Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2011 - dodatki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2011 > Patche
Stron: 1, 2, 3, 4
duron601
Francuzki ;D
michau000
Ściślej powinienem był się wyrazić: komentarz w którym języku uważacie za najlepszy? smile.gif
Ujmeny
CYTAT(michau000 @ Oct 10 2010, 15:58) *
Ściślej powinienem był się wyrazić: komentarz w którym języku uważacie za najlepszy? smile.gif

Nie ma takiego. KONAMI nawet nie próbowało cokolwiek zmienić w tej kwestii. Default = gra bez komentarza.
Pawsi13
Nie mów. Konami poprawiło dość bardzo komentarz. Ja gram na angielskim. Dodali nowego goscia i brzmi to bardziej realistycznie. Podczas zmian komentertor mowi jacy zawodnicy sie zmieniają.
prezes87
CYTAT(Pawsi13 @ Oct 10 2010, 19:59) *
Nie mów. Konami poprawiło dość bardzo komentarz. Ja gram na angielskim. Dodali nowego goscia i brzmi to bardziej realistycznie. Podczas zmian komentertor mowi jacy zawodnicy sie zmieniają.

To nie komentator mówi tylko spiker na stadionie.
michau000
QUOTE (Ujmeny @ Oct 10 2010, 16:04) *
Nie ma takiego. KONAMI nawet nie próbowało cokolwiek zmienić w tej kwestii. Default = gra bez komentarza.

A ile z tych kilku wersji językowych przetestowałeś?
rangiz
Testował ktoś Tribal World Patch 1.1 ? Lepszy niż pesedita?
Pawsi13
CYTAT(prezes87 @ Oct 10 2010, 20:04) *
To nie komentator mówi tylko spiker na stadionie.

spiker to swoją drogą ale jest drugi komentator dziwne ze go nie zauwazyles ...
derock
Mam pytanie do Was czy to prawda, że ten patch 0.2 spowalnia strzały z dystansu i czy w ogóle coś pogarsza w gameplayu??
rangiz
Nie. Jak coś jest za wolno zawsze możesz zwiększyć tempo gry w opcjach.
derock
tak tyle, że całe tempo gry a siła strzału to siła strzału.
Pawsi13
ja mialem wlasnie ze strzaly necialy jak balon. Ale jakos sie samo zrobilo i gra sie super.
derock
tekst usunięty nie ten temat
prezes87
Bardzo fajnie szkoda tylko że offtopicujesz.
woocash
Da mi ktoś namiary na jakieś patche do pesa2011 na ps3?Z góry dziękuję i przepraszam że sam nie mogę sobie tego poszukać,brak czasu jak zwykle,niestety
Knl
tzn, FIFA jest świetną grą, i byłaby królem - gdyby nie PES wink.gif to co jest w FIFE gorsze - to za dużo oczojebnych kolorów, i szybkość rozgrywki - piłka zapierdziela jak w starszych wersjach pesa, a w PESie 2011 zostało to poprawione, można spokojnie rozgrywać atak pozycyjny. i nie da się określić która gra jest lepsza - jeden woli to, drugi tamto.
Luczek
WG mnie PES 11 słabszy od FIFY 2011. W PESie 11 wszystko to samo co w PESie 10. A w Fife 10 nie grałem bo grafika odstraszała (Prawie jak za czasów pegazusa biggrin.gif ) A teraz coś nowego smile.gif Może za miesiąc albo 2 włącze poczciwego pesa 11 i sobie pogram w spokoju smile.gif
r.a.j.a.n
CYTAT(Luczek @ Oct 12 2010, 22:50) *
WG mnie PES 11 słabszy od FIFY 2011. W PESie 11 wszystko to samo co w PESie 10. A w Fife 10 nie grałem bo grafika odstraszała (Prawie jak za czasów pegazusa biggrin.gif ) A teraz coś nowego smile.gif Może za miesiąc albo 2 włącze poczciwego pesa 11 i sobie pogram w spokoju smile.gif

Nie wiem co Twoja wypowiedź miała wnieść w dyskusję? dry.gif
A jeśli chodzi o tego pegazusa, to walnąłeś jak łysy grzywką o kant kuli.
rangiz
derock-fifa na ps2 to od kilku lat odgrzewany kotlet, tak jak bylo do tej pory na pc, wiec nie dziw sie ze to syf. Tam technologii nie przeskoczysz.
Blasi
czy ktoś może powiedzieć o się znajduje w oficjalnym DLC od Konami?? KONKRETNIE - jakie drużyny, jak zrobione, ile tych kitów poprawionych.

