Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mini Liga Nankatsu Rozgrywki
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
farek
Puchar MLN

Damian232 5–2 Farek
--------------------------------------------
z justynem sie chyba mijamy cały czas a do macho dzisiaj pisałem to powiedział ze za pół godziny moze zagrac. powiedziałem zeby sie odezwał i czekałem jakiej 1,5 godz. nic nie napisał do teraz.

Cziken

Cziken vs justyn

3:0 - WO

2MLN Kolejka 8

2MLN Kolejka 19

Cziken vs justyn

ptakms
to jest opis KrecikGKS Krasnystaw 6-12.08.07 ... Pozdr Dla Normalnych Tylko GKS !
i co mam zrobic ???? jak go nie ma do 12

Puchar Ligi

L. KrecikGKS - ptakms
kristo2323
Cytat(ptakms @ Aug 8 2007, 20:32:07) [snapback]172004[/snapback]
to jest opis KrecikGKS Krasnystaw 6-12.08.07 ... Pozdr Dla Normalnych Tylko GKS !
i co mam zrobic ???? jak go nie ma do 12
Puchar Ligi

L. KrecikGKS - ptakms

Nic nie robisz przechodzisz i grasz dalej.

Cytat(Cziken @ Aug 8 2007, 20:31:45) [snapback]172003[/snapback]

Cziken vs justyn

2MLN Kolejka 8

2MLN Kolejka 19

Cziken vs justyn

To znaczy justyn że już nie chcesz grać w MLN ???
shady1990
to samo mam z justynem albo go nie ma a jak zapytałem czy gramy (bo maiłem takei szczesciez e byl) to napisał mi ze nastepengo dnai zagramy a potem nei zagralsimy

jezeli nei chce grac to

1 KOLEJKA 2 MLN

shady1990 3:0 justyn

12 kolejka

shady1990 3-0 justyn
kristo2323
Cytat(shady1990 @ Aug 8 2007, 22:09:45) [snapback]172041[/snapback]
to samo mam z justynem albo go nie ma a jak zapytałem czy gramy (bo maiłem takei szczesciez e byl) to napisał mi ze nastepengo dnai zagramy a potem nei zagralsimy

jezeli nei chce grac to
1 KOLEJKA 2 MLN

shady1990 3:0 justyn

12 kolejka

shady1990 3-0 justyn

Ok zgłaszasz problem ja na pewno to przeczytam i uwzględnię bardzo dobrze podajesz mecze i kolejki tylko proszę was nie dajemy sami sobie WO
Arturo3H
Dlatego kristo musisz sie trzymac terminów, po to one sa zeby póxniej nie było problemów tak jak teraz sie robia... machela nie ma dalej... dry.gif
kristo2323
Puchar MLN

kristo2323 3:1 Cristiano17

Dzieki za mecz
kristo2323
Jak dobrze zauważył machel łamanie regulaminu przez samych organizatorów nie jest ok. , wiec co postanawiam:

MLN zaczęliśmy 25.07.2007r o godzinie 23:17 wtedy utworzyłem posta to była środa i zgodnie z regulaminem mieliśmy tydzień na rozegranie kolejek 1- 7 , wszystko sprawnie poszło w 5 dni ustaliłem nowy tydzień na rozegranie kolejek 8-14 ( wcześniej o 2 dni ) no i jak widać nie wszyscy tym razem się wyrobili dodałem 24 godziny do terminu ( mamy rezerwę tamte 2 dni) nic dalej niektórzy nie zdążyli spokojnie czekałem i nie chciałem wypatrzeć meczy WO . Ale jak się trochę popuści to niestety są takie skutki i zgodnie z regulaminem dziś mija 2 tygodnie od powstania ligi co za tym idzie 14 kolejek powinno być rozegranych do tej pory:

1MLN

Kolejka MLN (13)

machel 0:3 Arturo3H WO

8 Kolejka MLN

machel 0:3 Giuly WO

11 kolejka MLN

machel 0:3 dzidzi WO

2MLN

1 Kolejka 2MLN (12)

shady1990 3-0justyn WO

2 Kolejka 2MLN (13)
shady1990 0-0 ptakms WO bez punktowe

3 Kolejka 2MLN (14)
bushmen 0-0 shady1990 WO bez punktowe
mackal 3-0 justyn WO

8 Kolejka MLN (19)
Justyn 0-3 Cziken WO

9 Kolejka MLN (20)
macho_21 0-0 shady1990 WO bez punktowe

Farek 3-0 justyn WO

10 Kolejka MLN (21)
macka 0-0 Cristiano17 WO

11 kolejka MLN (22)
macho_21 0-3 Farek WO

Tak się przedstawia sytuacja z meczami nie rozegranymi one jeszcze nie są wpisane do tabeli najprawdopodobniej jutro to zrobię. Jeżeli kogoś pominąłem albo coś pomyliłem proszę o zwrócenie uwagi gdyż teraz do niedzieli sam się zajmuje MLN bo Grzechu92 wraca w niedziele.

