Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fifa 2008 Demo
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
Roger
Ściągłem demo rano, zagrałem trzy mecze, i mogę wspomnieć komentarze kolegów, Fifa 08 to kolejny odgrzewany kotlet, tak naprawdę można by dać screeny z Fify 2005 i powiedzieć, że to 08, żadnej różnicy. Już nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie PES 2008 smile.gif , nie ma żadnych wątpliwości że PES to najlepsza kopanka na komputery.
Paput
Grafika w fifie08 to chyba żart
Nani niepodobny Anderson zato fajny
Smoti
Ja rowniez sciagnałem i zagrałem kilka meczy...
coz nigdy nie byłem fanem tej serii ale co roku sprawdzam co tam "nabroili"szpece z EA,powiem tak:
nic a nic sie nie zmienia nie przykladam wiekszej wagi czy sa dodane jakies tam ligi typu Cypr,czy Azerbejdzan!graika to poprostu smiech na sali- powinni zblokowac taki szit,gra sie moze nie najgorzej jednak tak tylko dla zabawy,porownac z PESem nie idzie w zadnym calu.Oczywiscie ciezko sie cieszyc ze sa licencie i wiele lig,ale przeciez gdyby nie to to chyba nikt by w Fife nie grał,jest jednak jeden plus tej gry - KOMANTARZ jak dal mnie jest o niebo lepszy od tego ktory znajduje sie w NASZYM PESIKU. Krotko mowiac juz odinstalowałem i napewno full wersji nie zainstaluje,czekam na patch do OE z poprawkiam a pozniej na wielki hit PES 2008 !!! SIJA smile.gif
kksm
Mam dla was cos co może was zadowolić. Ale nie jestem pewien czy ktoś to już wstawiał. Z góry mówie ze to nie jest pewne źródło i prosze kogoś o wypróbowanie.

"Mamy już pierwszy program do dema FIFY 08. Jest to dokładniej DemoExpander 08, dzięki któremu możemy zmienić bardzo dużo opcji, m.in rozdzielczość, szybkość gry, czy poziom komputera (do wyboru wiele poziomów). Dodam jeszcze, że jego wykonawcą jest Lupus. Myślę, że każdy posiadacz dema powinien posiadać ten program. Zachęcam do downloadu."

POBIERZ

P.S Mam nadzieje ze nie dostane procentów bo to legalny dodatek do fify 08 demo. I tak wole pesika.
OskaR
Ktos to juz wstawial.
Ja wyprubowalem i ten program mi zle dziala
A o to bledy:
-zamiast trojów sa tektury jedego koloru z jamkims napisem
-przy zmianie rozdzielczoscie zle sa rozmieszczone scoreboardu itp
-przy zmianie grafiki na high sa zamiast stadionu gdy wychodza na murawe sa jakies sciany we wszystkich kolorach teczy
Ujmeny
Rzeczywiście pod względem oprawy wizualnej - zainstalowany Demo Expander - FIFA 08 to produkt nieudany. Nie dostrzegam w tym elemencie jakikolwiek prób podpięcia się do mocy obliczeniowej aktualnych układów graficznych. Zupełnie odmiennie prezentuje się oprawa dźwiękowa każdy nasz krok jest odpowiednio opisywany przez komentatorów, jak i "obiektywnie" nagradzany przez kibiców. Nie dosłyszałem się w tej materii znanych z japońskiego produktu karygodnych błędów w komentarzu, cięć, przerywników, luk, a przede wszystkich tzw. punktów dźwiękowych, po wejściu w który odgrywana jest ta sama śpiewka.

Trochę czau upłynęło zanim przestawiłem się na kanadyjski system jazdy, jakże odmienny od japońskiego. I tak po czasie, zamiast patrzeć na pajacyki sterowanego przeze mnie zawodnika mogłem "wychylić się" za ekran, aby ocenić rzecz, jak dla mnie najistotniejszą - ruch graczy bez piłki. Przez chwilę ocierałem oczy ze zdumienia. Rzeczą niepojęta wydawało mi się,a by EA Sport stworzył tak dobry system. Obrońcy nie rozsypują się w pył na widok nadciągającego napastnika, napastnicy niczym lisy wyczekują na podanie, pomocnicy biegają, szukają pozycji tak, aby ułatwić graczowi zadanie - tj. strzelenie bramki, wykonanie decydującego podania.

W zasadzie na tym się kończą pozytywny. Poza wspomnianą oprawą graficzną niezwykle nieudane wyszły animacje piłkarzy. Z niewiadomych mi przyczyn zawodnicy zmieniają swoje atrybuty, tj. ruch płynny, agresywny przeplata się z anemicznym krokiem. To natomiast wpływa na kontrolę poczynań gracza z piłką - brak odczucia symbiozy pomiędzy mną, a nim.

