Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 3.0 - Problemy!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3
V!N
No komentarz jest już ok. Ale czy ktos wreszcie mi powie jak zmienić piłke NIKE na inną?

Wchodze do menu, ustawiam taką, a taką piłke a poczas meczu zawsze jest ta NIKE.
W czym może tkwić haczyk? Prosze o pomoc!
michalek1985
ta pilka to pewnie przez kitservera
Jacmen
Cytat(V!N @ Sep 28 2007, 23:39:06) [snapback]187671[/snapback]
No komentarz jest już ok. Ale czy ktos wreszcie mi powie jak zmienić piłke NIKE na inną?

Wchodze do menu, ustawiam taką, a taką piłke a poczas meczu zawsze jest ta NIKE.
W czym może tkwić haczyk? Prosze o pomoc!

Po pierwsze masz tą piłkę w kitserverze czy wrzuconą do gry mów o tym bo nikt nie wie o co ci chodzi dry.gif
matthew
Cytat(jacmen @ Sep 29 2007, 07:57:44) [snapback]187689[/snapback]
Po pierwsze masz tą piłkę w kitserverze czy wrzuconą do gry mów o tym bo nikt nie wie o co ci chodzi dry.gif

To jak bedzie z tymi przyspiewkami? Powie ktos, ktore sa Legii a ktore odpowiadaja za ML ??
Orange_91
Cytat(matthew @ Sep 29 2007, 09:58:10) [snapback]187728[/snapback]
To jak bedzie z tymi przyspiewkami? Powie ktos, ktore sa Legii a ktore odpowiadaja za ML ??

Szukac nie umiesz?
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
V!N
Cytat(jacmen @ Sep 29 2007, 07:57:44) [snapback]187689[/snapback]

Normalnie wrzuciłem kitserwera do katalogu z PESem, i zainstalowałem przez setup...
Damian.
W czasie wyboru koszulek nacisnij page down jak na dole bedzie pilka to naciskaj x i wybierz sobie jakos gale
pozdr
P.S.Może coś źle robisz?
V!N
Damianinho - Dzięki stary, teraz już wszystko jest ok : D
uti
Witam!

wszystko smiga pieknie fajnie ale niestety nie umiem zrobic komentarza... widze ,ze pare osob tez ma z tym problem... zrobilem tak jak jest w instalacji i bylo ok ale czasem slychac borka&koltonia... pozniej zobaczylem, ze jeste jakis update i scignalem go ale teraz nie wiem jak go zainsalowac do p_sound bo jak robie tym patchem od Hojraka to mi w folderze dat zamiast zaimportowac pliki do p_sound tworzy mi sie folder p_sound i tam zjanduja sie te pliki... ma ktos moze DKZ Patcha z komentarzem i z uptadem?? jesli tak to prosilbym o linka

z gory wielkie dzieki za pomoc!!!

pozdrawiam
Damian.
1.Otwórz p_sound z folderu dat z Folderu PES'a za pomocą DKZ Studio
2. Nacisnij obok -> import
3. Wskaz folder z tymi plikami z update
4. Zrobione

Pozdr
uti
jak zrobilem tak jak pisales mi teraz to mi wyskakuje, ze musze to zapisac... a jak zapisze to wogole nie mam komentarza...

Damianinho mialbym prosbe bo juz nie mam sily do tego komentarza... moglbys mi ten plik p_sound z tymi plikami update zimportowanymi wrzucic na jakis serwer?? najlepiej wyslijto.pl albo FF a nawet moze byc rapid byle zebys to wyslal bede bardzo wdzieczny!!!

pozdrawiam!!!

---------------

aaa i jeszcze jedno... normalnie plik p_sound wazy 387 mb a jak wgram update przez dkz zmniejsza sie na 385 mb... tez tak macie??

---------------

udalo mi sie to zrobic biggrin.gif hehe wkoncu biggrin.gif ale i tak od czasu do czasu uslysze ten smieszny glos borka... tez tak macie??

19cHojny10
Wie ktoś może czy można instalowac zaktualizowane składy do gry online do tego patcha??

Może to nie najlepszy temat ale lepszego nie było a nie chciałem zakładać nowego
Damian.
Cytat
udalo mi sie to zrobic biggrin.gif hehe wkoncu biggrin.gif ale i tak od czasu do czasu uslysze ten smieszny glos borka... tez tak macie??