Puchar MLN

G. dzidzi – Justyn – tutaj jeżeli Justyn ma dość już gry będzie WO

K. Giuly – mackal – tu czekam wyjaśnienia

H. machel – Cziken - tu czekam wyjaśnienia

Giuly
mackal nie kontaktował sie ze mną w sprawie pucharu ligi, ale ja z nim tez nie wiec chyba nikt nie chce grac ;p
ps. czy moge zagrać zaległy mecz z machelem ? bo zupełnie wyleciał mi z głowy ten mecz smile.gif
kristo2323
Cytat(Giuly @ Aug 9 2007, 00:11:02) [snapback]172075[/snapback]
mackal nie kontaktował sie ze mną w sprawie pucharu ligi, ale ja z nim tez nie wiec chyba nikt nie chce grac ;p
ps. czy moge zagrać zaległy mecz z machelem ? bo zupełnie wyleciał mi z głowy ten mecz smile.gif

Możesz grać jeżeli go zagracie i jutro będzie to go dodam a jeżeli nie będzie to niestety takie wyniki zostaną bo nie można czekać w nieskończoność a machel totalnie opóźnia grę w 1MLN
Giuly
Zagraliśmy mecz ale zupełnie nic on nie zmienia bo było 3-0 dla mnie ;D Jednak zawsze lepiej to wygląda niż w/o

1 liga MLN
8 Kolejka MLN

machel 0:3 Giuly
ptakms
Odnosnie tego meczu to jest bez sensu nie dostane pkt chodz pisalem do niego a on sie wogle nie odzywal a on wczoraj posta napisal ze justyn nie chce grac i dostal 3 pkt to jest sprawiedliwe czemu mnie sie nie zapytal czy chcem grac ??

1 Kolejka 2MLN (12)
shady1990 3-0justyn WO

Kod
2 Kolejka 2MLN (13)
shady1990 0-0 ptakms WO bez punktowe          <------------ o ten mecz chodzi

Gdzie tu jest sprawiedliowsc a pisalem posta wczesniej to zostalem zjechany:(
kristo2323
Cytat(ptakms @ Aug 9 2007, 04:51:03) [snapback]172089[/snapback]
Odnosnie tego meczu to jest bez sensu nie dostane pkt chodz pisalem do niego a on sie wogle nie odzywal a on wczoraj posta napisal ze justyn nie chce grac i dostal 3 pkt to jest sprawiedliwe czemu mnie sie nie zapytal czy chcem grac ??

1 Kolejka 2MLN (12)
shady1990 3-0justyn WO
Kod
2 Kolejka 2MLN (13)
shady1990 0-0 ptakms WO bez punktowe          <------------ o ten mecz chodzi

Gdzie tu jest sprawiedliowsc a pisalem posta wczesniej to zostalem zjechany:(

Cytat(ptakms @ Jul 29 2007, 11:44:51) [snapback]168498[/snapback]
shady1990 ci gracze nie odzywaja sie juz 2 dzien jak mam z nimi zagrac dajcie mi innych do gry zrobcie cos z tym zero z nimi kontaktu

Cytat(shady1990 @ Aug 7 2007, 18:14:01) [snapback]171612[/snapback]
to mzoe najpier ktos rozegra ten mecz z emna?? a nei zaraz ze nie odpowadam jak patrze to przewaznei justyna nie ma na gadu a takei piepszenie ze sie nei odzywam;/

Tyle meczy nie zagrałeś i nie wiem czy tylko justyn nie dał rady z tobą więc chyba to niestety twoja wina .
1 kolejka
shady1990-justyn

