Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Top 20 Issonline Goals
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2
matthew
I oto jest filmik..
OGLĄDAMY
Głosujemy! Nie można głosować na swojego gola. Nie mogą również głosować użytkownicy zarejestrowani po dacie 03.06.2007
Głosy oddajemy do 08.07.2007 ( włącznie )
Głosy oddajemy w ten sposób (przykład) :
Kod
NUMER GOLA : 99
UŻYTKOWNIK : ABC

Inaczej oddany głos nie będzie brany pod uwagę.
Ja zacznę

NUMER GOLA : 9
UŻYTKOWNIK : Andzi

Pozdrawiam wink.gif
Rudy
NUMER GOLA : 5
UŻYTKOWNIK : gerrard
MAT92
Numer gola: 3
Użytkownik: Antykujon
Pelas
NUMER GOLA : 16
UŻYTKOWNIK : matis 17
szolik
Numer gola: 20
Uzytkownik: Doktor
D4vID
matthew małe sprostowanie: "Nie mogą również głosować użytkownicy zarejestrowani przed datą 03.06.2007"
'przed' czy 'po' ?? blink.gif

NUMER GOLA: 3
UŻYTKOWNIK: Antykujon
Derinho
Numer gola:11
Użytkownik: Matthew

Ogólnie poziom bramek nie zachwyca ale ta jest wysokiej klasy(jedyna).
d0kt0r
Tyle czekania ale bylo warto Matthew smile.gif kapitalna kompilacja wyszla smile.gif i czekalem do samego konca i sie doczekalem nawet swojej bramki <lol> smile.gif

Co do glosu:

Numer gola: 6
Uzytkownik: Vamikeeper
kn0t90
numer gola: 9
użytkownik: Andzi
kostek
UŻYTKOWNIK : matis17
m3ron
Numer gola: 7
Uzytkownik: tox
topskun
witam spodizewalem sie czegos lepszego szczerze, 2moze3 bramki sa naprawde godne uznania reszta zwyczajna
takie moje subiektywne zdanie

pozdro!
the-bhoys
Numer gola : 16
Użytkownik matis17
Rand
matthew
Cytat(D4vID @ Jun 23 2007, 20:12:19) [snapback]156821[/snapback]
matthew małe sprostowanie: "Nie mogą również głosować użytkownicy zarejestrowani przed datą 03.06.2007"
'przed' czy 'po' ?? blink.gif

Oczywiście przed, przepraszam za błąd wink.gif

Cytat(topskun @ Jun 23 2007, 20:34:26) [snapback]156837[/snapback]
witam spodizewalem sie czegos lepszego szczerze, 2moze3 bramki sa naprawde godne uznania reszta zwyczajna
takie moje subiektywne zdanie

pozdro!

Prosisz się o % od Admina gościu, w tym temacie tylko oddajemy głosy i ew. coś dopisujemy, nie odwrotnie wink.gif
Tox
Numer Gola: 17
Użytkownik:michu000
szołpas
NUMER GOLA: 16
UŻYTKOWNIK: matis17
zywul
Numer gola: 6
Uzytkownik: Vamikeeper
BoBaN
qazwsx

Świetna kompila Matthew, Co to za muza, please, napisz na pw.
Jocker
NUMER GOLA : 2
UŻYTKOWNIK : azaris
Viperdiesel
UŻYTKOWNIK : matis 17

f pyte biggrin.gif
JuveR
Numer gola: 18
Użytkownik: kraski
Ładna brameczka, tylko pozazdrościć rolleyes.gif
mdk66
lukasso
nr 6
vamikepeer
snok3r
nr 6
vamikepeer

ogolnie te bramki rzal...10 longszotow (ktos naprawde jeszcze sie cieszy bramkami z 40m adriano?)...nie bylo co wrzucic do kompili trzeba bylo zmniejszyc ilosc bramek...
BartekRym
batman
NUMER GOLA: 6
UŻYTKOWNIK: vamikeeper
batman
świetna kompila ,świetna muza!!!mógłby ktoś podac tytuł tej nuty co jest w kompili lub wrzycić np. rapidshare??
Bo0os
2
azaris

wachalem sie miedzy 2 a 19, ale wybór nalezal do mnie smile.gif

pozdro
michu000
Foley
NUMER GOLA: 18
UżYTKOWNIK: kraski
delapiero
NUMER GOLA: 7
UżYTKOWNIK: tox

Na podium jak dla mnie jeszcze nr2 azaris (kaka) i nr9 andzi (ronaldinho)
JTK
NUMER GOLA : 5
UŻYTKOWNIK : gerrard

W PES6 naprawdę ciężko o jakąś wyjątkową akcję, bo to co piękne w szóstce jest codziennością.
seen
NUMER GOLA: 16
UŻYTKOWNIK: matis17
Mooner
Numer gola: 18
User: kraski
saper
NUMER GOLA: 5

UŻYTKOWNIK: gerarrd
kusik
nr 6
vamikeeper
jacop90
Numer gola: 16
Uzytkownik: matis17
Bushmen
nr 6
vamikepeer
Vadiim
Cytat(snok3r @ Jun 24 2007, 10:07:13) [snapback]156963[/snapback]
nr 6
vamikepeer

ogolnie te bramki rzal...10 longszotow (ktos naprawde jeszcze sie cieszy bramkami z 40m adriano?)...nie bylo co wrzucic do kompili trzeba bylo zmniejszyc ilosc bramek...

