Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Warsztacik U Kksm ---> Bandy- New Technique
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
kksm
Witam wszystkich forumowiczów w moim temacie. Większosć z was już pewnie mnie zna. Właśnie jestem w Chorwacji, ale i tak będe robił dla was bandy. Prosze o składanie zamówień wraz ze sponsorami danej drużyny. Nie przyjme nowego zamówienia dopuki nie wykonam ostatniego. Dobra starczy już gadania. Biore sie do roboty i oto mój pierwszy wyrób po blisko miesięcznej przerwie. OCENKI!!!

PLIK BIN
11A
znowu robisz sam bandy?
heineken rozmazany logo uhl rozmazane
rob na jakiejs innet texturze
kksm
Gdzie ty masz logo UHL rozmazane. Cyba masz monitor brudny. Z heinekenem się zgodze i poprawie to.
OCENKI.
11A
chodzi mi o srodek loga a nie o napis albo ta owodka to sprawia
jak na poczatek to 6/10
kksm
DLA ALKA. ZARA NAŁOŻE TEMPLATE ELEKTRONICZNY.

PLIK BIN
Hal
eee... Kksm spokojnie, on tylko ocenił....
Nie widać template, na bandach. Koloruj na Multiply.
11A
bardzo smieszne i nie czaje cie chciales zeby ocenic to ocenilem a teraz cos ci "nie w kolorek"
moze zacznij wiersze pisac? tongue.gif
no ale dobra skonczmy to bo niechce sie kucic
te bandy sa duzo lepsze ale jak mozesz to rob na innej texturze ok?bo te sa takie "nudne".to taka mala uwaga
ScOuT
Ladniutkie bandy wink.gif
kksm
DOBRA. Przepraszam cie bardzo. Wybaczysz zara nałoże template i dam do oceny. Tamten wierszyk usówam. Oceniajcie.
kksm
Sorry, że post pod postem. FINAL VERSION. OCENKI.

POBIERZ
11A
gr8 a i pytanko czy one sa rotujace czy zwykle?
Hal
Dobre, ale Puma wygląda jakby leżała na bandzie wink.gif
kksm
Te są nierotujące ale te tak. OCENKI.
VER. OBROTOWA
Liedson +10
spox bandy wink.gif
kksm
Dodałem jedną nową bandę i stwierdziłem, że lepiej będą wyglądać w parze. Tak więc poraz pierwszy wydaje całkiem nowy pakiet 8 band w dwóch wersjach: obrotowej i zwykłej. Zapraszam was do oglądania, pobierania i oczywiście OCENIANIA.

NORMALNE

OBROTOWE
Hal
Ladne bandy smile.gif
Gratki smile.gif

Tak 3maj
kksm
OCENKI!!! Czy tylko Kamilinho jest dziś na forum. NIE MAM JESZCZE ZAMÓWIENIA I PODEJMĘ KAŻDY POMYSŁ. JEDYNE O CO PROSZE PRZY ZAMÓWIENIU TO OCENKI I NAZWY SPONSORÓW.
kksm
Sorry, że post pod postem, ale chyba nikt nie zauważył, że wstawiłem nowe bandy.
Dodałem jedną nową bandę i stwierdziłem, że lepiej będą wyglądać w parze. Tak więc poraz pierwszy wydaje całkiem nowy pakiet 8 band w dwóch wersjach: obrotowej i zwykłej. Zapraszam was do oglądania, pobierania i oczywiście OCENIANIA.

NORMALNE

OBROTOWE

Przyjmuje zamówionka
BoBaN
Świetne bandy, możesz zrobić takie jak są na santiago bernabeu? jedna zmiana napewno benq zniknie i bedzie bwin, sponsoruja takrze pesa wiec uchwyc to. pozdro!
Pelas
fajnie wyglądają biggrin.gif... zasysam of course...:
ScOuT
Moze bys zrobil dla reprezentacji Belgii bo pilnie potrzebuje!
kksm
Bandy realu zrobie ale dopiero na piątek.(jeżeli BoBaN podasz mi wszystkich 4 lub 8 sponsorów). Z Belgią trzeba poczekać do następnego tygodnia, bo jestem w Chorwacji i teraz przez cały tydzień będe podróżował.
Apropo band realu. Mam dla was coś z kompletnie innej półki. Otóż Kamilinho zaproponował mi zrobienie band FC Barcelony. Zrobiłem dwie wersje czysta i elektroniczna. Biny dam dopiero wtedy, gdy poprosi o nie conajmniej 4 forumowiczów.OCENKI!!!
P.S Prosze nie składać zamówień dopuki nie zrealizuje ostatniego------> Dziki 135 nie rób tak więcej.

