Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Download Oe Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hal
Part2 Kitservera nie działa 404 not found
chatek
T-mac link do part.2 do KS nie działa sad.gif czekam na nowy link part.2 oraz part.3 no i na stadiony smile.gif pozdro
Bartolek
najlepiej na filefronta wystawic bo z tamtad jest (chyba) dobry transfer
Filipfek
Cytat(T-Mac @ May 4 2007, 22:06:48) [snapback]144455[/snapback]

T-Mac part .2 nie dziala sad.gif 404 - Page not found.
Scooby-Doo
Spokojnie panowie T-Mac nas poratuje zaraz biggrin.gif T-Mac wierzymy w Ciebie biggrin.gif
RBK
Cytat(Filipfek @ May 4 2007, 22:10:26) [snapback]144460[/snapback]
T-Mac part .2 nie dziala sad.gif 404 - Page not found.

U mnie to samo sad.gif
grzyb11115
Podczas instalacji DkZ, który jest zamieszczony w instrukcji instalacji Patcha
"Usługa instalatora Windows nie moze zaktualizować pliku systemowego C:\Window\system32\shlwapi.dll, ponieważ jes on zabezpieczony przez Windowsm ,aby program działąp poprawnie moze zajść potrzeba zaktualizowania systemu operacyjnego."
Co mam zrobić??
barman_2000
zainstaluj sobie wersje 0.91b, ja mia?em to samo i te? tej nowszej nie mog?em zainstalowa?
Filipfek
ale mam szczescie biggrin.gif mowie sobie ze w tym linku part 2 brakuje jakiegos znaku smile.gif i pomyslalem postrzelam sobie tongue.gif pierwsza cyferka ktora wpisalem byla " c " i dziala biggrin.gif http://sharebee.com/08676c6c macie smile.gif part 2 smile.gif inny link smile.gif http://www.sendspace.com/file/0u97nu z tej strony pochodzi smile.gif pozdro
Hal
Geniusz biggrin.gif
Damian.
Cytat(Filipfek @ May 4 2007, 22:21:33) [snapback]144467[/snapback]
ale mam szczescie biggrin.gif mowie sobie ze w tym linku part 2 brakuje jakiegos znaku smile.gif i pomyslalem postrzelam sobie tongue.gif pierwsza cyferka ktora wpisalem byla " c " i dziala biggrin.gif http://sharebee.com/08676c6c macie smile.gif part 2 smile.gif inny link smile.gif http://www.sendspace.com/file/0u97nu z tej strony pochodzi smile.gif pozdro

Jesteś wielki:] Dopiero 3 part. Może w niedziele sobie pogram dry.gif
RBK
Cytat(chatek1 @ May 4 2007, 21:52:13) [snapback]144444[/snapback]
Niech ktoś wrzuci KS i stadiony bo tylko to mi zostało. z góry dzięki

Dołączam się do prośby.
zgredzik90
ten serwer gdzie teraz jest te 8 oartow jest ok jedynie ten fifa cos tam to jest lipny a tak to jest zajebisie dobze idzie jest luuz prosilbym o kitserwera i stadium na obojetnie jaki serwer najlepiej sen dspace
JuveR
Normalnie geniusz blink.gif
Sciągam rapgetem, zostawie na noc i zobacze co z tego będzię unsure.gif
T-Mac
ja juz nic dzis nie poradze bo uciekam spac o 5 musze byc na nogach
torin ma wrzucic linki jak tylko uploadnie to samo walczu
ja moge zaczac uploadowac dopiero jutro po 19 bo o tej wroce z pracy
pozdrawiam
cze
chatek
No to czekamy na torina smile.gif jeszcze raz brawa dla twórców bo zapewne wiele się napracowaliście pozdro
Hal
Cytat(T-Mac @ May 4 2007, 22:30:34) [snapback]144477[/snapback]
ja juz nic dzis nie poradze bo uciekam spac o 5 musze byc na nogach
torin ma wrzucic linki jak tylko uploadnie to samo walczu
ja moge zaczac uploadowac dopiero jutro po 19 bo o tej wroce z pracy
pozdrawiam
cze

Dobranoc biggrin.gif

Torin, przybywaj!!
MAT92
ja tam dzisiaj zostaje przy kompie do rana tongue.gif i ściągne sobie wszystkie częśći
Tomo93
Witam.

Ja mam rowniez problem ze sciagnieciem dkz part 2.

