Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurs Na "najładniejszą Bramkę Pes 6"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3
matthew
Za godzine i 30 minut kończe filmik, wrzucam na YouTube i daje Wam link.
Za opóźnienia przepraszam, ale są rzeczy ważniejsze czasem.. ;0 ( Gosia ;* )
Aloha! wink.gif
kopi
juz minely 2 godz a nadal nie ma ?
Tox
widocznie Mathew ma jakies wazne sprawy i dlatego jest takie opoźnienie
Vamikeeper
Co Ty za głupoty gadasz? Jeśli matthew napisał dwie godziny temu, że kompila będzie po 11:30 to znaczy, że przez ten czas nie powinien mieć żadnych problemów dry.gif A tu już prawie 12:30 a nie ma ani matthew, ani filmiku... Rozumiem, że mogą się zdarzyć jakieś problemy, ale czemu dawać użytkownikom nadzieję i twierdzić, że ich nie będzie, a kompilacja pojawi sie lada chwila dry.gif Mam nadzieję, że skoro tak długo czekamy to zostaniemy wynagrodzeni dobrym wyborem tych 20 bramek smile.gif

PS.: Żeby nie było, że atakuję matthew... Ja poprostu uważam, że gdybyś nie pisał pod koniec zbierania bramek, że kompilacja będzie za dwa dni (o ile dobrze pamiętam) to nikt, by teraz nie miał pretensji...

Pozdro
perONE
spokojnie gdzie Wam sie tak spieszy przeciez jezeli powiedzial ze bedzie to napewno bedzie
matthew
Panowie, już idzie na YouTube.. 12%
wink.gif
mdk66
Już się zuploadowało ?
Kempu
Śpieszy mi się ponieważ o 19. wyjeżdżam na obóz strażacki, a chcę sobie jeszcze to obejżeć, a tam nie wiadomo czy będę miał dostęp do NET-u.
No ale fajnie że się zarzuca.
A wrzucałeś już np. na rapida, jak wrzucałeś to dawaj linki.
ComeBack
Troszku dlugo sie uploaduje...
Czekamy...
POZDRAWIAM;)
Kempu
Nie mogę się doczekać.
Bartolomeus
...troche długo ci to idzie nie ma co!
Piszesz że o 11:30 będzie a jest 16:50 i ani słowa o kompili mad.gif
Andzi
Jestem caly czas w kontakcie matthew przez gg , teraz gdzies wyszedł na chwile , ale cały czas uplaoduje, wiec prosze o cierpliwosc.
Kempu
Zapytaj ile % tylko bez ściemy. I żeby zaraz nie powiedział że brakło prądu i musi od nowa albo że coś mu sie skopało lub serwery YouTube padły.
matthew
LUDZIE !
Dajcie mi żyć ! Świat nie kręci się wokół IO.. Myślicie, że wymyślam sobie problemy? dry.gif
36% jest, musiałem ponawiać upload, miałem disconnect, teraz nie ma takiej siły, żeby coś się stało..
Założę nowy temat do głosowania.
Kempu
Czy ktoś mówi że świat kręci się wokoł IO.
Nie myślę żę wymyślasz problemy ale takie dziwne losowe wypadki.
Bartolomeus
Kempu zgadzam sie a po drugie po co mówiłeś że będzie o 11:30 jak nawet o 17 niema laugh.gif

mad.gif
Kempu
Dobra, już dajcie mu spokój, ja też już nie będę sie czepiał.
Czekamy w pokoju na filmik, rozmawiamy o golach itd.
Jednym słowem sielanka
Derinho
O rany ale mu marudzicie. Myślicie że tak łatwo zrobić kompilę a potem wrzucić na server ok. 100-200MB!!!
ŻAL
Bartolomeus
Nie oto chodzi tylko dwa razy pomylił sie z terminem wydania kompili!

PS>Matthew rób sobie w spokoju a my czekamy
kraski
i jeszcze nie ma ??
Bartolomeus
już jest kompila od chyba 2 h
Andzi
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8825&st=0

Zabiłeś mnie <lol>
Rand
oddzielny temat jest założony na konkurs, a trwa on już jakiś czas....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.