Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzwiek W Ekstraklasa Patch V5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
Orange_91
CYTAT(Cafe_Del_Qmac @ Feb 2 2009, 14:50) *
USTAWIENIA OGOLNE=>NASTAWIENIE KIBICOW=>GOSPODARZ I GOSC/NEUTRALNY/GRACZ?? tutaj mam ustawic czestotliwosc? cool.gif zaznaczam ze gram tryb ligowy (ekstraklasa)

Tak.
Cafe_Del_Qmac
w meczu towarzyskim jest czestotliwosc kibicow: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2730e92b3d3aed64.html natomiast w trybie ligowym moge tylko zmienic nastawienie kibicow co nic nie daje: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f02e8ab75016b99a.html nadal slysze kibicow hiszpanskich unsure.gif
Cafe_Del_Qmac
nalezy ustawic czestotliwosc kibicow w..kitserverze przed meczem przy wybozre strojow (PageDown/9,0/D) dzieki koledze za pomoc:)
Tawarisz
Witam. A czy ktos mi powie jak zmienic sciezke dzwiekowa w grze? Tylko tak nasno i czytelnie?tongue.gif
lukasz44
CYTAT(Tawarisz @ Feb 7 2009, 14:03) *
Witam. A czy ktos mi powie jak zmienic sciezke dzwiekowa w grze? Tylko tak nasno i czytelnie? tongue.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showto...&hl=florian

według mnie jest tu jasno i czytelnie wszystko wyjaśnione, sam z tego korzystałem, mam nadzieję że pomogłem, pozdro biggrin.gif tongue.gif
Tawarisz
dziekie, jak nie podzwigne problemu to jeszcze sie odezwe smile.gif
popolupo
Móglby ktos zarzucic liste utworkow wykorzystanych w patch'u, bo nigdzie nie moge znalezc, a wiem, ze gdzies byla?

To moze przynajmniej tytul utworku, ktory jest w menu glownym zaraz po wlaczeniu gry?
nickus
huh.gif niby wszystko rozumiem, ale za żadne skarby nie mogę się domyślić jak podmienić przyśpiewki mojej drużyny za te przyśpiewki do ml :/ Chodzi mi o to, że nie wiem jak je podmienić (tz. zamienić).
btw. Trochę pogmatfałem, ale myśle, że post jest zrozumiały
nickus
refresh!!!
mic_TS
Panowie ktore pliki odpowiadaja za przyspiewki ? Zainstalowalem patcha 5.0 z linkow z rapidshare (byly wrzucone na darkwarez.pl). Wszystkie stroje, sklady transfery mam w porzadku, tylko przyspiewki sa inne (i nie mowie tutaj o ML, tylko w ogole)

Edit: mialem innego cracka niz Wasz, teraz wszystko dziala, dzieki Torin
torin
CYTAT(mic_TS @ Apr 16 2009, 20:46) *
Panowie ktore pliki odpowiadaja za przyspiewki ? Zainstalowalem patcha 5.0 z linkow z rapidshare (byly wrzucone na darkwarez.pl). Wszystkie stroje, sklady transfery mam w porzadku, tylko przyspiewki sa inne (i nie mowie tutaj o ML, tylko w ogole)

A skopowiales plik exe?
grigor121
mam pytanie wiecie jak zrobic tak zeby bylo glosniej slychac przyspiewki niz ten szum kibicow i komentarz?
karwocha
mam mały problem z przyśpiewkami, ostatnio jak gram sobie jakiś mecz (obojętnie jaki) to nie lecą przyśpiewki danego klubu tylko inne np. grałem mecz Chelsea - Everton, a na stadionie słychać było "Legia Warszawa", a jak grałem np. Jaga - Lech to kibice śpiewali "You'll never walk alone", nie wiecie czemu tak jest? kiedyś tak nie było tylko ostatnio ten problem się pojawił
Tolox11
Can someone upload the map of commentarist? please or at least let me know wich last name is for Yaya toure (because accidentally i changed)
Lotharius
Siema. Jestem tu nowy i pisze bo mam problem. Od razu przyznaje, że jestem noobem w tych sprawach, ale mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Otóż, grając np. Wisłą Kraków, śpiewa mi jakieś przyśpiewki nie związane z Wisłą. Czytałem co trzeba zrobić, ale w ogóle nie wiem o co chodzi. Może mi ktoś powiedzieć, jak to naprawić ? Z góry bardzo dziękuję. Będe bardzo wdzięczny, gdyż bardzo mi na tym zależy smile.gif
Nakamura
Proszę o wrzucenie na dowolny serwer pliku DBEditor.xml
lala6000
Wgrywam jak trzeba wszystko itp itd:)
Ale problem jest taki : gram np w master liga INTEREM. Są przyśpiewki interu,są przyśpiewki przeciwnika i dodatkowo dość często w każdym meczu ta nuta leci (strasznie denerwująca,bo nagle jest spokojnie i wielki huk jak zaczyna lecieć,denerwuje mnie po prostu)

http://patrz.pl?612939

Eksportowałem pliki interu,niektórych zespołów z którymi grałem,reprezentacji Włoch i "reprezentacji i klubów"...przesłuchałem i nie mogę znaleźć tej nuty żeby ją zamienić. Pozmieniałem tez pliki ML i interu tak dla pewności ale nadal ten utwór leci dość czesto. Jak gram zwykly mecz np juve-inter to nie ma tej piesni,a jak ML to jest(jako przyspiewka rywala) i wyglada to tak: przyspiewka INTERU i ta przyspiewka i tak w kolo...nużące i denerwujące się to robi.

Wie ktoś dlaczego tak jest,albo choć jaki to plik,gdzie go w ogóle szukać? ( zmiana nastawienia kibiców nie zmienia nic,a na zero nie ustawie bo nie chce grac bez "dopingu").

dzięki z góry za pomoc happy.gif
Marcio13
Proszę o wrzucenie pliku DBEditor na jakiś serwer, bo już wszystkie linki wygasły. Z góry dziękuję. smile.gif
Lopez10
Posiada może ktoś z was plik exe
z góry wielkie dzięki
lala6000
Czemu na slotach Liverpoolu mam przyspiewki podbeskidzia? wie ktoś na czym polega problem? nic nie było zmieniane a cche ustawic przyspiewki liverpoolu w ML
krzychuqn
Witam wszystki pesoManiaków

Mam taki mały problem a dokladniej to jak gram u siebie po szczeleniu gola jest super wrzawa i wogule ale jak gram na wyjedzie jest tak samo jak to zmienic i czy wogule sie da

dzieki i pozdrwawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.