Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mirrory Oe Patch 3.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
OskaR
A ja sie akurat tydzien za wczesnie rozchorowalem wiec musze jutro maszerowac.
zomek
niech ktoś wrzuci komentarz part 2
zomek
wiec ja sie rewanzuje dkz part 12

http://files.filefront.com/OE+Patchpart12r...;/fileinfo.html

wiec z tego co jeszcze nie wrzucone

dkz part 3 - SzymanZo
dkz part 5 - oskar
dkz part 6- zomek V
dkz part 7 - zomek V
dkz part 8 - jesse V
dkz part 9 - deMon V
dkz part 10 - rovix V
dkz part 11 - zomek

ja po swoich 2 postaram sie jakos moze 11
Kormoran
To ja dodam jeszcze, że wszystkie trzy pliki i z Kitserver'a i z Komentarza łączą się elegancko i nie wyrzucają żadnych błędów podczas wypakowywania.

Przetestowałem szybko plik z komentarzem na 2.0 i brzmi naprawdę dobrze, mimo paru błędów sytuacyjnych i wstawek Borka, oby pod nową wersją wszystko działało elegancko.

I jeszcze DkZ część 2 dla tych, którym ciężko ssać z wyslijto.pl.

http://files.filefront.com/OE+Patchpart02r...;/fileinfo.html
Domelx
Tu macie link do dkz part 4 z File Fronta (na życzenie Ravixa) rolleyes.gif
http://files.filefront.com/OE+Patchpart04r...;/fileinfo.html
OskaR
No niestety na 10 min przed ukonczeniem wysylania polaczenie mi zerwalo i juz dzis tego nie wrzuce.
kamil1801
ja się zajmę uploadem partu 8 i 9. Ósemka powinna sie jeszcze przed snem pojawić , a jeśli nie to rano/w południe;)
Jesse
Cytat(zomek @ Sep 24 2007, 00:33:31) [snapback]186425[/snapback]
dkz part 8 - ?

Osemkke biore na siebie. Link bedzie rano.

EDIT: oto link: http://files.filefront.com/OE+Patchpart08r...;/fileinfo.html
dem0n
OE Dkz part 9

http://www.sendspace.pl/file/mmGjSqIU/
zomek
sorry zerwalo mi polaczenie part 7 bedzie po 8

dlaczego jak chce pobrac part 9 i klikam pobierz w kolko sie rozlacza ;/

w morde nie chce mi na ff wystawic zaraz bedzie na sp

Cytat

wystaw na inny serwer bo mi nie chce sie z tego sciagnac ;/
Rovix
Post uaktualniony ;p teraz wrzucam 10 ;p kur** Chory jestem ;( gardlo mnei boli ;/
zomek
dkz part 7

http://www.sendspace.com/file/0ftlhw

Please niech ktos part 9 wstawi na inny serwer !!!
Rovix
10 wrzucona tongue.gif i wrzucam 3 smile.gif
zomek
no ja sciagam part 11 i odrazu laduje na ff . BLAGAM WAS LUDZIE DAJCIE PART 9 NA FF NIE CHCE W OGOLE ZALAPAC I SIE SICAGNAC Z TEGO SERWERA U MNIE BO BRAKUJE MI TYLKO PARTU 3 , 5 I 9 WIEC BRAKOWALOBY MI 2 PARTOW PLEASE!

APROPOS WIECEJ OSOB SCIAGA NASZE UPLOADY WIEC I WIECEJ MOGLO BY UPLOADOWAC A NIE TYLKO ZASSYSAC POMOZCIE!!!
dem0n
Cytat

u mnie działa elegancko...
Rovix
Tyle ludzi Zssa to niech też powrzuca to czego nie ma w mirrorach plz !!!!!
zomek
prawda same pijawki tylko sobie i szybko pograc a innych maja w dupie zaprzeproszeniem.
MaTiX89
Ja postaram się wrzucić DKZ part 5! Za godzinę ściągnę i postaram się wrzucić, bo na 12 mam do sql!

Pozdro wink.gif
dem0n
jak beda wszystkie mirrorki to sciagne wszystko i rozruszam troche torrenta smile.gif
Rovix
We need DKZ Patch part 5 i 11 !!! Help smile.gif
zomek
ja part 11 wstawie koncze sciagac . JA POTRZEBUJE PARTA 5 , 3 I PONOWNE WYSTAWIENIE 9 ALE NA FF
Szymanzo
ja ok. 16 zuploaduje part3 dkzpatch
Rovix
Ja upuje 3 smile.gif smile.gif

Godzina do konca tylko smile.gif
MaTiX89
Cytat(Szymanzo @ Sep 24 2007, 10:11:25) [snapback]186458[/snapback]
ja ok. 16 zuploaduje part3 dkzpatch

Ja myślałem, że Rovix wrzuca part 3? To jak bardzo wam potrzebny to zamiast partu 5, wrzucę part 3 smile.gif Ja za 40 minut będę ściągał i postaram się jeszcze wrzucić do 12!
zomek
ja potem part 5 ale jakby ktos przedemna to prosze bo ja to kolo 14 part 5

No i czekam oczywiscie na 9 sad.gif a part 11 idzie juz

Matix uploaduj part 5
Rovix
Nom 9 nie śmiga ale ściągnęło z niej 25 osob niech ktoraś z nich wrzuci na FF
Kormoran
Cytat(zomek @ Sep 24 2007, 10:09:50) [snapback]186457[/snapback]
ja part 11 wstawie koncze sciagac . JA POTRZEBUJE PARTA 5 , 3 I PONOWNE WYSTAWIENIE 9 ALE NA FF

Zomek, zacząłem wrzucać DkZ p. 9 na FileFront ale mamuśka zamknęła mi przeglądarkę (sic!). Zuploadowałem drugi raz i wyskoczł mi komunikat, że plik już znajduje się na serwerze.

