Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Viperdiesel
No Kostek domyśl się po co to może być... oczywiście, że po to by nikt nie kopiował tegoż stroju tongue.gif
A co do samych strojów to są wyczepiste, naprawdę podziwiam smile.gif
torin
No napisy sa po to zeby nikt narazie nie sciagal, bo wszystkie stroje beda w naszym patchu tongue.gif

A teraz klub Kuszczaka, WBA Home (preview):

IPB Image IPB Image

IPB Image
jastrzab
.
norek
QUOTE(torin @ Jan 22 2006, 17:34:09) [snapback]49881[/snapback]

No napisy sa po to zeby nikt narazie nie sciagal, bo wszystkie stroje beda w naszym patchu tongue.gif

A teraz klub Kuszczaka, WBA Home (preview):

IPB Image IPB Image

IPB Image

bdb stroje:) no i jakosc rowniez super smile.gif tak 3maj...
Riki101
Swietny stroj WBA brawo
torin
thx wink.gif

IPB ImageIPB ImageIPB Image
torin
Jest i reszta:

IPB ImageIPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Adanio
Stroje suuuuuper smile.gif moglbys mi zrobic nowe stroje man utd czerwone z czarnymi spodenkami i czarnymi getrami?? z gory dziekuje smile.gif pozdro
torin
QUOTE(Mortin @ Jan 13 2006, 11:54:59) [snapback]48713[/snapback]

torin mam do Ciebie gorącą prośbę, zrobilbys najnowsze stroje hiszpanii ?? mowie o tych http://cache.gettyimages.com/comp/56193533...C9EDBE4E6F952F6

Prosze bardzo:

IPB ImageIPB Image

IPB Image

@Adanio nie wiedzialem ze ManU ma jakies nowe stroje. Daj jakies fotki, to jak bede mial czas moze zrobie, ale nic nie obiecuje wink.gif
luke
Torin ja miałbym taką prośbę abyś zrobił nowe stroje Polski (te z husarią)... Sory że nie ma fotek ale nigdzie nie mogłem znaleźć:/
WąSu
QUOTE(Hedbang @ Jan 13 2006, 01:42:02) [snapback]48711[/snapback]

Hi,
I found some pics of the new polska kits on evo-web.co.uk.
They look pretty cool and maybe you torin can with them.
IPB ImageIPB Image

Cheers

Mam pytanie czy na podstawie tych fotek+plus fotki drużyn z Pucharu Narodu Afryki które grają w tym modelu koszulek nie dałoby się zrobić nowych kostiumów reprezentacji. Jeżeli jakoś by dalo rade służę pomocą w dostarczeniu fotek z czarnego lądu. Pozdrawiam!

Edit:
Tunezja ma takie same barwy koszulek jak nasze: to jest tył koszulki tunezjiIPB Image

Edit2:
http://www.hostmypiconline.com/images/56645095.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56645492.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56645638.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56645837.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646129.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646531.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646532.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646536.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646538.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/56646539.jpg
http://www.hostmypiconline.com/images/s.jpg

To są fotki tunezyjskich strojów różnią się tylko husarią na piersi i tym że w miejscu loga fedaracji jest numer w naszej wersji numer jest na środku no i oczywiście mamy czerwone spodenki.

Jeżeli coś z tego będzie to dostarcze jeszcze fotki Egiptu gdyż ich stroje pierwsze storoje wglądają niemal identycznie jak nasze drugie.

Chłopie jak cos z tego zrobisz to jesteś Bogiem!

P.S W Superpatchu tą teksture stroi jak i czcionke mają Włochy więc może to można jakoś wykorzystać pozdrawiam!
norek
QUOTE(torin @ Jan 23 2006, 21:05:03) [snapback]50071[/snapback]

Prosze bardzo:

IPB ImageIPB Image

IPB Image

@Adanio nie wiedzialem ze ManU ma jakies nowe stroje. Daj jakies fotki, to jak bede mial czas moze zrobie, ale nic nie obiecuje wink.gif

jedne z najlepszych wypocin z pod Twojej reki....tak 3maj!
torin
Thx wink.gif
Drodzy Rodacy! laugh.gif Juz swego czasu zabralem sie za nowe koszulki naszej reprezentacji. I powiem wprost - nie bedzie latwo, ale...
Pierwsze efekty:

