kostek
Jul 16 2006, 13:16
Lahm ujdzie...nie jest nawet taki zły.
Ronaldinho...tragiczny...
Voytec
Jul 16 2006, 14:23
a co w nim tragicznego? tregicznegho powtarzam. używaj odpowiednich słów... :|
kostek
Jul 16 2006, 14:27
luknij na zęby i powiedz czy chciałbys aby cos takiego straszyło Cię podczas grania

?
Voytec
Jul 16 2006, 14:29
no wiem, wiem, zęby. z poprzedniej tersji je zepsułem. zaraz je naprawie. wymień mi jeszcze co naprawić bo jak bede poprawiał to chce zrobić od razu wszystko za jednym razem. pozdr.
Voytec
Jul 16 2006, 14:57
poprawiłem te usta, myśle że jest już lepiej.
Ronaldinho v.3 (
update)
Voytec
Jul 18 2006, 10:48
Ricochet
Jul 18 2006, 11:15
Świetna twarz
tylko troche podobny to tego co Norek zrobił
To chyba dobrze ze podobny,nie?Norek jest genialnym facemakerem a jezeli Voytec robi podobne prace to on tez chyba jest dobry nie?
Voytec
Jul 18 2006, 13:01
QUOTE(Ricochet @ Jul 18 2006, 14:19:09) [snapback]78786[/snapback]
Świetna twarz
tylko troche podobny to tego co Norek zrobił
spokojnie, nie bój się, nie ukradłem go. ja się brzydze złodziejstwem mord. co to za przyjemność zrobić morde na cudzym modelu?

a co na temat FP?
pozdr.
Voytec
Jul 20 2006, 12:35
Sobolewski (
preview)

włosy wykonania T-Mac'a.
pozdr.
ps. pamiętajcie że to jest preview. do wersji finalnej może sie jeszcze duzo zmienić.
miguel (
preview)

skorzystałem i wyedytowałem włosy norka z gilberto silvy.
pozdr.
niezly ten miguel, nic nadzwyczajnego w nim nie ma, ale mysle, ze ta twarz mozesz uznac jako udana..
pozdro
Trochę zbyt pulchny w policzkach, posiedź jeszcze nad nim, a będzie dobra morda, bo BMP dosyć ładne.
Vadim06
Aug 2 2006, 13:38
QUOTE(voytec @ Aug 2 2006, 12:43:46) [snapback]82043[/snapback]
miguel (
preview)

skorzystałem i wyedytowałem włosy norka z gilberto silvy.
pozdr.
Miguel .. Hmm twarz nie najgorsza jak już poprzednicy wspomnieli .. Ja bym jednak trochę pobawił się kolorami i ciemniejszy kolorek znajdujący się na dolnej części twarzy, rozciągnoł na całą mordę (lepszy, ciemniejszy kolor no i podchodzący w sam raz pod kolor szyi)

P.S Każdmu Migeul'owi świecą się usta ..
nie zgadzam sie ze zdaniem vadima, gdyz wtedy cala twarz bedzie w jednolitym kolorze, a to odbierze realizmu... nie zmieniaj tego, przydadza sie tylko drobne poprawki w modelu i bedzie dobry miguel...
pozdro
Vadim06
Aug 2 2006, 13:47
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 14:44:53) [snapback]82096[/snapback]
nie zgadzam sie ze zdaniem vadima, gdyz wtedy cala twarz bedzie w jednolitym kolorze, a to odbierze realizmu... nie zmieniaj tego, przydadza sie tylko drobne poprawki w modelu i bedzie dobry miguel...
pozdro
No tak, tylko dziwnie to wygląda jak szyja jest ciemna a twarz taka "blada" Zwłaszcza, że na tej facjacie są dwa różne kolory ..

Wiec albo zrobic całą twarz taka bardziej bladą..Albo całą troszkę ciemniejszą:)
albo zostawic tak jak jest.. tak jest najlepiej.. uwierz mi, znam sie na rzeczy
Vadim06
Aug 2 2006, 15:23
QUOTE(Mortin @ Aug 2 2006, 15:20:27) [snapback]82114[/snapback]
albo zostawic tak jak jest.. tak jest najlepiej.. uwierz mi, znam sie na rzeczy

Hmm no nie wątpie, ale nadal uważam, że kolory są różnorodne na twarzy i trochę to dziwnie wygląda
Zobaczymy co zrobi Voytec..Czy zostawi taka facjate jaka jest, czy dokona drobnej korekty
Pozdrawiam ..
cordoba (
preview)

włosy są wykonania s'n a. uważam że świetnie je zrobił i nie trzeba ich robić jeszcze raz.
pozdr.
wporzo ta facjata, aczkolwiek norkowej nie przebiles
Hayalet
Aug 2 2006, 19:19
Ale mordke wypadałoby

albo przynajmniej niektore rzeczy poprawic
Patrząc na tego Cordobe mam dziwne wrażenie ze to Fronk Ribery na palecie R (moze zapomnialem jak on wyglada, a moze jest podobienstwo nie wiem badz co badz tak mi sie skojarzyło)
Ivan ma zdecydowanie krótszy nos, dziurki są niższe, niższe są również prawie wogle nie odstające uszy, usta ma troche szersze, i ma wiekszy odstep nad nosem miedzy brwiami.
Jak to poprawisz bedzie bdb Cordoba
Pozdro
nawet niezla ta morda. ale po co juz robic tego pilkarza jak norek zrobil zaje****ą twarz?
1. nie widziałem dzieła norka.
2. chciałem spróbować własnych sił.
3. pozdr.
no tak w sumie to troche sie na ciebie tak rzucilismy. sorka
Voytec
Aug 20 2006, 18:15
no to w środe po powrocie zrobie finala cordoby

