Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 - Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
diodaq
Podobno do nastepnego poniedzialku ma wyjsc nowy patch poprawiajacy bledy w online...Tu caly tekst:

Konami have confirmed that they are working on a patch to resolve the online lag issues that users are experiencing with PES2008 and expect to make it available to the public by the 19th November.
In an interview with PESForums.com, a Konami spokesperson confirmed:

"We hope to have the patch released within two weeks at the latest, and have set a deadline of Monday 19th November to get this to the public, as we are aware there are a lot of gamers out there that are avoiding a massive part of the game because of the online issues."

When told that many PES fans may be switching over the series? main rival, FIFA, due to the online issues, the spokesperson pleaded for patient for the PES gamers:

"I would say to ALL PES fans to be patient with us while we rectify the problems, please be assured that we are working very hard to fix these problems. We hope that everyone will soon be enjoying the online aspect of the game which people will love playing with their friends and fellow gamers."

Oby okazalo sie to prawda bo u mnie jeden na dziesiec meczow da sie jako tako zagrac :/
trane
Nie liczyłbym na to. Ostatni patch również miał rozwiązać te problemy...
MakssPl
A ja w nich wierzę.... już mnie denerwuje to że żadnego meczu nie zagrałem...! Będzie okk!!
seju
Start -> uruchom -> wpisujecie: dxdiag -> dźwięk -> przyspieszenie sprzętowe ustawiacie na "wyłączone". Żadnej przycinki w polu karnym ;)
MakssPl
Bla, bla, bla... to już było i nic nie pomaga... sad.gif
lons
Cytat(mexx @ Nov 15 2007, 17:35:43) *
Bla, bla, bla... to już było i nic nie pomaga... sad.gif

Mi pomogło rolleyes.gif
Dziura-LBN
Cytat(lons @ Nov 17 2007, 14:31:07) *
Mi pomogło rolleyes.gif

mnie rowniez...

Dzieki temu moge sobie pograc na wide (w dzien zero przyciny, w noc lekka w polu karnym, w dzeszcz, spora przycina w polu karnym) ale bez dzwieku :| Na kamerce long wszystkie opcje smigaja bez przyciny.

Wczesniej na wide to mialem pograne, ewentualnie na longu w dzien chodzilo dobrze, a w nocy i deszcz przycina.

...z calym szacunkiem ale Japonce ostro zabalowaly w tym roku i chyba zbyt pozno sie obudzili, bo gdyby nie nowa grafa i kilka animacji to chyba nikt by w to nie gral...

Tomek23
niestety ale mam zla wiadomosc dla osob ktore czekaja na patch dla wersji PC...
tresc newsa ze stronki o pesie w UK http://www.pesladder.com/comments.php?id=109

After phoning Konami UK this morning I can confirm that there is no PC patch being released in the near future.

The convo went something like this (without the swearing by me)

Me - 'Is there any PC patch being released for Pes2008'
Them - 'We are still aware that some users are having problems online, and for this we are sorry'
Me - 'Does this mean a patch is being worked on ?'
Them - 'There are no plans to release a patch for 2008 on the PC'
Me - 'So I'm stuck with a S***Y game that I only buy for online play ?'
Them - '..............................................'
Me - 'Good F*****G answer'
Them - 'We are still looking into if we can improve the game'
Me - 'You already said that, I hope 2009 won't come with these problems, can you stick me onto the automated system you have, I may get more joy outta that'
Them - '............................................'
Me - 'Thanks for your non-help, I'm off to play FIFA'
Them - '............................................'