Czasami jest tak , nie da sie zrobic perfekcyjnego komentarza. Ja na przyklad uslysalem "Wonderful Say"

Pozdr
Hojrak Red Devil
Cytat(Damianinho @ Sep 30 2007, 11:02:39) [snapback]188060[/snapback]
Czasami jest tak , nie da sie zrobic perfekcyjnego komentarza. Ja na przyklad uslysalem "Wonderful Say"

Pozdr

No nie da się zrobić, wiem że komentarz nie jest perfekcyjny ale starałem się zrobić jak najlepszy:) no ale kilka plików przeoczyłem.W niedalekiej przyszłości ma się ukazać poprawka do OE wiec wtedy dam tam jeszcze jakiś update (jakieś 100-150 plików bo ok tyle jest niezamienione ).
Pozdro:)
Bartolek
Zrobicie flagi dla zespolow min. juventus oraz dodajcie pake ze stadionami zagranicznymi i bedzie git ;-)
19cHojny10
Cytat(Hojrak Red Devil @ Oct 1 2007, 17:05:37) [snapback]188400[/snapback]
No nie da się zrobić, wiem że komentarz nie jest perfekcyjny ale starałem się zrobić jak najlepszy:) no ale kilka plików przeoczyłem.W niedalekiej przyszłości ma się ukazać poprawka do OE wiec wtedy dam tam jeszcze jakiś update (jakieś 100-150 plików bo ok tyle jest niezamienione ).
Pozdro:)

To znaczy że stary koment będzie się włączał w 150 momentach??
Sorry za być może głupie pytanie ale nieorientuje się w tych sprawach

Zauważyłem też, że jak jestem Gilberto Silvą to mówi Gilberto, a to zupełnie inny piłkarz
Hojrak Red Devil
Cytat(widzewiak ziooom @ Oct 1 2007, 18:58:39) [snapback]188435[/snapback]
To znaczy że stary koment będzie się włączał w 150 momentach??
Sorry za być może głupie pytanie ale nie orientuje się w tych sprawach

Zauważyłem też, że jak jestem Gilberto Silvą to mówi Gilberto, a to zupełnie inny piłkarz

Ja nie wiem w ilu momentach nie będzie ci się włączał możesz mieć taką sytuacje że przez 5 meczy nie odezwie ci się wcale Borek a możesz mieć i taką że w 1 meczu odezwie ci się 2-3 razy.

A to że jak jest Gilberto Silva a mówi Gilberto to napisz to panu Szpakowskiemu bo on to nagrywał.
19cHojny10
Spoko, loooz. Po prostu myślałem, że to jakiś błąd ale jak tak to ok
Kormoran
A Michel Salgado? Szpakowski wymawia "Michel", tak też jest w oryginalne, czy Hojrak, coś pokręciłeś? wink.gif

Po zainstalowaniu tych poprawek do komentarza mam dalej wstawki Borka, ale chyba mniej liczne (nie miałem za bardzo okazji potestować porządnie).
Hojrak Red Devil
Cytat(Kormoran @ Oct 2 2007, 17:11:48) [snapback]188613[/snapback]
A Michel Salgado? Szpakowski wymawia "Michel", tak też jest w oryginalne, czy Hojrak, coś pokręciłeś? wink.gif

Po zainstalowaniu tych poprawek do komentarza mam dalej wstawki Borka, ale chyba mniej liczne (nie miałem za bardzo okazji potestować porządnie).

Co ja niby miałem pokręcić w Sm07 wyszukiwałem nazwisko Michel Salgado a program mi dał pliki w których szpak mówi Michel wiec to nie moja wina
Kormoran
Okej, tak się pytam z ciekawości, bo zawsze istnieje taka ewentualność, że mogłeś jakiś plik źle dopasował czy takiej ilości. smile.gif

T-Mac wspominał mi, że masz zrobić update także z plikami z FIFY08. Prawda to? wink.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(Kormoran @ Oct 2 2007, 17:53:57) [snapback]188623[/snapback]
Okej, tak się pytam z ciekawości, bo zawsze istnieje taka ewentualność, że mogłeś jakiś plik źle dopasował czy takiej ilości. smile.gif

T-Mac wspominał mi, że masz zrobić update także z plikami z FIFY08. Prawda to? wink.gif

