brak klasycznych zawodnikow
za classic team beda U21
jezeli cos chcecie zebysmy poprawili piscie
noo dzieki T-Mac ze wysluchales mojej prosby
potter
Sep 25 2007, 09:07
Fajnie że będa u-21
Błędy:
-Rzucidlo juz nie gra w Cracovii
-brak Schindlera w Werderze
- W Groclinie gra Babnić a nie Babni
-reprezantacja Łotwy jest nazwana Litwą
majkelkofi
Sep 25 2007, 09:15
Cytat(T-Mac @ Sep 25 2007, 10:04:50) [snapback]186924[/snapback]
brak klasycznych zawodnikow
za classic team beda U21
jezeli cos chcecie zebysmy poprawili piscie
Twarze druzyny zaganicznych i buty poprawcie
potter
Sep 25 2007, 09:17
Ej a kiedy wyjdzie ten update?
Mysle ze to nie bedzie kolidowalo w zaden sposob z kitserverem ktory ma wydac kolega: zomek , co?
ale co poprawic w twarzach zagranicznych ?? malo ich, jest zle sla ??
juz dwie U-21 sa

Cytat
Ej a kiedy wyjdzie ten update?
Mysle ze to nie bedzie kolidowalo w zaden sposob z kitserverem ktory ma wydac kolega: zomek , co?
bedzie
wiec jezeli cos on chce robic niech lepiej zglosi sie do mnie wtedy moze pomoc
a nie na wlasna reke
majkelkofi
Sep 25 2007, 09:25
Cytat(T-Mac @ Sep 25 2007, 10:27:19) [snapback]186948[/snapback]
ale co poprawic w twarzach zagranicznych ?? malo ich, jest zle sla ??
no własne, mało

tylko najwieksze kluby (ManU, Chelsea, Real etc) mają tych twarzy duzo, a pozostałe - bida z nedzą
zajrzyj do tematu new kitserwer i przezczytaj sobie
szołpas
Sep 25 2007, 09:33
nie ze mało bo jest duzo ale połowa to hmm... poprostu słabe (sa lepsze) mordy

... proponuje zajrzeć do paczki altera i pozbierazc z tamtad pare mord

acha z zespołów najbardziej mnie zabolało brak Sportingu

(
krzychu665
Sep 25 2007, 09:34
jak samemu mozna zmienić "Litwę" na "Łotwę"? bo tylko to mi przeszkadza.. nie chce całych poprawek ściągać bo wole drużyny klasyczne od U-21 tylko powiedzcie jak zmienić tą nazwę reprezentacji..
potter
Sep 25 2007, 09:50
E to ja wole miec update u-21 niz pomieszany nowy kitserver od zomka , chyba ze podejmiecie wspolprace , bedzie genialnie , a jak nie to kazdy se sam wgra mordki najwyzej
lechista_tomek
Sep 25 2007, 09:51
Mi przeszkadza, że niektórzy zawodnicy mają złe statystyki. Np. w Bayernie jest tak, że Lahm jest gorszy od Jansena. Powinniście Lahmowi podwyższyć staty a obniżyć Jansenowi. Ribery również powinien mieć podwyższone statystki. Poza tym oczywiście za mało twarzy drużyn niemieckich jak dla mnie.
Cytat(potter09 @ Sep 25 2007, 10:54:25) [snapback]186973[/snapback]
E to ja wole miec update u-21 niz pomieszany nowy kitserver od zomka , chyba ze podejmiecie wspolprace , bedzie genialnie , a jak nie to kazdy se sam wgra mordki najwyzej
dlaczego pomieszany przeciez id sie nie zmieni zawodnikow ;/ , wiec nie bedzie innych twarzy u innych zawodnikow
wlasnie sie zmieni szczeglnie mlodych graczy
potter
Sep 25 2007, 09:57
Nie lepiej zomek zrobic tak , ze Ty swoje mordy podrzucisz t-macowi a on je doda do kitsa i bedzie taki wiekszy oraz da OFa z mlokosami i bedzie ok
Bo fakt brakuje kilku mordek , takich znanych rgaczy z Europy , oraz szkoda ze np nie ma wszystkich graczy z Legii, mimo ze na tym forum juz byly pokazywane , dziwne ejst to ze nie ma ez Napoleoniego a v.2,0 byl
p.S. Mam nadzieje ze poprawki napisane przeze mnie o 10.11 beda naniesione do gry
no to mlodych , wiesz co ja juz prawie zrobilem polowe wiec nie chce tego zaprzepaszczac
wszystko da sie potem poprawic
krzychu665
Sep 25 2007, 10:03
Cytat(potter09 @ Sep 25 2007, 11:01:41) [snapback]186982[/snapback]
Bo fakt brakuje kilku mordek , takich znanych rgaczy z Europy , oraz szkoda ze np nie ma wszystkich graczy z Legii, mimo ze na tym forum juz byly pokazywane , dziwne ejst to ze nie ma ez Napoleoniego a v.2,0 byl
nie brakuje bo Napoleoni jest w patchu tylko ma złe id przyporządkowane w map.txt.. podobnie Grzelczak.. a np twarze Marciniaka, Gregorka i jeszcze kogoś (nie pamiętam juz

