Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
maslo-p
Grupa C

maslo-p 1-0 kristo2323
maslo-p 0-4 kristo2323

W pierwszym meczu troche przewazalem co doprowadzilo do minimlnego zwyciestwa,

W drugim meczu to juz dominacja canarinios,a dokładnie Adrianio który zdobyl hattrick,nie pomogla nawet włoska obrona.
Raku
GRUPA B

Raku (Francja) 4:2 tyran (Portugalia)
strzały: 13:9
Raku (Francja) 3:1 tyran (Portugalia)
strzały: 14:8

Trezeguet boss, strzelił razem 5 bramek biggrin.gif

dzięki za mecze, powadzenia dalej smile.gif
mati
mati [Argentyna] 5:2 Justyn [Niemcy]

Justyn [Niemcy] 1:3 mati [Argentyna]

Argentyna w obu meczach przeważała co znalazło swoje odzwierciedlenie w wynikach. Niemcy groźnie kontratakowali ale nie udało się im zdobyć choćby 1 pkt. Dawno nie grałem z tak słabo dysponowanym Justynem smile.gif pozdro
Andzi
Andzi (Anglia) vs Damian232 (Holandia) 4:2

Mecz wyrównany, jednak to Angielscy napastnicy zagrali skuteczniej pod bramką przeciwnika niż Holendrzy (hat-trick Crouch'a). Przy stanie 4:0 poczułem się pewien i straciłem 2 bramki. Damian starał się wyrównać, ale zabrakło mu czasu.

Andzi (Anglia) vs Damian232 (Holandia) 1:3

Zasłużone zwycięstwo Damiana. Podłamałem się przy stanie 2:1 gdy Crouch na pusta bramkę trafił w słupek.

Powodzenia dalej.

Kicek
GRUPA D

Kicek(Szwecja) 3 - 0 kamil6(Hiszpania)

kamil6(Hiszpania) 2 - 7 Kicek(Szwecja)

Mecze z moją przewagą - co widać. Szwedzi marnowali czasem takie setki,że szkoda gadać. Dwie kuriozalne bramki w pierwszym meczu, po błędach bramkarza - jednak w pełni zasłużone. W drugim meczu doprowadziłem na własne życzenie do stanu 2-2 w 70 min. potem w 20 min. strzeliłem 5 bramek.

1. w strzałach 13 - 3
2. w strzałach 17 - 6
Martini18
MartiniTSW(Anglia) 2:1 Koshaolin(Włochy)

Koshaolin(Włochy) 0:1 MartiniTSW(Anglia)
maslo-p
GRUPA C

maslo-p 2-1 Koshaolin

maslo-p 2-1 Koshaolin

Dwa wyrównane mecze w ktorych pierwszy tracilem bramke ale zdolalem sie podniesc,w drugim strzelilem farciarską bramke,pilka po strzale odbila sie od obroncy i wleciala na bramkarza ktory wbil ja do wlasnej siatki happy.gif Koshaolin stwarzal akcje ale nie byl wstanie strzelic bramki.

dzieki za mecze
whan
Grupa D
whan - kamil6
2:2 i 1:1
snok3r
snuki - Kamil6 4:1
snuki - kamil6 3:0

wyniki nie oddaj przebiegu tego mecz...powinno byc 2 razy po 5:0 ;/
rozwalila mnie akcja z pierwszego meczu gdy spokojnie rozgrywam akcje a ty nagle pauza. nic - mysle sobie - pewnie mial powod. spokojnie poszedlem do kuchni po cos do picia...wracam i widze ze koles jest juz pod moja bramka i oddaje strzal XD troszke to zalosne ale coz...

snok3r - totomiX 3:0
snok3r - totomiX 3:2

fajne ecze. w 1szym moja zdecydowana pzrewaga. w drugim pzrewaga mojego oponenta ale niezawodny, jak zwykle, etoo(czytaj: jedyny zawodnik w moim skladzie ktory ma ma obie statystyki shoot na zolto) uratowal sytuacje w 87min. BTW. gratuluje organizatorom doboru druzyn,juz sie nie moge doczekac "szlagieru" kamerun - brazylia... ;/
kristo2323
Randal 0:4 kristo2323 Grupa C
totomiX
Kicek 3-1 totomiX
totomiX 1-3 Kicek

Z mojej strony forma mocno wakacyjna...natomiast Kicek mimo, iz mial slabsza reprezentacje pewnie mnie wypunktowal. Pozdro.
whan
Grupa D
whan - kicek
2:1 i 3:2
Kicek
GRUPA D

