Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe 3.1 Poprawki 3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
rangiz
Wysłałem Vadimowi dwie rewelacyjne wersje my wierzymy, także kilka aktualnych przyśpiewek Lecha w dobrej jakości co by je nieco odświeżyć, bo te wersje z wyjazdów są słabe, może nie tyle słabe co bardzo oklepane i wszyscy je znają. Natomiast porto to jedna ze słabszych przyśpiewek, wysłałem ich tyle że można wgrać 100% nowych.
Dominoz
Mam nadzieje, że Vadim wyda jakiś udpade przyśpiewek Lecha smile.gif
Od razu milej by sie grało.
krzychu665
poprawcie flagi na stadionach bo gdy gram np Juventusem to na trybunach pełno niebiesko-żółtych Chievo :/ podobnie jest z innymi drużynami które zastępują te z poprzedniej wersji patcha ..
MaTTiX
witam smile.gif patch cudo miałem po kolei vol1 vol2 vol3 i każdy lepszy od następnego brawa brawa brawa !

do poprawki flagi Ruchu Chorzów a właściwie ich brak ... jestem grafikiem i zrobiłem takie flagi

neistety nie wiem czy je dobrze wykonałem... i jak je wrzucić do pesa... pomożecie ?
rangiz
QUOTE(Dominoz @ Sep 28 2007, 19:16:08) [snapback]187564[/snapback]
Mam nadzieje, że Vadim wyda jakiś udpade przyśpiewek Lecha smile.gif
Od razu milej by sie grało.

Nie mogę się doczekać wink.gif
Damian.
Zrobiłem paczke twarzy i włosów dla 3 wielkich klubów Europy: Milan , Inter i Liverpool.
Dobrałem najlepsze mordy
W środku Folderu gościa są fotki mord , jak chcecie to możecie looknąć

LINK http://www.sendspace.pl/file/HP4CzMDp/

19cHojny10
MaTTiX weź zrób jeszcze Psycho Fans bo niezłą jest. Jakbys mógł dla Widzewa You'll never walk alone i Rzeczpospolita Widzewska
PLEASE
Simon
patch jest po prostu zajebisty. wg mnie najlepszy patch do pesa6. do poprawek to tylko komentarz bo borek sie chyba w 5 miejscach przebija
Szarzan
Patch jest świetny ale rzuciło mi się w oczy, że niektórzy zawodnicy mają źle przyporządkowaną "lepszą nogę". Przejrzałem całą OE i resztę klubów w jakich graja Polacy i spisałem sobie te błędy. Wiem, że każdy może zmienic to sobie sam ale skoro Update ma dopicować patcha to zamieszcze tutaj liste tongue.gif

Zawodnik (Klub) w grze-------------------------naprawde

B. Ława (Arka)----------- Prawa----------------------------- Lewa
Dawid Nowak (BOT)------------ Lewa----------------------------- Prawa
T. Jarzębowski (BOT)-----------Lewa------------------------------Prawa
Batata (Groclin) -------------- Lewa------------------------------Prawa
Wilk (Lech)-------------------- Prawa------------------------------Lewa
P. Sasin (Korona)-------------- Lewa-------------------------------Prawa
Thwaite (Wisła)-------------- Prawa-----------------------------Lewa
Cantoro (Wisła) -------------Lewa-------------------------------Prawa
Paulista (Wisła) ------------ Prawa-------------------------------Lewa - W sumie jest on obunożny ale czesciej poslugije się lewa noga smile.gif
Goliński (Zagłębie) -----------Prawa---------------------------------Lewa
Pietroń ( Zagłębie)------------ Prawa--------------------------------Lewa
M. Bartczak ( Zagłębie) ------- Lewa------------------------------ Prawa
Kolendowicz (Zagłębie) -------Prawa ----------------------------- Lewa
P. Kaźmierczak (Porto)------ Prawa---------------------------- Lewa

Jakbym coś jeszcze wylapal to napewno dopisze

Pozdro
MaTTiX
Prosza tongue.gif

POWIE MI KTOŚ JAK ZAINSTALOWAĆ (DODAĆ) DO PATCHA OE3 FLAGI smile.gif ??
Jacmen
Dzięki za flagi zaraz pokombinuje jak je dodać do gry i napisze na forum albo nie wink.gif