I w tym tkwi cały paradoks (różnica pomiędzy grą z i bez futbolówki), co w konsekwencji prowadzi do brak przekonania, że mam do czynienia z udaną produkcją.

FIFA 08 Demo plus Demo Expander - 6+/10.
kksm
Mam dla was coś troche dziwnego. To samo w sobie potwierdza ze fifa 08 bedzie kopią fify 07. Dzisiaj sprawdzałem czy pliki z fify 07 pasuja do 08 i tak też jest. Mam dla was spolszczenie napisów. Nie tłumaczy jedynie ono ,, BE A PRO" czy jakoś tak. Łapcie. Po wypakowaniu pliku należy go skopiować do folderu z demem/data/cmn/fe i zamieniamy za plik eng.db. Nastepnie uruchomić gre i wybrać jezyk angielski.

Obecnie pracuje nad zamianą gry w fifa 07 na fife 08. Jeżeli się uda powiadomie was o tym i dam download. Niestety nie da sie tak zrobić z komentarzem.

POBIERZ SPOLSZCZENIE NAPISÓW
Vadiim
Cytat(kksm @ Sep 2 2007, 12:15:39) [snapback]180875[/snapback]
Mam dla was coś troche dziwnego. To samo w sobie potwierdza ze fifa 08 bedzie kopią fify 07. Dzisiaj sprawdzałem czy pliki z fify 07 pasuja do 08 i tak też jest. Mam dla was spolszczenie napisów. Nie tłumaczy jedynie ono ,, BE A PRO" czy jakoś tak. Łapcie. Po wypakowaniu pliku należy go skopiować do folderu z demem/data/cmn/fe i zamieniamy za plik eng.db. Nastepnie uruchomić gre i wybrać jezyk angielski.

Obecnie pracuje nad zamianą gry w fifa 07 na fife 08. Jeżeli się uda powiadomie was o tym i dam download. Niestety nie da sie tak zrobić z komentarzem.

POBIERZ SPOLSZCZENIE NAPISÓW

FIFA od dluższego czasu działa na takiej zasadzie jak Pro.
Te same pliki, pasujące do siebie dodatki z poprzednich wersjii..
To już jest potwierdzone nie jedno krotnie..
Już nawet z FIFA 06 do FIFA 07 pasowały różne mordy, piłki itp..
Czyli dokładnie tak jak na podstawie Pro Evo.
Tutaj również jest możliwosc zaimportowania/wklejenia dodatków z wersjii poprzedniej.
Także żadna to nowosc, zwłaszcza, że w tej nowej FIFA 08 nie będzie dużej zmiany jeżeli chodzi o dodatki (system ich wgrania..)
Praktycznie grafika taka sama, więc jest to powód do zadowoloenia przez fanów FIFY, z racjii takiej, że te dodatki stworzone do wersjii 07 nie pójdą na marne, przydadzą się w kolejnych częsciach.
isiah11
Kpina Kpina - jestem fanem pesa ale sciagłlem demo i oczywiscie okazalo sie wielkim dnem. Gra sie pilka jak jakims balonem ,zero realizmu i nie wiem jak mozna wogole porownac ta gre z dzielem Konami. Madden identyczny jak sprzed roku tos amo Fifa i chyba z Nba bedzie podobnie.
snok3r
czas dorzucic moje 3 grosze:
dziwi mnie to zaskoczenie uzytkowniow nowa fifa. przeciez juz od jakiegos czasu wiadome bylo ze fifa 2008 na peceta bedzie prawie w 100% ta samo gra co edycja zaszloroczna(ten sam endzin, ten sam model gry). jesli ktos chce zagrac w nowa fife musi zakupic xboxa360 badz ps3. produkt ten jest nastawiony wylacznie na wyciagniecie odrobiny kasy od graczy i dobitnie pokazuje gdzie panowie z ea maja pecetowcow (w przeciewienstwie do ludzi z konami, ktorzy chyba wreszcie zauwazyli, ze istnieje tez cos takiego jak rynek gier komputerowych i dlatego nowego starego pesa uswiadcza - z wiadomych wzgledow - tylko osiadacze ps2/psp)

