Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Zembi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3
Varies.
Czy ty aby na pewno robisz to w rhino biggrin.gif bo mi wyglada na 3D Max studio biggrin.gif tam sie lepiej modeluje biggrin.gif ale to szczegol wink.gif
Stadion jes jakis dziwny...ale nieznaczy to ze jest piekny!
Gwidon
przykro mi ale te krzesełka nie wgrają się do PESa, jest to technicznie nie mozliwe
otworzyłem przykładowe krzesło Twojego autorstwa i jak pamietam ma około 2000 punktów, jeden part pesa przyjmie 65000 punktów ( a wlasciwie około 10% tej wartosci) , wiec praktycznie nie masz szans.

dla porownania na bazie Twojego krzesełka zrobiłem swoje ( swietna miałes texturkę)
każde krzesło zajmuje 6punktów ( =1mesh)

a myśle że zle nie wyglada ( no może zmienie jego kształt na bardziej trapezowy)
seba
Zembi, a propos krzeselek.
Z wypowiedzi Gwidona wynika, ze bedziesz musial cos zmieniac przy krzeselkach. Prosze Cie zebys przy okazji
wstawil krzeselka na krytej w miejsce wszystkich zoltych lawek na srodku. Dzis w miejskiej TV widzialem reportaz o pracach moderniazacyjnych na Stali (wstawili wlasnie te krzesla zamiast zoltych lawek) i dlatego wyskakuje w tym momencie z czyms takim. Zmieniaja tez daszki i boki lawek rezerwy (maja byc teraz plastikowe przezroczyste polokraglaki - dosc powszechne ostatnio na stadionach). Jesli te zmiany mozesz jeszcze uskutecznic to ok, jesli nie to tez nic sie dzieje. Pozdro i wyrazy uznania za dotychczasowa prace.
PS
Stara fotka obiektu z lotu ptaka - moze Ci sie przyda do czegos(kiepska jakosc)
http://stalowawola.piwko.pl/stadion%202.jpg
zembi
Cytat(CRISS123 @ Jul 4 2007, 16:44:54) [snapback]160570[/snapback]
Czy ty aby na pewno robisz to w rhino biggrin.gif bo mi wyglada na 3D Max studio biggrin.gif tam sie lepiej modeluje biggrin.gif ale to szczegol wink.gif
Stadion jes jakis dziwny...ale nieznaczy to ze jest piekny!

To jest komplement?chyba nie huh.gif ale cóż... postaram się żeby jednak był piękny

Cytat(Gwidon @ Jul 4 2007, 16:52:53) [snapback]160572[/snapback]
przykro mi ale te krzesełka nie wgrają się do PESa, jest to technicznie nie mozliwe
otworzyłem przykładowe krzesło Twojego autorstwa i jak pamietam ma około 2000 punktów, jeden part pesa przyjmie 65000 punktów ( a wlasciwie około 10% tej wartosci) , wiec praktycznie nie masz szans.

dla porownania na bazie Twojego krzesełka zrobiłem swoje ( swietna miałes texturkę)
każde krzesło zajmuje 6punktów ( =1mesh)

a myśle że zle nie wyglada ( no może zmienie jego kształt na bardziej trapezowy)

Gwidon wielkie dzięki, że sprawdziłeś dla mnie, czy bedzie możliwe wgranie tych krzesełek, bo mimo uprzedzeń timaka, postanowiłem wspólnie z seenem że zarezykujemy z nimi i zobaczymy. Zmiana ich na te kanciaki to żaden problem, i raczej nie ujmie to uroku stadionu.

Co do modernizacji, o których mówił seba, to zgłoś się do mnie na gg: 7908787 i mi wytłumacz dokładnie o co biega.
seba
Modernizowana kryta:

zembi
Jak codzień, raport z budowy rolleyes.gif
Troche się budowa jednak przedłuży, ponieważ musiałem wprowadzić kilka znaczących zmian, więc myslę że będzie skończony dopiero w przyszłym tygodniu.

E 9
O kurwa ja jebie blink.gif WYmiatasz chłopie blink.gif A jakis czas temu mowiles ze zepsujesz mi stadion JAGI ...DLA MNIE MASZ WIELKIE MOŻLIWOŚCI I JUŻ MOGE POTWIERDZIC ZE JESTES JEDNYM Z LEPSZYCH STADIUM MAKEROW W POLSCE rolleyes.gif rolleyes.gif .

