Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [master League] Sezon 08/09 Fc Utrecht
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2
JuveR
Cytat(mdk66 @ Feb 5 2008, 20:07:14) *
O, patrzę, że Rivaldinho się znudził sad.gif A tak fajnie się zapowiadało...
Ale nic, nie chce to niech nie robi.
Ale mam takie pytanko: jak ważna jest forma zawodnika? Czy wystawiacie zawodników z szarą bądź niebieską formą?

Pozdro.

Ja zawsze staram się wystawić zawodników na mecz w optymalnej (czyt. jak najwyższej) formie. Ta forma jest chyba ważna, bo czasami jak wystawiłem np. Nedveda z tą kreską w dół to Czech był kompletnie niewidoczny, a jak już był przy piłce to często źle podawał smile.gif
mdk66
Aha, dzięki. Pytam, bo często mam taką sytuację, że dwóch (na czterech) obrońców, trzech (na pięciu) pomocników i napastnik (który gra sam w ataku smile.gif ) mają niską formę. No i muszę wymieniać pół składu. Ale nie spamujmy... Ciekawe, gdzie podział się Rivaldinho...

Pozdro.
WojoTorres
Co do formy to J.S.Park z formą czerwoną ( Najlepszą ) Cały mecz nie miał piłki,i tylko raz go zobaczyłem na ekranie !!!
A większość czasu grałem przy jego pozycji więc powinien być miodzio wtedy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.