12 kolejka
justyn-shady1990

14 kolejka
shady199-bushmen

13 kolejka
ptakms-shady1990

Ok masz racje moje przeoczenie wczoraj byłem padnięty a jeszcze na dodatek teraz Grzecha nie ma weryfikacja na 3:0

shady1990 0-3 ptakms WO

Dobrze że napisałeś bo ja w ogóle nie chce dawać WO ale jak ktoś nie gra to co można zrobić.
shady1990

shady1990 0-3 ptakms WO [/b][/color]

no ok i tak powinno byc nie rozegrane w termine WO
zrobiłęm sobie pare dni przerwy
Cziken
Cytat("kristo2323")
H. machel – Cziken - tu czekam wyjaśnienia

Ja problem zgłaszałem - chce grac w Pucharze natomiast machel mimo paru próśb nie odzywa sie na gg.
farek
19 Kolejka 2MLN

michu 2-3 Farek

straszne lagi i prezent od rywala w ostatniej akcji.
dzieki i powodzenia
pozdrawiam
kristo2323
Cytat(Cziken @ Aug 9 2007, 11:11:45) [snapback]172119[/snapback]
Ja problem zgłaszałem - chce grac w Pucharze natomiast machel mimo paru próśb nie odzywa sie na gg.

Cytat(Giuly @ Aug 9 2007, 00:11:02) [snapback]172075[/snapback]

Puchar MLN

G. dzidzi – Justyn – dzidzi gra dalej

K. Giuly – mackal – nikt nie chce grać ok 0:0

H. machel – Cziken - Cziken przechodzi dalej

Oto pary w kolejnej rundzie termin na rozegranie tych meczy do 11.08.2007r do godziny 23:59

Arturo3H : michu -1
kristo2323 : D - 2
-------
mati : burza-lukas - 3
dzidzi : Cziken - 4
-------
Damian232 : Kicek - 5
K : ptakms– 6

Tabele podliczone wszystkie WO 0:0 jako bez punktowe są zapisane jako porażka a nie jako remis w tabeli żeby później sie nie namieszało a pewnie i tak coś zamieszałem bo tak się porobiło tu dodaj tam odejmij i tyle zaległych meczy chodzi mi tu szczególnie o 2MLN , jeżeli ktoś znajdzie błąd proszę pisać posta o co chodzi i co mam poprawić przepraszam z góry ale od tego liczenia to już może się wszystko pomieszać .

Prośba do macho21 przy kolejkach wpisuj cyfry a nie znaki zapytania nie dosyć że mam zamieszanie z liczeniem to jeszcze szukać muszę.

UWAGA

Od tej pory nie ma jeżeli jakiś mecz nie zostanie rozegrany w terminie i nawet w dodatkowych 24 godzinach wpisuje 0:0 nie wnikając dlaczego nie rozegraliście i wcześniej nic nie zgłaszaliście , chyba że jeden z graczy będzie miał więcej niż ten jeden mecz zaległy i w ogóle nie będzie zainteresowany grą otrzyma WO 0:3.
Cziken
2MLN 11kolejka

Ptakms 1-2 Cziken

Tak jak wtedy tylko teraz w sumie cały mecz moja przewaga...
Cziken
Puchar MLN

Cziken vs Dzidzi

1:1

Dogrywka

2:2

karne
3:4

Łopata i po głowie mecz mogłem spokojnie wygrac ale oczywiscie Cziken nie mysli i musi sie bawic zamiast strzelac gole to trzeba podawac piłkę po lini bramkowej;/

Jestem zły na siebie i gratuluje dzidziemu.

"Niewykorzystane sytuacje się mszczą" - mam nauczkę na przyszłość...

Dziękuje i pozdrawiam

PS Cziken Ty DEBILU... do konca dnia sobie tego nie wybacze;;p
Arturo3H
Puchar Ligi
Norwegia - turcja

Brutalny mecz

Arturo3H - michu 2:1

Mecz bardzo wyrównany, pierwszy gola zdobywa michu jednak jeszcze przed przerwa zdołałem wyrównać po pięknym podaniu Pedersena do Carewa. Druga połowa takze wyrównana choć cześciej przy piłce był michu i cześciej strzelał, były to jednak strzały prosto w bramkarza. Warte uwagi były dwie moje akcje po których wychodziłem sam na sam z bramkarzem a michu troche nie fair walił mi kosy i dostawał za to TYLKO ŻÓŁTE KARTKI !!! Parodia. Po jednym z wolnych trafiłem w poprzeczke. Gola na wage zwyciestwa strzliłem w 85 minucie meczu po sytuacji sam na sam (tym raze michu nie zdążył skosić dry.gif )

dzieki za mecze
burza-lukas
Do organizatora :

