Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Pes.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3
rangiz
Zacznę od siebie: pierwsza galeria, jak ktoś chce konkretne zespoły/zawodników to postaram się zrobić w miarę jak będę miał czas.

http://s240.photobucket.com/albums/ff206/r...KKS/PES%202008/ zapraszam.
miancio
No to ja poproszę o screeny Valencii. A głównie Villi, Morientesa, Joaquina, Vicente i Silvy.
JuveR
Ja bardze, ale to bardzo proszę o screeny zawodników Juventusu rolleyes.gif Będę bardzo wdzięczny
qkiz
Najlepsze jest to, że całkowicie zmienił się gameplay w stosunku do dema. Gra sie teraz dużo dynamiczniej. Gameplay bardzo podobny, jeżeli nie ten sam co w pesie 6. Jedynie co trzeba, to teraz czekać na patche smile.gif
MakssPl
Mam nadzieje ze zoptymalizowali grę, bo te pomimo wszystko lekkie przycinki na medium denerwują... smile.gif

Na PC ciągle są te przyciski z tego shitu microsofta?? xKoxa??
rangiz
Gameplay jest kapitalny, w demie grało się nieco sztywno. Dla mnie gra roku.
barman_2000
mógłbyś dać te screeny drużyn, bo chce się dowiedzieć ile ich faktycznie jest
rangiz
Cytat(barman_2000 @ Oct 22 2007, 22:03:17) [snapback]192203[/snapback]
mógłbyś dać te screeny drużyn, bo chce się dowiedzieć ile ich faktycznie jest

Których drużyn? W other teams jest A-C, także dużo możliwości na edycję.
A gry nie zoptymalizowali jak na moje oko.
rangiz
Cytat(mexx @ Oct 22 2007, 22:00:32) [snapback]192200[/snapback]
Na PC ciągle są te przyciski z tego shitu microsofta?? xKoxa??

Tak.

Valencia i Juve

http://s240.photobucket.com/albums/ff206/r...UVE%20VALENCIA/

UWAGA: niektóre screeny robione za szybko i twarze się nie wczytały prawidłowo.
qkiz
są pady z xboxa
ookash
wyglada ciekawie .... i fajnie ze poprawili gameplay .... tylko zastanawia mnie dlaczego masz gre dluuugo przed jej premiera :]
rangiz
Cytat(ookash @ Oct 22 2007, 22:15:00) [snapback]192210[/snapback]
wyglada ciekawie .... i fajnie ze poprawili gameplay .... tylko zastanawia mnie dlaczego masz gre dluuugo przed jej premiera :]

No przecież od wczoraj jest np. w Holandii i mogłem już sprowadzić rolleyes.gif
ookash
Cytat(rangiz @ Oct 22 2007, 22:15:49) [snapback]192211[/snapback]

no tak ... dzisiejsza poczta jest taka szybka wink.gif
Dziura-LBN
Cytat(rangiz @ Oct 22 2007, 22:15:49) [snapback]192211[/snapback]

to fakt... pes jest już dostępny na torrentach i można sobie sprowadzić... tongue.gif
Simi93
Zrób jakieś fotki z meczu Milanu... biggrin.gif

Nie ważne skąd gość ma PES, grunt że ma biggrin.gif ...

Pozdrawiam !

THX...
dajenda
No to super z tym gameplayem bo ten z dema mi sie nie podoba . Przyblizyli troche widok z kamery wide i jak inne kamery ?
frag86
gameplay faktycznie poprawiony w stosunku do dema, gra ma trochę wieksze wymagania niż demo (chodzi mniej płynnie niż demo na takich samych ustawieniach)
zauważył już ktoś ze szczęśliwych posiadaczy błąd braku tekstur band reklamowych i jakiegoś loga gdy wczytuje (ten obrazek RGB w wypadku loadingu..256x128, oraz band reklamowych co widac na kilku scrrenach w pierwszym poście

ogólnie gra się bardzo przyjemnie, rzuty wolne stosunkowo łatwe (przynajmniej podczas treningu)

zastanawiam się czy z Holandii nie wysłali przypadkiem tej wersji która nie była ukończona w 100% ..
dodam że skład i noty reprezentacji Polski(tylko krzynówek posiada odwzorowaną twarzyczkę) troszkę zaniżone, Wisła odwzorowana w miare ok

edit. w grze jest dostępnych 12 piłek w meczu towarzyskim(3 czy 4 pes'owe 1 czy 2 klasyczne i adidasa kilka modeli) , ale grając la liga jest już piłka nike'a
rangiz
Cytat(dajenda @ Oct 22 2007, 22:33:27) [snapback]192221[/snapback]
No to super z tym gameplayem bo ten z dema mi sie nie podoba . Przyblizyli troche widok z kamery wide i jak inne kamery ?