MOzecie jakos pomoc??
Hal
Mi zostały dwie
CZeść 3 Kitservera i stadiony biggrin.gif
Tomo93
Ja zasysam wszystkie. Tylko nie moge wlaczyc partu 2 dkz. Bo part 2 kitservera smiga ladnie. Jakby ktos mogl to niech pomoze
RBK
Cytat(Kamilinho @ May 4 2007, 22:40:16) [snapback]144484[/snapback]
Mi zostały dwie
CZeść 3 Kitservera i stadiony biggrin.gif

U mnie to samo. Ciekawe tylko o której Torin się zjawi. Dzisiaj to będzie nieprzespana noc chyba... biggrin.gif
MAT92
Jaki wy macie transfer że już wszystko macie XD
P.S Ja na neo 512 mam dopiero jeden part dkz patch
chatek
Cytat(MAT92 @ May 4 2007, 22:43:45) [snapback]144487[/snapback]
Jaki wy macie transfer że już wszystko macie XD

huh.gif
coś wolno Ci idzie mi też zostały stadiony i 3part KS.
Hal
Czekam na 3 część kitservera i stadiony...Ale chyba już nie dzisiaj....
Idę spać... ;D

Dobranoc wszystkim biggrin.gif
JuveR
Ja kończe ściagać 3 part DkZ i uciekam spać, bo jutro trzeba wcześnie wstać (ale rym biggrin.gif )
sciągałem jakieś 60kb/s wink.gif

Dobranoc tongue.gif
Tomo93
MAT92 a tobie dkz part 2 sciaga sie??
RBK
Cytat(MAT92 @ May 4 2007, 22:43:45) [snapback]144487[/snapback]
Jaki wy macie transfer ?e ju? wszystko macie XD

Ja te? posiadam neo 512 i mam ju? na na gotowo 7 partów DKZ. ?ci?gaj? mi si? jeszcze kitservery i czekam na stadiony.

PS U mnie dzia?a tylko net. Mo?e u Ciebie co? zamula??
Scooby-Doo
Ej jak myslicie po polnocy sa szanse ze ta fifasite zacznie chodzic normalnie ??
Kowal11
Proszę włużcie to na inny serwer. jak sciągam z tamtego to wyświetla mi się strona http://www.dxcsearch.com/. ;-( i co ama zrobić ?
Tomo93
I mozna cos zrobic z tym part 2dkz??
grzyb11115
Patch działa i jest wykonany zajebiście!!!!!!!!!!!!!!
wali-góra
panowie kto ma niech wrzuca na file fronta szybko bo na iss linki ni działają...
prutek
hej grzyb, jak masz wszytsko moze wykonasz torrenta, zeby sie jakos rozeszlo
chatek
grzyb11115 wrzuć part.3 KS i stadiony bo wielu z nas stoi w tym martwym punkcie smile.gif
RBK
Grzyb11115 czy mógłbyś wrzucić na FileFronta KitServer part3 i stadiony?? Bo nie działają linki do nich. Z góry dzięki i pozdro
grzyb11115
Mam słaby upload max. 16 kb/s , i jeszcze na dodatek problem o którym już pisałem.......................... ale może zaraz obadam torrent bo inaczej nieda rady, gdzie go zamieścić (torretn), dajcie tracker i stronke smile.gif
Scooby-Doo
Aha w komentarzach jest link do stadionow na filefroncie sa jakby cos ;] Praktycznie na samym dole strony z komentarzami do newsa tongue.gif
Tu macie linka
STADIONY:
http://files.filefront.com//;7430259;/
Na 1 stronie tego tematu macie juz ks part 3 !!
chatek
No już wszystko jest smile.gif pozostaje mi czekać aż się ściągnie i instaluje smile.gif
RBK
Czy móg?by kto? zuploadowa? KS part3 na inny serwer np. sendspace?? Bardzo prosze. Dzi?ki i pozdro

PS Prosze o usuni?cie mojego drugiego posta, bo napisa? si? jeszcze raz wink.gif
RBK
Czy mógłby ktoś zuploadować KS part3 na inny serwer np. sendspace?? Bardzo prosze. Dzięki i pozdro
grzyb11115
pbt.net.pl załóż konto, potem http://pbt.net.pl/index.php?idx=details&am...60eca56c6b26dc3
i jest torent mam nadzieję że nie usuną
Scooby-Doo
Dobra koledzy spadam testowac czy dziala i spac tongue.gif Wysokich transferow, a potem milego grania na tym zapewne wspanialym patchu. wink.gif
MAT92
grzyb czy ten torrent jest z całym patchem ??
grzyb11115
TAK, ale jak zapisujesz gdzie ma się ściągnąc to możesz wybrać który part Cię interesuję i tylko go ściągnąć.
MAT92
Ale ja zamierzam ściągać cały patch ,zostawie i jutro rano będe miał
P.S Seedujesz całą noc ^^
grzyb11115
Zostawię kompa na noc, ale jak ściągniecie i też sedujcie, może ktoś kiedyś mi podziękuje za Torrent i pomoc w rozpowszechnianiu PATCHA.
MAT92
Nie wiem dlaczego ale ściąga mi 1-5 kb sad.gif grzyb postaraj się coś z tym zrobić sad.gif
grzyb11115
Ja mam upload max. 16 kb/s. , więc jak pobiera parę osób to już wiesz jakie są transfery. Apeluję od osób które mają już patcha (całego) niech pobiorą ten plik torrent zapiszą na dysku i sedują.
wali-góra
Cytat(grzyb11115 @ May 4 2007, 23:58:04) [snapback]144525[/snapback]
Zostawię kompa na noc, ale jak ściągniecie i też sedujcie, może ktoś kiedyś mi podziękuje za Torrent i pomoc w rozpowszechnianiu PATCHA.

dziekuje....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.