grzesio1712
Aug 3 2005, 15:17
Rudi wielkie dzieki
Hedbang
Aug 3 2005, 16:28
@czamian:
Here is the Widzew Home Kit. I changed OPM's Mainz 05 Kit for it.
grzesio1712
Aug 3 2005, 23:35
mam takie pytanie: ile trwa robienie stroi?? nie chodzi mi o to zeby kogos popedzac, tylko z ciekawosci sie pytam.
zapomnialem o fotkach na ktorych sa spodenki i getry ale skoro ty z Podlasia to pewnie wiesz jak wyglądają
http://jagiellonia.net/jaga_trening3.phpbylbym ci bardzo wdzieczny jak bys zrobil te stroje
INTELEKT
Aug 4 2005, 16:28
A mògłby ktoś zrobić stroje tych drużyn: Heko Czermno, Jagielloni (nowe), Lechi Gdańsk, Podbeskidzia, Poloni Bytom, Radomiaka, Świtu, Zagłębia Sosnowiec i GKS Bełchatòw (na tym stroju najbardziej mi zależy). Może ktoś ma chęc, czas i wiedze to prosłbym o jakies stroje.
INTELEKT
Aug 4 2005, 18:18
Kurde mam problem z wrzuceniem do gry tych strojòw. Wszystko robie tak jak napisał w instrukcji na początku tematu gutted mimo to mi nie wychodzi. Problem jest taki: chce podmienić stroje np reprezentacji Austrii, robie tak jak w instrukcji, teraz w miejscu gdzie były stroje Austrii w programie Graphic Studio 05 01 01 poprzez podglądanie są stroje ktòre chce wstawić, uradowany włączam gre a tam nadal stare stroje tak jakbym nic nie robił. Mam zainstalowany patch Lige Polską czy to może powodować mòj problem? Błagam pomòżcie, bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź
INTELEKT
Aug 4 2005, 18:20
Zapomniałem napisać: to wygląda tak jakby te zmiany ktòre zrobiłem w Graphic Studio 05 01 01 nie zostały wprowadzone do gry i jeszcze pytanie czy Graphic Studio musi być w tym samym folderze co zainstalowana gra?
grzesio1712
Aug 4 2005, 18:21
QUOTE(INTELEKT @ Aug 4 2005, 18:22:00)
Kurde mam problem z wrzuceniem do gry tych strojòw. Wszystko robie tak jak napisał w instrukcji na początku tematu gutted mimo to mi nie wychodzi. Problem jest taki: chce podmienić stroje np reprezentacji Austrii, robie tak jak w instrukcji, teraz w miejscu gdzie były stroje Austrii w programie Graphic Studio 05 01 01 poprzez podglądanie są stroje ktòre chce wstawić, uradowany włączam gre a tam nadal stare stroje tak jakbym nic nie robił. Mam zainstalowany patch Lige Polską czy to może powodować mòj problem? Błagam pomòżcie, bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź

[right][snapback]31644[/snapback][/right]
a kliknąles na ten czarny kwadracik po prawej "set color apaque" cos takiego :
INTELEKT
Aug 4 2005, 19:07
Tak, problemem była wersja gry, ale bardzo Ci dziękuje za pròbe pomocy. Teraz mam kłopot z kołnierzami, jak je zmieniać dla innych strojòw niż Widzew?
grzesio1712
Aug 4 2005, 19:21
tego to juz nie wiem
PS. ktos robi stroje jagiellonii?? :>
INTELEKT na kazde twoje pytanie sa odpowiedzi na tym forum, warto poszukac - 2 dni przerwy rownierz dobrze ci zrobia
PS: Twoj nick moze wprowadzic w blad...
Ja sie zabiore za Leczna, bo mam juz gotowe stroje z poprzedniego sezonu. Pozdro
grzesio1712
Aug 5 2005, 14:05
Torin a jak zrobisz Łęczną to zrobiłbyś JAGE?? Plis (oczywiscie jesli bedziesz mial czas i checi

)
INTELEKT
Aug 7 2005, 07:34
Kiedy w programie Graphic Studio chce otworzyć ktòryś ze stroi zrobionych przez Hedbang'a wyskakuje komunikat "BMP color depth has been increased from 24 to 32 bpp" i nie moge wgrać stroju do gry, proszę o pomoc Tych ktòrzy wrzucali już te stroje to gry, są to stroje m.in. Finishparkietu, nowy Widzewa, rezerwowy Łomży.
Hedbang
Aug 7 2005, 11:01
When this message"BMP color depth has been increased from 24 to 32 bpp" appears click on OK. Than click on Texture-->Change Color Depth-->Decrease to 8 bit-->OK. Than you set the opacity of the lightgreen/pink (if there is one in the Widzew kit are both colors) color to 0%. Just save the kits and everything is fine.
QUOTE(grzesio1712 @ Aug 5 2005, 14:09:25)
Torin a jak zrobisz Łęczną to zrobiłbyś JAGE?? Plis (oczywiscie jesli bedziesz mial czas i checi

