Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jeszcze Tego Lata, Jeszcze Tego Lata Polska Będzie Mistrzem świata!
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
wojczech7
Z Brazylią nasi wygrali bo się spięli na ten mecz, byli niesamowicie skoncentrowani i walczyli jak o mistrzostwo, a ponadto tamci nas zlekceważyli. Z USA było całkiem odwrotnie, na luzie, rozprężeni, przekonani o swoich 'niesamowitych umiejętnościach' ; jak się skończyło widzieliśmy wszyscy. Jeszcze dodać mogę, że Brazylia grała całkiem inaczej niż USA, stawiali głównie na indywidualności, co przy słabszej dyspozycji niektórych zawodników (np. Pato) było wodą na młyn Biało - Czerwonych. Amerykanie zagrali zespołowo, wzorowo taktycznie i najzwyczajniej w świecie nas rozklepali... Nie ma co się załamywać, po takim meczu mogą być tylko lepsze, a nie my pierwsi dostaliśmy tęgie lanie w tak ważnym meczu (patrz ManUtd - Roma) dry.gif
ronaldo33
myśle ze z koreom wygramy z 2-0 tylko musimy naprawde dobrze grac smile.gif
adison88
Pi?karska reprezentacja Polski U-20 awansowa?a do 1/8 fina?u Mistrzostw ?wiata rozgrywanych na boiskach Kanady. Podopieczni Micha?a Globisza zremisowali z Kore? Po?udniow? 1:1 i zaj?li drug? pozycj? w swojej grupie.
rolleyes.gif

Polska - Korea P?d. 1:1

Bramki: Janczyk (45) - Lee (71)
?ó?te kartki: Dawid Janczyk, Tomasz Cywka, Jaros?aw Fojut, Krzysztof Król, Bartosz Bia?kowski - Ha Tae-Goon, Lee Sang-Ho.
S?dziowa?: Anthony Garwood (Jamajka)
Widzów: 34 912.

GRATY!!! DO FINALU laugh.gif .

FT Brazil [1 - 2] U.S.A.
25' [0 - 1] J. Altidore
65'[1 - 1]L. Leandro
81' [1 - 2] J. Altidore

Lol Brazylia nie wyszla z grupy. ohmy.gif

GOL JANCZYKA - nieźle przeszedl koreanca.biggrin.gif
sawyer
Polacy zagrali bardzo dobrze, aczkolwiek koreanczycy dobrze sobie radzili z naszymi srodkowymi obroncami i mieli oni za duzo pola do popisu, jednak mamy w bramce Bartka Białkowskiego i przy paru strzalach swietnie interweniowal, lecz na nasze nieszczescie udalo sie koreanczykom strzelic bramke :/. Teraz czeka na nas mecz z Argentyna 12 lipca i bedzie to bardzo cieszki mecz bo przeciesz Argentyna broni tytulu tongue.gif. Dla mnie najwiekszym rozczarowaniem w rozgrywkach grupowych jest to ze Brazylia nie wyszla z grupy. Sorka troszeczke sie rozpisalem tongue.gif, pzdr
JEZIOR
Widac by?o niedoswiadczenie mlodych Polaków ale wystarczy?a jedna, w sumie przypadkowa akcja i gola Janczyka. Zagra? ?wietnie z Kore?, ponoc intertesuja sie nim Spartak i CSKA Moskwa...Korea?czycy byli szybsi, kliwali nas jak chcieli ale co tam Jak jest Bia?kowski na bramce to ni ma ch**a we wsi laugh.gif a ta jego obrona w ostatnich sekundach to ?o!!!!!!!!!!! ph34r.gif
>Kornel<
Niektorzy z Was pieja z zachwytu nad naszymi Orzelkami ale widocznie ogladacie jakies inne mecze. Spojrzmy prawdzie w oczy : to byl fart stulecia. Mecz z Brazylia - nie wiem jak moglismy to wygrac...strzal zycia Krychowiaka i to z czego slyna Canarinhos czyli brak skutecznosci.Ich niewykorzystywane sytuacje wolaly o pomste do nieba!No dobra,wygralismy i nagle w mediach wszyscy podjarani ze takie byly zalozenia, ze tak swietnie przygotowani i inne pierdoly. No wszystko fajnie ale przyszedl mecz z USA.I co ? Nasi zapomnieli jak sie biega po boisku?Nie chodzi mi o przygotowanie kondycyjne bo Amerykanie zaginaja nawet Koreę ale o ustawienia w poszczegolnych formacjach. Strugarek i reszta oszolomow z obrony to jakas zbieranina chyba. Adu i reszta wiezli nas jak taczke gnoju. Mamy 1:6 i nagle cisza... przychodzi mecz ostatniej szansy z Koreancami....i znowu mamy niesamowitego farta wygrywajac mecz... jestem Polakiem i powinienem im kibicowac ale wiem ze nie zasluzyli na te 3 pkt z Korea.Mikroprocesorki jechali nas na kazdym metrze boiska, tylko szkoda ze zaden madry nie pomyslal o uderzeniu z dystansu...lepiej wejsc do bramki smile.gif Białkowski z USA a ten z Korea...sami widzieliscie - 2 inne światy. Gdyby nie ten chłopaczek bylaby powtorka z MŚ2002 jak nie gorzej smile.gif Prawda jest taka, ze gramy strasznie schematyczna pilke bez elementu zaskoczenia. Janczyk kopnal pilke przed siebie,zdziurowal stopera,zamknal oczy i zalozyl kolejna siate strzelajac bramke przy okazji . Teraz mamy Argentyne i ten kto ogladal ich zabawy z Korea Płn. wie jak gra Kun Aguero i reszta. Panowie wyciagajcie kase z banku i stawiajcie na Argentine poki sa dobre kursy hehe...pozdrawiam szalonych optymistow...hej
kostek
Mnie się wydaje, że Polacy zremisowali z Koreą jednak... :>

