Cytat(Orange_91 @ Jul 13 2007, 11:13:34) [snapback]163051[/snapback]
Najbardziej mnie zdziwilo jak napisales ze jak Ty zrobiles kits podobny do tego Torina to mowia ze jest beznadzjeny a jego wychwalaja. Jakos sobie nie przypominam zebys ktorymkolwiek kitsem zblizyl sie do poziomu Torina. Raz tylko zrobiles bardzo dobry kits to potem okazalo sie ze go zajebales. A co do oceniania to jesli Torin nie ma zyczenia oceniac prac innych to jego wola i wcale nie musi tego robic. Moze po prostu nie lubi nabijac postow typu Brawo swietny kits.
To niech nie nabija. Niech pisze sensownie. Ale po mojemu to jest hamskie że cały czas wystawia kitsy a sam nie raczy ocenić komukolwiek. Jak by każdy jak to nazwałeś ,,Niemiał życzenia" to forum niemiało by sensu. Poto wystawiamy prace żeby je ktoś ocenił a jak by każdy nie miał życzenia to były by tematy takie że każdy by pisał w swoim i pokazywał tylko twarze bądź kitsy. A nawet niezaglądał by do tematów innych tak jak to robi Torin. I następna rzecz to nie poruwnuję siebie do Torina ale mówię że inni kitsmakerzy starają się i czekają nieraz całymi dniami na komentarz a gdy zrobią jakiś strój to widzą ze 3 koment typu ,,Pracuj" ,,Trenuj" ,,Czytaj tutki" ... I wreszcie ostatnia rzecz to, to że twierdzę że gdybym ja zrobił taki kits zapewne usłyszałbym ,,Popracuj" ,,Beznadziejny" ,,Niepodoba mi się" ,,Brak efektów" Itd. Więc ie bulwersujcie się gdy wyrażam własne zdanie panowie cwaniacy co uważają się za Lepszych bo są w Pol-evo czy robią dodatki dłuzej.