongue.gif
arm
Dla wszystkich chętnych mój folder z piłkami cool.gif

balls.rar
NipponJapanBoy

ale mysle ze nie kazdy ma nowe stroje i fajnie by bylo jak ktos kumaty i majacy najnowsze stroje zrobil kompletnego kitserwera cool.gif
nie naciskam [/quote]

Prosze Cie bardzo...kompletny folder GDB ze strojami do PES6... http://download.issonline.pl/?act=view&id=390
Czerwony Pażdziernik
Nie chce zakladac nowego tematu!!! Ja mam problem ze po zainstalowaniu kitservera gra sie nie wlancza mimo ze mam wszystko co jest do potrzebne do dzialania
alex10
mam problem z ballserverem . kitserver i stadiumserver działa mi poprawnie ale jak wybieram piłke to wychodzi do windowsa zainstalowalem juz orginal ball ale nic z tego moze wy macie jakies pomysly na ten problem ???
Lisek
A ja mam problem ze SS. Nie da sie zmienic stadionu przed meczem... naciskam to [9] i [0] i dalej dupa.. Czy trzeba cos jeszcze wcisnac ? smile.gif Z gory thx.
whan
QUOTE(alex10 @ Nov 13 2006, 21:41:15) [snapback]97588[/snapback]
mam problem z ballserverem . kitserver i stadiumserver działa mi poprawnie ale jak wybieram piłke to wychodzi do windowsa zainstalowalem juz orginal ball ale nic z tego moze wy macie jakies pomysly na ten problem ???

masz gf 4 mx, zmień kartę... dry.gif or użyj 3DAnalyzera.

QUOTE(Lisek @ Nov 13 2006, 21:44:20) [snapback]97590[/snapback]
A ja mam problem ze SS. Nie da sie zmienic stadionu przed meczem... naciskam to [9] i [0] i dalej dupa.. Czy trzeba cos jeszcze wcisnac ? smile.gif Z gory thx.

czy zmieniłeś tryb na stadiumserver? naciskając Page Up lub Page down... chyba nie wink.gif
Smoti
poszukuje stroi interu mediolan!! tylko nie takie jak sa w pesie,wolałbym takie zmiksowane(skoro nie da sie narazie tego robic w grze) moze zna ktos jakis dobry komplecik,lub linka do stron ze strojami do pesa:)
SWiergi
QUOTE(Smoti @ Nov 14 2006, 14:09:12) [snapback]97645[/snapback]

poszukuje stroi interu mediolan!! tylko nie takie jak sa w pesie,wolałbym takie zmiksowane(skoro nie da sie narazie tego robic w grze) moze zna ktos jakis dobry komplecik,lub linka do stron ze strojami do pesa:)

łap smile.gif http://www.wevolution.org/
alex10
karty narazie nie zamierzam zmieniac smile.gif. a jak włączam 3d analyzer to piłkarze biegają z wyprostowanymi kończynami smile.gif i nie da sie tak grac .ale piłki wtedy działają
Simon
a mi wsyzstko smiga super. nie spotkalem sie z zdanym bledem w tym kitserverze. a czy ktos wie czy juce ma zamiar zrobic bootserver?
Capitan Tsubasa
Mam problem z kitserverem. Otoz wszystko ladnie pieknie, stroje sa, podczas wybierania przed meczem rowniez, ale nie widac ich w edit mode. Tak jakbym nie zainstalowal kitservera, moze ktos wie o co chodzi ??
Z gory dziekuje ; P ; o
dawdi17
U mnie też nie widać koszulek w EDIT MODE, ale to chyba nie jest błąd tylko zamierzone posunięcie Juce'a. W Kitserverze do PES 5 trzeba było zostawić "goły strój" żeby w meczu nie było widać np. podwójnego herbu.
Teraz tego problemu nie ma i pewnie dlatego nie widać strojów w EDIT MODE.
whan
QUOTE(dawdi17 @ Nov 14 2006, 17:59:26) [snapback]97677[/snapback]
U mnie też nie widać koszulek w EDIT MODE, ale to chyba nie jest błąd tylko zamierzone posunięcie Juce'a.

dokładnie, juce próbował coś z tym zrobić ale zbyt często crashuje dlatego strojów z kitservera 6 w edit mode nie uświadczymy.
Capitan Tsubasa
Acha, dzieki za odpowiedz smile.gif

Pozdrawiam...
Smoti
QUOTE(SWiergi @ Nov 14 2006, 15:49:50) [snapback]97648[/snapback]

wielkie dzieki smile.gif
Bartezz
Mam taki problem
Gdy gram drugi mecz z Kitserverem w Pro to mi wychodzi z gry.
A ja wylacze Kitserver to juz problemu niema.
Pomóźcie.
Xfazi
jak zrobic zeby kit server dzialal??
Beny13
Da sie do tego kitservera twarze wrzucac?
BoBaN
do tego ks jeszcze nie juce pracuje nad F&Hserver dla niekumatych face and hair server, mam nadzieje ze juce szybko wyda kolejna wersje tego znakomitego urzadzenia;) czekam jeszcze na bootservera
czarek
z bootserwerem pewnie poczekamy troszkę dłużej, bo największy problem będzie z .dll plikami ale juce powinien sobie z tym poradzic
BoBaN
wiadomo:) mam teraz jedno pytanko czy kitserver 6.20 obsługuje stroje Hd?? bo mi nie działają stroje jak zapakuje w wiekrzej rozdzielczosci.. co moze byc przyczyną ??
BoBaN
jezeli ten kitserver nie obsługuje hd to bardzo prosze o wrzucenie na jakiegos serva folderu Realu Madrut bo mi sie wszystko spieprzyło jak wrzuciłem stroje hd a zapomniałem zrobic back'upa poprzednich strojów ktore miałem i działały.
sorry ze post pod postem...
misiek64
http://rapidshare.com/files/4160182/Real_Madrid.exe
stroje realu
BoBaN
QUOTE(misiek64 @ Nov 20 2006, 20:04:41) [snapback]99075[/snapback]