IPB Image
WąSu
QUOTE(torin @ Jan 23 2006, 22:18:49) [snapback]50122[/snapback]

Thx wink.gif
Drodzy Rodacy! laugh.gif Juz swego czasu zabralem sie za nowe koszulki naszej reprezentacji. I powiem wprost - nie bedzie latwo, ale...
Pierwsze efekty:

IPB Image

Respect rolleyes.gif

Będziesz robił też czerwone?
Hedbang
Awesome man! I like the preview of the new polska jersey. Is there a possibility that you make an narrow back version of this kits?
torin
Meczylo mnie to dzis wiec prosze:

IPB ImageIPB Image

@Hedbang maybe later, when I finish them on wide-back. Cheers

Stroj nie jest jeszcze calkiem gotowy, a wlasciwie to sam jeszcze nie jestem z niego zadowolony tongue.gif Ale...
norek
QUOTE(torin @ Jan 24 2006, 03:56:22) [snapback]50144[/snapback]

Meczylo mnie to dzis wiec prosze:

IPB ImageIPB Image

@Hedbang maybe later, when I finish them on wide-back. Cheers

Stroj nie jest jeszcze calkiem gotowy, a wlasciwie to sam jeszcze nie jestem z niego zadowolony tongue.gif Ale...

miales marne foty...ale i tak robota godna podziwu ....
jak skonczysz polske postaraj sie wykonac kamerun
bo stroje tego timu wygladaja fenomenalnie...tylko ze na takim obciskajacym sie modelu tongue.gif
calwin
mi się podoba i to bardzo pełen podziw
Mortin
QUOTE(torin @ Jan 23 2006, 20:05:03) [snapback]50071[/snapback]

Prosze bardzo:

IPB ImageIPB Image

IPB Image

super wielkie dzieki xD
Hedbang
QUOTE(torin @ Jan 24 2006, 02:56:22) [snapback]50144[/snapback]

IPB Image

A little question how do you make these thin white lines around the logos??

Cheers
Adanio
torin mi chodzi tylko o to zebys mi zmienil kolor spodenek i skarpetek na czarny i bedzie git smile.gif A i na skarpetkach te dwa paski maja byc czerwone smile.gif pozdrawiam smile.gif
kostek
hiszpania pierwsza klasa biggrin.gif strój Polski również bardzo fajny smile.gif

jak skonczysz polske postaraj sie wykonac kamerun
bo stroje tego timu wygladaja fenomenalnie...tylko ze na takim obciskajacym sie modelu

dobry pomysł smile.gif jak dla mnie to jednyne fajne stroje wykonane przez pume na MŚ...
possdro
torin
Sa juz kolejne efekty, jesli chodzi o stroje reprezentacji. Jest to jeszcze wczesna beta wersja tongue.gif Linie nie gladkie, brak otoczki wokol godla itd. Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana wink.gif Piszcie co poprawic. Pozdrawiam.

Polska Home 06-07:

IPB Image

IPB Image

Polska Away 06-07:

