Cytat(kksm @ Sep 2 2007, 12:15:39) [snapback]180875[/snapback]
Mam dla was coś troche dziwnego. To samo w sobie potwierdza ze fifa 08 bedzie kopią fify 07. Dzisiaj sprawdzałem czy pliki z fify 07 pasuja do 08 i tak też jest. Mam dla was spolszczenie napisów. Nie tłumaczy jedynie ono ,, BE A PRO" czy jakoś tak. Łapcie. Po wypakowaniu pliku należy go skopiować do folderu z demem/data/cmn/fe i zamieniamy za plik eng.db. Nastepnie uruchomić gre i wybrać jezyk angielski.
Obecnie pracuje nad zamianą gry w fifa 07 na fife 08. Jeżeli się uda powiadomie was o tym i dam download. Niestety
nie da sie tak zrobić z komentarzem.POBIERZ SPOLSZCZENIE NAPISÓWFIFA od dluższego czasu działa na takiej zasadzie jak Pro.
Te same pliki, pasujące do siebie dodatki z poprzednich wersjii..
To już jest potwierdzone nie jedno krotnie..
Już nawet z FIFA 06 do FIFA 07 pasowały różne mordy, piłki itp..
Czyli dokładnie tak jak na podstawie Pro Evo.
Tutaj również jest możliwosc zaimportowania/wklejenia dodatków z wersjii poprzedniej.
Także żadna to nowosc, zwłaszcza, że w tej nowej FIFA 08 nie będzie dużej zmiany jeżeli chodzi o dodatki (system ich wgrania..)
Praktycznie grafika taka sama, więc jest to powód do zadowoloenia przez fanów FIFY, z racjii takiej, że te dodatki stworzone do wersjii 07 nie pójdą na marne, przydadzą się w kolejnych częsciach.