czarek
Jun 18 2007, 14:17
Również jestem kibicem Realu i to moje spostrzeżenia na ten sezon:
1. Do Realu ostatnimi czasy los się odwrócił, ale było to też spowodowane tym, że Capello potrafił ich zmotywowac. Co najważniejsze, nie grali ze spuszczoną głową tylko dalej parli do przodu
2. Real ze wszystkimi drużynami z czołówki tabeli ma lepszy bilans spotkań
3. Została zmieniona polityka transferowa, która nie opiewa się teraz na zawodnikach, którzy zdobyli już coś w swej karierze, tylko młode głodne wilki (wyjątki RvN i Emerson)
4. Przywrócenie do składu Davida Beckhama - nie trzeba się rozpisywac
5. Ruud Van Nistelrooy i jego zmysł strzelecki.
6. Niezawodny Casillas, najlepszy zawodnik Realu w tym sezonie.
7. Kibice, którzy stali się 12 zawodnikiem Realu, od 1 do 90 minuty wspierali Real i nie załamywali się nawet wtedy, gdy sytuacja była już niemalże beznadziejna
8. Zmiany Fabio, które dla nas wydawały się dziwne - stawały się kluczowe.
Szczerze mówiąc, gdyby nie kilka wpadek i "przekrętów" Madristas byliby mistrzami na kilka kolejek przed końcem.
Cytat(Ryba10 @ Jun 18 2007, 15:15:31) [snapback]155424[/snapback]
Ja jestem kibicem Barcelony;D
A co do tytulu krolewskich,jesli wygrali to znaczy ze im sie nalezalo:)
i to są mądre slowa
ja kibicuje Realowi i w koncu cos osiagneli tylko szkoda ze teraz Becks odchodzi
czarek
Jun 18 2007, 14:21
Cytat(D4vID @ Jun 18 2007, 15:21:56) [snapback]155431[/snapback]
i to są mądre slowa
ja kibicuje Realowi i w koncu cos osiagneli tylko szkoda ze teraz Becks odchodzi

z tym Beckhamem to jeszcze nie jest nic przesądzone...
maniek nie badz taki frustrat. nie bedzie ci wklejal 500 komentarzy chociaz znalezc takie mozna na pierwszej lepszej stronie barcy z palcem w... nosie.
osobiscie uwazam ze real byl silniejszy fizycznie od pozostalych rywali. te koncowki nie moglyby byc przypadkiem. moze sie taki mecz (np jak z sevilla) zdarzy raz w sezonie ale nie 3 (!) z rzedu (!!!)
po prostu kiedy rywale juz snuli sie po boisku i czekali na koncowy gwizdek real bral drugi oddech i najpierw wyrownywal a pozniej wychodzil na prowadzenie.
wg mnie jest to zasluga don fabio ktory po przyjsciu do madrytu przykrecil srube gwiazdkom. ronaldo to nie odpowiadalo bo on nie lubi duzo biegac wiec nazwal capello diablem i poszedl tak dla rekreacji pokopac w milanie. na luuuuzie
Raffels
Jun 18 2007, 14:29
2. Real ze wszystkimi drużynami z czołówki tabeli ma lepszy bilans spotkań - przykro mi ale się mylisz, Sevilla ma lepszy bilans zrówno od Realu, jaki od Barcelony.
7. Kibice, którzy stali się 12 zawodnikiem Realu, od 1 do 90 minuty wspierali Real i nie załamywali się nawet wtedy, gdy sytuacja była już niemalże beznadziejna - przepraszam ale ty chyba meczów na SB nie oglądałeś - kibice? Przecież tam nie ma żadnej atmosfery, zaśpiewają może z 2 razy w ciągu całego meczu. Mówienie, że byli 12 zawodnikiem jest troche śmieszne...
Cytat(Ryba10 @ Jun 18 2007, 15:15:31) [snapback]155424[/snapback]
Ja jestem kibicem Barcelony;D
A co do tytulu krolewskich,jesli wygrali to znaczy ze im sie nalezalo:)
Wkoncu chociaz jeden czlowiek zrozumial tresc ktora mialem do przekazania.
Jesli lubicie napinki przez internet to pozdrawiam i zazdroszcze glupoty.
Raffels tym razem byli 12 zawodnikiem. Raz w sezonie zamiast odglosu piknikow luszczacych pestki bylo slychac doping, prawdziwy doping.
I zabardzo nie mam tu nic do wkrecania gdyz wystarczy obejrzec skrot meczu lub kilka akcji na youtube. Pozdrawiam, jesli widzicie sens
i macie jakiekolwiek checi przechylic mistrzostwo hiszpanii na strone barcy, sevilli tudziez innego ukochanego zespolu to juz nie wypali, na najlblizszy sezon
puchar ligi zdobi santiago bernabeu.
Bedziemy dumni jesli nasz Dudek trafi do mistrzów