IPB Image

IPB Image

P.S. @Hedbang try using drop shadow on layer.
Dorin
wydaje mi się ,że lepiej by te stroje wyglądały gdyby były troche jeśniejsze smile.gif
Riki101
Mis sie te stroje bardzo podobaja tak 3maj
piotrek3
Torin moglbys umiescic na forum texturki strojow do pesa 5 (te gdzie szerokosc tylu jest taka sam jak szerokosc przodu koszulki). Z gory dzieki.
WąSu
Torin twoje stroje mi się skręciły i nie idzie mi ich poprawić ,jakie wartości trzeba wstawić tu:IPB Image żeby nie było efektu skręconych koszulek. Pozdrawiam!
grzesio1712
Torin stroje spoko, ale mała uwaga, na czerwonym stroju nie powinno byc tego husarza (znaku wodnego czy jak to zwą) looknij sobie:
http://www.aliraqi.org/forums/showthread.php?t=54566
Hedbang
Here some more screens:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Nosek
Da się jakoś wywalić te numerki z klaty? huh.gif
Dorin
fajne te koszulki smile.gif na zdjeciu ze smolarkiem wreszcie widać tego husarza. Wydaje mi się że torin powiniem urzyć tej teksturki do tworzenia strojów w pesie....ale to tylko moja konkluzja smile.gif Te bety też są niezłe.
kostek
Torin stroje spoko, ale mała uwaga, na czerwonym stroju nie powinno byc tego husarza (znaku wodnego czy jak to zwą) looknij sobie:
jak nie ma jak jest blink.gif ? tylko mnie widoczny ale jest ph34r.gif
Dorin
to może mały offtopic, może mi ktoś (chodzby na privie) powiedzieć jak zgrać te stroje ?
torin
QUOTE(piotrek3 @ Jan 25 2006, 19:16:14) [snapback]50332[/snapback]

Torin moglbys umiescic na forum texturki strojow do pesa 5 (te gdzie szerokosc tylu jest taka sam jak szerokosc przodu koszulki). Z gory dzieki.

Nie znam takich teksturek tongue.gif O co ci chodzi?

QUOTE(WaSu @ Jan 25 2006, 19:50:27) [snapback]50337[/snapback]

Torin twoje stroje mi się skręciły i nie idzie mi ich poprawić ,jakie wartości trzeba wstawić tu:IPB Image żeby nie było efektu skręconych koszulek. Pozdrawiam!

Ustaw sobie 3d model np na 0 wink.gif

QUOTE(Dorin @ Jan 25 2006, 23:36:00) [snapback]50395[/snapback]

to może mały offtopic, może mi ktoś (chodzby na privie) powiedzieć jak zgrać te stroje ?

Stary tyle razy to juz bylo walkowane, poszukaj w temacie z tutorialami.
Koziou
No wlasnie co zrobic zeby nie bylo takiego efektu ( tu akurat koszulka hiszpanii ale tak samo mam z Kamerunem - wgrywam GGSem) Koszulki na przybliżeniu rowniez sa poskrecane
IPB Image
piter88
Moze ktos napisac ktore pliki uniXXX sa odpowiedzialne ze stroje rep Polski, bo szukam szukam w GGS i nie moge znależć smile.gif
grzesio1712
ej sory ale jak mam wgrac ten stroj hiszpanii ?? przeciez w PES 5 stroje podzielone są na trzy czesci dry.gif odzielnie koszulka spodenki i getry huh.gif
norek
QUOTE(grzesio1712 @ Jan 29 2006, 02:04:47) [snapback]50780[/snapback]

ej sory ale jak mam wgrac ten stroj hiszpanii ?? przeciez w PES 5 stroje podzielone są na trzy czesci dry.gif odzielnie koszulka spodenki i getry huh.gif

po wsadzeniu przez graphic studio owy program sam dzieli to wszystko na czesci smile.gif
Dorin
Ja mam pytanie apropo numerów na koszulce, a mianowice jak je zmienić bo co bym nie zmieniałał w edicie to i tak zostają takie same ?
torin
QUOTE(Koziou @ Jan 26 2006, 13:50:52) [snapback]50431[/snapback]

No wlasnie co zrobic zeby nie bylo takiego efektu ( tu akurat koszulka hiszpanii ale tak samo mam z Kamerunem - wgrywam GGSem) Koszulki na przybliżeniu rowniez sa poskrecane
IPB Image

Nie spotkalem sie jeszce z czyms takim, ale wydaje mi sie ze zwiekszenie rozmiaru plikow bin powinno pomoc.