) wogóle nie są wpisane w map..
a szkoda ze swoich twarzy nie doczekali się tacy gracze jak Chmiest, Bledzewski, Telichowski..

jakby co dałem ich fotki (mam nadzieje ze sie przydadzą) do działu fotki dla facemakerów

ale to tylko tak na marginesie
zomek chcesz to sie baw ale nie wiem czy ma to sens zreszta wczesniej przydalo by sie zagadac do autorow patcha co sadza o tym !! a nie jak zawsze samowolka
krzychu665 brak twarzy Napoleoniego to poprostu przeoczenie zmienialem slot zawodnika zeby jego twarz byla widoczna tez w Karierze ale zapomnialem przypisac ja
w poprawce bedzie to juz uwzglednione
potter
Sep 25 2007, 10:52
postarajcie sie dorzucic troche wieksza ilkosc twarzy , bo np Defoe, Bent nie maja mordki zrobionej , a juz w jakims patchu byli
bedzie
nie martwcie sie
tak jak juz pisalem to ostatni moj patch wiec bedzie trzeba go dopiescic
Vadiim
Sep 25 2007, 11:08
Cytat(T-Mac @ Sep 25 2007, 12:04:25) [snapback]187024[/snapback]
bedzie
nie martwcie sie
tak jak juz pisalem to ostatni moj patch wiec będzie trzeba go dopieścić
Mam nadzieję, że gdy Pro 08 będzie dawał nam możliwość edycji, to ponownie pokażesz swój patchmakerski pazur ?
Ostatni Twój patch do Pro 6, mam rozumieć ?
Cytat(Vadiim @ Sep 25 2007, 12:12:09) [snapback]187027[/snapback]
Mam nadzieję, że gdy Pro 08 będzie dawał nam możliwość edycji, to ponownie pokażesz swój patchmakerski pazur ?
Ostatni Twój patch do Pro 6, mam rozumieć ?
ostatni patch ogolnie
za duzo czasu zabiera ta zabawa (meczarnia

)
michalek1985
Sep 25 2007, 12:20
a zawodnikow ktorzy odeszli z OE typu surma grzybowski itp kasujecie? nie daloby sie jakos ich do free player poprzenosic?
Windziak
Sep 25 2007, 12:29
Czy jest może Polska U-21? Jeszcze nie instalowałem patcha bo nie mam na to czasu, ale bardzo mnie to ciekawi

Fajnie żeby jednak była
Jeżeli ktoś chciałby pomóc przy uaktualnianiu boot servera, chodzi mi głównie o przygotowanie bootlisty polskich klubów, to zapraszam na priv. Wiadomo, że jeżeli ktoś jest np kibicem Jagielloni to łatwiej mu będzie rozpoznać piłkarzy na zdjęciach niż mi

pzdr
michalek1985
Sep 25 2007, 12:50
marcin zewlakow nie gra przypadkiem we francji gdzies?, fajnie by bylo jakby sie chcialo komus porobic polskich zawodnikow nie grajacych w OE
Budka Adrian ( Widzew ) 27 lat nie 32

