Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Paput
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
don rxf
Dobra twarz jak na Ciebie, bardzo dobre BMP, tak trzymaj.
Ronnie-10
Fejs jest GIT happy.gif POZDRO
szołpas
Cytat(don rxf @ Jan 2 2008, 16:06:36) *
Dobra twarz jak na Ciebie, bardzo dobre BMP, tak trzymaj.

dokładnie wink.gif bmp bardzo dobre ale model słaby
Jacmen
Wydaje mi sie, że nos trochę za wielki, ale tak to twarze super.
zywul
Widać coraz lepszy się stajesz, oby tak dalej. Jak na twoje możliwości to db face.
Damian.
BMP dobre. Usta jakieś duże i IMO głowa w Edit Mode za szeroka.
Oby tak dalej:)
Postaraj się robić mniej znanych graczy, tych co nie zostali już wykonani, lub zostali wykonani słabo:)
Pozdr wink.gif
damian-a1
FAJNE TWARZE ALE POPRACUJ JESZCZE TROSZKE !!!!! unsure.gif
Paput
Mounir Chaftar collab with sokół (preview)

hair by Mani3k
don rxf
zajebista twarz chlopaki ! happy.gif
perONE
niezla a nawet bdb
Sokół
Twarz mi się podoba myślę, że collab udany.
d-note
Twarz bardzo dobra.
Jakość też bardzo dobra tongue.gif
Paput
szołpas
BMP ujdzie .. chociaż jak robiłeś z tej wielkiej foty to powinno być lepsze ...
... włoski twoje ? bo cos mi sie wydaje ze od SN'a wink.gif .. popracuj nad mapowaniem bo widze czoło za bardzo rozciagniete a i zarost zielony ;P
perONE
zarost zbyt zielony
ogolnie 7/10
Paput
demiano7
Oj nieładnie nieładnie tak zgapiać twarze... no ale mimo wszystko według mnie Stepover zrobił lepszego... pozdro
szołpas
Cytat(demiano7 @ Jan 19 2008, 22:54:04) *
Oj nieładnie nieładnie tak zgapiać twarze... no ale mimo wszystko według mnie Stepover zrobił lepszego... pozdro

skoro masz tak pisac to wez w ogule moze nie pisz bo od Stepovera jest gorszy w każdym detalu, no chyba ze kazał Tobie tak napisać laugh.gif wacko.gif
elo neo wink.gif
perONE
Paput mam prosbe nie zwiazana z tematem. Moglbys mi zarzucic czcionke ktora masz napis w avku i to na fejsie?
bartek-brt
Usta, oczy do poprawy i kolor bmp bo troche usta za sine a brwi czarne.
Pelas
tymi wyzwiskami pokazujecie ile macie lat..:
jakby to powiedziała pewna pani :
Troche Kultury Kurwo:D xDDDDDDDD

wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif

co do fejsa ..: to wersja Paputa jest o wiele lepsza od Stepovera..:

a pro po starej :

Twoja Stara Czesze Sie Schabowym XDDD
norek
Kolego demiano7 po Twoich wypowiedziach nie wiem czy ta 7 przy nicku to przypadkiem czy moze to twoj wiek. Tresci ktore napisales w postach sa strasznie zalosne a ty jestes typem internetowego napinacza, gdyz kilka osob z tego forum ktorym "pojechales" spotykajac cie na ulicy zabilaby cie lewym palcem prawej dloni. Jesli chcesz sie ponapinac masz moj numer gadu: 7325379 i jedz mi do woli. Kolejna proba sklocenia kogos badz uzycia niestosownych slow ktore mi nie podpasuja skonczy sie banem.
A co do Ciebie don to miara czlowieka jest umiejetnosc dostosowywania sie do sytuacji, nie umiesz sie dostosowac.
Paput

*hair by PPb

Fotka
Orange_91
Popraw usta i nos bo są strasznie przekrzywione. To on teraz w takiej czapce gra? biggrin.gif
Paput
Cytat(Orange_91 @ Jan 20 2008, 10:34:00) *
Popraw usta i nos bo są strasznie przekrzywione. To on teraz w takiej czapce gra? biggrin.gif

NoM zobacz
Stepover
Ludzie o co Wam chodzi? Ja nawet nie skomentowałem tego Forssella Paputa natomiast sam zainteresowany pisze mi na PW piękną wiadomość pełną... nieważne czego. Nie wiem o co mu chodzi. No i co z tego, że zrobił lepszego Forssella?! Mnie to nie boli ale Jego widocznie tak.