Wide masz na screenach częściowo, ja na niej gram akurat.
Dominoz
Ja też już mam pełną wersje- gra sie genialnie.
Po prostu zakochałem sie w tej grze...

Teraz tylko jakiś porządny patch i będzie prawie, jak w TV xD
qkiz
Jedynie co mi sie nie podoba to to, że nie zapisują mi sie ustawienia gry automatycznie. Co włączenie pesa muszę na nowo ustawiać pada na manual, piłkę itp.
rangiz
A weźcie pod uwagę, co się będzie działo jak wyjdzie patch i kitserver. Marzy mi się lodmixer, to by dopiero wyglądało wink.gif

AC MILAN http://s240.photobucket.com/albums/ff206/r...ILAN%20PES2008/
>Kornel<
Możesz zrobić screeny graczy Realu Madryt ? biggrin.gif
rahh
Cytat(>Kornel< @ Oct 22 2007, 21:23:57) [snapback]192228[/snapback]
Możesz zrobić screeny graczy Realu Madryt ? biggrin.gif

tu masz kilka :F
http://s240.photobucket.com/albums/ff206/r...KKS/PES%202008/

Ja bym poprosił skriny wygladu Yaya Toure ( FC Barcelona) i jego statow jak mozna biggrin.gif
Jeszcze bym chcial zobaczyć jak wygladają talenty barcy czyli Bojan Krkic i Giovani Dos Santos smile.gif
rangiz
Na dzisiaj już starczy, czas w końcu więcej pograć wink.gif

Jak już to jutro do południa.
qbawwy
Cytat("frag86")
gra ma trochę wieksze wymagania niż demo (chodzi mniej płynnie niż demo na takich samych ustawieniach)

u mnie chodzi lepiej, nie ma jakiejs wielkiej roznicy, ale chodzi plynniej. wątpie, ze masz oryginał i w tym tkwi problem. wyszły rozne "wersje" cr...ów (nie chce wypisywac magicznych słow tongue.gif) i niektóre zrą o kilkadziesiąt mega więcej pamięci...
mic
QUOTE(qbawwy @ Oct 23 2007, 09:08:53) [snapback]192233[/snapback]
u mnie chodzi lepiej, nie ma jakiejs wielkiej roznicy, ale chodzi plynniej. wątpie, ze masz oryginał i w tym tkwi problem. wyszły rozne "wersje" cr...ów (nie chce wypisywac magicznych słow tongue.gif) i niektóre zrą o kilkadziesiąt mega więcej pamięci...

to jest racja ;]
tylko nie wiem czemu u mnie brakuje kilku plikow graficznych ? (np. loga po prawej stronie podczas powtorki, czy tez niektorych band :| zamiast tego wyswietlany jest jakby obrazek RGB PES2008 i rodzialka danego obrazka.. dziwne) Co do grywalnosci - jest lepsza niz w demie. Ciut wolniejsze rozgrywanie pilki co wyszlo zdecydowanie na plus. Szkoda tylko, ze moj Bayern dalej jest bez licencji w 100% sad.gif (czyli bez bramkarza i sponsora na trykotach..)

ok, lece ciupac dalej! smile.gif
pzdr
kenji
Mam mala prosbe, moglby ktos wrzucic zdjecia stadionow. nigdzie w necie nie moglem znalezc jak sie prezentuja. pzdr
rangiz
Te bandy i brak plików rgb niestety potwierdzam.