Wynika z tego, że wrzucił się cały, bo i rozmiar jest dobry. Jeśli by wywalał błąd podczas rozpakowywania, to wrzucę jeszcze raz.

A oto on - DkZ część 9:

http://files.filefront.com/OE+Patchpart09r...;/fileinfo.html
zomek
dzieki wazne ze sie pofatygowales potem spr jak bede miec wszystkie cz

brakuje 2 partow w mirrorach , part 3 i part 5 i part 11 ,ale ja go wystawiam jeszcze 40 min
Kormoran
3 i 5 mają upować Rovix i Matix, a 11? Chyba nikt... i to by była ostatnia część panowie. smile.gif

Aha, no to czekamy niecrpliwie na wszystkie upyyy. wink.gif
Szymanzo
no to ja jak wróce z roboty to 11 zuploaduje ;] czyli ok. 16 ;]
zomek
ja wlasnie 11 uploaduje przeciez pisalem
Kormoran
Tylko żeby Matix nie wrzucał zamiast piątki trójkę. Kurde, chciałbym sciągnąć chociaż 1 plik z Rapida, ale wcześniej widniał napis, że z mojego IP ktoś właśnie ściąga, a po godzinie komunikat, że muszę czekać 120 minut.

Paranoja. mad.gif
Smoti
Ja rowniez mogłbym pomoc,jednak juz wszystkie pliki ktos uploaduje:/
ale zrobił to nie jaki LUCAS i poprosił mnie o wrzycienie part.3
wiec to z wielka uprzejmoscia robie:)
OE_Patch.part03.rar by Lucasp
zomek
sendspace.pl to dziwny serwer part 3 tez mi sie rozlacza stronka ale tych co mi brakuje zassysam z torrenta ale dzieki za checi
MaTiX89
Wrzucę 5 part! Ale mam prośbę! Niech ktoś mi poda na PW swój e-mail (ta osoba musi mieć dostęp do neta koło godz. 12:30, aby wrzucić tu link) Wrzucam ten part na WyślijTo, a ja idę na 12 do sql i to nie zdąży się do tej pory wrzucić!

Pozdro smile.gif
Rovix
Zaraz będzie 3 part na ultrashare.net 15 min jeszcze pzdr ;p
Smoti
QUOTE(zomek @ Sep 24 2007, 10:43:22) [snapback]186472[/snapback]
sendspace.pl to dziwny serwer part 3 tez mi sie rozlacza stronka ale tych co mi brakuje zassysam z torrenta ale dzieki za checi

a ja sciagam i idzie mi pieknie smile.gif pozdrawiam
zomek
a sprawdzal juz ktos ten part 9 na FF ?
Smoti
QUOTE(zomek @ Sep 24 2007, 10:50:11) [snapback]186476[/snapback]
a sprawdzal juz ktos ten part 9 na FF ?

Ja sciagałem ze sendsapce i jest ok:)acha prosze moda o zmienienie part.3 by smoti na part.3 by Lucasp poniewaz ja tylko dałem link na forum a cała reszta zrobił Lucasp:) pozdro
Kormoran
Zomek, on naprawdę powinien być dobry - jeśli nie wywali błędu przy wypakowywaniu, to będzie wszystko grać (oczywiście musisz mieć wszystkie części).

Co z tą 5tką? Jak Mati ma podać link na @ o 12.30, skoro będzie w szkole? tongue.gif
zomek
wysle mu plik na emaila chyba oto chodzi
MaTiX89
Cytat(Kormoran @ Sep 24 2007, 10:53:02) [snapback]186479[/snapback]
Zomek, on naprawdę powinien być dobry - jeśli nie wywali błędu przy wypakowywaniu, to będzie wszystko grać (oczywiście musisz mieć wszystkie części).

Co z tą 5tką? Jak Mati ma podać link na @ o 12.30, skoro będzie w szkole? tongue.gif

Na WyślijTo podajesz e-mail do kogo mają trafić linki do ściągnięcia. Automatycznie wyśle te linki na e-mail Rovix'a, a on wrzuci to tutaj smile.gif

Pozdrawiam.

PS. Już wrzucam na WyślijTo biggrin.gif

Będzie to trwało nie całą 1h, czyli przed 12 (może jeszcze sam podam wam link), a nie jak wcześniej podawałem o 12:30 będzie part 5 smile.gif Mi jeszcze do upragnionego patch'a brakuje partu 11, ale go ściągnę, jak wróce ze sql (czyli po 16 sad.gif )
Kormoran
No ale żeby Ci mógł przesłać linka to będzie musiał poczekać do końca uploadu, czyli do tej 12.30 - a wtedy będzie w szkole, hm?

Mimo wszystko niech ktoś wrzuci tę piatkę, bo tak możemy czekać i czekać. smile.gif

Chyba że tak, nie znałem tej funkcji. smile.gif

Daję jeszcze DkZ cz. 3 dla lubiący ściągać z FF:

http://files.filefront.com/OE+Patchpart03r...;/fileinfo.html
zomek
poprostu on zostawi pc wlaczonego ii sie zaladuje a jak sie zaladuje wysle linki do rovixa on zapoda je tu
kamil1801
wysle mu link na emaila, który ten ktoś wstawi później. Proces tworzy się automatycznie.

Edit: zomek mnie ubiegł wink.gif Jeśli ktoś chce to pisać który plik uploudować, ściągne jeszcze jeden i mogę wrzucać.
Rovix
Part 3 ultrashare juz jest ;P
zomek
nooo to mi tylko part 5 juz brakuje
Kormoran
A 11?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.