Prawda zrobie ale najpierw musi wyjść Sound Master 08, chyba że ktoś zna inny program którym można wyciągnąc komentarz z fify 08
Kaczy
Czy ma ktoś tak że podczas meczu na koszulkach bełchatowa znikają numerki i nazwiska piłkarzy (na powtórkach wszystko jest wporządku) Proszę o pomoc wink.gif
wonbrz
Witam!
Mam problem sad.gif ściągnąłem wszystko i wszystko zrobiłem jak w instrukcji, niestety przy załączaniu meczu wywala mnie do windowsa sad.gif
Co z tym zrobić?
Ktoś pomoże?
Z góry dzięki

Edit:
Jak wchodzę w edycje w pes'ie to mnie też wywala sad.gif
P@vel
Wyjeb plik balls z kitservera smile.gif i wstaw piłki od pablo109 wink.gif
baqq1990
problem jesty taki...wgralem patcha 4 raz i co??...gram jakimkolwiek zespolem i kibice spiewają...Chelsa Chelsea Chelsa...a najlepsze jest jak gram Milanem...jak krzyczy cale San Siro??....Grocliiin bialo zieloooni...ojj proosze a nawet blagam o pomooc..sad.gif..

Tu wcale nie chodzi o Master League tylko o zwykly mecz towarzyski...sad.gif
Orange_91
Cytat(baqq1990 @ Oct 16 2007, 19:31:30) [snapback]191152[/snapback]
problem jesty taki...wgralem patcha 4 raz i co??...gram jakimkolwiek zespolem i kibice spiewają...Chelsa Chelsea Chelsa...a najlepsze jest jak gram Milanem...jak krzyczy cale San Siro??....Grocliiin bialo zieloooni...ojj proosze a nawet blagam o pomooc..sad.gif..

Podmien plik PES 6 exe.
baqq1990
dziaala juz:)...dzieki wielkie:]
p4Rn
W Ekstraklasie przyśpiewki mam ok tylko w pierwszym meczu a potem w drugim, trzecim są jednakowe i nie pod drużyne gospodarzy (jak mam ustawione w menu). Da się to poprawić ? Bo w towarzyskich jest ok dla all.
mcraczek
Mógłby ktoś zapodać działający option file z patcha? Bo ten którym dysponuje powoduje czarny obraz przez co gra staje już przed menusami... Patcha wgrałem poprawnie i nie wiem skąd taki problem...
Heinz
Otóż zainstalowałem Patcha na "Czystą grę" wszystko działa poza jednym, Zamiast stroju Odry Wodzisław, mam strój PSV Eindhowen za który podstawiona jest Odra. Jak to rozwiązać, abym wreszcie miał swoje ukochane barwy w grze?
kaskader89
Panowie na samym początku jest napisane żeby nie pytać o biały scoreboard i najpierw przeczytać TUTORIAL ale gdzie to jest bo nie mam pojęcia, jestem świeżakiem. Prosze o odpowiedź
janwoda
Czy ma ktoś ten problem, że przy każdym mistrzostwie ML gra wyskakuje do windowsa? Jak myślicie jak to można naprawić? Prawdopodobnie to jest coś z pucharem albo czymś takim.
Maiak
Co zrobilem zle ze patch mi nie chodzi bo jak chce zagrac mecz towarszyski to mi sie laduje przez chwile i wychodzi plz help

Hojrak moglbys wrzucic jeszcze raz twojego OF do PES 6
gaczor
Cześć!
Ja mam taki problem:
Gdy włączam mecz (obojętnie jaki), dajmy na to przykład Polska - Austria. Gdy pojawia się taktyka Austrii to wyłącza się ekran i powraca do Windowsa. Tak samo jest się włącza edycję. Pomóżcie mi to zrobić

P.S. Kitserver zainstalowałem.
maruda
ja mam taki problem zainstalowalem tego patcha, pierwsze wrazenie ok nowy wyglad etc. ide dalej patrze znaczek orange wchodze i widze holenderskie kluby i pilkarzy tych klubow a stroje sa polskiej ligi. czy cos jest nie tak i ewentualnie jak mam to naprawic
Orange_91
Cytat(maruda @ Nov 12 2007, 15:28:36) *
ja mam taki problem zainstalowalem tego patcha, pierwsze wrazenie ok nowy wyglad etc. ide dalej patrze znaczek orange wchodze i widze holenderskie kluby i pilkarzy tych klubow a stroje sa polskiej ligi. czy cos jest nie tak i ewentualnie jak mam to naprawic