Konami - just gotta love 'em, aint ya ?

rozmowa telefoniczna w ktorej przedstawiciel konami mowi ze nie pracuja nad patchem do wersji PC, i nie ma tego w planach. Mam nadzieje ze to okaze sie jakims walkiem i cos wymysla bo inaczej zalamka.
trane
Heh. A otwierałem ten temat z nadzieją na to, że zobaczę info o nowym patchu... :/
lons
Pizdy z KONAMI tyle mam do powiedzenia mad.gif
trane
Nic dodać nic ująć :/
Gdanczyk
a mi powielu dniach meczenia sie z wlaczeniem online - dziala, minimalne lagi - gra sie bardzo dobrze, oczywiscie mam patcha, bez patcha nie da sie wlaczyc nawet online z tego co probowalem xD powodzenia tym ktorym nie dziala jeszcze online smile.gif
lons
Wyjdzie nowy patch rolleyes.gif

http://de.games.konami-europe.com/news.do;...A5F5?idNews=327
trane
Zajebiaszczo. happy.gif
lons
Mam coś dla was rolleyes.gif co wam przyspieszy działania Pesika o25%.Wywalenie kibiców.Lapcie link:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14966
trane
Nie wiem czy tylko u mnie to jest, ale przycinki w polu karnym pojawiają się tylko w master lidze... :/
karwocha
Cytat(lons @ Dec 1 2007, 00:23:50) *

Może ktoś ten tekst z tej stronki przetłumaczyc na polski?
Bardzo prosze.
pearljammer
Cytat(lons @ Dec 1 2007, 12:22:00) *
Mam coś dla was rolleyes.gif co wam przyspieszy działania Pesika o25%.Wywalenie kibiców.Lapcie link:
<a href="http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14966" target="_blank">http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14966</a>

Ja i bez tego patcha nie mam kibicow na stadionie co mnie dziwi a lagi i tak sa niesamowite...konami zawiodlo...gdy mam lagi to przegrywam srednio 1:4, wiec ciekawe jak druga strona sobie z tym radzi, czyzby nie mial lagow?

Cytat(mexx @ Nov 12 2007, 19:08:29) *
A ja w nich wierzę.... już mnie denerwuje to że żadnego meczu nie zagrałem...! Będzie okk!!

ten trick tez gowno wart, co z tego, ze troche lepiej jest jak nie ma glosu w grze...
djjoker
przeciez patch wyszedl juz wczoraj
pearljammer
Cytat(djjoker @ Dec 4 2007, 13:09:19) *
przeciez patch wyszedl juz wczoraj

owszem, ale nic nie pomogl...
m3ron
ja zainstalowałem nowego patcha (1.20) i moim zdaniem po rozegraniu 1 meczu uwazam, ze Panowie z konami sie postarali. Oto lista zmian (które zauważyłem)
- wreszcie nareszcie nie trzeba dawac EDIT -> LOAD
- zero ścinania na cutscenkach
- gra chodzi o wiele szybciej (nawet nie wiem czy nie za szybko)
- reakcje bramkarzy sa chyba za szybkie ale po 1 meczu nie bylo zadnych fatalnych interwencji.
To tylko to co zauwazylem po 1 meczu i oprocz 2 pierwszysch punktow moze cos ulec zmianie. Na pewno warto zainstalowac biggrin.gif
ariavandrel
Cytat(pearljammer @ Dec 2 2007, 17:00:31) *
ten trick tez gowno wart, co z tego, ze troche lepiej jest jak nie ma glosu w grze...

jak się ma zintegrowaną kartę dźwiękową to wtedy nie zużywa ona moczy obliczeniowej procka tongue.gif i może czegoś jeszcze tęz nie zużywa biggrin.gif
Solid Snake
Cytat(m3ron @ Dec 4 2007, 18:57:00) *
ja zainstalowałem nowego patcha (1.20) i moim zdaniem po rozegraniu 1 meczu uwazam, ze Panowie z konami sie postarali. Oto lista zmian (które zauważyłem)
- wreszcie nareszcie nie trzeba dawac EDIT -> LOAD
- zero ścinania na cutscenkach
- gra chodzi o wiele szybciej (nawet nie wiem czy nie za szybko)
- reakcje bramkarzy sa chyba za szybkie ale po 1 meczu nie bylo zadnych fatalnych interwencji.
To tylko to co zauwazylem po 1 meczu i oprocz 2 pierwszysch punktow moze cos ulec zmianie. Na pewno warto zainstalowac biggrin.gif