I Napoleoni + Grzelczak(ryjki) musicie sloty pozmieniac w map
Ja juz sobie zmieniłęm
PZdr
Damian.
Sep 27 2007, 16:46
Są lepsze mordy graczy Stuttgartu i Werderu np. Borowskiego , Wome
Źle napisane nazwisko Wiese , w grze jest Wise
P.S.Fajny patch Wam wyszedł ;]
jezeli uwazacie ze sa lepsze dawajcie screeny i od razu download
latwiej mi bedzie
Przemoo90
Sep 27 2007, 17:26
Mam pytanie. Czy nie zostały pominięte w downloadzie niektóre pliki włosów? np.Kosmalski bez pliku "hair" wygląda tragicznie. Inni piłkarze także. I mam jedno pytanie. jakie rgb dla Berensztajna?
Damian.
Sep 27 2007, 17:59
Prace s'na (nie będę tutaj wrzucał tych kilkudziesieciu fot bo śmietnik by się zrobił, ale jak byś chciał foty to podeśle na PW)
http://www.sendspace.com/file/wd976l <- Torino Pack
Mordy graczy Stuttgartu by Alegor:1.
Schafer , Pardo i ktoś tam jeszczehttp://www.sendspace.com/file/uv3ha8 i
http://www.sendspace.com/file/e4guzm2.
Download Alexander Farnerud und Gledsonhttp://www.mediafire.com/?2o3gw1c2v4d3.
VfB Stuttgart: Antonio Da Silva, Matthieu Delpierre, Serdar Tasci, Henrique Ewerthon, Mario Gomez, Cacau, Thomas Hitzlsperger
http://www.mediafire.com/?8nxdhjqjfiw
wszystkie mordki s'n z serie a sa dodane
dzis rano dodalem tez juz torino
bartek-brt
Sep 27 2007, 18:42
będą podwójni gracze typu:marcelo w realu i kolejn marcelo w brazyli U-21?
Cytat(bartek-brt @ Sep 27 2007, 19:46:22) [snapback]187251[/snapback]
będą podwójni gracze typu:marcelo w realu i kolejn marcelo w brazyli U-21?
nie

ale np jak Aguero jest w U-21 to nie moze byc w doroslej reprezentacji Argentyny
takich graczy moze bedzie z 3,4
ale cos za cos
U-21 juz zrobilem
teraz aktualizuje narodowki
Kormoran
Sep 27 2007, 18:50
Cytat(T-Mac @ Sep 25 2007, 12:04:25) [snapback]187024[/snapback]
bedzie
nie martwcie sie
tak jak juz pisalem to ostatni moj patch wiec bedzie trzeba go dopiescic
Skoro dopieszczamy, to dopieszczamy:
- proponowałbym przyjrzenie się niektórych nazwiskom - chodzi mi szczególnie o brak polskich liter (np. Pawel Brożek) i o pewien wzgląd estetyczny - niektóre nazwiska z imieniem są nieoddzielone spacją (np. J.Kowalski
) - proponowałbym zrobić małą korektę w tych przypadkach. Nie jest to dużo pracy, można to szybko zrobić w PESEditorze.
- kwestia twarzy: uważam, że OE 3.0 zawiera najlepszy jakościowo i pod względem podobieństwa zbiór twarzy - ale rzeczywiście, w słabszych zagranicznych klubach jest sporo braków (pierwszy z brzegu, nawet mnie zaskoczył: Sissoko z Liverpoolu). Może jednak warto wprowadzić twarze gorsze, ale jedyne dla niektórych zawodników? Chyba znacie tę stronę? -> http://www.pesfaces.tk/
- Dynamo Kijów nie posiada stroju w KitServerze.
co do kitsow Dynama
sa one ale w map jest jedna litera zle i dlatego ich nie ma w grze
wpisac trzeba Dinamo Kiev
Damian.
Sep 27 2007, 18:57
bartek-brt
Sep 27 2007, 20:45
radziłbym pobrac paczke altera i zgrac część mord bo tam są same najlepsze (o ile Alter pozwoli).
PS. Skoro to jest ostatni patch to z checią bym mogł pomóc (np. powgrywac troche mord w ks)
Dominoz
Sep 28 2007, 11:47
Z tego, co widze, to Gattuso ma nieaktualne włosy

