Witam wszystkich forumowiczów w moim temacie. Większosć z was już pewnie mnie zna. Właśnie jestem w Chorwacji, ale i tak będe robił dla was bandy. Prosze o
składanie zamówień wraz ze
sponsorami danej drużyny.
Nie przyjme nowego zamówienia dopuki nie wykonam ostatniego. Dobra starczy już gadania. Biore sie do roboty i oto mój pierwszy wyrób po blisko miesięcznej przerwie.
OCENKI!!!
PLIK BIN
znowu robisz sam bandy?
heineken rozmazany logo uhl rozmazane
rob na jakiejs innet texturze
Gdzie ty masz logo UHL rozmazane. Cyba masz monitor brudny. Z heinekenem się zgodze i poprawie to.
OCENKI.
chodzi mi o srodek loga a nie o napis albo ta owodka to sprawia
jak na poczatek to 6/10
DLA ALKA. ZARA NAŁOŻE TEMPLATE ELEKTRONICZNY.
PLIK BIN
eee... Kksm spokojnie, on tylko ocenił....
Nie widać template, na bandach. Koloruj na Multiply.
bardzo smieszne i nie czaje cie chciales zeby ocenic to ocenilem a teraz cos ci "nie w kolorek"
moze zacznij wiersze pisac?
no ale dobra skonczmy to bo niechce sie kucic
te bandy sa duzo lepsze ale jak mozesz to rob na innej texturze ok?bo te sa takie "nudne".to taka mala uwaga
Ladniutkie bandy
DOBRA. Przepraszam cie bardzo. Wybaczysz zara nałoże template i dam do oceny. Tamten wierszyk usówam. Oceniajcie.
Sorry, że post pod postem. FINAL VERSION. OCENKI.
POBIERZ
gr8 a i pytanko czy one sa rotujace czy zwykle?
Dobre, ale Puma wygląda jakby leżała na bandzie
Te są nierotujące ale te tak. OCENKI.
VER. OBROTOWA
Liedson +10
Jun 25 2007, 13:48
spox bandy
Dodałem jedną nową bandę i stwierdziłem, że lepiej będą wyglądać w parze. Tak więc poraz pierwszy wydaje całkiem nowy pakiet 8 band w dwóch wersjach:
obrotowej i
zwykłej. Zapraszam was do oglądania, pobierania i oczywiście OCENIANIA.
NORMALNEOBROTOWE
Ladne bandy

Gratki

Tak 3maj
OCENKI!!! Czy tylko Kamilinho jest dziś na forum. NIE MAM JESZCZE ZAMÓWIENIA I PODEJMĘ KAŻDY POMYSŁ. JEDYNE O CO PROSZE PRZY ZAMÓWIENIU TO OCENKI I NAZWY SPONSORÓW.
Sorry, że post pod postem, ale chyba nikt nie zauważył, że wstawiłem nowe bandy.
Dodałem jedną nową bandę i stwierdziłem, że lepiej będą wyglądać w parze. Tak więc poraz pierwszy wydaje całkiem nowy pakiet 8 band w dwóch wersjach:
obrotowej i
zwykłej. Zapraszam was do oglądania, pobierania i oczywiście OCENIANIA.
NORMALNEOBROTOWEPrzyjmuje zamówionka
Świetne bandy, możesz zrobić takie jak są na santiago bernabeu? jedna zmiana napewno benq zniknie i bedzie bwin, sponsoruja takrze pesa wiec uchwyc to. pozdro!
fajnie wyglądają

... zasysam of course...:
Moze bys zrobil dla reprezentacji Belgii bo pilnie potrzebuje!
Bandy realu zrobie ale dopiero na piątek.(jeżeli BoBaN podasz mi wszystkich 4 lub 8 sponsorów). Z Belgią trzeba poczekać do następnego tygodnia, bo jestem w Chorwacji i teraz przez cały tydzień będe podróżował.
Apropo band realu. Mam dla was coś z kompletnie innej półki. Otóż Kamilinho zaproponował mi zrobienie band FC Barcelony. Zrobiłem dwie wersje czysta i elektroniczna.
Biny dam dopiero wtedy, gdy
poprosi o nie conajmniej 4 forumowiczów.OCENKI!!!P.S
Prosze nie składać zamówień dopuki nie zrealizuje ostatniego------> Dziki 135 nie rób tak więcej.