Chciałbym powiadomić, iż jestem zmuszony zrezygnować z MLN, wiem że deklarowałem się w zapisach że mam na tyle czasu i jestem pewny że bedę mógł zagrać do końca, ale nastąpiły komplikację. Mój planowany wyjazd do Anglii na 20-go przyspieszył się nieoczekiwanie i byłem pewien że dam rade zagrać cały sezon a tu proszę. Sorki kristo za kłopot, wiem ze to dla organizatorów jest wkurzające. Tak wyszło i co zrobić. Chciałem jeszcze zagrać pożegnalny mecz z Tobą właśnie w MLN, bo już prawdopodobnie nie będę grał w we2002..tak na dowidzenie z dobrym kumplem internetowym biggrin.gif ostatnie spotkanie w tą grę. Ale nie wiem czy sie uda bo dzisiaj mam jeszcze sporo przygotowań. Sorki jeszcze raz.
kristo2323
Cytat(burza-lukas @ Aug 9 2007, 17:37:33) [snapback]172352[/snapback]
Do organizatora :

Chciałbym powiadomić, iż jestem zmuszony zrezygnować z MLN, wiem że deklarowałem się w zapisach że mam na tyle czasu i jestem pewny że bedę mógł zagrać do końca, ale nastąpiły komplikację. Mój planowany wyjazd do Anglii na 20-go przyspieszył się nieoczekiwanie i byłem pewien że dam rade zagrać cały sezon a tu proszę. Sorki kristo za kłopot, wiem ze to dla organizatorów jest wkurzające. Tak wyszło i co zrobić. Chciałem jeszcze zagrać pożegnalny mecz z Tobą właśnie w MLN, bo już prawdopodobnie nie będę grał w we2002..tak na dowidzenie z dobrym kumplem internetowym biggrin.gif ostatnie spotkanie w tą grę. Ale nie wiem czy sie uda bo dzisiaj mam jeszcze sporo przygotowań. Sorki jeszcze raz.

Spoko burza bywa i tak przynajmniej piszesz w prost i to się ceni nie takie jaja już były i pewnie będą w turach więc nie pękaj doprowadzimy ligę do końca mimo wszystko pozostałe mecze dam ci WO i porostu spadniesz z MLN nie będę nic weryfikował bo zagrałeś tamte mecze i to już historia.

Nie mów nigdy nigdy może jeszcze zagrasz kiedyś w tę grę.
burza-lukas
1 MLN

18 kolejka

burza-lukas 1 - 3 kristo2323

Mecz mimo wyniku dość wyrównany, pod koniec kristo przycisnął moja obronę. W strzałach 12-13 (chyba) dzięki za pożegnalny mecz i Życzę powodzenia w drodze do tytułu MLN. Jeszcze jest szansa. smile.gif
shady1990
21 kolejka MLN

shady1990 1-1 cziken

cziken był przewazajaca strona w tym meczu strzelił piekna bramke z nozyc mial duzo sytuacji ja oddałem z 4 strzały na bramke z czego strzeliłem 1 bramke tongue.gifP
shady1990
11 kolejka MLN

shady1990 1-1 cristiano17

mecz był o wysoką stawke:D o awans do ligi mistrzów tongue.gif zdobyłęm kolejny punk juz 8:D
shady1990
22 kolejka MLN

Shady1990 1- 5 cristiano17

cristiano sprowadził mnie na ziemie po 2 dobrych meczach w moim wykonaniu

PS PROSZE O POPRAWIENEI BłEDU IZ NIE GRALSIMY W CZESCNIEJ Z CRISTIANO I NIE BYLO WYNIKU 0-4 JAK JEST NAPSIANE!!!!!!! OBTDWA MECZE ROZEGRASLMY DZISIAJ
michu
Cytat(Arturo3H @ Aug 9 2007, 15:17:53) [snapback]172339[/snapback]
Puchar Ligi
Norwegia - turcja

