Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by Voytec
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kostek
Lahm ujdzie...nie jest nawet taki zły.
Ronaldinho...tragiczny...
Voytec
a co w nim tragicznego? tregicznegho powtarzam. używaj odpowiednich słów... :|
kostek
luknij na zęby i powiedz czy chciałbys aby cos takiego straszyło Cię podczas grania huh.gif ?
Voytec
no wiem, wiem, zęby. z poprzedniej tersji je zepsułem. zaraz je naprawie. wymień mi jeszcze co naprawić bo jak bede poprawiał to chce zrobić od razu wszystko za jednym razem. pozdr.
Voytec
poprawiłem te usta, myśle że jest już lepiej.
Ronaldinho v.3 (update)
IPB Image
Voytec
IPB Image
DOWNLOAD
Ricochet
Świetna twarz
tylko troche podobny to tego co Norek zrobił mad.gif
BiG
To chyba dobrze ze podobny,nie?Norek jest genialnym facemakerem a jezeli Voytec robi podobne prace to on tez chyba jest dobry nie?
Voytec
QUOTE(Ricochet @ Jul 18 2006, 14:19:09) [snapback]78786[/snapback]

Świetna twarz
tylko troche podobny to tego co Norek zrobił mad.gif

spokojnie, nie bój się, nie ukradłem go. ja się brzydze złodziejstwem mord. co to za przyjemność zrobić morde na cudzym modelu? tongue.gif
a co na temat FP?
pozdr.
Voytec
Sobolewski (preview)
IPB Image

włosy wykonania T-Mac'a.
pozdr.

ps. pamiętajcie że to jest preview. do wersji finalnej może sie jeszcze duzo zmienić.
Voytec
miguel (preview)
IPB Image
skorzystałem i wyedytowałem włosy norka z gilberto silvy.
pozdr.
Mortin
niezly ten miguel, nic nadzwyczajnego w nim nie ma, ale mysle, ze ta twarz mozesz uznac jako udana..
pozdro
rav
Trochę zbyt pulchny w policzkach, posiedź jeszcze nad nim, a będzie dobra morda, bo BMP dosyć ładne.
Vadim06
QUOTE(voytec @ Aug 2 2006, 12:43:46) [snapback]82043[/snapback]

miguel (preview)
IPB Image
skorzystałem i wyedytowałem włosy norka z gilberto silvy.
pozdr.

Miguel .. Hmm twarz nie najgorsza jak już poprzednicy wspomnieli .. Ja bym jednak trochę pobawił się kolorami i ciemniejszy kolorek znajdujący się na dolnej części twarzy, rozciągnoł na całą mordę (lepszy, ciemniejszy kolor no i podchodzący w sam raz pod kolor szyi)

IPB Image

P.S Każdmu Migeul'owi świecą się usta ..
Mortin
nie zgadzam sie ze zdaniem vadima, gdyz wtedy cala twarz bedzie w jednolitym kolorze, a to odbierze realizmu... nie zmieniaj tego, przydadza sie tylko drobne poprawki w modelu i bedzie dobry miguel...
pozdro
Vadim06
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 14:44:53) [snapback]82096[/snapback]

nie zgadzam sie ze zdaniem vadima, gdyz wtedy cala twarz bedzie w jednolitym kolorze, a to odbierze realizmu... nie zmieniaj tego, przydadza sie tylko drobne poprawki w modelu i bedzie dobry miguel...
pozdro

No tak, tylko dziwnie to wygląda jak szyja jest ciemna a twarz taka "blada" Zwłaszcza, że na tej facjacie są dwa różne kolory .. wink.gif

Wiec albo zrobic całą twarz taka bardziej bladą..Albo całą troszkę ciemniejszą:)
Mortin
albo zostawic tak jak jest.. tak jest najlepiej.. uwierz mi, znam sie na rzeczy tongue.gif
Vadim06
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 15:20:27) [snapback]82114[/snapback]

albo zostawic tak jak jest.. tak jest najlepiej.. uwierz mi, znam sie na rzeczy tongue.gif

Hmm no nie wątpie, ale nadal uważam, że kolory są różnorodne na twarzy i trochę to dziwnie wygląda wink.gif

Zobaczymy co zrobi Voytec..Czy zostawi taka facjate jaka jest, czy dokona drobnej korekty wink.gif

Pozdrawiam ..
Voytec
cordoba (preview)
IPB Image

włosy są wykonania s'n a. uważam że świetnie je zrobił i nie trzeba ich robić jeszcze raz.
pozdr.
Mortin
wporzo ta facjata, aczkolwiek norkowej nie przebiles tongue.gif
Hayalet
Ale mordke wypadałoby smile.gif albo przynajmniej niektore rzeczy poprawic

Patrząc na tego Cordobe mam dziwne wrażenie ze to Fronk Ribery na palecie R (moze zapomnialem jak on wyglada, a moze jest podobienstwo nie wiem badz co badz tak mi sie skojarzyło)

Ivan ma zdecydowanie krótszy nos, dziurki są niższe, niższe są również prawie wogle nie odstające uszy, usta ma troche szersze, i ma wiekszy odstep nad nosem miedzy brwiami.
Jak to poprawisz bedzie bdb Cordoba