może się ktoś skusi

ps. mógłby ktoś dac zdjęcie reiny z USA?
Voytec
Aug 23 2006, 07:52
cordoba (
final)

jakby co:
klik
Vadim06
Aug 23 2006, 11:21
BMP za zielone troche
Voytec
Aug 23 2006, 14:46
1 komentarz? kurde wysilcie się. skomentujcie...
Voytec
Aug 25 2006, 09:49
sory że post pod postem ale prawie wogóle nie komentujecie :|
trezeguet (
preview)

skomentujcie...
Mortin
Aug 25 2006, 11:07
trezeguet cienizna, lepszy od niego cordoba
pozdro
QUOTE(voytec @ Aug 25 2006, 10:53:41) [snapback]86042[/snapback]
sory że post pod postem ale prawie wogóle nie komentujecie :|
trezeguet (
preview)

skomentujcie...
podobny nawet ale bardzo słaba jakość.
Voytec
Aug 26 2006, 18:32
landzaat (
preview)

coment please...
landzaat- za jasne bmp, nie podobny
trezeguet- nie podobny
cordoba

super, wyszla ci ta mordka
pzdr
Mortin
Aug 27 2006, 08:59
landzaat jest podobny, zawarles w tej twarzy jego charakterystyczne wory pod oczami i oczy

tylko ze z kolorem nie trafiles, gdyz on jest minimalnie na palecie y, a najlepszy kolor do niego to r
pozdro
Voytec
Aug 27 2006, 09:37
do finala zmienie mu kolor skóry

pozdr.
Voytec
Aug 27 2006, 11:01
landzaat (
final)
castelen (
preview)
Landzaat ma kiepską texturkę na czole popraw a będzie git
Oj cienko cienko musisz popracować ten Trezeguet do niczego nie podobny a już 5 stron masz więc początki daleko za sobą...
Patrząc na twe prace powiem... Czoła rozmazane w cholere i do tego kiepska ostrość. Boki rozmazane w chu. a modele kiepskie. Pracuj!
Pozdro...
.::Diego::.
Sep 11 2006, 17:13
QUOTE(Innos @ Sep 11 2006, 17:57:16) [snapback]88693[/snapback]
Oj cienko cienko musisz popracować ten Trezeguet do niczego nie podobny a już 5 stron masz więc początki daleko za sobą...
Patrząc na twe prace powiem... Czoła rozmazane w cholere i do tego kiepska ostrość. Boki rozmazane w chu. a modele kiepskie. Pracuj!
Pozdro...
ty pierw na swoje twarze spójrz, bo przy twarzach voyteca, twoje to pokemony.
BTW bardzo fajny castelen, landzaat ewidentnie do poprawy bmp. o modelach nic nie powiem bo nie znam gości... pozdro
Zobacz nowy temat mój a przekonasz się czemu mu dogryzam...
.::Diego::.
Sep 11 2006, 17:43
QUOTE(Innos @ Sep 11 2006, 18:33:35) [snapback]88702[/snapback]
Zobacz nowy temat mój a przekonasz się czemu mu dogryzam...
widziałem. ale tak jak napisał norek - słabizna. każda morda voyteca jest lepsza od twojej najlepszej. Koniec OT...
Tylko powiedz że ja mam bardziej porozciągane na czołach tekstury to nie wiem co zrobie
Mortin
Sep 11 2006, 18:06
Innos po co sie tak rzucasz? Diego ma racje, twoje twarze sa narazie slabe, voytca tez nie sa najlepsze, ale jest o pare klas lepszy.. wiec nie pozostaje ci nic innego jak pracowac, a nie dogryzac innym..
pozdro
On mi dogryza od kilku dni więc nie jeżeli nie będzie mi dogryzał to ja mu też nie a przy okazji to że moje prace są słabsze nie oznacza że nie mogę stwierdzić że jego nie są najlepsze...
Voytec
Sep 11 2006, 18:18
czytaj uważnie tematy! w pierwszym poście napisałem mały regulamin! czemu tu admini i moderatorzy nie zaglądają i nie dadzą typasowi %? :|
QUOTE(voytec @ Aug 27 2006, 14:02:13) [snapback]86399[/snapback]
landzaat (
final)
castelen (
preview)

to jest Castelen:

Pracuj dluzej nad modelami.
Voytec
Sep 27 2006, 15:34
Gallas (
preview)
Karol Johnn
Sep 27 2006, 15:39
Poprawna mordka, w zasadzie to nie ma sie do czego przyczepic, chyba ze do podobienstwa
pzdr
Mortin
Sep 27 2006, 15:43
ladny, aczkolwiek do finalnej popraw mu czolo i troche w modelu nad oczami posiedz

pozdro
Voytec
Sep 30 2006, 22:19
dzięki za przynajmniej te dwie opinie, lecz gallasa wykonam najprawdopodobniej od nowa.
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.