Brutalny mecz

Arturo3H - michu 2:1

Mecz bardzo wyrównany, pierwszy gola zdobywa michu jednak jeszcze przed przerwa zdołałem wyrównać po pięknym podaniu Pedersena do Carewa. Druga połowa takze wyrównana choć cześciej przy piłce był michu i cześciej strzelał, były to jednak strzały prosto w bramkarza. Warte uwagi były dwie moje akcje po których wychodziłem sam na sam z bramkarzem a michu troche nie fair walił mi kosy i dostawał za to TYLKO ŻÓŁTE KARTKI !!! Parodia. Po jednym z wolnych trafiłem w poprzeczke. Gola na wage zwyciestwa strzliłem w 85 minucie meczu po sytuacji sam na sam (tym raze michu nie zdążył skosić dry.gif )

dzieki za mecze

Powiem tak, opis trochę ubarwiony dry.gif z tego co pamiętam to raz sfaulowałem w sytuacji kiedy wychodziłeś sam na sam z bramkarzem, zresztą miałem do tego prawo co innego że sędzia się nie popisał rolleyes.gif Co do poprzeczki z wolnego to chyba piszesz o innym meczu, albo mam zaniki pamięci laugh.gif Zapomniałeś napisać że mecz był rozgrywany w bardzo kiepskich warunkach. No i nie strzelałem ciągle w bramkarza tylko, piłka często mijała bramkę rolleyes.gif domyśl się dlaczego. Tak czy inaczej gratuluje awansu i powodzenia dalej. wink.gif
...Koshaolin...
15 Kolejka 2MLN

...Koshaolin... 1 - 2 Cristiano17

Mecz grany w lagach... mecz z moja wyraźną przewagą lecz to nie przełożyło się na wynik... Cristiano17 oddał może z 4 strzały z który strzelił dwie bramki... tyle strzałów i tylko jedna bramka co za fatalna skuteczność...

Dzięki za mecz...
Arturo3H
Cytat(michu @ Aug 9 2007, 20:02:18) [snapback]172416[/snapback]
Powiem tak, opis trochę ubarwiony dry.gif z tego co pamiętam to raz sfaulowałem w sytuacji kiedy wychodziłeś sam na sam z bramkarzem, zresztą miałem do tego prawo co innego że sędzia się nie popisał rolleyes.gif Co do poprzeczki z wolnego to chyba piszesz o innym meczu, albo mam zaniki pamięci laugh.gif Zapomniałeś napisać że mecz był rozgrywany w bardzo kiepskich warunkach. No i nie strzelałem ciągle w bramkarza tylko, piłka często mijała bramkę rolleyes.gif domyśl się dlaczego. Tak czy inaczej gratuluje awansu i powodzenia dalej. wink.gif

No jak zwykle z michem sie nie zgodze w pewnych kwestiach rolleyes.gif Lagi były ale mielismy takie same warunki... Poprzeczka była ( strzeliłem z wolnego prawie w sam srodek nad murem a bramkarz rzucajac sie sparował ją na poprzeczke i piłka wróciła na pole karne po czym ja wybiłeś). Kosy były dwie: Pierwsza jak się obróciłem Carewem na skoc do bramki i mając tylko przed soba bramkarzai napełniałem pasek strzału toś wjechał mu od tylca dry.gif za co powinien być red, a drugi raz to co przyznałes sam.

PS. Za wszelką cene chcesz udowodnić ze jesteś lepszy odemnie ale tak nie jest... ostatnie 3 nasze mecze: 2:1 2:2 1:2 takze bilans równy... unsure.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puchar Ligi
Norwegia - Belgia

Norwegia w Finale

Arturo3H - Kristo2323 1:0

Mecz bardzo wyrównany. gola zdobywam w 20 minucie po zamieszaniu w polu karnym.

dzieki za mecz, rewanz prawdopodobnie o mistrzostwo MLN rolleyes.gif
mackal
Sorry ze sie spytam,ale gdzie są wyniki kolejek 12-22?
Arturo3H
Cytat(mackal @ Aug 9 2007, 23:05:23) [snapback]172495[/snapback]

obo kolejek 1-11
kristo2323
Cytat(mackal @ Aug 9 2007, 23:05:23) [snapback]172495[/snapback]

1 Kolejka MLN (12)
Kod
kristo2323 1:1 machel 3:0
Grzechu92 0:4 KrecikGKS 2:1
burza-lukas 1:5 dzidzi 3:4
Arturo3H 3:0 inko 3:0
Giuly 0:1 Kicek 2:3
Damian232 4:3 mati 2:2

ok wyjaśnię na przykładzie kristo2323 1:1 machel 3:0 1 kolejka 1:0 a 12 ta w nawiasie to 3:0 no teraz już prościej sie nie da.
kristo2323
Widzę że znowu większość zostawia mecze na ostatnią chwile i zacznie się granie za pięć dwunasta . Czy dam termin tydzień czy miesiąc na rozegranie 7 meczy to większość uczestników rozgrywa je w ostatnie dni no i później są takie problemy że tego nie ma że lagi że to i tamto. Nie będę się tu rozpisywał więcej tylko przypominam termin na rozegranie meczy mija 13.08.2007r o godzinie 23:59.