Sory za Off topic

Co do ostatniej pracy podejrzewam, że fotka nie był najlepsza ale wyszło nienajgorzej. Ewidentnie z prawym okiem coś nie tak.
bartek-brt
nawet dobrze zmapowany nie jest. Poka jak wygląda z profilu czapka:)
ryba
Zle zmapowany(o ile w ogole go mapowales),bmp nienajgorsze ale kolor do poprawy,nie podobny.
Damian.
Forsell: Bmp dobre kolorystycznie ale dół jest za jasny. Popraw usta , szczeke i uszy.
Buffon: Zmapuj go porządnie i popraw kolor bmp i popraw te "placki" bo nie wyglądaja jak uszy;d
Pozdr
Pelas
ale kondon na głowie;)biggrin.gif
co do fejsa..biggrin.gif
kolor postaraj się zrobić taki jak na szyi;) i wyprostuj trochę ryjka;)
olivier
Cytat(Paput @ Jan 20 2008, 10:31:15) *

*hair by PPb

Fotka

Sorry,ale nie jest podobny do fotki.Popraw przede wszystkim usta.
zywul
Beznadziejnie w tej czapce wygląda. Za wysoko ją dałeś. Nos, usta i BMP do poprawy.
perONE
IMO zero podobienstwa. wynika to moze z bramku dobrej fotki ale jak dalbys download to z pewnoscia nie pobralbym go. szczegolnie usta do poprawy
artysta germanista
szczerze? Robisz średnie face
Jacmen
Buffon bardzo słaby spróbuj zrobić mordkę z tego zdjęcia
Mortin
kiepsko wyszedl Ci buffon. zle zmapowana twarz, do tego cala przekrecona
musisz cwiczyc, a kiedys napewno bedziesz robil bardzo dobre twarze
pozdro
Paput
Po dłuższej przerwie następny mój face:

*hair by Alegor
MYSZa7
Usta i inne włoski reszta muszę powiedzieć,że BDB biggrin.gif
ryba
Nie wiem jakiego zdjecia uzywales ale popraw kolor BMP i wywal te wlosy bo sa beznadziejne wacko.gif
Damian.
Fajna mordka:) Popraw może szczękę i zrób go na pierwszym kolorze skóry smile.gif
Zrób własne włoski
Pozdr
Paput
Cytat(ryba @ Mar 1 2008, 16:08:00) *
Nie wiem jakiego zdjecia uzywales ale popraw kolor BMP i wywal te wlosy bo sa beznadziejne wacko.gif

zobacz z jakiej;

bartek-brt
Gitnie jak na ciebie:) Daj całą morde w dół oprócz szczeki bo usta i reszta troche za wysoko.
Jamnik
Niezła mordka Majewskiego, ale kolor twarzy nie pasuje do koloru szyi. A może tylko tak mi sie wydaje ?
Ronnie-10
Ładnie,ładnie...Popraw brodke bo jest kanciasta...i jak dla mnie 7/10.pozdro
d-note
Face nawet nawet tongue.gif Ustaw tylko w PES kolor skóry na 2 to może lepiej będzie pasować twarz do szyji wink.gif
MaTi10
bardzo fajna twarz Majewskiego;] zarzuc binem pzdr
szołpas
niezła nawet morda wink.gif
Jacmen
Mordka naprawdę niezła wink.gif
Mortin
wyglada calkiem przyzwoicie, jednak zapozycz usta z innej foty i postaraj sie schowac te zeby wink.gif
pozdro
Sinet18
[quote name='Sinet18' date='Apr 14 2008, 20:00:06' post=
Skąd można sciągnąć twoją twarz Majewskiego bo jest naprawdę bardzo dobrej jakości?
pozdro
[/quote]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.