Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - dodatki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2011 > Patche
Stron: 1, 2, 3, 4
michael4321
Bardzo dobra mysl - jak zrobisz daj znac, mogloby byc glosniej faktycznie.
A tak na marginesie wiesz czy moznaby wrzucic w pesa komentarz fify?
Marklar
dac sie pewnie da ale nie ma zielonego pojecia jak to zrobic. pomijajac juz fakt ze to jest nielegalne
Knl
dlaczego nielegalne?
prezes87
Po cholere wrzucacie pliki do hymnów przed meczami jak są od razu w grze?
Marklar
CYTAT(Knl @ Oct 25 2010, 18:18) *
dlaczego nielegalne?

co to w ogole za pytanie? to chyba oczywiste ze komentarz w FIFIE jest wlasnoscia EA SPORTS.
Knl
gdyby było tak jak mówisz to patchowanie zarówno pesa jak i fify byłoby nielegalne. w opprzednich wersjach bez problemu używało się komantarzy np. z fify w pesie
r.a.j.a.n
CYTAT(Knl @ Oct 26 2010, 12:45) *
gdyby było tak jak mówisz to patchowanie zarówno pesa jak i fify byłoby nielegalne. w opprzednich wersjach bez problemu używało się komantarzy np. z fify w pesie

No to w takim razie było nielegalne.
Marklar
Jaja sobie robisz Knl? Nie wiesz co to sa prawa autorskie? Wez sobie pierwsza lepsza instrukcje do gry i tam bedziesz mial tresc licencji. W kazdym przypadku bedziesz mial napisane ze kopiowanie i rozprowadzanie elementow objetych licencja jest zabronione. Komentarz z FIFY jako skladnik gry jest objety taka wlasnie licencja.
Knl
no ok, w sumie masz rację.
Marklar
dodam tylko ze osobiscie mam w d... co tego typu licencje mowia wink.gif
ok koniec OT.
michael4321
I tak oto temat komentarza z fify poszedl w kierunku jakis bzdur odnosnie legalonosci.
Jak mnie wk******a ludzie co nie znaja odpowiedzi i daja posty odbiegajac od tematu.
W ogole temat sie nazywa dodatki - a wy tu o jakis licencjach p*******e !!!!

Zbanujcie takich bo to forum traci sens!!
Twojastara
CYTAT(Pawelu0891 @ Oct 27 2010, 07:24) *
I tak oto temat komentarza z fify poszedl w kierunku jakis bzdur odnosnie legalonosci.
Jak mnie wk******a ludzie co nie znaja odpowiedzi i daja posty odbiegajac od tematu.
W ogole temat sie nazywa dodatki - a wy tu o jakis licencjach p*******e !!!!

Zbanujcie takich bo to forum traci sens!!

Zamknij Kurrwa ryj jebany kuutasie! Bana dla Ciebie i calej rodziny! A w ogole to jebał Cie pies.
r.a.j.a.n
Hehe, szkoda, że nie napisałeś jeszcze:
CYTAT(Twojastara @ Oct 27 2010, 09:31) *
...jebał Cie PES.

biggrin.gif
Swoją drogą, widzę, że aż założyłeś konto, by dodać tego posta smile.gif
Twojastara
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 27 2010, 08:34) *
Hehe, szkoda, że nie napisałeś jeszcze:

biggrin.gif
Swoją drogą, widzę, że aż założyłeś konto, by dodać tego posta smile.gif