ale to raczej zbyt pięknie, a nawet jesli to sie stanie, Dudek jak już to bedzie drugim bramkarzem.
Cytat(Simon @ Jun 18 2007, 15:29:50) [snapback]155441[/snapback]
nie bedzie ci wklejal 500 komentarzy chociaz znalezc takie mozna na pierwszej lepszej stronie barcy z palcem w... nosie.
Znajdź mi 500 debilnych komentarzy, jako pierwszą lepszą stronę wybieram BO. Stawiam kratę.
perONE
Jun 18 2007, 17:29
jak czytambte wasze rozmowy to zal dupcie sciska. Real zdobyl mistrzostwo zasluzenie. Gdyby ten klub z obrzerzy Hiszpani (czyt. FC Barcelona) bardziej by sie postaral to z pewnoscia dzisja kazdy kibic fcb zachowywal sie tak samo ja MY KIBICE REALU czyli.... cieszyl sie normalnie a nie jak male dzieci ktoryz odkryli fenomen barcy w ostatnich latach.
snok3r
Jun 18 2007, 17:38
Cytat(azaris @ Jun 18 2007, 18:33:10) [snapback]155512[/snapback]
jak czytambte wasze rozmowy to zal dupcie sciska. Real zdobyl mistrzostwo zasluzenie. Gdyby ten klub z obrzerzy Hiszpani (czyt. FC Barcelona) bardziej by sie postaral to z pewnoscia dzisja kazdy kibic fcb zachowywal sie tak samo ja MY KIBICE REALU czyli.... cieszyl sie normalnie a nie jak male dzieci ktoryz odkryli fenomen barcy w ostatnich latach.
nastepnym razem przeczytaj, to cos napisal jeszcze raz...popraw ortografie...popraw skladnie...i dopiero kliknij "dodaj odpowiedz"
lukasso
Jun 18 2007, 17:48
heh Miodek sie odezwał
Cytat
Co tam dzieci r10 gnidy rumuna?
buahahaha rozjebał mnie ten tekst

a wracając do tematu ja osobiscie nie przepadam za liga hiszpańska ale liczyłem ze Sevilla wygra
naprawde ładnie ostatnio grają chłopaki no ale niestety Real wygrał jak zwykle
pozdr0
snok3r
Jun 18 2007, 18:09
Cytat(lukasso @ Jun 18 2007, 18:52:56) [snapback]155517[/snapback]
heh Miodek sie odezwał

no jeszcze mnie mod pojechal za to ze staram sie zwrocic uzytkownikom uwage na na to, by pisali posty zgodnie z ogolnie przyjetymi zasadami jezyka polskiego. jak to juz ktos przede mna napisal: takie rzeczy to tylko na io
lukasso
Jun 18 2007, 18:11
brawo snuki jeszcze troche i dostaniesz range: Pan Miodek-> Do usług