ja nie wiem co wy macie z tym edit load, bez urazy ale wiem ze większość piratów miało takie kłopoty, ja ani razu nie miałem takich kłopotów, a co do bramkarzy, to troszeńke ich poprawili, bo nie smalą takich baboli jak zwykle, ale dalej są.
a z małych ciekawostek wraca zabawa z pes3 ;d znowu można wkręcać z rogów, często normalnie wpada do bramy, ale często też bramkarzom przechodzi przez ręke.
marcin_p
Mam problem przy instalacji patcha 1.20. Pod koniec instalacji wyskakuje mi błąd : 1628 : Failed to complete instalation. Posiadam zripowaną wersje gry...moze to dlatego nie moge zainstalowac tego patcha. Prosze o pomoc
MakssPl
Kup oryginał, zadziała... a na RIPach raczej nie podziała...
Bakel

Eleganckie spolszczenie made by CDProjekt i ichnie "specyficzne specyfikacje" biggrin.gif
Pelas
nie czepiaj się;D
xd;d to " po polskiemu" było:D
oes
co do 'piratow' i bledow wystarczy patchowac na swiezo zainstalowana (czysta) wersje i nie ma problemow smile.gif ani z 1.10 ani z 1.20 cool.gif
simian raticus
Ja tam tego PES 2008 już chyba nie zainstaluję ;/ Jak nie będzie trybu online 2 vs 2 w PES 2009 to chyba zacznę na ryby/ grzyby chodzić a odpuszczę sobie granie ;(

jacekz40
rolleyes.gif Czy zaplanowane w najblizszym czasie patche wyjdą w końcu w wersji instalacyjnej? To jest masakra z tymi DKZ-tami, AFS-ami i innymi duperelami, zabawa jak 3 lata temu, chyba cofamy się w rozwoju...
JuveR
Dokładnie wczoraj postanowiłem wrócić na Windows Vista. Oczywiście zacząłem od instalacji PESa 2008. Wszystko OK. Więc ściągnąłem patcha 1.2 i zabieram się do instalacji. I tu klops unsure.gif Wyskakuje mi taki błąd:

Ktoś wie o co może chodzić ? Bo ja nie za bardzo. Mam założone tylko jedno konto użytkownika, a więc jestem na nim administratorem ph34r.gif

PS. Musze mieć zainstalowanego tego patcha, ponieważ bez niego za każdym razem mam tak jakbym grę włączał pierwszy raz dry.gif
MakssPl
Cytat(jacekz40 @ Jan 29 2008, 21:04:09) *
rolleyes.gif Czy zaplanowane w najbliższym czasie patche wyjdą w końcu w wersji instalacyjnej? To jest masakra z tymi DKZ-tami, AFS-ami i innymi duperelami, zabawa jak 3 lata temu, chyba cofamy się w rozwoju...

W PES 2008 nie używamy DKZety... tak dla ścisłości... A jak nauczysz się to wgrywać jaki dumny możesz być... joke!
Rand
Cytat(seju @ Nov 14 2007, 10:41:43) *
Start -> uruchom -> wpisujecie: dxdiag -> dźwięk -> przyspieszenie sprzętowe ustawiacie na "wyłączone". Żadnej przycinki w polu karnym wink.gif

Mi to coś pomogło, szkoda że nie na tyle by normalnie grać, bo o ile się nie tnie, to pasek ze strzałem jest po za moja kontolą.