Haha biggrin.gif no tak raczej, że po to biggrin.gif:D

EDIT: kolega dostal bana na cale zycie wink.gif
Mortin
Marklar
Twoj post za to wniosl wiele do tematu!
Domyslam sie ze wsrod podobnych tobie dzieciakow piractwo to chleb powszedni i jakiekolwiek wzmianka o prawach autorskich wywoluje u was tylko ironiczny smiech. Z tego co wiem na tym forum nie tolerowane jest piractwo dlatego o tym wspomnialem odpowiadajac na pytanie o komentarz z FIFY.
Widzac ze jestes na bakier z regulaminem polecam lekture http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3801
Szczegolnie zwroc uwage na punkty 4, 7 i 15.
EOT
r.a.j.a.n
... A jak wiadomo, to za nieprzestrzeganie regulaminu raczej grozi BAN! smile.gif
Knl
michael4321 - dlaczego tak przeżywasz dyskusję na temat legalności dodatków? uważam że jest ona jak najbardziej na miejscu, jest istotna i jak najbardziej w odpowiednim dziale. masz jakiś kompleks or samfyn ?
michael4321
Spoko Knl zapomnij o temacie, juz sie nie wtracam bo to forum zaraz zacznie sie nazywac pes 2011 rzucanie miesem (ten co tam o swojej starej wypiywal mialby tu pole do popisu hehe wink.gif
Wracajac do konkretow - Kurna nie wiem co z ta kamera 1.4 pod viste - moze ktos probowal pod vista i tez ma problem?
Illmatic
Żeby nie zakładać nowego tematu napiszę tutaj, mianowicie, czy ktoś jest zorientowany jak wrzucać twarze do najnowszej odsłony PES'a, które nie mają swojego numerka (ID) w Face List np Jeleń, Dudka, Szczęsny itd.
lzs1993
Oto patch dla posiadaczy xboxa dla pesa 2011:

Features :
* Correct names for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* Correct emblems for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* Correct emblems for all leagues
* Correct kits for all unlicensed club teams of EPL, Liga and Serie A
* New wallpapers : C.Ronaldo, D.Villa, Eto’o (instead of Messi’s bonus wallpapers, preview images not changed)
* Works with all languages
Credits :
* Special thanks : Gabiduta1 that have helped me for GGS.
* Team names : JDaman
* AFSmap : davidecit and all contributors
* Logos / emblems : PESedit Patch, Jason_y
* Kits : Pat, Mstar1, Klashman69, DarkNero, Prame33, Venom, Alepes, Ajay_yeung, Josemigol, Deo reloaded, Chingoedw, diNo, VinVanDam13, Frontliner28
* Menus : Trkyhaker
* Tools : Game Graphic Studio by Obocaman, AFS Explorer by WE-NG Team
Download :

Serwer 1:
http://hotfile.com/dl/75290537/321dbca/Pat....part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/75290539/81f389a/Pat....part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/75290542/1e177c1/Pat....part3.rar.html

Serwer 2:
http://www.fileserve.com/file/TVV3QP3
http://www.fileserve.com/file/VzKBG6j
http://www.fileserve.com/file/PewWEt9

Installation :
1. Make a backup of your “PES2011.iso” to keep the original backup !
2. Open your “PES2011.iso” with Game Graphic Studio
3. On the left, click on “dt0c.img” (answer “no” if there’s a question)
4. Then right click on “dt0c.img” and select “Open a file over this one”
5. Select the “dt0c.img” from my patch and validate, wait a moment while loading, answer “no” to the question, “File has been imported”
6. Do the same with all “.img” from my patch
7. Close Game Graphic Studio (no need to save) and burn
8. You might have to delete your current edit file (and maybe clear the cache of your HD) if you don’t see the correct kits

Wszystko sprawdziłem gra jest o niebo lepsza xD
Orange_91
Szukam jakiegoś zwykłego patcha zawierającego jedynie zaktualizowane składy(bez statystyk z PSD) oraz poprawiającego nazwy drużyn i nieoryginalne herby. Interesuje mnie tylko i wyłącznie taki prosty dodatek bez innych urozmaiceń.
Knl
http://www.pes-patch.com/page/3

* PESEdit 2011 Patch 0.3
* PESVN Patch 2011 v3.0
* Pesgalaxy.tk Patch 2011 1.10
* Tribal World Patch update 1.1
* PES 2011 Patch 0.2 by razib_46
* LIGA ADELANTE PATCH 2.0 by stanek1983
* Only Soccer Patch 2011 v0.1 by Bergamo and Wecandoit
* PES 2011 Spor Toto Süper Lig ProLeague Patch 10-11
* PES 2011 SUPER PATCH 0.3.1 by letradinmelo
* Egyptian Premier Legaue 2011 v.1
* Pro Evolution Soccer 2011 [PC] Greek Patch Beta v 1.0
* LiquidSnake PES 2011 Patch ver. 1.00
* Pro-Evo-Pes 1.1 (by pro-evo-pes.co.cc)
* PesClub Super Patch v1.2 By LeoArsalan
* Malaysia Patch v1.0 by RaZoR
* PES 2011 High Quality STSL Patch 1.00

lista dostępnych obecnie patchów na pc. mam nadzieję że ułatwi ci to poszukiwania, aczkolwiek nie wiem czy znajdziesz patch który uaktualnia tylko transfery, stroje i herby.
plfan
witam serdecznie.