NIGDZIE TEGO NIE PISZĄ!
Oficjalna strona Konami dla PESA to obciach jest - wygląda łądnie ale zero informacji aktualnych.
Pawsi13
U mnie nie dało rady połączyć dlc od konami z patchami od pes edit. Nie było bundesligi i stroje i herby były nieprawdziwe. Dlatego pozostałem przy samym pes edit.
r.a.j.a.n
CYTAT(Pawsi13 @ Oct 13 2010, 09:14) *
U mnie nie dało rady połączyć dlc od konami z patchami od pes edit. Nie było bundesligi i stroje i herby były nieprawdziwe. Dlatego pozostałem przy samym pes edit.

Bo zapewne po instalacji DLC, musiałbyś zainstalować na nowo PES EDIT
DLC, to przecież nie tylko stroje, herby i piłki, czasami japończyki poprawiają jakieś błędy w grze. A skoro je poprawiają, to muszą to zrobić na oryginalnych plikach.
Pawsi13
Czyli proponujesz przeinstalować gre. Najpierw wgrać parch 1.01 potem DLC od konami a na koniec te od pesedit? A i jeszcze jedno pytanie bo konami daje własne składy to jak mam wkleić sklady bundesligi z pes edit jak zawsze po zainstalowaniu dlc sklady sie podmieniają i nie mam prawdziwych zawodników w bundeslidze.
r.a.j.a.n
CYTAT(Pawsi13 @ Oct 13 2010, 09:43) *
Czyli proponujesz przeinstalować gre. Najpierw wgrać parch 1.01 potem DLC od konami a na koniec te od pesedit? A i jeszcze jedno pytanie bo konami daje własne składy to jak mam wkleić sklady bundesligi z pes edit jak zawsze po zainstalowaniu dlc sklady sie podmieniają i nie mam prawdziwych zawodników w bundeslidze.

W sumie to lepiej jakby się wypowiedziała osoba która ma PESa 2011, bo ja tej wersji jeszcze nie mam. I nie wiem do końca na ile te DLC zmienia grę.
Konami chyba nie wypuszczało nigdy tego typu patcha, w którym dodawali jakieś drużyny. Hmm...

Ale ze wcześniejszymi miałem tak, jak napisałem. Tzn. gdy wychodziło DLC czy też patch od Konami (jak zwał tak zwał), to go instalowałem na obecną spaczowaną grę. A potem instalowałem na niego jeszcze raz patcha, na którym ostatnio grałem. Czyli jeśli miałeś spaczowanego pesa, zainstalowałeś DLC, to zainstaluj jeszcze raz na niego patcha na którym grałeś.

Nie wiem czy jest sens odinstalowywania gry.
Jeśli to nie pomoże, to faktycznie paczmejkerzy będą musieli wypuścić patcha do PESa z DLC.

Ewentualnie, jak bardzo Ci się chce odinstalowywać grę, to po ponownym zainstalowaniu gry, pierwsze co bym zrobił to zainstalowałbym patche od KONAMI, a dopiero potem PESEdit.
Pawsi13
bo jak wgrywam pliki do save od pes edit to one sie zastepuja tymi od konami i nie mam np dobrego skladu w bundesliedze.
Pawsi13
Niestetuy nie udało się. Jak ten dlc od konami wykryje tylko ze sa inne stroje to podmienia je :/ znacie jakiś sposób na wgranie strojów i herbów?
ftomekk
Mam identycznie.
Cały wieczór wczoraj kombinowałem i nic. Pobieram DLC konami ,potem instaluję PESEDIT patch i dalej mam domyślne loga oraz defaultowy kits Arsenalu.
Już nie chce mi się kombinować sad.gif
r.a.j.a.n
W takim razie paczmejkerzy muszą dostosować PesEdit do DLC.
Blasi
oczywiscie ze muszą dostosować patche - bedzie tak za każdym razem jak wyjdzie nowy DLC - a bedą wychodzić często pewnie - używanie tych patchy jest gówno warte - ZA PRZEPROSZENIEM wink.gif jesli sie chce korzystac z nowy DLC od konami.
Liverpoolczyk
Mam pewien problem. Chciałem sobie ściągnąć uaktualnienie z gry poprzez extra content i gdy osiągnie to 100% to wyskakuje mi komunikat: The downloaded file is broken. Miał ktoś podobną sytuację bądź wie, co temu zaradzić?
rangiz
Ja musiałem przeinstalować grę i zostać przy pesedit, bo nie współgrają ze sobą te patche. Czekamy na kompatybilny pesedit 0.3. Czy przyśpiewki tommsena działają z pesedit?
Knl
patche pesedit wychodza regularnie i są najlepszym dostępnym uaktualnieniem do pro evolution soccer. kolejne wersje będą kompatybilne z DLC więc żadnego problemu nie ma. należy tylko cierpliwie czekać
pesgit
ej te nowe stadiony są zwalone ściągnołem sobie elegancko i jak otwieram winrar mam następne pilki winrara i one się nie otwierają ;/
Luczek
Zapraszam was do pobierania Master League Money od 222... Trzeba mieć bodajże .NET framework 3.5 albo 4.0 smile.gif