ScOuT
B.ladne te 1 mi bardziej podeszly wink.gif
11A
bardzo fajna banda nike-najlepsza, unicef i movistar
z tego ze wole elektriki to wlasnie one bardziej mi przypasily tongue.gif
BoBaN
na bandach widniej? napisy Konami;Pro Evolution Soccer;MARCA;BWIN;Genesis;Movistar;Adidas +10 Raul;Imposible is nothing;Realmadrid.com;Audi;Coca Cola;Rexona men;Sanitas;Mahou; nie wymieni?em wszystkich ale te widzia?em w jednym meczu, mam nadzieje ze jako? to porozmieszczasz;) Pozdro:)
kksm
Tak jak mówiłem wczesniej. Daje biny i prosze o wiecej ocen za te bandziochy.

GŁADKIE

ELEKTRONICZNE
Damian.
Bardzo Fajne bandy. Szczególnie ta banda Nike mi się podoba:]

Pozdr
Hal
Napis "Just do It!" niewidoczny. Poza tym ładne bandy smile.gif
Martinst90
zrobisz mi jakies fajne bandy arsenalu?? i zeby 1 banda byla PES 2008 JAK na poprzedniej bandzie smile.gif z gory dziekuje i czekam na Bande rolleyes.gif
gavi
Spoko bandy
Poprosiłbym i o bandy SS Lazio
pozdro.
Bronx
Wszystkie super prace. Ocena: 9/10
kksm
Dzięki wszystkim ale panowie: Prosze nie składać zamówień dopuki nie zrealizuje ostatniego
Następne bandy to REAL I ARSENAL. NA PIĄTEK SIE WYROBIE.

Prosze o sponsorów Arsenalu
Martinst90
Beda dzis bandy Arsenalu?/
kksm
Tak jak obiecałem:,, bandy Realu zrobie na piątek" swoje zadanie wykonałem. Dzięki temu możecie podziwiać trzy pack band RM na swoich stadionach. Jakosć tych oto adboardsów jest bardzo dobra lecz musze was poprosić aby ktoś miły dał mi logo adidas +10 raul bo nigdzie go nie mogłem znaleźć. Wtedy zamienie to logo za zastepcze MARCA i wydam mały uptadzik.Zapraszam więc do pobierania i oceniania mojej pracy.
P.S Bandy są obrotowe i zwykłe. Polecam zwykłe widac więcej band. W oby dwóch rodzajach jest poradnik instalacyjny.

NORMALNE

OBROTOWE

OCENKI PROSZE!!![/
kulig
ja daje skromnie 10/10
tadzik_666
cudo 10/10
Hal
Na niektórych widać piksele, ale poza tym good smile.gif
szołpas
blink.gif ph34r.gif huh.gif Cudne smile.gif))) 100000/10
Damian.
Mahou i Marca dziwna taka pixelowata. Reszta CUDO!
9/10
kksm
Dzięki wszystkim. Jestem mile zaskoczony takim pozytywnym nastawieniem. Proszę o więcej ocen i o logo adidas+10 raul do maluteńkiego uptadziku tych band,
P.S Next Arsenal na NIEDZIELA/PONIEDZIAŁEK
P.S2 Może oceniłby mnie BoBaN które dał mi zamówienie na te bandy, ale innych również prosze o ocene.
.:KUNA:.
Mozesz zrobic Man Utd bo je zrobila juz jedna osoba ale chce miec porownanie jakosci;]plz(jedne bandy wrzuce na jeden stadion, a drugie (mam nadzieje ze zrobisz) na 2, bo tez mam 2 stadiony man utd i sie nie moge zdecydowac ktory, a chce miec roze bandy)z gory thx!
kksm
Daj sponsorów. Może być 8 a może być 4 i poczekaj do środy. Buziak.
.:KUNA:.
1. Nike
2. AIG
3. Unicef/Liga Angielska
4. MUTV/PES2008
5. Air Asia
6. Budweiser
7. Pepsi/Audi
8. ManUtd.com

I bardzo bym chcial jeszcze pes 2008(jakas 2 versja czy cos;) / to co chcialbym w v.2
Martinst90
a bandy arsenalu?? huh.gif
kksm
Na życzenie Igora 14 wykonałem bandy Manchesteru Utd. Biny dam w poniedziałek. Narazie prosze o ocenki.
Aha i Martinst90 jeżeli chce Arsenal niech da sponsorów.

OCENKI

Hal
Logo Fa troche u dołu ucięte, poza tym dobre smile.gif
tadzik_666
bandy cudo.mółbyś tyle zrobić dla chelsea lub rep.francji???
JEZIOR
Bardzo fajne rolleyes.gif
zyga
te ostanie niezle ale popraw logo Premiership (chyba, ze takie ma byc)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.