Ps. Czy ktoś rozliczał Greków ze stylu, w jakim wywalczyli ME?
Dziwna, polska mentalność...
JEZIOR
Cytat(>Kornel< @ Jul 7 2007, 14:01:20) [snapback]161353[/snapback]
Niektorzy z Was pieja z zachwytu nad naszymi Orzelkami ale widocznie ogladacie jakies inne mecze. Spojrzmy prawdzie w oczy : to byl fart stulecia. Mecz z Brazylia - nie wiem jak moglismy to wygrac...strzal zycia Krychowiaka i to z czego slyna Canarinhos czyli brak skutecznosci.Ich niewykorzystywane sytuacje wolaly o pomste do nieba!No dobra,wygralismy i nagle w mediach wszyscy podjarani ze takie byly zalozenia, ze tak swietnie przygotowani i inne pierdoly. No wszystko fajnie ale przyszedl mecz z USA.I co ? Nasi zapomnieli jak sie biega po boisku?Nie chodzi mi o przygotowanie kondycyjne bo Amerykanie zaginaja nawet Koreę ale o ustawienia w poszczegolnych formacjach. Strugarek i reszta oszolomow z obrony to jakas zbieranina chyba. Adu i reszta wiezli nas jak taczke gnoju. Mamy 1:6 i nagle cisza... przychodzi mecz ostatniej szansy z Koreancami....i znowu mamy niesamowitego farta wygrywajac mecz... jestem Polakiem i powinienem im kibicowac ale wiem ze nie zasluzyli na te 3 pkt z Korea.Mikroprocesorki jechali nas na kazdym metrze boiska, tylko szkoda ze zaden madry nie pomyslal o uderzeniu z dystansu...lepiej wejsc do bramki smile.gif Białkowski z USA a ten z Korea...sami widzieliscie - 2 inne światy. Gdyby nie ten chłopaczek bylaby powtorka z MŚ2002 jak nie gorzej smile.gif Prawda jest taka, ze gramy strasznie schematyczna pilke bez elementu zaskoczenia. Janczyk kopnal pilke przed siebie,zdziurowal stopera,zamknal oczy i zalozyl kolejna siate strzelajac bramke przy okazji . Teraz mamy Argentyne i ten kto ogladal ich zabawy z Korea Płn. wie jak gra Kun Aguero i reszta. Panowie wyciagajcie kase z banku i stawiajcie na Argentine poki sa dobre kursy hehe...pozdrawiam szalonych optymistow...hej

ŚWIĘTA PRAWDA wink.gif
Flisak
A ja niestety nie mogłem oglądać tego meczu. Ale cieszę się z remisu, który daje nam awans do 1/8 finału. Z Argentyną będzie najtrudniejszy mecz Polaków, gdyż zespół z ameryki jest obrońcą tytułu oraz jest bardzo solidną drużyną.

Matis17
Cytat(kostek @ Jul 7 2007, 14:13:04) [snapback]161355[/snapback]
Ps. Czy ktoś rozliczał Greków ze stylu, w jakim wywalczyli ME?
Dziwna, polska mentalność...

No właśnie a nawet za kilka lat nikt nie będzię pamiętał jak wyszliśmy z grupy będzię liczył się wynik: awans do 1/8 finału.
ronaldo33
gdyby nie białkowski i janczyk to bysmy przegrali teraz trudny pojedynek z argentynom i oczywiscie z gwiazdom atletico Sergio Agüero sad.gif

Naucz się pisać po polsku...
adison88
Szczerze to sie ciesze ze wyszlismy z grupy. Ale mi sie wydaje ze z argetyno dostaniemy minimum 3-0,3-1.Ale zycze powodzenia.I mam nadzieje ze bedzie inaczej.Zeby chociaz do karnych dotrzymac wynik remisowy.Ale to bedzie trudne.
>Kornel<
Nie chodzi o to, ze ja sie nie ciesze bo jest to niesamowita szansa wybicia sie ... ale Panowie badzmy realistami...nawet nie oceniajac gry Polakow mozna stwierdzic ze gramy na slepo do przodu gdzie lata Janczyk...tak z Argentyna to dlugo nie pogramy bo chlopaki sa tak wyszkoleni technicznie ze szok... widzialem wczoraj Hiszpanie z Jordania... Jordanczycy strzelili 2 brameczki ale Hiszpanie mogli 17 smile.gif a Zambia z Urugwajem pokazała, ze niespodzianki czesto sie zdarzaja a my cos o tym wiemy smile.gif hej
milanista
No co do meczu z Koreą, to mieliśmy po prostu szczęści. Gol Janczyka to zasługa na prawdę słabej postawy obrony przeciwnika. Nie możemy liczyć na coś takiego w meczu z Argentyną, więc jeśli trener nie zmieni taktyki, to mamy zapewnioną porażkę. Musimy zacząć w końcu atakować całą drużyną, a nie tylko Janczykiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.