T-Mac pod jakimi numerami są flagi bo nie mam pojęcia please odpisz
19cHojny10
O MaTTiX jesteś Bogiem....biggrin.gif
seba
Hej.
Matix, zrób jeszcze flagi zagłebia sosonowiec, polonii bytom, odry opole, sląska wrocław i lechii gdańsk (nie ma ich w patchu). Ja to wszystko wpakuje w odpowiednie pliki i napisze jak wrzucic do gry (za pozwoleniem tworcow patcha oczywiście).
Ps.
Teraz wyjezdzam i wracam w poniedziałek. Jesli do tego czasu nikt sie tym nie zajmnie, to sprawe zamkniemy najpozniej we wtorek.
Pozdrawiam.
MaTTiX
Polonia Bytom

potrzebuje zdjęć flag z wyżej wymienionych zespołów przesyłajcie mi na PW lub na maila [email protected]
bartek-brt
popraw map.txt bo zauwazyłem ze nie jest wpisany piotr bronowicki i sam musiałem go sobie wpisac. wypadało by również dac twarz olszewskiego z cracoovi chyba ze tez jej nie wpisałes. gdzies było mowione że vaclavika zrobiłes a tez go nie widac tak samo jak lato z groclina nie ma swojego ryja.
OskaR
IMO wasz patch jest najlepszy ze wszystkich do PESa 6 ale jedna rzecz mnie drazni a mianowicie Scoreboardy.
Czy planujecie je poprawic, glownie chodzi mi o te z ligi angielskiej bo nie pasuja one do logosow a plikow z nazwami druzyn tez nie sciagne bo nie beda pasowaly nazwy sad.gif
Pzdr
d-note
Zgadzam się z oskarem. :| Troche słabe są te scoreboardy. A mianowicie ligi hiszpańskiej, angielskiej, międzynarodówki. Czy poprawicie je? wink.gif
T-Mac
a macie lepsze ?? smile.gif

za reprezentacje Angoli zrobilem Senegal smile.gif
Damian.
http://www.pesfaces.co.uk/viewpage.php?page_id=179
Moze cos sie przyda
szołpas
T-mac ja mam pytanie ;P .. czy bedziecie wydawali tylko KS i OF'a czy całość tongue.gifP ???
krzychu665
T-mac a jak tą Litwę na Łotwę zmienić? bo w sumie tylko to bym chciał wiedzieć.. bo całych poprawek nie chce
T-Mac
Cytat(krzychu665 @ Sep 30 2007, 11:03:10) [snapback]188061[/snapback]
T-mac a jak tą Litwę na Łotwę zmienić? bo w sumie tylko to bym chciał wiedzieć.. bo całych poprawek nie chce

PES6_TS_Exe_Editor_V1.0 taki programem

sZ0lpAs tylko poprawki
d-note
Moglibyście zmienić tylko scoreboard LaLigi. Na tej stronie co dał damianinho jest bardzo fajny. wink.gif
torin
Damian.
Fajny scoreboard. Co oznacza te 1619 obok + Sport , bo nie zabardzo wiem huh.gif
19cHojny10
Wydaje mi się że to miała być godzina 16:19
OskaR
Nie to mialo byc tak ze obraz jest w proprcjach 16:9 tak jak jest teraz na C+, scoreboard fajny tylko go troszke popraw, te 16:19
P.S.
mam pytanie czy ktos moze juz wykonal noe scoreboardy z EPL ?
eye63
Cytat(Oskar @ Sep 30 2007, 13:47:01) [snapback]188135[/snapback]
Nie to mialo byc tak ze obraz jest w proprcjach 16:9 tak jak jest teraz na C+, scoreboard fajny tylko go troszke popraw, te 16:19
P.S.
mam pytanie czy ktos moze juz wykonal noe scoreboardy z EPL ?

Dokładnie - to jest HD i Torin to ma wyglądać tak 16/9. Tylko ten slash nie jest tak bardzo przekrzywiony i sprawia wrażenie jakby to była jedynka.
seba
Brakujące flagi Ruchu Chorzów i Polonii Bytom wykonane przez Matixa.
Do zainstalowania trzeba użyc DKZ Studio.
Otwieramy za pomocą DKZ Studio plik o_text, znajdujacy sie w folderze dat. Klikamy na import all files i wskazujemy programowi ściągnięty i rozpakowany folder flagi, klikamy OK i zamykamy DKZ - flagi Ruchu i Polonii pojawią sie w grze.

LINK
http://rapidshare.com/files/59303930/flagi.rar.html
19cHojny10
Niech ktoś na FF to da please
19cHojny10
Cytat(T-Mac @ Sep 30 2007, 11:15:34) [snapback]188072[/snapback]
PES6_TS_Exe_Editor_V1.0 taki programem
sZ0lpAs tylko poprawki

Mógłbyś podać podstawy korzystania z tego programu (tylko tyle żeby nazwę zmienić)

Sorry za spam
Zagłębiak
łapcie flagi zagłębia sos.Kliknij, aby zobaczyć załącznik
LYJO
no to jak wszyscy dają flagi to ja tez smile.gif
a na dokładkę twarzyczki piłkarzy tegoż klubu smile.gif