Panowie mam pytanie do posiadaczy PS3.
Mianowicie sciagnalem sobie jeden z patchy i chcialbym go zainstalowac na konsoli. Zawartosc sciganietego pliku wrzucielm na pendriva, podalczylem go do konsoli a nastepnie wszedzlem w Data save i wybralem dysk wymienny. Niestety ale konsola pokazuje mi, ze zawartosc pendriva jest pusta (nie posiada zadnych elementow).

Czy kto z Was instalowal juz patche na PS3, a jezeli tak to w jaki sposob bo myslalem, ze ten wybrany przeze mnie jest poprawny?
Orange_91
Czy jest ktoś w stanie polecić mi jakiś dobry OF (sam of bez jakichkolwiek dodatków), który posiada Bundesligę w miejsce PES ligi z tymi dziwnymi drużynami?
sstachu1
CYTAT(Orange_91 @ Dec 2 2010, 20:58) *
Czy jest ktoś w stanie polecić mi jakiś dobry OF (sam of bez jakichkolwiek dodatków), który posiada Bundesligę w miejsce PES ligi z tymi dziwnymi drużynami?

niewiem kolego czy cie dobrze zrozumialem
jesli chodzi o konkretny watek z bundesliga to PESEDIT ci sie przyda, zawiera cala chyba pelna 2 bundeslige ,stroje,nazwiska,herby,transfery itd. a przyspiewki kibicow dla 1 i 2 bundesligi robi Tommsen (chyba juz zrobil calosc)
Orange_91
Chodzi mi jedynie o plik ze składami bez innych dodatków i nie interesuje mnie 2.Bundesliga.
karpiux
jest spolszczenie panowie?
zagroo
A ja szukam twarzy takich zawodników jak Nedved, Davids, Bergkamp, Thuram, Shmeichel.
PrzemGKM
Witojcie!
Możecie mi porzućic jakiegos działającego patcha? bo juz chyba trzeciego instaluje i nie działa.
r.a.j.a.n
CYTAT(PrzemGKM @ Jan 4 2011, 16:23) *
Witojcie!
Możecie mi porzućic jakiegos działającego patcha? bo juz chyba trzeciego instaluje i nie działa.

A możesz podać nazwy tych patchy, które usiłowałeś zainstalować?
PrzemGKM
No probowalem te oficjalne trzy to jakis blad wyskakuje, teraz wszedł jakis fix ale tylko zepsuło nazwy i loga druzyn...
Levuss
Panowie może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak?. Zassałem PES 2011 Money ML zmieniam sobie ile chcę mieć kasy, zapisuję zmiany na konkretnym pliku ML i niestety gotówki w grze nie przybywa. Co jest?
rooneyx10
MVP Ekstraklasa Patch 2011 1.0
________________________________________________________________________________

1.Nazwa patcha: MVP Patch 2011 1.0.
2.Twórca: rooneyx10.
3.Pomagali:facemaker's, kitsmaker's, stadiummaker's, bootmaker's, ballmaker's, toolsmaker's, musicmaker's, logosmakers's i inni.
4.Wersja patcha: 1.0.
5.DLC: 7.0.
6.Wersja exe: 1.3.
7.Kitserver : 11.0.3.1.
8.Rozmiar patcha ze stadionami, przyśpiewkami, soundtrackiem itp rzeczami: 2,09 GB.
9.Rozmiar wersji podstawowej po kompresji: 608 MB.
________________________________________________________________________________

