Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Cristiano 7
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
bartek-brt
Cytat(sZ0lpAs @ Nov 4 2007, 22:21:48) *
CR7 twoja najlepsza produkcja smile.gif .. staraj sie byc na bierząco z fotka jak robisz morde ...
i najpierw porządnie zmapuj (nawet jak po zmapowaniu zle wyglada) i dopiero wtedy rob model smile.gif
yo

Duzo bardziej podoba mi sie twoja praca konkursowa. Jak tak na nią patrze to jest bardzo dobra morda nie tylko dla ciebie ale nawet dla lepszych z kategorii 'początkujących"
szołpas
Cytat(Cristiano 7 @ Nov 4 2007, 23:42:49) *
Jak macie to wrzućcie mi foty piłkarzy Olimpique Marsseile. Tylko bez uśmiechu.Proszę smile.gif

http://img339.imageshack.us/img339/3393/cisseed3ot9.jpg
http://xs221.xs.to/xs221/07451/cisse1uj9.jpg
Bilon
A moze ma ktos fotke Nasriego ?
Bilon
Aitor Ocio :

proszę o komenty !
perONE
BMP do poprawy i oczy
spojrz tutaj jaka jest roznica miedzy twimi i jego oczami. twoje sa za dlugie i za waskie a on ma bardziej "kuliste"
jak to poprawisz bedzie extra fejs
.:KUNA:.
IMO bardzo fajny;pale popraw pare rzeczy np oczka
Bilon
Aitor Ocio ver.2

KKSFan
Zbyt czerwone bmp tak to spoko fejs... Pozdro
d-note
Lepsza wersja ale ma trochę zburaczałą twarz. tongue.gif
.Shock3r
Czerwony,Napiął sie jakby na kiblu siedział biggrin.gif
Po za tym nic do zarzucenia.
don rxf
Cytat(Bilon @ Nov 11 2007, 12:23:10) *
Aitor Ocio ver.2

BMP jest za czerwone, co do modelu to sie nie wypowiadam bo nie wiem jak on wyglada.
perONE
a IMO BMP jest ok. spojrzcie na ta fotke click here . jest wyrazne podobniestwo. jezeli mialbym cos poprawiac to zdecydowanie rzuca sie błąd na czole dokladnie to

bo to nie jest szrama tylko jego wloski tongue.gif
.:KUNA:.
Za czerowny, ale ok
Bilon
Aitor Ocio ver.3 (nie ostatnia) smile.gif

Ocenki prosze !!
Bilon
Czy można jakos w pesie 2008 zmienic ustawinia detali z low na high bo w setingu nie moge
Bilon
Grosso: prosze o ocenki smile.gif
perONE
co do Ocio ver.3--->usta ok, zrob bardziej okragle oczy i badziej chudy nos i bedzie IMO best ever
co do Grosso to od razu rzuca sie za bliski rozstaw oczów, reszta ok, moze pokombinuj z BMP
Bilon
Fernando Meira :
ryba
Niezla twarz,lepsza niz poprzednie dwie.
Paput
Dobra mordka dużo lepsza niż poprzedzie twoje twarze. rolleyes.gif
d-note
Grosso ma zły model. Co do Meiry to dobra. Ładne, czyste bmp i model też może być tongue.gif
Bilon
Mam problem z włosami ! Zrobiłem ładnie włoski importuje do bina. Włączam grę a tam są takie obramowania białe na obrębie włosów sad.gif .Co żle robie ?? Pomocy !!
szołpas
w fireworksie Alpha transparency daj
Bilon
i dalej tak samo nie wiem jak to sad.gif Macie jakis tutorial ?? Albo wytłumaczycie mi na gg ??
Mortin
pamietaj aby zapisac jako .png
bilak
Cytat(Bilon @ Dec 28 2007, 15:43:10) *
Mam problem z włosami ! Zrobiłem ładnie włoski importuje do bina. Włączam grę a tam są takie obramowania białe na obrębie włosów sad.gif .Co żle robie ?? Pomocy !!

1.musisz miec ustawione w PS'ie ze to jest rgb
2.w fireworksie alpyha transparency
3.jako png
Bilon
ok dzięki juz wszystko jest dobrze:) . Jeszcze dziś pokaże nową twarz którą zrobiłem i jeszcze włoski tongue.gif
Bilon
Kaladze(AC Milan): Moje włoski pierwwszy raz zrobiłem smile.gif
Stepover
Fajny Kaladze. Myślę, że model niezły, włoski też niczego sobie no i jest podobieństwo wink.gif

PS jestem początkujący i mam pytanie: czy potrzebny jest fireworks żeby zrobić włosy???

POZDRO biggrin.gif
Bilon
Cytat(Stepover @ Dec 29 2007, 13:26:58) *
Fajny Kaladze. Myślę, że model niezły, włoski też niczego sobie no i jest podobieństwo wink.gif

PS jestem początkujący i mam pytanie: czy potrzebny jest fireworks żeby zrobić włosy???

POZDRO biggrin.gif

Potrzebny tongue.gif
Ronni1010
Ostatnia twarz, Kaladze nawet nie taki zły
usta i brwi popraw
Bilon
Wrzućcie mi linki takich programów jak : oedit, pes converter i game graphic studio . Oczywiście programy do pes 6 biggrin.gif Bo miałem formata i nic nie mam sad.gif Prosze !! smile.gif
Stepover
Wiesz nie chcę być niemiły ale wystarczy wpisać w google albo wejść na pesfaces.tk. Tam wszystko jest (powinno być)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.