Dokładnie... Juz sie nie chce normalne ogladac tych kompilacjii, w ktorych 60% bramek to wlasnie longshooty blink.gif
Z początkiem pesa było to jeszcze na poziomie "jarania" .. Wchodziły takie bramy to sie oczywiscie zapisywało .. Ale teraz? Zwykły pospoliciak . Juz setki takich bramek strzelilem i zygac mi sie nimi chce:) Zadna sztuka nie jest trafic z 40 metrow Gerrardem lub Adriano w okno smile.gif Wystarczy tylko stanac dokladnie prosto na przeciwko bramki i przyladowac:) ..

Odbiera to tylko i wylącznie urok kompilacji, w ktorej jest az tyle tych bramek .. unsure.gif

Lepiej wlasnie gdyby juz byla mniejsza ilosc bramek w kompilacji, ale zeby te bramki nie byly jakas zalosna codziennoscia smile.gif
yjjyt
NUMER GOLA: 11
UŻYTKOWNIK: matthew

Milan Forever!!!
D4vID
ja tam ogolnie nie chce sie wtracac do kompilacji..... ale w tym calym glosowaniu jakies 7 glosow sie nie liczy laugh.gif

regulamin jest jasny (przynajmniej dla mnie)

bylo tam cos takiego jak uzytkownicy zarejestrowani po 03.06.2007 nie moga glosowac czy cos w tym stylu blink.gif

matthew przy podliczaniu niezapomnij patrzec na daty bo regulamin jest regulaminem;)

pozdrawiam smile.gif
BoBaN
wydaje mi sie że tu chodzi o to że uzytkownicy którzy zarejestrowali sie dopiero niedawno to jest po 3 czerwca. bo jesli przed to bez sensu! bo 90% uzytkowników forum jest zarejestrowane przed 3. 06. 07 roku. matthew tez;p D4vID matthew poprawił w 1 poscie ze chodzi o uzytkowników po 3. 06.
D4vID
tak masz racje chodzi o tych co są PO 3.06 zarejestrowani i jak tak przejzalem ten temat to znalazlem 7 takich co oddalo glos wink.gif

dobra nie robmy syfu w tym temacie
Mortin
Derinho
Cytat(Vadiim @ Jun 25 2007, 12:31:29) [snapback]157329[/snapback]
Dokładnie... Juz sie nie chce normalne ogladac tych kompilacjii, w ktorych 60% bramek to wlasnie longshooty blink.gif
Z początkiem pesa było to jeszcze na poziomie "jarania" .. Wchodziły takie bramy to sie oczywiscie zapisywało .. Ale teraz? Zwykły pospoliciak . Juz setki takich bramek strzelilem i zygac mi sie nimi chce:) Zadna sztuka nie jest trafic z 40 metrow Gerrardem lub Adriano w okno smile.gif Wystarczy tylko stanac dokladnie prosto na przeciwko bramki i przyladowac:) ..

Odbiera to tylko i wylącznie urok kompilacji, w ktorej jest az tyle tych bramek .. unsure.gif

Lepiej wlasnie gdyby juz byla mniejsza ilosc bramek w kompilacji, ale zeby te bramki nie byly jakas zalosna codziennoscia smile.gif

No pierwszy raz widzę kogoś kogo nudzą strzały z dystansu w dodatku takie mierne rolleyes.gif .

Pozdro dla takich jak wy.

PS. Niedługo wypuszczę z kumplem kompile w której będą bramki należytej jakości.
Vadiim
Cytat(Derinho @ Jun 25 2007, 14:05:26) [snapback]157380[/snapback]
No pierwszy raz widzę kogoś kogo nudzą strzały z dystansu w dodatku takie mierne rolleyes.gif .

Pozdro dla takich jak wy.

PS. Niedługo wypuszczę z kumplem kompile w której będą bramki należytej jakości.

LoL ..
No skoro dla CIebie nie jest to denne i nadal rajcują Cie takie bramki (Które nie kiedy w trakcie meczu powtarzają się kilkakrotnie) to jestem naprawde pełen podziwu tej dennosci jaka popierasz smile.gif
Wiadome, ze strzaly z dystansu to rzecz piekna, ze nie kiedy takie bramy siadaja w meczach nie komputerowych, ze az sie posikac idzie..
Ale to co preferuja te strzaly w grze to raczej nudne jest bo jak juz pisalem .. Wystarczy dobry zawodnik, swietna pozycja i bramka 99% murowana .. I to na dodatek tak samo sfinalizowan .. - przez wyjscie bramkarza na 9-10 metr rolleyes.gif unsure.gif

Wcale nie zanudzajaca kompilacja w ktorej 70% stanowią wlasnie takie gole unsure.gif

Na tym etapie Pesa (jak juz praktycznie kazdy go z kazdej strony oblookal) licza sie jakies nowe zagrania, strzaly, zadko spotykane sytuacje..
A nie strzaly, ktore przecietny gracz widzial setki tysiecy razy rolleyes.gif
antykujon
nr gola:12
user: mika
kraski
Cytat(Vadiim @ Jun 25 2007, 11:31:29) [snapback]157329[/snapback]

Tak.... Tak.... Gerrard czy Roberto Carlos czy Adriano, strzeliłem longshot z 40metrow Jorgensenem który ma bardzo niskie staty, a w dodatku przeciwko Chelsea i Cechem w bramce, do tego najwyższy poziom.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.