Cytat(lons @ Dec 1 2007, 12:22:00) *
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14966

Wie ktoś jak to zainstalować?? Musze zamienić pliki w cv_1, problem z tym ze nie chce mi ich ładować bo cos za mało zarezerwowanego miejsca jest czy coś, macie jakąś dokładną instrukcję do tego??
kubinho
Cytat(JuveR @ Feb 26 2008, 21:16:39) *
Dokładnie wczoraj postanowiłem wrócić na Windows Vista. Oczywiście zacząłem od instalacji PESa 2008. Wszystko OK. Więc ściągnąłem patcha 1.2 i zabieram się do instalacji. I tu klops unsure.gif Wyskakuje mi taki błąd:

Ktoś wie o co może chodzić ? Bo ja nie za bardzo. Mam założone tylko jedno konto użytkownika, a więc jestem na nim administratorem ph34r.gif

PS. Musze mieć zainstalowanego tego patcha, ponieważ bez niego za każdym razem mam tak jakbym grę włączał pierwszy raz dry.gif

Mam tn sam problem na viscie - kto pomoże? JuveR poradziłeś sobie z tym?
sharkerblue
mi wszystko działa.
jeśli komuś wyskakuje błąd to podeśle plik exe z już wgranym i spolszczeniem i patchem konami 1.20
EDIT: macie linka 100% działa!!!
http://www.sendspace.pl/file/b6U2ayDc/
marcin_p
Cytat(kubinho @ Mar 30 2008, 13:15:38) *
Mam tn sam problem na viscie - kto pomoże? JuveR poradziłeś sobie z tym?

Niestety tez mam ten problem.No i tez mam Viste... Juver udalo ci sie zainstalowac ten patch 1.20? Z gory dzieki za odp:)
marcin_p
Juz sobie poradzilem z tym problemem. Wystrczy kliknac prawym przyciskiem myszki na ikonke patcha 1.20 i nacisnac "uruhom jako administrator" wtedy zainstaluje sie bez zadnych problemow. Pozdrawiam
sharkerblue
korzysta ktoś z tego co zauploadowałem??
nbarox
moglbys wrzucic jeszcze settings.exe v1.2? bo gdy chce wrzucic stroje to kitserver patchuje jeszcze settings.exe i moze z tym zadziala bo bez tego stroje dalej mi nie ruszaja ;/
Compresed
Witam jestem tutaj nowy i nie wiem czy dobrze sie wbilem ale chodzi mi o jakiegos patcha ktory ma nowe odpowiedzi txt. w grze online, bo zauwazylem jak gram ze inni moga pisac cyt. " mozesz obejrzec moje plecy", bądż :dzien dobry" jak mozecie to podajcie stronke z patchem. rolleyes.gif
kristoffpes
czy ktoś mógłby zarzucić link do oryginalnego pliku pes.exe ! please
Bula_ldz
am nie moge spatchowac Pesa. PES2008Patch1_20.exe odpalam wybieram jezyk, klikam next i wyskakuje okienko,w belce jest napis: Feature transfer error, a w okienku Error: -2 Pakiet przeksztalcania. Klikam ok(nic innego sie nie da) i pokazuje sie okienko (jak na koncu instalacji). Jest napis: The wizzard was interrupted before Pro Evolution Soccer 2008could be completely installed.
The system has not been modified. To install this program at a later time, run the instalation again. Click Finish to exit the wizard.
Szukalem odpowiedzi na tym forum na powyzszy problem, ale nie znalazlem. Moze ktos wie jak to zainstalowac?
Veit
Nie mogę usunąć posta:(

Foley
CYTAT(seju @ śro, 14 lis 2007 - 10:41) *
Start -> uruchom -> wpisujecie: dxdiag -> dźwięk -> przyspieszenie sprzętowe ustawiacie na "wyłączone". Żadnej przycinki w polu karnym wink.gif

Kur** nie mogę teraz odwrócić tego sad.gif pomóżcie!
EDIT: Już sobie poradziłem sory za odświeżenie starego tematu, jest mi teraz głupio wub.gif , kierowałem się emocjami(czyli szybko bez pomyślunku), jeszcze raz sory.
Kubbas
Czy trzeba instalowac wszystkie patche po kolei czy tylko najnowszy?

Patch istnieją dwa 1.10 i 1.20 tak?
oposq3
wystarczy tylko 1.20
Adii
Czy patch zamienie polska jakas lige i herby i reszte maja to samo cotamte kluby , tak samo z liga holenderska zamieniona zostala na niemiecka tak beznadziejnie ;/ ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.