rozszerzenie exe??? coś mi tu nie pasuje... to nie jest jakis wirus??? to powinien być plik .rar nie czasem?
Karvan
Witam
Mam taki problem
Jak zrobic , zeby miec kitserver ze wszystkimi strojami + stadium server + ballserver.
Zainstalowalem ten kitsever ze stadiumserverem i było ok ale zainstalowalem do tego ballserver z tymi 250-cioma piłkami i teraz mam tylko kitserver ze strojami i ballseever. Nie mam stadium servera.
Jakieś rady ?
Kriss91
http://files.filefront.com//;6217267;;/
3maj paczkę od zaufanego usera biggrin.gif Chyba najlepsze kitsy 512x256 na ten czas.
BoBaN
QUOTE(Karvan @ Nov 20 2006, 21:18:16) [snapback]99106[/snapback]

Witam
Mam taki problem
Jak zrobic , zeby miec kitserver ze wszystkimi strojami + stadium server + ballserver.
Zainstalowalem ten kitsever ze stadiumserverem i było ok ale zainstalowalem do tego ballserver z tymi 250-cioma piłkami i teraz mam tylko kitserver ze strojami i ballseever. Nie mam stadium servera.
Jakieś rady ?

ballserver ten z 250 piłkami został wydany zanim wydano stadiumserver wiec poprostu zostaw sobie folder gdb i reszte usun i wklej wszystko z najnowszego KS.6.20

Ps. dzieki za paczke Kriss:)
whan
Version 6.3.0 released

NEW in 6.3.0:
- Faceserver/hairserver
- HD-kits support

linki w dowloadzie.
jestin
wszystko ok tylko czemu sa tylko dwie twarze . Prosiłbym aby ktos opisał jak dodawac twarze do tego kitserwera i czy pasuja twarze z Pro 5
Adanio
A co sie stalo z suportem dla polskiej wersji??Ktos pisal na forum ze juz traz ma wyjsc i co....jedna wielka lipa!!!!
rangiz
Wie ktos moze czy jest jakis pack tych strojow hd? Najlepiej moglby byc jakis folder caly kitservera, rozmiar nie gra roli wink.gif
MAT92
czy posiada ktoś liste numerów zawodników do face/hair servera (chodzi mi o numery ID)
Beto
Ma ktoś stronkę z twarzami oraz hairami do KS 6.3.0?
lala6000
QUOTE(MAT92 @ Dec 8 2006, 15:17:31) [snapback]102208[/snapback]

czy posiada ktoś liste numerów zawodników do face/hair servera (chodzi mi o numery ID)

Tez dolączam sie do prosby!!!!
T-Mac
wystarczy odpalic gre i wejsc w edit mode nad kazdym graczem u gory bedzie wyswietlone ID
albin99
siemka poszukuje face servera ale z twrzami z góry dzieki nie musi byc wiele twarzy smile.gif
Adanio
QUOTE(albin99 @ Dec 8 2006, 20:13:36) [snapback]102256[/snapback]

siemka poszukuje face servera ale z twrzami z góry dzieki nie musi byc wiele twarzy smile.gif

Czlowieku nie potrafisz sobie sam dodac tych twarzy do gry??Zapewne masz twarze jeszcze z 5 wiec dodaj je do face servera i dopisz do map.txt przeciez to nic trudnego.Pozdrawiam smile.gif
pawka20
Mam problem z instalacją wyskakuje mi oto taki komunikat "setup failed to instal kitserver pes 6..\pes6.exe.
(no modifications made ) veryfi that the executable is not read only and try again . Proszę o pomoc sad.gif

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kulig
hejka:)
Sluchajcie ja mam takie pytanie co do kitserver 6.3.0.Chodzi o to ze tam jest nowa technika stroi HD wysokiej rozdzielczosci..Nom i mojepytanie brzmi czy to beda specjalne stroje w innej rozdzielczosci robione czy te co juz mam beda dobre..Tylko skopiuje folder uni do nowego kitservera??
Jesli jednak naprawde sa to inne stroje to czy moglibyscie zamiescic tutaj linka do nich jest jest???
A i skad jeszce bedzie mozna sciagnac paczke twarzyczek??
albin99
QUOTE(Adanio @ Dec 9 2006, 12:48:01) [snapback]102371[/snapback]

Czlowieku nie potrafisz sobie sam dodac tych twarzy do gry??Zapewne masz twarze jeszcze z 5 wiec dodaj je do face servera i dopisz do map.txt przeciez to nic trudnego.Pozdrawiam smile.gif

ale nie posiadam jurz zadnych twarzy w tym jest problem
whan
An update for kserv.dll - version 6.3.1
http://files.filefront.com//;6330192;;/

Fixes the bug, when kits (GK and/or player) sometimes changes to default during the replays or cut-scenes.

smile.gif
whan
Another bug-fix update: kserv.dll 6.3.2:
http://files.filefront.com//;6341214;;/

Simon
najsmieszniejsze jest to ze ja nie spotkalem sie z zadnym z tych bugow. ale updaty zainstalowalem smile.gif
W poprzedniej wersji był taki bug, że w powtórkach stroje wracały do domyślnych wink.gif

W najnowszym nie powinno być już żadnych błędów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.