Kicek - snuki 5:0 i 3:0
hajtas
Cytat(snok3r @ Jul 7 2007, 23:06:16) [snapback]161573[/snapback]
rozwalila mnie akcja z pierwszego meczu gdy spokojnie rozgrywam akcje a ty nagle pauza. nic - mysle sobie - pewnie mial powod. spokojnie poszedlem do kuchni po cos do picia...wracam i widze ze koles jest juz pod moja bramka i oddaje strzal XD troszke to zalosne ale coz...

hehehehehe fessssst laugh.gif

KAMIL6 PAMIĘTAJ !!!!!! Jeśli zatrzymujesz gre pauzą na dłużej to wypada abyś wszedł do formacji tak aby przeciwnik wiedział co sie dzieje!!!! hehehehe dzilla ale dojebałeś laugh.gif
snake
gr. D

snake 4-3 whan
oraz
whan 2-2 snake
whan
grupa D
whan - snake 3:4 i 2:2
snake
Gr. D.

snake 1-2 snuki
snuki 0-2 snake
stQ
Gr A

mati 2:3 staRvin
mati 4:2 staRvin

PS szkoda ze Czechy wylosowalem tongue.gif
kristo2323
Koshaolin 1:2 kristo2323 Grupa C

Koshaolin 0:2 kristo2323
whan
grupa D
whan - totomiX 1:1 i 2:1

pokaz żenującej gry w grupie i będe musiał grać z jakimś cyborgiem z 1 miejsce w 1/8 ;/
Martini18
GRUPA C

MartiniTSW(Anglia) 2:2 kristo2323(Brazylia)

kristo2323(Brazylia) 3:4 MartiniTSW(Anglia)

Mecze niezwykle zaciete i wyrownane. Gole strzelali same gwiazdy
hajtas
hajtas 3 - 1 tyran

Mecz nie był łatwy - tyran stawiał zacięty opór. Dopiero w 85 minucie ustaliłem bezpieczny wynik na 3-1

hajtas 4 - 0 tyran

W tym spotkaniu już górowałem nad rywalem dość wysoko ( po pierwszej połowie 9-1 w strzałach)
do połowy 1-0. Dość szybko zdobyta 2 żółta kartka przez tyrana pozwoliła mi sie otworzyć i zagrać odważniej - poskutkowało to kolejnymi 3 bramkami.

dziekuje tyran i powodzenia dalej bo Ci sie przyda:) pozdro
tyran
hehe smile.gif aj hajtas kartofelku, żeby nie lagi i pad mi nie chciał działać poprawnie, no i pies za nogawkę nie ciągnął już nie wspomne o sąsiadach, którzy zaczęli sie rzucać talerzami. komornik, straż pożarna ech ekstremalne warunki smile.gif
hył hył
hajtas
Cytat(tyran @ Jul 9 2007, 01:09:15) [snapback]161766[/snapback]
hehe smile.gif aj hajtas kartofelku, żeby nie lagi i pad mi nie chciał działać poprawnie, no i pies za nogawkę nie ciągnął już nie wspomne o sąsiadach, którzy zaczęli sie rzucać talerzami. komornik, straż pożarna ech ekstremalne warunki smile.gif
hył hył

oj tyraneczku gdyby nie to że jesteś moim kumplem to byś dwucyfrówke dostał tongue.gif pozdrówka wink.gif
tyran
dwucyfrowe to ty masz IQ biggrin.gif
dzięki za litość miszczu tongue.gif

żarcik taki nie:)
mati
Cytat(Damian232 @ Jul 5 2007, 18:37:19) [snapback]160829[/snapback]
Grupa A

Kod
Lp._Nick______Me___Wy_Re_Po___BZ__BS__Pkt
1.justyn______9_____6__1__2___19__13___19
2.mati________8_____4__2__2___25__13___14
3.staRvin_____4_____2__0__2____7__11____6
4.Damian232___5_____1__1__3____8__13____4
5.Andzi_______4_____1__2__3____9__15____4
6.bushmen_____2_____0__0__2____2___4____0

Błąd w tabeli. Mam 5 wygranych, 2 remisy i jedną porażkę czyli na koncie 17 pkt smile.gif

ps: Nie wiem czy bushmen ma zamiar grać dalej na gg nie odpisuje.
stQ
Gr A

Andzi 1:3 staRvin

Andzi 0:1 staRvin
totomiX
Chce zlozyc oficjalna rezygnacje z dalszego udzialu w turnieju. Powodem rezygnacji jest wyjazd pod namioty do Darlowa, ktorego wczesniej nie moglem przewidziec dlatego, ze wszystko zalezalo od pogody. Pozdro.
Damian232
Pozostałe mecze z totomixem to walkowery 3-0.
whan
Cytat(Damian232 @ Jul 10 2007, 09:52:49) [snapback]162014[/snapback]
Pozostałe mecze z totomixem to walkowery 3-0.

