.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 09:07
Next's boots:
Images:
Nesta(musialem przerobic but i dopiero wtedy spersonalizowac)

Crespo

Ribery(WC BOOTS)

EDIT:
D4vID
Odonkor i Diego w chwili obeznej nei persuja butow.Moze macie inne propozycje???
Z checia moge wykonac kilka butow dla was
R10 REdDEVil
Jun 25 2007, 09:39
Nie podobają mi się te BUTY!!!! za dużo błędów
Co to wogole za jezyk na czerwonych predkkach...
Po co dales ten napis na buty nesty... ''POWERPULSE" skoro on jest w środku buta...
Nastepnie napis na butach torresa jest nie proporcjalny...do tego co jest na zdjeciu...a wogole nakleiki z numerkami maja zle dobrane efekty
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 09:58
Rozumiem mistrzu persowania
O jakie zle dobrane efekty ci chodzi na naklejkach z numerami???
Bartolomeus
Jun 25 2007, 10:16
Hugo, w predatorach Nesty ten napis POWERPULSE jest w środku buta
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 10:27
Ta naprawde?????
a tak wam pasuje???
Spokojnie Hugo!!!
poprawiona wersja z pewnością lepsza;)
Ribery: tylko mały błąd jesli chodzi o napis bo go 'zgiąłeś' a on jest prosty na focie
Crespo: zajebisty 10/10;)
ComeBack
Jun 25 2007, 11:07
Cytat(R10 REdDEVil @ Jun 25 2007, 10:43:20) [snapback]157271[/snapback]
Nie podobają mi się te BUTY!!!! za dużo błędów
Co to wogole za jezyk na czerwonych predkkach...
Po co dales ten napis na buty nesty... ''POWERPULSE" skoro on jest w środku buta...
Nastepnie napis na butach torresa jest nie proporcjalny...do tego co jest na zdjeciu...a wogole nakleiki z numerkami maja zle dobrane efekty
Popieram w 100% (chyba 1 raz mamy takie samo zdanie na jakis temat

)
Buty przecietne, zeby nie powiedziec slabe..
"Ta naprawde?????
a tak wam kurwa pasuje???"- RZAL
POZDRAWIAM;)
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 11:14
Cytat(ComeBack @ Jun 25 2007, 12:11:23) [snapback]157317[/snapback]
Popieram w 100% (chyba 1 raz mamy takie samo zdanie na jakis temat

)
Buty przecietne, zeby nie powiedziec slabe..
"Ta naprawde?????
a tak wam kurwa pasuje???"- RZAL
POZDRAWIAM;)
Nie wiem kogo jest tu "?AL" .Co miales z polaka???

EDIT:
Prosze o usuniecie 2 zbednych postow.
Ustari(mocki-zamoweinei od pabla109)
R10 REdDEVil
Jun 25 2007, 11:22
Z?a Czcionka

FLAGA DO POPRAWKI....

POZDRAWIAM:)
a tak apropo to po co robisz nieaktualne buty....???
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 11:52
Dla pana R10 i ComeBacka poprawilem buciki:
Ustari

Torres

moze propozycje jakies
R10 REdDEVil
Jun 25 2007, 11:59
Ustari juz lepszy...tylko ''1'' jakaś dziwna

Torres dalej złe...

POZDRAWIAM:)
Misisko
Jun 25 2007, 12:57
Tak jak mówił przedmówca
pierwsze dobre drugie nadal złe
Ale i tak wy..bane w kosmos robisz te buciki
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 14:52
Ja tego nei zaczalem:D
Maldini(with italy flag)

Henry

Hasan Salihamidzic
Piękne butki Hugo.
Jak zawsze zresztą =].
Trzymasz poziom.
Pozdro!
.HuGo.^7^
Jun 25 2007, 18:22
[quote name='.HuGo.^7^' date='Jun 25 2007, 12:56:16' post='157335']
Dla pana R10 i ComeBacka poprawilem buciki:
Ustari