http://hotfile.com/dl/74786112/da7554d/MLM...y_2222.rar.html

http://uploading.com/files/cam7d1a7/MLM_1.0_by_2222.rar/

Oczywiście polecam z hotfile bo z uploading zmula smile.gif
Liverpoolczyk
Orientuje się ktoś kiedy może wyjść pesedit patch 0.3? Dzięki z góry za odp.
Knl
http://pes2008editing.blogspot.com/

już wyszedł, miłego ściągania i grania wink.gif
ricken18
Podpunkt "Compatible with DLC 1.01 (also includes it)" wiele obiecuje wink.gif.
A ja mam jeszcze zapytanie, do czego służy "fix"? U mnie nic się (w sposób zauważalny) nie zmieniło.

Zachęcam także do korzystania z tworu: http://pes2008editing.blogspot.com/2010/10...locked-for.html
Obsługa banalnie prosta, wrzucamy dt04.img do folderu 'kitserver/pesedit/img" lub importujemy za pomocą AFS Explorer 3.7.
Otrzymujemy możliwość gry wszystkimi drużynami z Copa Libertadores w trybie Exibition Mode.
Knl
fix jest niezbędny do tego by patch był kompatybilny z DLC
Liverpoolczyk
Jeśli mam zainstalowany pesedit patch 0.2 to mogę bez problemu instalować patch 0.3 i on uaktualni poprzedni? Czy on może nie działać z poprzednim patchem?
Knl
możesz spokojnie instalować na 0.2
Liverpoolczyk
Ściągnąłem sobie ulepszone stroje Liverpoolu, które posiadają drobiazgi, których brakuje w patchu 0.3. Podaję link:
http://www.pes-rev.com/grafika/plik/Liverp...11-Kit-Set.html

I moje pytanie, jak je wrzucić do gry? Pamiętam, że w którejś wersji PESa miałem bodajże folder GDB, którego w tym kitserverze brak. Czy muszę coś takiego ściągnąć?
paczek1262
Mógłby ktoś wrzucić patcha 0.3 na hotfile bądź rapidshare?
michael4321
Panowie jak wgrywac dodatkowe pliki - np. twarz messiego w formacie .bin?
I jak inne - np. buty
Bo jestem poczatkujacy editor pesa wink.gif
el_fuego
Hymny przed meczami kadr :

Includes anthems for:

* England
* Portugal
* France
* Switzerland
* Germany
* Denmark
* Sweden
* Poland
* Austria
* Greece
* USA
* Argenina
* Japan
* Australia
* Canada
* New Zealand
* Israel
* Serbia

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/10...anthems-by.html
Windziak
CYTAT(el_fuego @ Oct 22 2010, 16:05) *

No zajebiście,a gdzie to się wkleja? ;]
el_fuego
Importuj AFS'em do dt01.img
CYTAT(Windziak @ Oct 22 2010, 23:40) *
No zajebiście,a gdzie to się wkleja? ;]
michael4321
Poszukuje hiszpanskiego komentarza z fify 10 lub 11 do pes 2011 - lub informacji w jaki sposob moznaby go tutaj wrzucic.
Tnx z gory jak ktos wie (a jak ma zamiar krytykowac to co sie pisze to niech s.......a grac w fife 99).
Knl
http://www.pes-patch.com/category/pes-2011-commentaries - tu powinieneś znaleźć to czego szukasz

polecam stronkę, jesli chodzi o dodatki do PESa jest imo najlepsza
michael4321
To juz znam, tam sa tylko rozne jezyki komentarza do pesa 2011. Jednak hiszpanski i hiszpanski latinamerica nie daja rady w porownaniu z hiszpanskim z fify (jedyna rzecz ktora mi sie podoba w tej beznadziejnej fifie 2011). Dlatego chcialbym zamienic komentarz na ten z fify (koles sie drze przy bramce goooool przez 15 sekund). Dla editorow i patch-masterow - jak to zrobic? Da rade przerzucic z fify? Sa jakies narzedzia do tego?
Marklar
Wie ktos z Was ktory sampel odpowiada za krzyk kibicow po strzelonej bramce? chcialbym podbic jego poziom glosnosci ale ciezko go odnalezc wsrod tysiecy adx'ow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.