Ale ogólnie patch pierwsza klasa
T-mac macie flagi GKSu Katowice ?
Jeśli nie to Wam podrzuce razem z większością twarzy zawodników GieKSy.
Powiedz tylko słowo a... wszystko Ci dam z patcha GKS-Banik
s_h_a_r_p
Sep 28 2007, 14:37
Poprawcie przyśpiewki PGE Bełchatów, ja rozumiem że to ich ulubione, ale ...
No chyba że innych nie mają - to też zrozumiem ...
Orange_91
Sep 28 2007, 14:40
Cytat(s_h_a_r_p @ Sep 28 2007, 15:41:30) [snapback]187466[/snapback]
Poprawcie przyśpiewki PGE Bełchatów, ja rozumiem że to ich ulubione, ale ...
No chyba że innych nie mają - to też zrozumiem ...
Nie ma lepszych. Przynajmniej my nie znalezlismy.
s_h_a_r_p
Sep 28 2007, 14:43
Cytat(Orange_91 @ Sep 28 2007, 15:44:00) [snapback]187467[/snapback]
Nie ma lepszych. Przynajmniej my nie znalezlismy.
To trzeba było zrobić im 2 takie same ... zamiast tej jednej
Dobra, nie ma tematu , jak ktoś będzie chciał sobie zmienić to i tak sam zmieni
d-note
Sep 28 2007, 15:17
Mam lepsze twarze graczy Bundesligi.
Vivas facepacki Są one wykonane przez Vivasa. Radziłbym wejść na
tą strone. Tam jest dużo facepacków. I to najlepszych.
PS. Jedna z twarzy z facepacka Vivasa :
rangiz
Sep 28 2007, 16:08
Jak mogę zmienić przyśpiewki dla Lecha? Są niestety słabo dobrane.
Orange_91
Sep 28 2007, 17:24
Cytat(rangiz @ Sep 28 2007, 17:12:17) [snapback]187505[/snapback]
Jak mogę zmienić przyśpiewki dla Lecha? Są niestety słabo dobrane.
A jak robilismy patcha to jakos nikt nie dawal przyspiewek druzyn w dobre jakosci. Ale teraz oczywiscie sa pretensje ze slabo dobrane albo cos.
Vadiim
Sep 28 2007, 17:29
Jeżeli macie jakieś dobre śpiewki w postaci nawet filmu na Youtube, to wrzucajcie!
Ja bez problemu przekształcę dźwięk z identyczną jakością na adx.
Już w ten sposób poprawiłem sobie śpiewki i Legi, i Wisły.
Jeżeli macie jakieś właśnie chants'y ( w dobrej jakości ) a są One w postaci linku - to na PW mi wyślijcie
Jak już pisałem.
Strzała.
rangiz
Sep 28 2007, 17:39
A mógłbyś mi wydać przyśpiewki Lecha jak podam Ci linki na youtube, lub mogę do mp3 od razu je przekonwertować? Tzn potrzebuję w pliku takim jak do dkz wgrać to.
Vadiim
Sep 28 2007, 17:45
Cytat(rangiz @ Sep 28 2007, 18:43:08) [snapback]187547[/snapback]
A mógłbyś mi wydać przyśpiewki Lecha jak podam Ci linki na youtube, lub mogę do mp3 od razu je przekonwertować? Tzn potrzebuję w pliku takim jak do dkz wgrać to.
Jak pisałem wyżej.
Masz przyśpiewki jakieś w "linku", które są dobrej jakości - wyślij mi te linki na PW.
Tak byc może będzie szybciej, jeżeli będę "updatował" chantsy, a potem ew wyśle do T-Mac'a lub Orange większą paczkę, która może znajdzie się w update.
Ale Lecha mogę zrobić indywidual.
Dominoz
Sep 28 2007, 17:53
Ogólnie przyśpiewki Lecha nie są złe...
Tylko brakuje mi przyśpiewy "My Wierzymy"...W sumie, to jest to jedna z najczęściej wykonywanych przyśpiewek na Bułgarskiej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.