Zarąbiste butki dla Ustariego. O takie mi chodziło
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 06:34
Tak jak pisalem w poscie#102 z checia wykonam kilka bucikow dla was(R10 mi pomysl podkradl).
Jak chcecie to mozecie skladac zamowienie.DOkaldnie jaki model buta,co ma byc napsiane,flaga,numer itp.
Msyle ze sie zrozumielismy.
A to buty dla mnei wykonane 2tyg temu

EDIT:
Buty dla Misty
Kapitalne buty Misty
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 10:58
Hugo 7 czy jak to tam sie pisze dostajesz ostatnie ostrzezenie. Widze ze cala delegacja z pro evo przyciagnela na to forum. Jednak tutaj nie bedzie pozwalane na tak duzo jak na forum wyzej wymienionego serwisu. Drogi kolego jesli jeszcze jeden post bedzie w jakims stopniu obrazal ktorego z uzytkownikow lub bedzie wszczynal powody do klotni to sie pozegnamy. Pozdrawiam i nie oczekuje odpisu.
Cytat(norek @ Jun 26 2007, 12:10:33) [snapback]157667[/snapback]
Hugo 7 czy jak to tam sie pisze dostajesz ostatnie ostrzezenie. Widze ze cala delegacja z pro evo przyciagnela na to forum. Jednak tutaj nie bedzie pozwalane na tak duzo jak na forum wyzej wymienionego serwisu. Drogi kolego jesli jeszcze jeden post bedzie w jakims stopniu obrazal ktorego z uzytkownikow lub bedzie wszczynal powody do klotni to sie pozegnamy. Pozdrawiam i nie oczekuje odpisu.
Hehe norek. Ty chyba sobie jaja robisz bo .HuGo.^7^ nikogo nie obraza. Z tego co widziałem to comabeck go obraził
Cytat(pablo 109 @ Jun 26 2007, 14:33:19) [snapback]157733[/snapback]
Hehe norek. Ty chyba sobie jaja robisz bo .HuGo.^7^ nikogo nie obraza. Z tego co widziałem to comabeck go obraził
To chyba ty se jaja robisz nie Norek. % mu sie nalezały - zajrzyj do paru innych tematów. pozatym ja nie odniosłem wrazenia aby go Comeback obraził. wrecz przeciwnie - hugo sobie na za duzo pozwala (dostał bana na innym forum o pes)
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 13:35
DOkaldnie na evofans.net bo obrazilem na GG Kamilinho.
On napsial R10'owi ze jestem glupek weic ja tez mu cso napisalem.
KAMIL sram na ciebie!!!!Mozecie mnei wywalic i tak pierdole te forum
A więc tak :
Jeżeli myślałęś że mnie tym sprowokujesz to się mylisz.
Nie odpowiem ci wulgarnie, bo się zniże do twojego poziomu, a tego wolałbym uniknąć. Jeżeli tak jak to mówisz "Pierdolisz" to forum to tu nie pisz. A jeżeli chodzi o tego "głupka". Nie miałem racji?
Awanturujesz się tutaj, na Evofans piszesz od rzeczy.....
Przemyśl to
Pozdrawiam;)
Cytat(seen @ Jun 26 2007, 14:37:49) [snapback]157734[/snapback]
To chyba ty se jaja robisz nie Norek. % mu sie nalezały - zajrzyj do paru innych tematów. pozatym ja nie odniosłem wrazenia aby go Comeback obraził. wrecz przeciwnie - hugo sobie na za duzo pozwala (dostał bana na innym forum o pes)
Teraz ci tego nie udowodnie że comeback obraził .HuGo.^7^ bo norek(wielki stróż forum) usunął post w ktorym comeback nazwał go prostakiem
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 13:45
Nie dosc ze ja tego nie zaczalem to wyrwalem procenty,straciolem przyjaciol i szacunek.
