Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Top 20 Issonline Goals
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2
Derinho
Cytat(Vadiim @ Jun 25 2007, 15:56:28) [snapback]157436[/snapback]
LoL ..
No skoro dla CIebie nie jest to denne i nadal rajcują Cie takie bramki (Które nie kiedy w trakcie meczu powtarzają się kilkakrotnie) to jestem naprawde pełen podziwu tej dennosci jaka popierasz smile.gif
Wiadome, ze strzaly z dystansu to rzecz piekna, ze nie kiedy takie bramy siadaja w meczach nie komputerowych, ze az sie posikac idzie..
Ale to co preferuja te strzaly w grze to raczej nudne jest bo jak juz pisalem .. Wystarczy dobry zawodnik, swietna pozycja i bramka 99% murowana .. I to na dodatek tak samo sfinalizowan .. - przez wyjscie bramkarza na 9-10 metr rolleyes.gif unsure.gif

Wcale nie zanudzajaca kompilacja w ktorej 70% stanowią wlasnie takie gole unsure.gif

Na tym etapie Pesa (jak juz praktycznie kazdy go z kazdej strony oblookal) licza sie jakies nowe zagrania, strzaly, zadko spotykane sytuacje..
A nie strzaly, ktore przecietny gracz widzial setki tysiecy razy rolleyes.gif

Nie zrozumiałeś mnie. Mnie takie bramy nie "rajcują". Strzelam tylko przewroty, nożyce i rabki. A jak trafie jakieś shit to nie zapisuje.
Orange_91
Numer gola 9
Uzytkownik andzi
batman
poda ktos tytul lub nazwe nuty z kompili?? mad.gif laugh.gif rolleyes.gif
kusik
Cytat(kraski @ Jun 25 2007, 16:59:46) [snapback]157456[/snapback]
Tak.... Tak.... Gerrard czy Roberto Carlos czy Adriano, strzeliłem longshot z 40metrow Jorgensenem który ma bardzo niskie staty, a w dodatku przeciwko Chelsea i Cechem w bramce, do tego najwyższy poziom.

No to super player z Ciebie, nic tylko pozazdroscic ;]
jarek1989
Bramka nr 5

użytkownik gerrard

P.S. mam pytanie tak przy okazji biggrin.gif czemu jak gram w trybie kariery na poziomie champion a tryb trudnosci grania mam normalny to powtórki zapisuje i pisze tryb trudnosci zapisuje sie normalny sad.gif
Bo0os
poziom trudnosci transferów(negocjacji) czy jakos tak masz na nizszy ustawiony
jarek1989
no wlasnie sad.gif i jak bym chcial na jkis konkurs np bramke miesiaca to mam poziom bramki normalny i swietnie sad.gif
jejor
Napiszcie co to za muza na koncu PLZ mad.gif
numer gola: 4
użytkownik: ziomex
Cooltys
NUMER GOLA : 16
UŻYTKOWNIK : matis 17

Najciekawsza brameczka. Reszta się chowa(strzały z 40 m...ludzie...) Oprócz tego wyróżnienie dostaje 6,9 i 14 ;]

ps. Chyba się zalogowałem pierwszy raz od roku:D Sołtys pozdrawia;)
szamanek
NUMER GOLA : 2
U?YTKOWNIK : Azaris

i mam pytanie co do podania.... zdaje sie ronaldo asystowal przy bramce... i mam pytanie... jak sie podaje taki lobikiem jakby takie krotkie pilki? chodzi mi dokladnie o to jak w bramce Azarisa

ps. przy bramce matisa tez podobne podanie... (najlepiej by bylo jakbyscie napisali konkretnie jakie klawisze wcisnac biggrin.gif beda u gory pola karnego zeby pila doleciala jak w vbrame matisa do riberego biggrin.gif)

(OCZEKUJE 2 ODPOWIEDZI tongue.gif )
sawyer
Mam ten sam problem co jarek1989 :/:/. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje wink.gif
Bartezz
NUMER GOLA : 2
UŻYTKOWNIK : azaris
perONE
szamanek ja poprostu wcisnalem wrzutke
i nie piszcie juz na inny temat on jest tylko od glosowania
dikhet
Numer Gola: 16
Uzytkownik: matis17

mje rowniez znudzily sie long range. wolalbym ujrzec bramki ze skladnych akcji. szczegolnie urzekla mnie bramka powyzsza

P.S. taka niescislosc. mika i comeback maja ten sam nr w kompilacji
KKSFan
NUMER GOLA : 16
UŻYTKOWNIK : matis17
Tox
Żeby wyszła taka wrzutka należy nacisnąć 2x dośrodkowanie
Tomr
Cytat
Napiszcie co to za muza na koncu PLZ

Mam na dysku, jak co mogę wrzucic na rapid. wink.gif
pozdr.
matthew
Witam! Nie było mnie 2 tygodnie z powodu wyjazdu na obóz sportowy. I widzę, że wiele osób narobiło mi przez ten czas w tym temacie syfu, a jak wcześniej napisałem, tutaj TYLKO głosujemy. Jeśli mogę prosić Admina, to niech usunie niepotrzebne posty lub ukarać % bo to już się nudne robi.. NIE WYMIENIAMY TUTAJ OPINII.

P.S. Piosenka w kompilacji to Trance Control - Deep vibrations

POZDRAWIAM
Kempu
Numer: 9
Użytkownik: Andzi.
Komplikacja taka sobie, trochę brzydkie ujęcia kamer.
Cięszę się że jest tam moja buda nakamury.
matthew
Cytat(Kempu @ Jul 8 2007, 08:40:28) [snapback]161609[/snapback]
Numer: 9
Użytkownik: Andzi.
Komplikacja taka sobie, trochę brzydkie ujęcia kamer.
Cięszę się że jest tam moja buda nakamury.

Tu chodzi o to, żeby było dobrze widać piłkę. Jak chcesz zobaczyć prawdziwą kompilację, to wejdź w mój temat.
Przypominam, iż dzisiaj ostatni dzień głosowania.

POZDRAWIAM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.