heh
snok3r
Jun 18 2007, 18:16
naprwade moge? to jak juz to nie zapomnij tam dopisac Pan
prof. Miodek
ogolnie temat chyba do zamkniecia: kusik juz wytrzezwial, kto mial cos madrego do powiedzenia to powiedzial. teraz ten topic bedzie raczej podsycal odwieczne antagonizmy pomiedzy uzytkownikami, a nie o to chyba chodzi
matthew
Jun 18 2007, 18:58
Nie chce mi się nawet nic mówić o tym "mistrzu" ... Hała Madrit !
Tylko ukochana Barcelona ;* Jestem prawdziwym kibicem, darujcie sobie teksty "Dzieci R10" ... Kibicem NA DOBRE I NA ZŁE..
Pozdrawiam
Damian.
Jun 18 2007, 20:48
Barcelona w tym sezonie zagra?a za pewnie.
Mia?a do wygrania 8 tytu?ów(Liga Mistrzów , Superpuchar Europy i Hiszpanii , Puchar Katalonii i Gampera , Copa Del Rey , Klubowe Mistrzostwa ?wiata i Mistrzostwo Hiszpanii). Wygra?a 3 - Puchar Katalonii i Gampera i Superpuchar Hiszpanii.
Mimo ?e jestem kibicem Barcelony ciesze sie ze przegrali. Dzi?ki temu nabior? troch? motywacji i b?d? g?odni sukcesów. W nast?pnym sezonie nikt nam nie podskoczy
Vamos Barca!! Visca el Barca!!
chatek
Jun 18 2007, 21:00
Miałem już nic nie pisać w tym temacie ale jednak

piszecie, że kibice Realu byli tacy cudowni przez cały sezon ? taa jasne szczególnie jak co 3 mecz machali białymi chusteczkami
dobranoc.
Matiii
Jun 18 2007, 21:45
Cytat(kusik @ Jun 17 2007, 23:11:47) [snapback]155257[/snapback]
Co tam dzieci r10 gnidy rumuna? Jak sie czujecie w ten piekny wieczor?

Hala Madrid!
Licz si? troch? ze s?owami,to ?e jeste? kibicem Realu nie znaczy ?e mo?esz jecha? po innych.
Kolego, ja pisalem do do tej gorszej czesci fanow, ktora wcale nie jest z klubem na dobre i na zle i do tego podnieca sie kazdym zagraniem Ronaldinha. Odpowiadajac na tego wlasnie posta, wpisujesz sie do tej grupy ;p
Real wykorzystał swoją szanse i gratuluje chociaz za nimi nie przepadam. Barca zgubiła w 2 meczach (Betis i Espanyol) 4 pkt w koncówce takze przegrałą na własne życzenie. Teraz zawita nowa krew w zespole prawdopodobnie : Yaya Toure(AS Monaco), Abidal(Lyon),Chivu(AS Roma), Thierry Henry(Arsenal)
Dzięki tym transferom moze się wiele w stalocy Katalonii zmienic.
Martwi tylko kontuzja Carlesa Puyola - zerwanie wiązadeł lewego kolana
MakssPl
Sep 21 2007, 18:47
wiele kibicow Barcy mowi ze to oni przegrali mistrza a nie Real wygral ale przeciez prawie kazda liga na tym sie opiera
ostatnie 2 sezony polskiej ligi to wlasnie taka sytuacja ,
Gratuluje Realowi mistrzostwa jednak uwarzam ze w tym sezonie do walki wlaczy sie... Sevilla- z sezonu na sezon sie coraz bardziej ogrywa w takich waznych meczach wiec mysle ze za 2-3 sezony bedzie jednym z glownych pretendentow do tytulu , co do Realu to jesli nie zaczna sprowadzac gwiazd jak kilka sezonow temu (Figo,Beckham,Zidane(chociaz on gral zajebiscie) itd ) to maja spore szanse na zdominowanie na kilka sezonow Primera Division
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.