Rozwalacie mnie!!!jednak pro-evo.pl bylo najlepsze z forum...
pablo109 daj sobie spoqj,nie bron mnie bo jeszcze i ty bana wyrwiesz...nie oplaca ci sie...dzieki za wszystko...
pozdro4all
Cytat(.HuGo.^7^ @ Jun 26 2007, 14:49:56) [snapback]157742[/snapback]
Nie dosc ze ja tego nie zaczalem to wyrwalem procenty,straciolem przyjaciol i szacunek.
Rozwalacie mnie!!!jednak pro-evo.pl bylo najlepsze z forum...
pablo109 daj sobie spoqj,nie bron mnie bo jeszcze i ty bana wyrwiesz...nie oplaca ci sie...dzieki za wszystko...
pozdro4all
Wali mnie to czy dostane bana ale wkurwia mnie takie coś jak niesprawiedliwość.
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 13:54
Nie bede juz tu nic robil:
nie ma sensu aby dalej na tym popierdolonym forum robil te buty.banda poplecznikow wokolo tego R50.
pablo dobrze mowsiz nei ma sprawiedliwosci...
Sory za OT ale mnie to lekko poruszyło. NAzwanie człowieka który jest ciezko chory debilem to nie jest prostactwo? tak samo przeklinanie do niego? Mysle ze dzieciom neo powienien tu byc swstep wzbroniony. bez odbioru i bez pozdrowien.
Cytat(seen @ Jun 26 2007, 15:01:08) [snapback]157747[/snapback]
Sory za OT ale mnie to lekko poruszyło. NAzwanie człowieka który jest ciezko chory debilem to nie jest prostactwo? tak samo przeklinanie do niego? Mysle ze dzieciom neo powienien tu byc swstep wzbroniony. bez odbioru i bez pozdrowien.
Ja nie mam neo
Cytat(pablo 109 @ Jun 26 2007, 15:09:32) [snapback]157752[/snapback]
Bez komentarza.
.:KUNA:.
Jun 26 2007, 14:07
Wszyscy zaczeli rzucac sie na Hugo, moze on tez obraza, ale widze ze amdmini nie sa bezstronni;)Pewnie dostane procenty.(to jest to o czym mówi?em(jesli je dostane;))
PS: Hugo nie lam sie i daj spokoj.
Cytat(seen @ Jun 26 2007, 15:11:35) [snapback]157754[/snapback]
Bez komentarza.
Bez komentarza to to co wy wyprawiacie na forum
.HuGo.^7^
Jun 26 2007, 14:14
Dajcie spokoj...jak admini chca niech robia...to o nich bedzie swiadczyc ze sa neisprawiedliwi...juz na poczatku ComeBackowi i R10 sie nei pdoobalo ze tu jesetm...teraz CB nic nei psize-troche to dziwne..
Kamilinho-niech ci bedzie przepraszam CIĘ
Comeback boi sie ze bana dostanie społeczniak jeden
.:KUNA:.
Jun 26 2007, 14:23
Nie dostanie bo ma znajomosci tak jak inni ktorzy ucichli;)
Cytat(.HuGo.^7^ @ Jun 26 2007, 15:18:07) [snapback]157760[/snapback]
Dajcie spokoj...jak admini chca niech robia...to o nich bedzie swiadczyc ze sa neisprawiedliwi...juz na poczatku ComeBackowi i R10 sie nei pdoobalo ze tu jesetm...teraz CB nic nei psize-troche to dziwne..
Kamilinho-niech ci bedzie przepraszam CIĘ
CB nic nie pisze bo musialby cofnac sie do wieku kiedy to mial 10 lat i wtedy moglby prowadzic konwersacje na rownym poziomie. Zenujace jest udawanie niewiadomo jakiego mocarza przez internet. Pyskaczy i krzykunow masa na forach takze nic sie nie stanie jak jednego ubedzie. .HuGo.^7^ BAN. Co do Ciebie Pablo zgrywasz niemilosiernego obronce i wszechwiedzacego czlowieka. Boli ze nie pozwalaja na tyle co na innych forach ktore prowadzi mlodziez w wieku gimnazjalnym a nawet mlodszym? Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.