Cytat(Vadiim @ Sep 1 2007, 00:33:05) [snapback]180465[/snapback]
Podobnie mają własnie gracze Pesa na PS2.
Również Oni będą mieli powtórke z rozrywki (Pes 2008) na swojego czarnucha smile.gif

i tu sie niestety mylisz.
po 1sze: sytuacja nie jest wcale podobna: ea PCta olalo natomiast konami na poczciwej ps2 nie jest w stanie zrobic gry lepszej. ps2 jest na rynku juz dobrych kilka lat i niewiele wiecej mozna z niej juz wycisnac. co do drugiego zdania to tez sie grubo mylisz. proponuje sciagnac najnowsza odslone we, a przekonasz sie ze mimo tylko drobnych zmian w gejmpleju gra stala sie po prostu "inna" i kazdy fan serii na pewno to zauwazy (kto pamieta np fife '01 na psx ten doceni to ze ludziom z konami chce sie jeszcze cokolwiek w materii nowego pesa na ps2 robic)
LidwineQ
Panowie pobrałem demo pobrałem program i ustawiłem grafe nie na maxa żeby nie pozmieniało mi tekstór i poprzesuwało i powiem tak:
Dno to mało powiedziane!!! Kamery są beznadziejne, grafa beznadziejna, gameplay jest beznadziejny, wole zagrać w Pet soccer niż w to badziewie!!! Jak dla mnie Fifa przegrała z Sensible soccer 2006 bezapelacyjnie tam się przyjemnie gra a tu ludzie chodzą jak frankeinstain albo robocop! Nie oceniam wersji na x360 bo go nie mam ale na PC to nie żal.pl tylko żal.com na globalną skale albo i nawet żal.gl(galaktyka)
VeNoM
Ta gra przegrała same ze sobą laugh.gif
Fifa była cienka,jest cienka i tak pozostanie.
Nic sie w niej nie zmienia oprócz menu.
odgrzewanykotlet.pl - to oficjalna strona FIFY 08

walczu
Ja powiem tak:
W tym roku fifa jest lepsza od 07, ale różnice są minimalne. Trzeba zagrać kilka meczów żeby w ogóle coś zauważyć poza menu biggrin.gif Ogólnie zmiany na lepsze, ale to jednak wciąż to samo gówno. Jakby ea co miesiąc wydawała łatki z tyloma poprawkami co poczynili od fify 2004 do 08 to i tak na dobrą grę musieli byśmy czekać ładnych parenaście lat.

unsure.gif
zywul
Fifa na peceta to odgrzewany kotlecik, ale jak obejrzałem filmik ze zwodami w fifie to lekko zaniemówiłem. Między innym hocus pokus, czy.. a zobaczcie sami. To mi się spodobało ale to jedyna rzecz która jest lepsza w fifie.
http://www.gamespot.com/video/938663/61782...fficial-movie-4
Hayalet
Ktoś wie czy będzie do ściągnięcia owe demko na PS Store?
kamil1801
ściągnąłem, zagrałem połówke i odinstalowałem. Fatalna grywalność. Kiedyś Fifa jeszcze coś reprezentowała, ale z roku na rok jest coraz gorzej.
Simon
sciagnac trzeba i zagrac tez trzeba. co roku sciagam i gram w demo fify i co roku gram w pelna wersje (u kolegi tongue.gif ) po to zeby jako fan pesa obiektywnie stwierdzic ze fifa jest nadal gorsza od pesa. za jakies 2 godziny podziele sie na forum wrazeniami z gry wink.gif

Jacmen
Nie ściągajcie dema fify. Ja ściągnąłem i się przeraziłem jest to chyba demo fify 2007 z innym menu i to wszystko. No moze sie jedno zmieniło jak sie zaczyna mecz to komentator mów na jakim znajdujemy sie stadionie i to wszystko nie polecam wink.gif
zomek
dla mnie fifa nie robi żadnych kroków naprzód nic nowego jedyny plus tej gry to liczba drużyn i tyle :/
baski18
Ja napisze dwie rzeczy które mi się w "nowej" Fifie podobają:

1. Gdy w ślizg zrobimy za wcześnie lub za późno czasami zawodnik dotyka piłki ręką i sędzia odgwizduje przewinienie.
2. W Pes6 często było tak, że biegnąc po prawej stronie bramki dusisz strzał z kierunkiem prawa-przód, a zawodnik strzela w lewy róg - w Fifie natomiast jest tak jak Ty chcesz - jeśli dusisz prawy, strzela w prawą część bramki, jeśli lewy to w lewą.

Pozdro
zywul
http://fr.youtube.com/watch?v=UhTkfs6KeJI&...ted&search= fajny błedzik, piłka sama się kopnęła
bilak
łał , niewiedzialem ze sa takie sztuczki przy wykonywaniu fri kików ohmy.gif

Fifa is Fifa i tego nie zmienisz unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.