QUOTE(norek @ Jan 29 2006, 14:16:41) [snapback]50821[/snapback]

po wsadzeniu przez graphic studio owy program sam dzieli to wszystko na czesci smile.gif

Swieta racja, polac temu panu laugh.gif

Poprawilem stroje, uwzgledniajac czesciowo wasze uwagi tongue.gif Dodatkowo zamieszczam wam wczesniej wykonane stroje bramkarskie ale stare (nie wiadomo jeszcze jakie beda nowe, chyba ze moze ma ktos zdjecia wink.gif ) Have fun biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
saviolka
QUOTE(torin @ Feb 2 2006, 14:57:46) [snapback]51288[/snapback]

Nie spotkalem sie jeszce z czyms takim, ale wydaje mi sie ze zwiekszenie rozmiaru plikow bin powinno pomoc.
Swieta racja, polac temu panu laugh.gif

Poprawilem stroje, uwzgledniajac czesciowo wasze uwagi tongue.gif Dodatkowo zamieszczam wam wczesniej wykonane stroje bramkarskie ale stare (nie wiadomo jeszcze jakie beda nowe, chyba ze moze ma ktos zdjecia wink.gif ) Have fun biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

zajebiste!!
lukasz0
łał ! Torin odwalasz WIELKA robote ! smile.gif)
AFC
torin popatrz na Puchar Narodów Afryki to wtedy zrobisz bramkarskie stroje patrz na drużyny co mają koszulki z firmy puma
Dorin
QUOTE(Dorin @ Jan 29 2006, 14:45:18) [snapback]50835[/snapback]

Ja mam pytanie apropo numerów na koszulce, a mianowice jak je zmienić bo co bym nie zmieniałał w edicie to i tak zostają takie same ?

Szkoda ,że nikt nie potrafi tego zrobić bo na tych wszystkich koszulkach pumy nemerek jest na piersi a nie na sierotku koszulki.
qazwsx
No wlasnie torin odpowiedz z jakimi paramietrami wrzucic te stroje polski i nietylko do pesa poniewaz stroje sa naprawde wykopane. Probowalem juz je ustawiac w ggs metoda prob i bledow ale za kazdym razem byly nieteges (znaczy przekrecone)

edit:
Mam to samo co niektorzy !!
IPB Image
wiec jak to usunac ?? wiem ze trzeba zwiekrzyc rozmiar ale kiedy ?? jak sie juz powrzoca to trzeba wyeksportowac przez ggs ??
torin
QUOTE(qazwsx @ Feb 2 2006, 21:09:38) [snapback]51319[/snapback]

No wlasnie torin odpowiedz z jakimi paramietrami wrzucic te stroje polski i nietylko do pesa poniewaz stroje sa naprawde wykopane. Probowalem juz je ustawiac w ggs metoda prob i bledow ale za kazdym razem byly nieteges (znaczy przekrecone)

Oj ludzie, ludzie rolleyes.gif Ja tez to robie metoda prob i bledow biggrin.gif Prosze dwie wersje ustawien:
IPB ImageIPB Image

Pamietajcie ze jesli ustawiacie parametry w Dkz DBE to pliki bin na ktorych dzialacie trzeba pozniej zaimportowac do 0_text.afs. Dodatkowo po kazdej zmianie modelu 3d stroju koniecznie ustawcie w Edit Mode (w grze) default na strojach, inaczej zmiany nie beda widoczne.
Dzieki za komentarze, pozdrawiam.
P.S. Co do nr, to ja osobiscie jeszcze tego nie rozkminilem tongue.gif
grzesio1712
co do koszulek Polski to numerek chyba bedzie na srodku bo na jednej piersi jest Biały Orzeł a na drugiej jest logo PZPN'u wiec na numerek na piersiach nie ma miejsca

Dlaczego jak chcem wrzucic stroj Polski to wyskakuje takie cos Ooops! Texture has not been inserted...

i w moim GGS na dole nie ma widocznych strojów tylko trzy czarne okienka
torin
Widze ze same problemy unsure.gif
Komplet strojow wraz z numerami (biny) znajdziecie TU
dawdi17
Słuchaj torin, a nie mógłbyś w taki sposób (paczka "binów") publikować swoich prac (ze statusem "FINAL")? Ułatwia to bardzo wgrywanie....
Koziou
QUOTE(torin @ Feb 2 2006, 22:03:19) [snapback]51342[/snapback]

Widze ze same problemy unsure.gif
Komplet strojow wraz z numerami (biny) znajdziecie TU

Coś ten link nie dziala.... Moze rapidshare albo cos w tym rodzaju....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.