A stadiony graficznie ładnie, ale z rzeczywistością niewiele mają moim zdaniem wspólnego, tzn. np jest taki przypominający Old Trafford, ale idealnie odwzorują je dopiero patchmakerzy, bo są jak dla mnie średnie.
.:KUNA:.
Czemu jest rgb, nie bedzie tego w finalu;p?(moze w holandi jest testowka <lol>0
kksm
Nie no to tak jak ja bym się spytał ,,Czy twoja babka juz zmarła czy jeszcze nie. Wiem, że nie powinienem się pytać, ale odpisz na gg".
A tak na serio ktoś wspominał, że zostali porawieni bramkarze i ich interwencje. Czy to prawda, bo bardzo mnie denerwowały ich szmaty wpuszczane co mecz. Aha, a czy wisła jest licencjowaną drużyną?
perONE
Cytat(kksm @ Oct 23 2007, 14:39:15) [snapback]192251[/snapback]
Nie no to tak jak ja bym się spytał ,,Czy twoja babka juz zmarła czy jeszcze nie. Wiem, że nie powinienem się pytać, ale odpisz na gg".
A tak na serio ktoś wspominał, że zostali porawieni bramkarze i ich interwencje. Czy to prawda, bo bardzo mnie denerwowały ich szmaty wpuszczane co mecz. Aha, a czy wisła jest licencjowaną drużyną?

Click here

Twarze piłkarzy Interu
MakssPl
Naprawdę full ma większe wymogi niż demo?? o Boże... sad.gif moze jednak jest nadzieja na medium...
misiek1899
Też mam już PESA ale na PS2.I niestety grafika mnie zawiodła sad.gif Niw rózni sie prawie od PES6...Nawet twarze piłkarzy sa podobne do tych z 6.Gameplay zmieniony na + ale ogólnie myślałem,że będzie coś lepiej sad.gif
zagroo
a czego ty sie spodziewałes po ps2? juz pes6 wycisneła z niego max to tu poprawili pare detali i już smile.gif ja juz sie nie moge doczekać jak odpale na kompie nowego pesa..uhuhuu
MakssPl
Już zamówiony na ultimie!! Boże, aby ten czas zleciał jak najszybciej!! :>
zyga
Mam mala prosbe, daloby sie zrobic Ronaldo z Milanu dluzsze wlosy i zrobic screena?? biggrin.gif
misiek1899
Wiem że to MAX co można wycisnąć z PS2 ale trudno...Nie mam 1,5 tyś żeby kupić kompa albo xboxa wiec musze sie cieszyc tym co mam...Ale przynajmniej gameplay jest spoko...
Kunack
mam takie pytanko czy instalka pes 2008 otwiera sie przez demoshield ?? bo mi sie nie chca otwierac pliki setup przez demoshield z gory dzieki
mogwil
a ktora poczta wam tak szybko przyslala pes ze juz macie wink.gif
Orange_91
Cytat(mogwil @ Oct 23 2007, 17:59:47) [snapback]192290[/snapback]
a ktora poczta wam tak szybko przyslala pes ze juz macie wink.gif

Poczta holenderska. wink.gif
rangiz
To korzystasz ze złych serwisów bez kont jak masz tak wolno.
Orange_91
Cytat(Szymi @ Oct 23 2007, 18:21:37) [snapback]192292[/snapback]
Hej.
Mogę prosić o screeny twarzy zawodnikow Liverpoolu? Szczegolnie zależy mi na takich zawodnikach jak : Carragher, Agger, Risse, Gerrard, Pennant, Sissoko, Kuyt.
U mnie nowy pes dopiero "w drodze tongue.gif "
...:::EDIT:::...
aha, mam i jeszcze jedno pytanie...Wam też tak wolno szlo na torrentach? Mi idzie średnio 10kb/s, a mam net 1mb/s... sad.gif

Co sciagasz z internetu PES???!!!!!!!!!!! To piractwo!!!!!!!!!!!!!
szołpas
hehe mordke z fotki w edycji ;] i wyszło coś takiego:

zajebista sprawa rolleyes.gif
perONE
lepsze wloski tylko i jest git
.:KUNA:.
Spoko;]Tylko pokaz profil bo muiales go edytowac;]
hetfield88
ile jest w koncu druzyn łącznie w other leagues ????
dj_adriano
super wyszła ta morda z edycji
Stomil_Olsztyn
Mozna prosic screeny z master league?
qbawwy
macie dalej te problemy z brakiem band i innych tekstur?? nie wiem jak, ale mi sie problem sam rozwiązał.
kobuz
Dawajta jakies skriny Wisły, wyglad i statsy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.