Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wszystko Co Niejest Związane Z Kitsami. By Goofy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4
artysta germanista
bardzo słabe loga w moim przekonaniu

a tak na serio to zajefajne
maciasssssss
Ej tak kazdy prosi o te loga a moze poprosic Goofy'ego o zrobienie wszystkich log'ow z ligi angielskiej, wloskiej, holenderskiej, hiszpanskiej, niemieckiej, polskiej oraz other A i B........co?! laugh.gif Jak myślisz Goofy...dasz rade? rolleyes.gif
GooFy
Noo niewiem zależy od czasu a dla Kubbasa zrobiłem już Premiership i Bundeslige tongue.gif Tylko downloa dam później... tongue.gif

maciasssssss
Acha spoko ale jak znajdziesz czas i zrobisz to daj znac...dzieki laugh.gif

Jacmen
Loga są świetne naprawdę super robota wink.gif
E 9
Cytat(GoooooFy @ Feb 9 2008, 11:05:53) *
Dobra wróciłem bo P-e znowu padło dry.gif

Dzięki za te 3 loga...ale czy móglbyś je zrobić "nie" w hd bo nie używam tych w HD...;] z góry dzieki wink.gif
mdk66
Cytat(GoooooFy @ Feb 9 2008, 12:19:48) *
Noo niewiem zależy od czasu a dla Kubbasa zrobiłem już Premiership i Bundeslige tongue.gif Tylko downloa dam później... tongue.gif

O ja cię... Ile logosów biggrin.gif
Kapitalna paczka, gratulacje.

Pozdro.
GooFy
E 9
Cytat(GoooooFy @ Feb 9 2008, 17:47:54) *

Duże piwo dla ciebie ;] thx
Orange_91
Mi te loga HD średnio się podobają. Moim zdaniem za bardzo się świecą i nie wygląda to zbyt dobrze.
Damian.
Cytat(GoooooFy @ Feb 9 2008, 12:19:48) *

Aston Villa i Middlesbrough (niewiem jak to sie pisze:D) mają nowe loga wink.gif

Pozdr
kroczek
Siema mógłbym prosic o logo Austrii Wieden?
karolinho
Cytat(Damianinho @ Feb 10 2008, 15:05:39) *
Aston Villa i Middlesbrough (niewiem jak to sie pisze:D) mają nowe loga wink.gif

Pozdr

Świetne takie właśnie lubię tongue.gif bo jak widzę w 3d to od razu uciekam gdzie pieprz rośnie wacko.gif
adammm87
Mam mala prosbe:) Moze moglbys zrobic z tego loga?? bardzo prosze i z góry dzieki:)

andrzejl07
dalbys rade zrobic logo dynama zagrzeb?
GooFy
adammm87- Oes takie zrobił... Popatrz w jego temacie...
andrzejl07 i kroczek- Chcecie loga... To dajcie najpierw może takie w nie HD blink.gif Na początku pisałem jak chce ktoś żebym mu zrobił logo niema sprawy... Tylko Magiczne słowo Proszę... I to czego niema w waszym przypadku xD Logo... No mogę poszukać jak bardzo wam zależy a niemacie... Teraz na przyszłość Polesam takie 2 zajebiste strony z logosami
KLIK
KLIK
Aaa teraz z innej beczki... Wczoraj tak grając sobie w Pesa 6 Polską pomyślałem sobie że coś troche taka ,,bezpłodna" ta atmosfera... No i że przydały by się jakieś śpiewy... No szukałem, szukałem, szukałem i nieznalazłem przyśpiewek dla Polski... No to postanowiłem sam je sobie zrobić ;] zacząłem przegrzebywać fora w poszukiwaniu tutków bo nie miałem o tym pojęcia... No i udało się xD Tak zacząłem tworzyć przyśpiewki... Moje pierwsze dzieło POLSKA biggrin.gif
DOWNLOAD
artysta germanista
średnie te chantsy

przyśpiewki- jedyne w czym jesteś odemnie gorszy :0
adammm87
Cytat(GoooooFy @ Feb 17 2008, 11:26:01) *
adammm87- Oes takie zrobił... Popatrz w jego temacie...
andrzejl07 i kroczek- Chcecie loga... To dajcie najpierw może takie w nie HD blink.gif Na początku pisałem jak chce ktoś żebym mu zrobił logo niema sprawy... Tylko Magiczne słowo Proszę... I to czego niema w waszym przypadku xD Logo... No mogę poszukać jak bardzo wam zależy a niemacie... Teraz na przyszłość Polesam takie 2 zajebiste strony z logosami
KLIK
KLIK
Aaa teraz z innej beczki... Wczoraj tak grając sobie w Pesa 6 Polską pomyślałem sobie że coś troche taka ,,bezpłodna" ta atmosfera... No i że przydały by się jakieś śpiewy... No szukałem, szukałem, szukałem i nieznalazłem przyśpiewek dla Polski... No to postanowiłem sam je sobie zrobić ;] zacząłem przegrzebywać fora w poszukiwaniu tutków bo nie miałem o tym pojęcia... No i udało się xD Tak zacząłem tworzyć przyśpiewki... Moje pierwsze dzieło POLSKA biggrin.gif
DOWNLOAD

Szukalem w jego temacie ale niestety nie ma:( Ale jakbys mial chwile czasu to prosilbym o zrobienie tych log:) pozdrawiam:)
zabier
Cytat(zabier @ Jan 15 2008, 14:06:47) *
Siema Goofy!

Prośba o loga HD do OF-a zenitu i dnipro

Z góry wielkie dzięki

Witam ponawiam prośbe o loga.
Z góry wielkie dzięki.
GooFy
Po dłuższej przerwie paczka na własny użytek czyli najpierw Loga Pucharów, Loga Lig i Premiership
Loga Pucharów
Loga Lig

Kubbas
Zajebiste ;] Mistrz.
artysta germanista
no no niezłe ale takie tez umiem ;p
Kowalek
GooFy, wez moze zrob jakis patch z tym logami bo są zajebiste
qazwsx
Perefecto Goofi!
Weź zrób logosy lig tak jak tu zrobiłeś tylko zamiast Bwin Liga wrzuć logos ekstraklasy wink.gif No i daj download biggrin.gif
Uszczęśliwisz dużo osób tongue.gif
mietek_
Goofy czy mozesz zazucic dowland logosow polskich na innysrewer np.File FOnt itp i czy mozesz mi wykonac te loga tak zeby mozna bylo je wzucic przez peseditora http://uefaclubs.com/images/Widzew-L%f3dz.png i http://uefaclubs.com/images/Zaglebie-Lubin.png tylko w HD jak mozesz!?
Fallen

Goofy. Proszę zrób mi te logo w HD.
GooFy
Mówisz.........Będziesz miał xD Ale takim stylem jak te http://i37.tinypic.com/29ks9jq.png czy takim jak poprzednio ? To samo pytanie do Mietka tongue.gif
perONE
jesli moszna to ja bym prosil o logo mojego klubu

w wersji tej co wyzej i poprzednim stylem wink.gif
Fallen
CYTAT(.GooFy @ Jul 29 2008, 17:51) *
Mówisz.........Będziesz miał xD Ale takim stylem jak te http://i37.tinypic.com/29ks9jq.png czy takim jak poprzednio ? To samo pytanie do Mietka tongue.gif

Takim stylem jak te z linku poproszę. Dzięki
mietek_
Takim stylem jak z linku prosze!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.