Brawo
Damian.
Kurcze , jak ty to robisz? Wszystko wygląda ładniej niż na fotkach. Kolejny b.dobry stadion do PES'a sie zapowiada.
Pozdr
seba
Wielkie brawa!:)
szolik
Ja myslałem ze to ktos ci podrzucił fotki zebys z nich zrobił stadion a to juz gotowy był blink.gif stary normalnie wymiatasz!!!
D4vID
O W MORDE!!!!
jestes wielki w tym co robisz
w 110% odwzorowany do foty
seen
Cytat(E 9 @ Jul 6 2007, 18:38:55) [snapback]161128[/snapback]
O kurwa ja jebie blink.gif WYmiatasz chłopie blink.gif A jakis czas temu mowiles ze zepsujesz mi stadion JAGI ...DLA MNIE MASZ WIELKIE MOŻLIWOŚCI I JUŻ MOGE POTWIERDZIC ZE JESTES JEDNYM Z LEPSZYCH STADIUM MAKEROW W POLSCE rolleyes.gif rolleyes.gif .

Brawo

Spokojnie smile.gif rzeczywiscie stadion SUPER! czekam az go zaimportuje xD
kostek
Zapowiada się kolejny zajebisty, polski stadion.
ComeBack
Masakra...pieknie odwzorowane...
POZDRAWIAM;)
zembi
Przede wszystkim dzięki wszystkim za te wszystkie komplementy rolleyes.gif

I kolejne screeny:

MAT92
Brak mi słów blink.gif ph34r.gif ohmy.gif kolejny świetny polski stadion do pesa
E 9
Umc Umc umc świetnie,super,cacy zajebiscie rolleyes.gif Masz talent .Pozostaje tylko czekac na konwert.

Cytat
Brak mi słów blink.gif ph34r.gif ohmy.gif kolejny świetny polski stadion do pesa

wpis
artysta germanista
fajnie wygląda Stalowa Wola.Kolejny polski stadion i to jest najlepsze:D
zembi
Witam was drodzy forumowicze po ponad 2 tyg. przerwie. Niestety tak się złożyło, że ostatni czas musiałem spędzić poza naszą zachodnią granicą, a więc nie miałem możliwości informowania was co i jak ze stadionem. Jednak już przed moim wyjazdem był on gotowy do konwertacji. W czasie mojej nieobecności importem stadionu miał się zająć seen, jednak z tego co widzę nie dał stadionu w moim temacie, jak go prosiłem. Nie mogę się z nim skontaktować, więc musimy być troche cierpliwi i jeszcze troche poczekać za stadionem Stali. Wszystkich przerpaszam za to opóźnienie.

A tu screeny całego stadionu:

Hal
Impossible is nothing ph34r.gif
ARASS
Teraz to mnie rozpierdoliłeś tymi screenami ph34r.gif Normalnie POCISK !!! Miazdzysz .

Po[Z]dro
szołpas
kozak ph34r.gif !!! Stadion prześliczny blink.gif

Cytat(Kamilinho @ Aug 6 2007, 09:00:56) [snapback]171151[/snapback]
Impossible is nothing ph34r.gif

Dokładnie biggrin.gif
zembi
Jak widać musimy czekać, aż seen zimportuje stadion. Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie ale to naprawde nie moja wina. Też pokopałbym sobie na Stalówce. Mam jednak nadzieje że uda się to jak najszybciej...
seen
To nie Twoja wina tylko moja, ze zapierdoliłem Ci z terminem . naprawde sory, ale czas mam ograniczony. Ale zrobi sie smile.gif
kroczek
I co z tym stadionem?
seen
CHyba go nie bedzie bo są błędy przy imporcie. Zresztą Zembi wam powie.
seba
Trzeba poprawiac stadion? Czy bledy tkwia w samym imporcie??
seen
Nie wiem do konca, ale chyba w Stadium Builderze albo w teksturach albo w rhino4. tak czy siak na 99% go nie bedzie.
zembi
Stadionu nie będzie. Nie ma kto go zaimportować.
Rafciu666
Czy jest mozliwosc zrobienia hali do pesa?? chodzi mi o taką ze ścianami bo ściagnalem jedną ale ma linie jak na normalnym boisku a mi chodzi o taką "bez autów" i z mniejszymi bramkami. Czy pojąl bys sie tego? Zrobic od nowa albo ewentualnie zedytowac tego co ja mam. Jak coś to dam link
Joesat
quick personal loans online <a href=https://quickloans.us.com>fast cash loans with monthly payments</a> quick cash loans for bad credit quick loans online
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.