OGŁOSZENIE

2 edycja MLN ruszy pod warunkiem że znajdę 2 pomocnika oprócz niezawodnego Grzecha92. Jeżeli ktoś był by chętny i kuma o co biega i dal by rade poprowadzić 2 MLN to jest wpisywać wyniki w tabele raz dziennie najlepiej późno w nocy albo rano, i nie wymięknie po tygodniu to proszę się zgłaszać . Osoba która by dała rade to wszystko poprowadzić ma zapewnione miejsce w 2MLN bez eliminacji do niej jako organizator.

A mam jeszcze prośbę do graczy którym się znudziła gra żeby napisali w prost że nie chcą już grać i gitara , dzięki z góry.
shady1990
ja byłbym chetny poprowadzic 2 lige huh.gif chciałbym wystapic w 2 edycji anei stety spadam z 2 ligi iz jest to mój pierwszy turniej na we2002

z wpisywaniem w wyniów o poznej porze nie ma problemu iz wnocy nie sypiam za duzo tylko gram w pesa6:P wiec napewno bym nei wymiekł po tygodniu

PS PROSZE RZOWAZYC MOJE PODANIE (hehe złozyc CV ? biggrin.gif )
farek
16 Kolejka 2MLN

ptakms 0-0 Farek

od czwartej minuty grałem w 10, do tego dochodzą lagi i nic nie mogłem zrobic. ptak bardzo nieskuteczny.
Giuly
1 MLN

21 kolejka

Giuly 2:0 mati
mati
1 MLN

16 Kolejka

mati 4:3 machel
farek
15 Kolejka 2MLN

Farek 2-0 Cziken

dzieki pozdrawiam
mati
Puchar MLN

mati 1:1 dzidzi
w karnych 2:1 dla mnie

Od 3 minuty grałem w 10 blink.gif
michu
2 MLN

22 kolejka

michu 2-1 mackal
dzidzi
18 kolejka MLN:

dzidzi-damian232 3:2
macho_21
kolejka 18

macho_21 vs ptakms 4-1
Cziken
18 kolejka 2MLN

Cziken 1:1 mackal

Dobry mecz ;p

Mogłem w 89 minucie kopnac na 2:1 ale Farfan prosto w bramkarza

w strzalach 8:3 dla mackala ale to glownie dlatego ze ja kopie tylko z "czystych" pozycji

Pozdrawiam
Damian232
Puchar MLN

Damian232 8-0 Kicek

Mój przeciwnik strzelił 2 gole samobójcze bramkarzem.
kristo2323
1MLN 15Kolejka

Giuly 2:1 kristo2323

Dzieki za mecz

Do rozegrania został 1 mecz w pucharze MLN i zaczynamy grupę finałową

Damian232 - ptakms - termin mija 12.08.2007r godzina 23:59
Giuly
1 MLN

19 kolejka

Giuly 1:2 machel
Kicek
18 kolejka 1MLN

Kicek 1 - 0 machel

W pierwszej połowie miałem przewage i ze 3 setki oprócz zdobytej bramki,jednak bramkarz wszystko wyciągał. W drugiej połowie machel mnie zgniótł ale to po mojej stronie było szczęście bo zmarnował z 5 setek.

dzięki
Jurek92
Kristo ja moge wam pomoc w organizacji 2 edycji MLN. Bedzie super ze bede mogl pracowac z takimi graczami rolleyes.gif
farek
17 Kolejka 2MLN

Farek 3-0 maslo-p

dzieki za mecz
--------------------------
18 Kolejka 2MLN

shady1990 0-2 Farek

strzały 2-13

dzieki za mecz.
pozdrawiam!!
-------------------------
Kristo a co z justynem?? pisać jeszcze do niego w ogóle czy już całkiem zrezygnował?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.