hmmm to chyba wszystkie mecze z nim powinny zostać zweryfikowane na walkowery skoro zrezygnował... a nie tylko te pozostałe... dry.gif
stQ
Gr A

staRvin 1:0 Damian232
staRvin 1:0 Damian232
Damian232
Sorka zle sie sprecyzowalem.Oczywiscie wszystkie mecze.
Raku
farek (Argentyna) 1:3 Raku (Francja)

na 20min przed końcem meczu przegrywałem 1:0...

farek (Argentyna) 0:2 Raku (Francja)

tutaj przeciwnikowi brakowało szczęścia...

thx za mecze, powodzenia dalej smile.gif
michu
Grupa B

michu 3-0 farek

farek 0-4 michu

michu 5-0 Hajtas

michu 1-1 Hajtas
farek
kończe z turniejami... dokończe jedynie ten i daje sobie spokój bo to traci powoli sens...
Hawok
moze nie jest za pózno ;]]]]]] nie mam czasu grac w "tym" turnieju

zapraszam na moje miesjce

burza-lukas

Damian232
Za Hawoka wchodzi burza-lukas.

Hawok jest na mojej 'osobistej' Czarnej liście
hajtas
michu 5 - 0 hajtas
hajtas 1 - 1 michu

mecze przypadku a nie umiejętności (lagi)

pozdro michu i dzieks
Martini18
Martini 4:0 maslo-p

maslo-p 0:2 Martini
Bushmen
bushmen (Brazylia) 4-4 Mati (Argentyna)
bushmen (Brazylia) 2-1 Mati (Argentyna)

Czysto arcadowe mecze wink.gif
michu
Grupa B jest żle podliczona mam rozegrane 8 meczów, i nie wiem z kąd wzieły się dwie porażki?
burza-lukas
burza-lukas 1 - 0 maslo-p

maslo-p 2 - 0 burza-lukas

Szwedzi odstają od najlepszych drużyn świata dlatego trzeba więcej się natrudzić żeby coś wygrać...w drugim meczu katastrofa jeżeli chodzi o formę...z podstawowej 11-ki 6 graczy miało białą strzałkę w dół i praktycznie rezerwowi musieli grać.
Damian232
Bardzo przepraszam za błędy w tabeli.Prosze je zgłaszać.Przepraszam za pomyłki.
randal
Bardzo przepraszam za klopot ale niestety musze odwolac moj udzial w turnieju z powodu niesamowitych lagow jakie ostatnimy czasy mam grajac w we bardzo przepraszam organizatorow i graczy.

Pozdrawiam Randal
Damian232
Wszystkie mecze z Randalem to walkowery.
burza-lukas
burza-lukas 1 - 1 MartiniTSW

MartiniTSW 6 - 1 burza-lukas

Zasnąłem w drugim meczu pierwszej połowy....nie wiem. Nic nie grałem bo do przerwy było 5-0 ale potem jakoś trochu sie przebudziłem...i w drugiej gra się w miarę wyrównała.
Damian232
Damian232 2-3 justyn

Mecz bardzo ciekawe dużo akcji z obu stron.Szkoda że Holandia ma tak małych obrońców.(Justyn strzelił 2 razy z głowy)
hajtas
Informuje że nie dam jednak rady rozegrać i dograć do końca tego turnieju z powodu tragicznie chodzącego neta (całe miasto tak ma) i nie wiem do kiedy tak będzie...
Wczoraj rozegrałem mecze z michem w strasznych lagach - za co Go bardzo przepraszam ale cóż siła wyższa...sad.gif
Jakoś dograłem 8 kolejek i pozostały mi tylko 2 mecze z rakiem... tych meczy już nie rozegram bo to nie ma sensu - tylko są nerwy i złość moja i moich przeciwników bo takie mecze to gra przypadku a nie umiejętności...
Myślałem że ta udręka dzisiaj ustanie a tu ZONK dalej to samo...
Dzisiaj rozegrałem mecze z justynem również w lagach i rozmowa z rakiem zadecydowała o tym poście.
prawdopodobnie wyszedł bym z grupy ale nie chce psuć widowiska i miłej atmosfery więc bardzo dziekuje za tura a zarazem przepraszam za kłopoty wszystkich graczy którzy sie ze mna męczyli i organizatora Damiana232 który jak widac ma pecha co do tych włąśnie niedogodności...
pozdrawiam
Damian232
Raku dostaje 2 walkowery z hajtasem.
Damian232
Dalej grać mecze

Ps.Bushmen odezwij się zero kontaktu od ciebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.