Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Hd By Jano
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Arek.PL
Loga prezezentują się wyśmienicie smile.gif
Patryk_96
Super loga. Fajnie,że wróciłeś.
jano
Przyszła zatem pora na Premiership smile.gif

Arsenal prv

Liverpool prv

Manchester prv

Tottenham prv
Patryk_96
Świetne loga. Bardzo fajny styl.
Pro-Evo-S
nowatorski fajny pomysł na tworzenie loga

fajne, cieszy oko wink.gif
Paput
Tez mi się podoba twój styl robienia lóg
perONE
mi sie podoba logo LFC wink.gif
p@blo
ja no mozesz zrobic logo juve do pes fana?? a moze paczuszka wszystkich lig???
jano
Wszystko dąży jak ma dążyć...Teraz Premiership, następnie może być Serie A, wszystko zależy od zainteresowania poprzedniego Patcha. OE miała swój czas z powodzeniem to teraz kolej na inna lige wink.gif Spoko będziesz miał Juve jak tylko znajdę wolne pól godzinki wink.gif
jano
Juve prv

Juve to game
k-ten
Nie podoba mi się ten styl ;-)
jano
Zwykle, proste loga smile.gif Nic nadzwyczajnego wink.gif. Ale maja coś w sobie. Pozdro
Arek.PL
CYTAT(jano @ pon, 23 cze 2008 - 20:24) *
Zwykle, proste loga smile.gif Nic nadzwyczajnego wink.gif. Ale maja coś w sobie. Pozdro

Zwykłe są najlepsze;)
Robisz jedne z najlepszych logosów na scenie Pesa6.

Pozdrawiam
kroczek
Swietne loga ,a moge prosic o logo Besiktasu?
kroczek

a tu ponizej zindexowane logo PZPN-a

To Game

Enjoy wink.gif [/b]
[/quote]

Mozesz cos zrobic bo to logo nadal nie dziala wyskakuje komunikat ze musi miec 128 kolorów.Możesz to poprawic bo bardzo mi zalezy.Pozdrawiam
jano
Z tego co wiem to w kazdej lidze jedno logo musi miec 16 kolorow. Wiec gdy wymieniasz tylko jedno to chyba potrzebuje szesnasto kolorowego loga. Ale moze sie myle. Wiem ze jedno musi miec 16 lolorow na 100%. P.S tamto powyzsze ma 128, ale poprawilem i na wszelki wypadek zrobilem tez w 16.

128

16
Ramzik
Można loga z PES 6 wgrać do PES 2008? Będą pasować?
perONE
CYTAT(Ramzik @ Jun 30 2008, 14:47) *
Można loga z PES 6 wgrać do PES 2008? Będą pasować?

nie moszna 

TreworBG
świetna robota Jano, jesteś jak Timak w ryjach albo jak Flisak w kitsach biggrin.gif ale mam do Ciebie prośbę żebyś wrócił do OE... jeśli masz loga na HDD to dobrze, jeśli nie to masz tutaj paczke herbów klubów które na chwile obecną tworzą sezon 08/09 OE (właśnie przeczytałem że "Korona Spadła" jak to rapował Pezet u Ostrego tongue.gif).

http://www.sendspace.com/file/b2ib6d

mam jednak taką prośbę (a może i wytyczne):
1. nie obracaj herbów (niech zostaną takie "na wprost")
2. zajebisty jest ten efekt, który zastosowałeś w Saturnie, daj na te loga coś takiego i jakiś delikatny błysk w centrum tak jak w Wiśle
3. zmień poświate za herbem ze złotej na srebrną, myśle że będzie się lepiej prezentować

jakby tych efektów było za dużo to daruj, żeby nie było przepychu.

aha i mam pytanie, bo rozumiem że obrazy które dajesz "do gry" mają rozdzielczość pod moment w PES w którym wybieramy drużyne, a są momenty kiedy logo jest większe (np. wybieranie kitsów). nie da rady wsadzić obrazków o większej rozdzielczości?

pozdro masz u mnie browara jak to zrobisz biggrin.gif

stary żyjesz??? mam jeszcze prośbę o logo Hajduka Split
http://svijetkladjenja.com/wp-content/uplo...ajduk-split.jpg
mietek_
Czy moglby ktos odswiezyc link z logami oe!!!Jano czy moglbys wykonac logo widzewa i zaglebia lubin ??
jano
AC Milan previev

? biggrin.gif
Fallen

Jano. Proszę zrób mi te logo w HD.
Tomi84
Jano mam do Ciebie wielką prośbę.

Gram tylko online więc używam defaultowego zostawu log 3D do gry. Jest on jednak trochę nieaktualny. Czy mógłbyś mi w nim pozamieniać stare loga na nowe w tym samym stylu (tych klubów których herby daję poniżej - ASTON VILLA, PORTSMOUTH FC, MIDDLESBROUGH FC, WIGAN ATHLETIC , FC NANTES, TWENTE, INTER MILAN, REGGINA, GALATASARAY Kiedyś próbowałem samemu wrzucić loga 3d do gry i skończyło się tak, że PES mi się nie odpalał....w tej dziedzinie jestem kompletnym laikiem...

Zrobiłem już loga 3d, wystarczy wrzucić do gry:

W tej chwili u mnie wygląda to tak:

A to moje pliki FLG.

http://www.speedyshare.com/862442302.html

Jakby dało radę to byłbym zajebiście wdzięczny.

pozdrawiam
jaroswidnik
WITAM
Mozna by jeszcze tych pare logosów zaby były HD ready smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif (szczególnie jedna Avia) z góry dzieki biggrin.gif

KOD
http://rapidshare.com/files/144392637/loga.rar
Zidane2008
Czesc .
Hej Jano Odezwij się Do mnie na moje GG : 11017276 Prosze To Ważna Sprawa Albo podaj mi swoje GG
Mafia1947
bardzo prosił bym o robienie takiego herbu  http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:POL_Gmina_Piątek_COA.png

Straszy
Mógłby ktoś zuploadować loga na czystą gre ???
MUFAN
Mam wielką prośbęc mógłbyś zrobić dla mnie to logo w takim stylu jak logo Schalke z 3 strony?? I żeby już było zaindeksowane gotowe do wgrania??
Jamnik
Temat od dawna nieaktywny, nie odświeżaj takich
krzysiex1992
koledzy wytłumaczycie mi jak wgrywac te loga hd do gry??? jakim programem co i jak... bo nie umiem a strasznie mi sie to podobaa...
LoPutoCrack8
Sory, że sie wcinam i wogóle, ale jako że ten temat jest nieaktywny, to wykonałem zamówienia dla obu panów... ------>>>Kliknij, aby zobaczyć załącznik Kliknij, aby zobaczyć załącznik Krzysiex1992: wejdź do mojego tematu i tam masz tutka jak co zrobić. wink.gif pozdro Jeszcze raz przepraszam za reklame, ale chęć pomocy dla userów mnie przemogła biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.