Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Warsztacik U Kksm ---> Bandy- New Technique
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2
kksm
Dzięki i prosze o więcej ocen. Aha francja lub chealsea na za tydzień w piątek.
Bronx
Oczywiście bardzo dobre. Ocena: 9,5/10
tadzik_666
Cytat(kksm @ Jun 30 2007, 20:52:10) [snapback]159456[/snapback]
Dzięki i prosze o więcej ocen. Aha francja lub chealsea na za tydzień w piątek.

ok.dzięki
.:KUNA:.
Ale to sa bandy po 8 czy po 4(wole po 8;)

1pepsi
2nike(te 2 co zrobiles;:
3aig
4airasia
5budweiser
6audi
7mutv
8manutd.com plz;)))
DonFredek
czesc.powiadasz ze przyjmujesz zamowienia?juz od dwustu lat czekam na jakies bandy do me 2008 w austri i szwajcari z oryginalnymi sponsorami.no i moze gdybys mial jeszce nerw zrobic cos dla reprezentacji polski.dziekuje z poczytanie mego tekstu.
I jak z bandami man utd??
kksm
WRACAM JUŻ NIEDŁUGO. 5-16 LIPIEC MORĄG NA MAZURACH. CZEKAJCIE NA MNIE.
I na bandy;]
plz bandy mufc update(pisalem wczesniej;]
kksm
Niestety panowie ale musze przedłużyć urlop. Wracam 22 lipca. Aha igor 14 weź jakiś dowolny template i narysuj na nim w paincie jakie i gdzie mają być rozmieszczone bandy i daj screena zrobie je od razu po powrocie. SORKA
ScOuT
Cytat(kksm @ Jul 15 2007, 13:28:37) [snapback]163823[/snapback]
Niestety panowie ale musze przedłużyć urlop. Wracam 22 lipca. Aha igor 14 weź jakiś dowolny template i narysuj na nim w paincie jakie i gdzie mają być rozmieszczone bandy i daj screena zrobie je od razu po powrocie. SORKA

No trudno. Milego wypoczynku wink.gif Zapraszam do mnie wink.gif

zembi
Cytat(kksm @ Jun 30 2007, 17:43:23) [snapback]159432[/snapback]
Na życzenie Igora 14 wykonałem bandy Manchesteru Utd. Biny dam w poniedziałek. Narazie prosze o ocenki.
Aha i Martinst90 jeżeli chce Arsenal niech da sponsorów.

OCENKI

Świetne bandy MU. nie podoba mi się tylko ta z fa premier league, no i ta pepsi troche rozciągnięta.
artysta germanista
kksm i co na nastepony ogien robisz??
kksm
Niestety mam bardzo przykrą wiadomość, ponieważ powróce pod koniec SIERPNIA. Mam codziennie 2 treningi, a w następnym tygodniu jade na REMES CUP. Powróce napewno z nowymi pomysłami na bandy. Cześć.
Hal
Cytat(zembi @ Jul 15 2007, 14:08:44) [snapback]163830[/snapback]
Świetne bandy MU. nie podoba mi się tylko ta z fa premier league, no i ta pepsi troche rozciągnięta.

Hmmm...Jeszcze kiedyś powiedziałbym, że świetne. Teraz powiem - Średniawka.
Nierealne i nierealistyczne. Nie ma efektów na logach, i na templu. Budweiser dziwnie spłaszczone, banda ManUTD.com wygląda zupełnie inaczej i logo obok lipne.
Banda Air Asia, to wystarczy wpisać w google "Air Asia" i znajdziesz większy obrazek z tym samolotem. Rozciągasz na bandzie ustawiasz na Linear Burn i to wszystko wink.gif klik
Banda Premier League także nie ta.
Tyle ode mnie.
Jeszcze dłuuga praca przed tobą. smile.gif
Życze owocnych prac wink.gif
Pozdrawiam wink.gif
Ciao.
kksm
Witam was po dłuuugiej przerwie. Niestety nie mam dla was nowych band, bo szczerze mówiąc nie chce mi się ich robić, ale za to widze, że bardzo popularne stało się robienie log Hd i właśnie tym zajme się przez następny miesiąc. Mam nadzieje, że wam się spodobają są to moje pierwsze trzy loga HD w życiu. Oceniajcie. Narazie nie umiem indexować tak żeby zachowały jakość, ale chętnie przyjme jakieś zamówienie na góra 3 loga. Jeżeli jedno nie zostanie zrealizowane nie składajcie zamówienia na następne bo bede prosił modów o procenty dla tej nie czytającej uważnie osoby.

A żeby nie było, że są niewyraźne moge pokazać logo przed zmniejszeniem:

P.S Prosze kogoś kto zna się na indexowaniu log HD aby napisał mi na PW lub tutaj w temacie krótką instrukcje.

Hal
Przegiąłeś z cieniem.
Damian.
Cytat(Kamilinho @ Aug 14 2007, 16:01:44) [snapback]174049[/snapback]
Przegiąłeś z cieniem.