Poprawnie zainstalowac patch. Ponizej link do tematu gdzie jest napisane jak zainstalowac.
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
maruda
tak robilem. sciagnalem patch torrentem. i mam tylko 8 czesci patcha Dkz a na rapidshare jest mozliwe sciagniecie 12
Micha7
po zainstalowaniu patcha gra casami przycina , jakie opcje w kitserwerze wylaczyc?
celtic52
witam panowie , mam problem nastepujacy zainstalowalem OE 3.0 i wszystko pieknie dzisala do momentu , przewaznie strzelenia drugiej bramki lub konca pierwszej polowy meczu i wywala mnie od windowsa !! co z tym fantem zrobic ???
zapa
witam serdecznie !
przeszukalem caly temat i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na dosyc czesto powtarzajace sie pytanie:
DLACZEGO PRZY WEJSCIU DO JAKIEGOKOLWIEK MECZU PO SCREENIE Z USTAWIENIAMI WYWALA MNIE DO WINDOWSA ?!
dziekuje bardzo za kazdy odzew, jestem juz troche zniecierpliwiony bo patch wyglada niesamowicie i czlowiek pali sie zeby w koncu zagrac a tutaj taki problem
jeszcze raz WIELKIE DZIEKI dla autorow OEP 3.0
Orange_91
Cytat(zapa @ Nov 16 2007, 12:41:22) *
witam serdecznie !
przeszukalem caly temat i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na dosyc czesto powtarzajace sie pytanie:
DLACZEGO PRZY WEJSCIU DO JAKIEGOKOLWIEK MECZU PO SCREENIE Z USTAWIENIAMI WYWALA MNIE DO WINDOWSA ?!
dziekuje bardzo za kazdy odzew, jestem juz troche zniecierpliwiony bo patch wyglada niesamowicie i czlowiek pali sie zeby w koncu zagrac a tutaj taki problem
jeszcze raz WIELKIE DZIEKI dla autorow OEP 3.0

Zainstalowales kitserver?
Maiak
Ej
kiedy gram mecz towarszyski to mi wychodzi do windowsa tak jest caly czas Orange_91 udostempnij twojego Option FIle do PES 6
Orange_91
Nie wiem co ci to pomoze ale masz
http://www.sendspace.com/file/mzpssz

reksio74
czy da się coś zmienić tak zeby kibice Ruchu Chorzów mieli niebieskie ubrania a nie zółte?
Orange_91
Cytat(reksio74 @ Nov 18 2007, 11:23:51) *
czy da się coś zmienić tak zeby kibice Ruchu Chorzów mieli niebieskie ubrania a nie zółte?

blink.gif Zainstalowales wogole kitserver?
reksio74
kitserwer jest zainstalowany ale chciałem zmienić barwy klubowe w edycji druzyny ale jest zablokowane,poprostu ruch jest za jakąś druzyne holenderską która ma zółte barwy i kibice podczas meczu są ubrani na zółto.próbowałem tez przez pes editor 6 ale nie umię albo nie da się rady zamienić. gdy wejdziesz w menu głównym gry do edycji i wybierzesz ruch chorzów to będą pokazane stroje zółto-białe.
Master p
Mam problem gram Lechią w ML i nie ma tam ich przyspiewek,są jakies inne.Co zrobic by byle te Lechi
Orange_91
Cytat(Master p @ Nov 24 2007, 15:50:17) *
Mam problem gram Lechią w ML i nie ma tam ich przyspiewek,są jakies inne.Co zrobic by byle te Lechi

Było to 100 razy wałkowane
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9591
mazitbg
Witam!

Cytat(maruda @ Nov 12 2007, 15:28:36) *

Ja mam wrecz odwrotny problem, pisalem juz o tym, ale mysle, ze to bedzie lepsze miejsce.

Po sciagnieciu i zainstalowaniu patcha okazalo sie, ze w Polskiej lidze brakuje mi herbow, pozostaly te z ligi holenderskiej... tak samo jest np z herbem Juve i herbami klubow nie przypodzadkowanych do zadnych lig, ktore zostaly w patchu zmienione na inne...

Ma ktos jakies wskazowki jak temu zaradzic i czy w ogole da sie? Albo moze jakos osobno ktos by wrzucil pliki tylko z tymi herbami.

z gory dziekuje za pomoc smile.gif

pozdrawiam smile.gif
Już nie aktualne, poradziłem sobie z problemem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.