B.ladne te 1 mi bardziej podeszly
bardzo fajna banda nike-najlepsza, unicef i movistar
z tego ze wole elektriki to wlasnie one bardziej mi przypasily
na bandach widniej? napisy Konami;Pro Evolution Soccer;MARCA;BWIN;Genesis;Movistar;Adidas +10 Raul;Imposible is nothing;Realmadrid.com;Audi;Coca Cola;Rexona men;Sanitas;Mahou; nie wymieni?em wszystkich ale te widzia?em w jednym meczu, mam nadzieje ze jako? to porozmieszczasz;) Pozdro:)
Tak jak mówiłem wczesniej. Daje biny i prosze o
wiecej ocen za te bandziochy.
GŁADKIE
ELEKTRONICZNE
Damian.
Jun 26 2007, 20:16
Bardzo Fajne bandy. Szczególnie ta banda Nike mi się podoba:]
Pozdr
Napis "Just do It!" niewidoczny. Poza tym ładne bandy
Martinst90
Jun 26 2007, 20:38
zrobisz mi jakies fajne bandy arsenalu?? i zeby 1 banda byla PES 2008 JAK na poprzedniej bandzie

z gory dziekuje i czekam na Bande
Spoko bandy
Poprosiłbym i o bandy SS Lazio
pozdro.
Wszystkie super prace. Ocena: 9/10
Dzięki wszystkim ale panowie: Prosze nie składać zamówień dopuki nie zrealizuje ostatniego
Następne bandy to REAL I ARSENAL. NA PIĄTEK SIE WYROBIE.
Prosze o sponsorów Arsenalu
Martinst90
Jun 29 2007, 13:09
Beda dzis bandy Arsenalu?/
Tak jak obiecałem:,, bandy Realu zrobie na piątek" swoje zadanie wykonałem. Dzięki temu możecie podziwiać
trzy pack band RM na swoich stadionach. Jakosć tych oto adboardsów jest bardzo dobra lecz musze was poprosić aby
ktoś miły dał mi logo adidas +10 raul bo nigdzie go nie mogłem znaleźć. Wtedy zamienie to logo za zastepcze MARCA i wydam mały uptadzik.Zapraszam więc do
pobierania i
oceniania mojej pracy.
P.S Bandy są
obrotowe i
zwykłe. Polecam zwykłe widac więcej band. W oby dwóch rodzajach jest poradnik instalacyjny.

NORMALNEOBROTOWEOCENKI PROSZE!!![/
tadzik_666
Jun 29 2007, 14:04
cudo 10/10
Na niektórych widać piksele, ale poza tym good
szołpas
Jun 29 2007, 15:04
Damian.
Jun 29 2007, 15:10
Mahou i Marca dziwna taka pixelowata. Reszta CUDO!
9/10
Dzięki wszystkim. Jestem mile zaskoczony takim pozytywnym nastawieniem. Proszę o więcej ocen i o logo adidas+10 raul do maluteńkiego uptadziku tych band,
P.S Next Arsenal na NIEDZIELA/PONIEDZIAŁEK
P.S2 Może oceniłby mnie BoBaN które dał mi zamówienie na te bandy, ale innych również prosze o ocene.
.:KUNA:.
Jun 29 2007, 15:29
Mozesz zrobic Man Utd bo je zrobila juz jedna osoba ale chce miec porownanie jakosci;]plz(jedne bandy wrzuce na jeden stadion, a drugie (mam nadzieje ze zrobisz) na 2, bo tez mam 2 stadiony man utd i sie nie moge zdecydowac ktory, a chce miec roze bandy)z gory thx!
Daj sponsorów. Może być 8 a może być 4 i poczekaj do środy. Buziak.
.:KUNA:.
Jun 29 2007, 15:44
1. Nike
2. AIG
3. Unicef/Liga Angielska
4. MUTV/PES2008
5. Air Asia
6. Budweiser
7. Pepsi/Audi
8. ManUtd.com
I bardzo bym chcial jeszcze pes 2008(jakas 2 versja czy cos;) / to co chcialbym w v.2
Martinst90
Jun 29 2007, 21:15
a bandy arsenalu??
Na życzenie Igora 14 wykonałem bandy
Manchesteru Utd. Biny dam w poniedziałek. Narazie prosze o
ocenki.
Aha i
Martinst90 jeżeli chce Arsenal niech da sponsorów.

OCENKI
Logo Fa troche u dołu ucięte, poza tym dobre
tadzik_666
Jun 30 2007, 19:21
bandy cudo.mółbyś tyle zrobić dla chelsea lub rep.francji???
JEZIOR
Jun 30 2007, 19:22
Bardzo fajne
te ostanie niezle ale popraw logo Premiership (chyba, ze takie ma byc)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.