Pozdro
Simon
nawet niezla ta morda. ale po co juz robic tego pilkarza jak norek zrobil zaje****ą twarz?
Voytec
1. nie widziałem dzieła norka.
2. chciałem spróbować własnych sił.
3. pozdr.
Simon
no tak w sumie to troche sie na ciebie tak rzucilismy. sorka
Voytec
no to w środe po powrocie zrobie finala cordoby wink.gif może się ktoś skusi tongue.gif

ps. mógłby ktoś dac zdjęcie reiny z USA?
Voytec
cordoba (final)
IPB Image

jakby co: klik
Vadim06
BMP za zielone troche wink.gif
Voytec
1 komentarz? kurde wysilcie się. skomentujcie...
Voytec
sory że post pod postem ale prawie wogóle nie komentujecie :|

trezeguet (preview)
IPB Image

skomentujcie...
Mortin
trezeguet cienizna, lepszy od niego cordoba
pozdro
norek
QUOTE(voytec @ Aug 25 2006, 10:53:41) [snapback]86042[/snapback]

sory że post pod postem ale prawie wogóle nie komentujecie :|

trezeguet (preview)
IPB Image

skomentujcie...

podobny nawet ale bardzo słaba jakość.
Voytec
landzaat (preview)
IPB Image
coment please...
kobuz
landzaat- za jasne bmp, nie podobny
trezeguet- nie podobny
cordoba wink.gif wink.gif super, wyszla ci ta mordka

pzdr
Mortin
landzaat jest podobny, zawarles w tej twarzy jego charakterystyczne wory pod oczami i oczy tongue.gif tylko ze z kolorem nie trafiles, gdyz on jest minimalnie na palecie y, a najlepszy kolor do niego to r
pozdro
Voytec
do finala zmienie mu kolor skóry wink.gif pozdr.
Voytec
landzaat (final)
IPB Image

castelen (preview)
IPB Image
BiG
Landzaat ma kiepską texturkę na czole popraw a będzie git smile.gif
Innos
Oj cienko cienko musisz popracować ten Trezeguet do niczego nie podobny a już 5 stron masz więc początki daleko za sobą...

Patrząc na twe prace powiem... Czoła rozmazane w cholere i do tego kiepska ostrość. Boki rozmazane w chu. a modele kiepskie. Pracuj!

Pozdro...
.::Diego::.
QUOTE(Innos @ Sep 11 2006, 17:57:16) [snapback]88693[/snapback]

Oj cienko cienko musisz popracować ten Trezeguet do niczego nie podobny a już 5 stron masz więc początki daleko za sobą...

Patrząc na twe prace powiem... Czoła rozmazane w cholere i do tego kiepska ostrość. Boki rozmazane w chu. a modele kiepskie. Pracuj!

Pozdro...

ty pierw na swoje twarze spójrz, bo przy twarzach voyteca, twoje to pokemony.
BTW bardzo fajny castelen, landzaat ewidentnie do poprawy bmp. o modelach nic nie powiem bo nie znam gości... pozdro smile.gif
Innos
Zobacz nowy temat mój a przekonasz się czemu mu dogryzam...
.::Diego::.
QUOTE(Innos @ Sep 11 2006, 18:33:35) [snapback]88702[/snapback]

Zobacz nowy temat mój a przekonasz się czemu mu dogryzam...

widziałem. ale tak jak napisał norek - słabizna. każda morda voyteca jest lepsza od twojej najlepszej. Koniec OT...
Innos
Tylko powiedz że ja mam bardziej porozciągane na czołach tekstury to nie wiem co zrobie biggrin.gif
Mortin
Innos po co sie tak rzucasz? Diego ma racje, twoje twarze sa narazie slabe, voytca tez nie sa najlepsze, ale jest o pare klas lepszy.. wiec nie pozostaje ci nic innego jak pracowac, a nie dogryzac innym..
pozdro
Innos
On mi dogryza od kilku dni więc nie jeżeli nie będzie mi dogryzał to ja mu też nie a przy okazji to że moje prace są słabsze nie oznacza że nie mogę stwierdzić że jego nie są najlepsze...
Voytec
czytaj uważnie tematy! w pierwszym poście napisałem mały regulamin! czemu tu admini i moderatorzy nie zaglądają i nie dadzą typasowi %? :|
norek
QUOTE(voytec @ Aug 27 2006, 14:02:13) [snapback]86399[/snapback]

landzaat (final)
IPB Image

castelen (preview)
IPB Image

to jest Castelen:
IPB Image
Pracuj dluzej nad modelami.
Voytec
Gallas (preview)
IPB Image
Karol Johnn
Poprawna mordka, w zasadzie to nie ma sie do czego przyczepic, chyba ze do podobienstwa
pzdr
Mortin
ladny, aczkolwiek do finalnej popraw mu czolo i troche w modelu nad oczami posiedz biggrin.gif
pozdro
Voytec
dzięki za przynajmniej te dwie opinie, lecz gallasa wykonam najprawdopodobniej od nowa.

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.