FACES + map -> http://files.filefront.com/GKSrar/;8700486;/filein
bartek-brt
Marciniak widze że też nie jest wpisany...
d-note
W wersji 3.0 są podwójni zawodnicy zwłaszcza występujący w Bundeslidze i Reprezentacjach, tacy jak : M. Jensen (Bayern), Sorin (Hamburg), J.Schlaudraff (Bayern) ... wink.gif
Pzdr
Kamiloxx
CZYLI TO BęDZIE POłąCZENIE OE PATCH I kadra u-21 super jak bedzie na megaupload albo na plikus.pl to sciagam
potter
Ja widze blad , transferowy biggrin.gif Christian Schulz gra juz w Hannover 96 a w tym ofie nadal w Werderze
d-note
Prosiłbym także twórców o stworzenie w grze zawodnika Afonso Alves(Heerenveen), bo on gra w rep. Brazylii i jest bdb napastnikiem wink.gif tongue.gif
(PS. Dzisiaj strzelił dla swojej drużyny 7 bramek)

Moglibyście także dodać twarzyczki Alegora & Mape
bartek-brt
nie ma mordy Jopa i jezeli chodzi o jakies małe poprawki to wypadało by zmienic na aktualną formacje Legii. Statyzstyki też wypadało by pozmieniac bo np. Burkhardt ma troche za duze i również zmniejszył bym Szałachowskiemy bo po kontuzji napewno nie bedzie grał tak jak przedtem

EDIT:
Bonk nie wpisany z ruchu.
ślimak
Kiedy można spodziewać downloadu do tej poprawionej wersji OE patcha?
Kamiloxx
JAK Będzie to będzie cierpliwości wink.gif
rangiz
QUOTE(Vadiim @ Sep 28 2007, 18:49:37) [snapback]187551[/snapback]
Jak pisałem wyżej.
Masz przyśpiewki jakieś w "linku", które są dobrej jakości - wyślij mi te linki na PW.
Tak byc może będzie szybciej, jeżeli będę "updatował" chantsy, a potem ew wyśle do T-Mac'a lub Orange większą paczkę, która może znajdzie się w update.

Ale Lecha mogę zrobić indywidual.

Mam dla Ciebie nową wersję My wierzymy mp3 z soboty. Jest po prostu kapitalna!

Jak jesteś zainteresowany, proszę o kontakt. Resztę przyśpiewek wysłałem już dość dawno!
Kamiloxx
a kiedy spodziewac sie of-a ??
bartek-brt
Cytat(Sasuke_Kamil @ Oct 9 2007, 17:14:19) [snapback]189775[/snapback]
a kiedy spodziewac sie of-a ??

Cytat(Sasuke_Kamil @ Oct 8 2007, 14:53:19) [snapback]189545[/snapback]
JAK Będzie to będzie cierpliwości wink.gif

P@vel
Bartek , pięknie to podsumowałeś laugh.gif
Damian.
Dobre dobre... Poucza innych a sam tak robi laugh.gif
potter
Nie wiem czy w ogole wyjdzie jakis update , bo chyba nikt tu juz nie zaglada , ale jesli mam wytknac bledy to napisze jeszcze ze w Polonii Bytom brak nast pilkarzy:
-Radoslav kral
-Pavol Stano
Watpie zeby ktos zauwazyl moje poprawki zarowno te dzisiejsze jak i wczesniejsze , bo kiedys zapodalem taki pliczek na forum ze skladami OE i widac jak sie nim tworcy zainteresowali , skoro tych pilkarzy w grze nie ma
Kamiloxx
a ja mam zal zle wykonana twarz Bojarskiego z Cracovii w OE 2.0 była lepsza bardziej realistyczna jesli mozna to wrzucie do tego patcha wersje starszą
Orange_91
Cytat(Sasuke_Kamil @ Oct 11 2007, 14:04:58) [snapback]190087[/snapback]
a ja mam zal zle wykonana twarz Bojarskiego z Cracovii w OE 2.0 była lepsza bardziej realistyczna jesli mozna to wrzucie do tego patcha wersje starszą

Robimy to za darmo a ty jeszcze do nas jakis zal masz? laugh.gif
Miki1910
Cytat(Orange_91 @ Oct 11 2007, 14:32:36) [snapback]190090[/snapback]
Robimy to za darmo a ty jeszcze do nas jakis zal masz? laugh.gif

Orange nie denerwuj się. Sam byłem w grupie tworzącej moda do gry (F1 Challenge 99-02). Ludzie zawsze sie czepiają. Ale dobra piszę na temat.

Kto w grupie OE jest odpowiedzialny za przyśpiewki. Chciałbym mu kilka wysłać. Poza tym czy da się zmienić wyglad sędziego jego stroje i nazwisko. Jeżeli to możliwe to bardzo by urozmaiciło rozgrywkę. Nie zapominajcie również uaktualnić składów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.