Zgadza sie. Pozatym jest OK
Jacmen
Mi się podoba wink.gif
kksm
A teraz lepiej bez takiego dużego cienia.
11A
zrobisz mi logo LG?ale juz zindeksowane zeby bylo
aha i nie chce HD

pozdro
TOMaSSon 94
Cytat(kksm @ Aug 14 2007, 15:59:28) [snapback]174047[/snapback]
Narazie nie umiem indexować

Chyba że już umie to sory unsure.gif
PS. Loga super biggrin.gif
11A
TOMaSSon 94 czytaj dokladnie "tak żeby zachowały jakość"
ale ze ja nie chce HD wiec nie powinno byc z tym problemow

pozdro
TOMaSSon 94
Cytat(alek @ Aug 14 2007, 18:03:47) [snapback]174086[/snapback]
TOMaSSon 94 czytaj dokladnie "tak żeby zachowały jakość"
ale ze ja nie chce HD wiec nie powinno byc z tym problemow
pozdro

W normalnym też chyba zostanie jakiś ślad dry.gif
Dlatego trzeba umieć tak żeby nie zostały nierówności...
kksm
Dwa avki tak w przerwie pracy. To moje dwa pierwsze avki w życiu prosze to docenić. ( Dla fanów RM)

slabe prawie zadnych efektow, ale pracuj;]
Damian.
1 Avek OK , ale w 2 moglbys dodac jakies cienie , kontrasty itd.
Nie skorzystam z wiadomych względów.
Visca el Barca:D
Felek?@1
Prosze o logo Rosenborg Trondheim
kksm
a jakbyś był miły mozesz kolego wrzucić to logo w zwykłej wersji
kksm
Widze, że nikt od dawna nie wchodził w mój temat, dlatego musze coś zmienić. Postanowiłem powrócić do band. Nabrałem troche doświadczenia i robie je nową techniką. Pokaże wam jedną nową bande skrobniętą na szybko i powiedzcie czy taki efekt wam pasi albo co w nim zmienić. Ocenki za efekt i template nie za bande bo sama banda jest słaba, wiem. Mam nadzieje że wam przypasi, bo od soboty wracam z nowymi pracami dla celticku.
11A
no mi sie takie cos podoba
zrobisz dla monaco? ta technika?
nie znam sponsorow
kksm
Moge zrobić monaco, ale poprosze jakis 4 dowolnych sponsorów dla tej drużyny. Kto ich zna prosze o podanie albo screen. A dlatego że otworzyła się piąta strona mojego tematu daje jeszcze raz obrazek z bandą.
Hal
Napis "Orange kibicuje Ekstraklasie" nie pasuje. Dałeś jakieś tło na soft light.
Hmmm, sorry mi się nie podoba.Te odbicia słabe. Template nienajlepsze - Nie na elektryki.

Pozdro wink.gif
Damian.
Orange kibicuje Ekstraklasie , a dokaldniej jego odbicie psuje cala prace. Template nawet dobry.Pozdr
kksm
Przecież to nie ma pasować. Wyraźnie mówiłem że to jest banda na szybko. Odbicie i efekt nieco poprawie tylko czy template pasuje ? Prosze o sponsorów AS Monaco
ScOuT
Takie se
11A
sponsorzy
http://www.asm-fc.com/partenaires.aspx
kksm
AS Monaco

OCENY!!!
ScOuT
7/10 Takie sobie
Hal
Zdecydowanie za dużo odbić. Słabo to wygląda. Templkate słabiutkie - Na elektryki nie pasuje.

Pozdro wink.gif
11A
no dzieki biggrin.gif
a moze jeszcze bin do tego?ale zeby byly obrotowe

Damian.
MI sie podobaja. BAdny meczowe czy wymyslone?
kksm
Bin jutro niestety.
A kto powiedział, że to są elektryki.----> do Kamilinho
Bandy mają prawdziwych sponsorów.
Hal
O lol.Jeżeli zwykłe to gorzej. Kompletnie nierealistyczne. Rób realne - Tak jak na stadionie są, będzie realistyczniej.
pzdr.
VeNoM
Kamil sory ale już twe psoty mnie denerwują ....
kto jakie chce to niech sobie robi bandy a nie cały czas piszesz -rob realistycznej!!!.Wiem ze to ocena ale troche ten markowy komentarz sie zestarzał.
może to nie jest początek kksm'a ale człowiek sie wszystkiego przez cale życie uczy.

Twoje tak naprawdę tez nie sa w 100%realne wink.gif
Zapewne jakby miał inny template to by taki na ta bandę wlozyl
pozdro
Jacmen
Zgadzam sie z Victimem krytykujesz go i sie powtarzasz cały czas a bandy jak na początek robi bardzo dobre wink.gif
11A
jacmen chce ci tylko powiedziec ze to nie jest poczatek Kksm'a

pozdro
Hal
Cytat(Victim @ Aug 30 2007, 18:26:53) [snapback]179979[/snapback]
Kamil sory ale już twe psoty mnie denerwują ....
kto jakie chce to niech sobie robi bandy a nie cały czas piszesz -rob realistycznej!!!.Wiem ze to ocena ale troche ten markowy komentarz sie zestarzał.
może to nie jest początek kksm'a ale człowiek sie wszystkiego przez cale życie uczy.

Twoje tak naprawdę tez nie sa w 100%realne wink.gif
Zapewne jakby miał inny template to by taki na ta bandę wlozyl
pozdro

W porzadku, luz. Rany. Ja mu tylko doradzilem, rob realne bedzie lepiej. Niech se robi jakie chce. Tylko wiem, ze userzy bardziej wola, jak maja realne na stadionach . Ale ok, nie bijcie rolleyes.gif To juz zwrocic uwagi nie mozna happy.gif
Pozdro.
p@blo
Cytat(Kamilinho @ Aug 31 2007, 18:00:34) [snapback]180321[/snapback]
W porzadku, luz. Rany. Ja mu tylko doradzilem, rob realne bedzie lepiej. Niech se robi jakie chce. Tylko wiem, ze userzy bardziej wola, jak maja realne na stadionach . Ale ok, nie bijcie rolleyes.gif To juz zwrocic uwagi nie mozna happy.gif
Pozdro.

Tylko w kazdym poscie piszesz to samo
11A
jak tam prace nad bin'em?

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.