1.Ekstraklasa, Bundesliga za Eredivisie, Pierwsza Liga Polska.
2.Wszystkie beniaminki z realnymi logami i strojami.
3.Nowe drużyny: Bursaspor, Maccabi Haifa i  Otelul Galati.
4.Nowe kluby w UCL: Man city, OSC Lille, Napoli, Spartak Moskwa, Otelul Galati, Olimpiacos Pireus, Celtic Glasgow i Maccabi Haifa.
5.Poprawione składy, formacje, numery na koszulkach, narodowości itp rzeczy.
6.Zaktualizowane kadry dla najlepszych reprezentacji.
7.Transfery na dzień wydania patcha, potem co tydzień lub dwa aktualizacja ofa.
8.Alfabetycznie uporządkowane drużyny w ligach.
9.Statystyki z PSD dla Ekstraklasy i najlepszych klubów.
10.Przybliżone budżety klubów ekstraklasy.
11.Kilka polskich juniorów w ML young.
12.Nazwiska pisane "Iliev"
13.Nazwy klubów pisane "Olimpia Elbląg"
14.Poprawnie przypisane loga.
15.Poprawnie przypisane twarze i stroje.
16.Poprawnie przypisane buty dla większości zawodników.
17.Poprawnie przydzielone karnacje zawodnikom.
18.Poprawnie przypisane stadiony drużynom.

1.W pełni działający GDB.
2.Zaktualizowane ponad ok. 70 stroi na nowy sezon.
3.Nowe menu.
4.Piękne loga w stylu makaveli91 (piękne loga stary).
5.Loga dla lig i pucharów również od niego.
6.Ponad 600 nowych twarzy!!
7.Nowe tatuaże.
8.Nowe animacje w tunelu przed meczem.
9.Nowy telebim na stadionie.
10.Stadiony:Alianz Arena, Emirates Stadium, Estadio do Maracana, Stadio Delle Alpi, Stamford Bridge, Volkswagen Arena, White Hart Lane.
11.Prawdziwe intra i priview dla wszystkich stadionów,
12.Wysokiej jakości murawy plus 12 w wersji HD. Pobierz tutaj
13.Nowy bootpack i ballpack.
14.Nowy soundtrack. Pobierz tutaj
15.Przyśpiewki dla ekstraklasy Pobierz tutaj, Barcy, Man Utd i Polski.
16.Muzyka po golu dla najlepszych drużyn.
17.Selector a w nim do wyboru będą (scoreboards, obramowanie, ikony, koszulki sędziów, pogoda, siatki).
18.Nowe bandy, tunele.
19.Nowa murawa w edycji składów.
20.Nowe ikonki w trybie ligi ML BAL itp.
21.Nowe ikonki pozycji.
22.Realistyczne trofea.
23.Multum nowych grafik i wiele wiele więcej.

http://imageshack.us/g/200/pes20112011071523175303.jpg/
http://imageshack.us/g/339/pes20112011071523284632.jpg/

Download zamieściłem na trzech serverach multiupload.com. Są to 3 party po 200 MB i jeden 9MB.

Part I
Part II
PartIII
Part IV
Pobierz tutaj
Prace nad patchem zostały zakończone. Z powodu iż mam słaby upload(15 kb/s). Wystawię wersję podstawową. Nie będzie ona zawierała stadionów, przyśpiewek i soundtracka. Te dodatki będą do pobrania oddzielnie. Zapraszam do udziału w dyskusji na temat patcha. Option File nie jest w 100 % aktualny. Ale napewno na któryś lipiec. Po zakończeniu okienka transferowego będzie wydany ze wsztkimi transferami.
PAV
Ściągnąłem powyższego patcha, ale gdy włączam grę mam tylko czarne tło. Wszystko zainstalowałem zgodnie z instrukcją. Mam pobranego patcha Konami 1.3 i Data Pack w wersji 7.0 (pobrałem przez grę). Czy czegoś mi jeszcze brakuje? Bardzo proszę o pomoc unsure.gif

EDIT:
Gra włącza się dopiero, gdy odłączę Kitservera. W przeciwnym wypadku mam czarne tło i nic się nie dzieje.
legia122
Nie polecam MVP Patcha. MASA BŁĘDÓW, do tego twórca większość zerżnął od innych patchmakerów...
Polecam RSC Patch, PESnext Patch, BLP i Adelante Patch...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.