)
[right][snapback]31737[/snapback][/right]
ja ci zrobie jage juz ci mowilem daj mi troche czasu
rafalkul9
Aug 7 2005, 14:10
Podrzucam screena mojego stroju Jagi, jest to wersja beta, jeszcze musze troche poprawic.
[IMG/]http://img58.imageshack.us/img58/4937/jagabeta1co.jpg[/IMG]
grzesio1712
Aug 7 2005, 14:38
Frankowski w JAGIELLONII ehh to byly piekne czasy
stroje prezentuja sie wysmienicie, jak ja probowalem robic to kolory byly jaskrawe i nie bylo widac zagniecen
INTELEKT
Aug 7 2005, 15:39
Nie znam angielskiego ale zrozumiałem

wielkie dzięki Hedbang, stroje są super, może mògłbyś zrobić stròj ktòrejś z drużyn: Heko Czermno, Lechi Gdańsk, Podbeskidzia, Poloni Bytom, Radomiaka, Świtu, Zagłębia Sosnowiec i GKS Bełchatòw, jeśli zroibsz napisz to poszukam screenòw.
Rafalkul9 stròj jest super.
P.S. Jeszcze tylko Citko, Sobol, Bogusz, Jurkowski... i znòw będzie wielka Jaga.
rafalkul9
Aug 7 2005, 21:55
Podrzucam wersje do grania. Jest to moj pierwszy stroj zrobiony od podstaw (jest kilka drobnych niedociagniec).
[IMG/]http://img309.imageshack.us/img309/9393/jaga10bmp2ny.png[/IMG]
Jezeli ma ktos fotki wyjazdowych strojow Jagi i bramkarskich bardzo bym prosil o linka.
ZA RAK NASZA EKSTRAKLASA
grzesio1712
Aug 7 2005, 22:07
Rafalkul9 jestes wielki, mam jeszcze jedno pytanie- jak sie robi takie siateczkico są po bokach ( mam nadzieje ze wiesz ocb.)
rafalkul9
Aug 7 2005, 22:13
Takie siateczki to nie taka prosta sprawa, dlatego ktos madry ulatwil zycie i zrobil tzw. templates, czyli czysta koszulka na ktorej zaczynasz zabawe. Odwiedz stronke
TUTAJ
Prosze bardzo: Nowy stroj Jagielloni. Nie dawalem zadnych siatek bo to byloby smieszne zeby polski klub mial takie bajery. Nie zrobilem tez dlugich rekawow bo nie bylem pewnie jak maja wygladac.

Screen:
[img=http://img295.imageshack.us/img295/4978/screen1gn.th.jpg]
rafalkul9
Aug 8 2005, 12:19
Wyjazdowe stroje Jagi moga byc niedokladne ze wzgledu na mala ilosc zdjec. Zrobilem w dwoch wersjach, jedne z bialymy siateczkami, jedne z czarnymi.
1.[IMG*]http://img68.imageshack.us/my.php?image=jagaawaycopy1dr.png[/IMG]
2.[IMG*]http://img68.imageshack.us/my.php?image=jagaawayczarnacopy7na.png[/IMG]
SCREEN
Oto stroje Łęcznej. Na spodenkach jest jeszcze jeden sponsor, jakies zaklady azotowe, ale nie wiem dokladnie. Jak ktos wie to dajcie znac. Dorzuce do strojow. Pozdro
DOM

WYJAZD
QUOTE(torin @ Aug 8 2005, 12:49:23)
Oto stroje Łęcznej. Na spodenkach jest jeszcze jeden sponsor, jakies zaklady azotowe, ale nie wiem dokladnie. Jak ktos wie to dajcie znac. Dorzuce do strojow. Pozdro
DOM

WYJAZD

[right][snapback]31950[/snapback][/right]
Tak reklama azotòw jest nad napisem TICO na spodenkach. Tutaj masz logo

. A i na wyjazdowej koszulce napis Lubelski wegiel bogdanka tez jest czarnymi literami na bialym tle.
rafalkul9
Aug 8 2005, 15:07
Postanowilem zrobic wymyslone stroje dla Wisly Krakow. Oto i one:
1.Wisla 100 lat:

2. Wisla gold:

3. Wisla blue:

Mam nadzieje ze sie podobaja.
Dodalem logo na spodenkach i poprawilem kilka szczegolow:

rafalkul9 stroje malo dopracowane, kiepsko wyciales poszczegolne elementy jak logo nike czy herb Wisly. Ale cwicz i jeszcze raz cwicz.
A to drugi bramkarski stroj Wisly:
Mòj pierwszy stròj :
Łęczna GK 2005/06
rafalkul9
Aug 8 2005, 16:34
Torin powiem szczerze ze spieszylem sie. Mam nadzieje ze niedlugo bede robil tak dobre stroje jak ty. A czy nareszcie zagosci logo TYSKIE na wislackich koszulkach?
_DEVIL_
Aug 8 2005, 17:15
torin dzieki za wisle
moze bys tak zrobil legi i groclinu??
=@CiChY@=
Aug 8 2005, 18:18
Może ktoś zrobić stroje Piasta Człuchòw??
Dj_Dario
Aug 8 2005, 18:58
OFF TOPIC:
DO TORINA!!!
Robiłeś muzyczkę do PES4, mògłbyś mi coś polecić albo zrobić zamiast polskich przyśpiewek, bo wgrałem je ale juz mi sie znudziły, chciałbym je wywalić ale nie wiem czym je zastąpić.
Po drugie: robiłeś kiedyś jeszcze na forum soccer-a muzyczkę do menu głòwnego sam Hip-Hop (nie pamiętam komu to robiłeś) ale podany link nie działał, masz moze jeszcze to na dysku, a jak nie to czy mògłbyś mi zrobić( jak tak to podaj gg albo odezwij sie), pozdrawiam i dzieki za odpowiedz
sorki za off topic
QUOTE(Hedbang @ Aug 3 2005, 17:32:19)
@czamian:
Here is the Widzew Home Kit. I changed OPM's Mainz 05 Kit for it.

[right][snapback]31505[/snapback][/right]
czy ktos by mogl zrobic drugi stroj dla widzewa, na wzor tego, tylko powiedzmy żòłto[koszulka]-czarno[spodenki]-żòłty[getry i taki bramkarski
QUOTE(melman @ Aug 8 2005, 18:19:50)
czy ktos by mogl zrobic drugi stroj dla widzewa, na wzor tego, tylko powiedzmy żòłto[koszulka]-czarno[spodenki]-żòłty[getry i taki bramkarski

[right][snapback]31998[/snapback][/right]
Ja moge sie wziasc za wyjazdowy a jak chcesz bramkarski to daj lepsze zdjecia.
INTELEKT
Aug 8 2005, 20:54
devil905 nowy stròj Legii jest na ktòrejś z wcześniejszych stron, a Dyskobolia ma nowe stroje?

lepszych zdjec chyba w necie nie ma niz te , ale ten stroj jest taki sam jaki ma SIENA, wiec jak go masz to mozesz skorzystac własnie z niego [oczywiscie taki sam oprocz emblematu itp]
Stroj Widzewa (jeszcze nie dopracowany):
Hedbang
Aug 9 2005, 01:02
INTELEKT
Aug 9 2005, 08:02
Bardzo Ci dziękuje Hedbang za stròj, jest niesamowity, zwłaszcza ten zielony cieniowany.
=@CiChY@=
Aug 9 2005, 09:29
Może ktoś zrobić stroje Pista Człuchòw??
INTELEKT
Aug 9 2005, 10:38
Jak się wstawia swoje herby do gry?
No to macie Wisełkę z dzisiejszego meczu:

Sory ze zwracam uwage ale wisla nie ma tego Kable czy cos tam
grzesio1712
Aug 9 2005, 21:40
mam pytanie jak wy kolorujecie stroje, ze wszystko jest rowno przy liniach
Hedbang
Aug 9 2005, 21:52
_DEVIL_
Aug 10 2005, 09:00
QUOTE(Hedbang @ Aug 9 2005, 22:56:47)
no to jeszcze bardzo prosimy o bialy stroj wisly z tyskie i wyjazdowy stroj bramkarski(żòłty)i bedzie git
Tu macie komplet strojow Wisly, dodatkowo rekawiczki Majdana. Wszystko ustawione pod kitserver. Pozdro
http://rapidshare.de/files/3833994/191.rar.htmlHedbang try to make your own kits from the begining. Insterting logos and bages is an easier part. I don't have nothing against that you are using some parts of my kits but some kitmakers may. Cheers
_DEVIL_
Aug 10 2005, 10:44
sorki ze w tym temacie pytam ale czy moze mi ktos dac linka skad sciagnac stroje chelsea nowe!!!!jamam nowe ino cale niebieskie a wiem ze oni maja naszywki na koszulkach zolte(logo druzyny i takie tam)albo niehc ktos mi przesle!!!!
dzieki wielkie z gory
artgot
Aug 10 2005, 11:22
Moze mi ktos powiedziec jak obslugiwac sie kitserverem?? bo ja nie wiem

jaka podac lokalizacje? i gdzie podczas gry sie zmienia pilki?? bo ja nic nie moge zrobic

prosze o pomoc
melman
Aug 10 2005, 11:36
QUOTE(einar @ Aug 8 2005, 23:12:35)
Stroj Widzewa (jeszcze nie dopracowany):

[right][snapback]32013[/snapback][/right]
własnie o to mi chodziło, a da rade zrobic ten bramkarski??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.