Zakładam nowy temat prosze o skasowanie tamtego
Fernando José Torres Sanz collab with
don rxf (preview)
*hair by vivas
Tak jak już napisałem u Dona, face bardzo dobry. Ciekaw jestem jaki był Twój wkład pracy w tego Torresa

pzdr
Ja robilem model i troche Don go poprawil

Prosze o wiecej kometarzy

pozniej dam 2 ver.
Nie podoba mi się osobiście :/ Myśle że bmp jest słabe jak na tą fotę, niepotrzebnie wzorowane na bmp cr7 mortina. Model ujdzie jednak przeszkadzają te krzywe usta i szczęka.
sawyer
Apr 25 2007, 13:08
Taka jak napisalem u dona....Super twarz
.:CR7:.
Apr 25 2007, 14:19
Fajny ale mi sie nie podobają usa i to że twarz jest skierowana jakby do góry.
Pozdrawiam
Xabierr
Apr 25 2007, 21:30
Mi tam w tej twarzy wszystko się podoba... moze się nie znam ale wyrażam swoje zdanie

Pozdro
chatek
Apr 26 2007, 07:56
Twarz fajna ale na pesfaces ktoś w jakimś temacie zrobił duzo lepszego (tylko nie wiem kto

). pozdro
don rxf (update)
coments pls ;]
Hayalet
Apr 26 2007, 13:54
stary lepszy, ten ma bmp popsute
Gennaro Ivan Gattuso collab with
Antiego-tiego (preview)
*hair by CMP
Dobra morda. Miałbym pare zastrzeżeń co do etetyki modelu (krzywe łączenie włosów, brzydkie oczy), ale ogólnie jest nieźle
sredniawka, nieladne oczy, dziwne usta i laczenie wlosow zle
Gennaro Ivan Gattuso collab with
Antiego-tiego (ver.2)
*hair by CMP
ps.nie udalo mi sie poprawic "oka" ale mysle ze jest lepiej ;d
Damian.
May 4 2007, 13:44
Dużo lepsza mordka.Brawo. Twarz lepsza przedewszystkim dzieki oczom i nosowi
Widać, że chłopaki się przyłożyli do poprawienia tej mordy. Dla mnie bardzo poprawnie wykonany face, oby tak dalej!
Dobrze, ze poprawiliscie mordke, wyszlo wam to na dobre... teraz wyglada jak prawdziwy gattuso
tak trzymac
pozdro
Christian Panucci (preview)
*hair by cigman
i troszke spozniony ale nie mialem czasu ;p
don rxf (final)
szołpas
May 6 2007, 17:30
imo dobra twarz

ps.nie cingman tylko cigman
Bmp u Panucciego bardzo ładne..nie wiem jak z modelem ale np. jego lewe oko wydaje się większe od drugiego

pzdr
Torres, 1 wersja najlepsza
Gattuso, 2 wersja dobra
Panucci, też niezły
Robisz postepy,oby tak dalej:)
Pozdro
Bartezz
May 6 2007, 20:58
Panucci dobry.
u Panucciego bmp niezłe ale niepodobny jest wogole
u Torresa przeostrzone bmp a tak to moze byc (fajne włoski)
pozdr
Zgadzam się z Coley'em bmp jakościowo dobre pewnie też dzięki dobrej fotce ale niestety 0 podobieństwa.
olivier
May 7 2007, 11:16
Christian Panucci bardzo ładny,podoba mi się np.bmp czoła.Ćwicz dalej bo mordy coraz lepsze.
Co do Fernando Torresa-teksturka wyostrzona za bardzo i troche niepodobny.
May 7 2007, 12:13
Panucci ładny jakościowo ale nie podobny kompletnie.
Lionel Andrés Messi collab with
Luke89 (preview)
Jakby co to z Luke zaczelismy go robic zanim dowiedzielismy sie ze Norek i Mortin go robi?
majcher_
May 7 2007, 13:28
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale zła szczęka i za małe oczy to błedy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10
May 7 2007, 13:30
Mi sie bardzo podoba ale ma coś z ustami (górna warga) i przekłamania w łączeniu szyi z tarzą.
szołpas
May 7 2007, 13:34
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 13:32:28) [snapback]145629[/snapback]
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale zła szczęka i za małe oczy to błedy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10
Moze i ma lepsze ale to nie są te włosy ktore aktualnie ma Messi

a tak to jakis taki niepodobny
Dla mnie w porządku

8/10
Cytat(sZ0lpAs @ May 7 2007, 14:38:19) [snapback]145634[/snapback]
Moze i ma lepsze ale to nie są te włosy ktore aktualnie ma Messi

a tak to jakis taki niepodobny

nam chodzilo zeby zrobic go podobnego do foty a nie do messiego
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 12:41:02) [snapback]145637[/snapback]
nam chodzilo zeby zrobic go podobnego do foty a nie do messiego

Hmm mi sie wydaje ze w robieniu twarzy chodzi o to zeby zrobic kogos jak najbardziej podobnego do wygladu w rzeczywistosci.Wiec jesli nie robiles go zeby byl podobny do Messiego to po co w ogole go robiles??Myslisz ze jak zrobisz twarz podobna do zdjecia a nie do wygladu w rzeczywistosci to ktos bedzie chcial miec ja u siebie w pesie??Pozdrawiam
chodzilo mi o to ze nie chodzilo nam o to zeby byl podobny do typowego Messiego tylko do tego z foty
spojrz na konkurs ISS z tego co wiem oceniano tam pofobienstwo do foty
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 14:07:13) [snapback]145614[/snapback]
Lionel Andrés Messi collab with
Luke89 (preview)
Jakby co to z Luke zaczelismy go robic zanim dowiedzielismy sie ze Norek i Mortin go robią

Nic nie widzę... tzn mordki.
Jest wiele innych serwisów tego typu... ale pchajcie się na siłę na ten imageshack, gdzie co chwile mają awarie.
Cytat(alter @ May 7 2007, 17:51:01) [snapback]145741[/snapback]
Jest wiele innych serwisów tego typu... ale pchajcie się na siłę na ten imageshack, gdzie co chwile mają awarie.
Ja polecam
http://picoodle.com/ bardzo fajna strona do upload-owania obrazów
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 15:01:18) [snapback]145657[/snapback]
chodzilo mi o to ze nie chodzilo nam o to zeby byl podobny do typowego Messiego tylko do tego z foty
spojrz na konkurs ISS z tego co wiem oceniano tam pofobienstwo do foty

No ale wasz nie jest podobny do foty.
Bardzo dziwne bmp, niezaciekawie prezentuje sie dolna partia twarzy (jej ksztalt), usta slabe zle wymodelowane, oczy niepodobne, no i dol wloskow dziwnie wyglada.
btw ocenki 8/10 to praktycznie ideal...niestety tej twarzy do idealu sporo brakuje.
papry11
May 7 2007, 19:08
świetny Messi brawo mi sie bardzo podoba. Poprawcie jeszcze usta i jakoś włsoki dziwnie wyglądają a mianowicie dolna ich część.Pozdro.
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 14:32:28) [snapback]145629[/snapback]
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale z?a szcz?ka i za ma?e oczy to b?edy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10
popieram, swietny messi, lepszy od produkcji norka i mortina...
OMG

co do samej twarzy, to nie za bardzo mi podchodzi..
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 14:32:28) [snapback]145629[/snapback]
Zrób 15 takich włosów to może wtedy pomyślisz za nim coś napiszesz.
Co do samej mordki to jest ona niestety średnia. Model ma wiele niedociągnięć jeżeli chodzi o samą fotke, a to, że na fotce nie wygląda aktualnie to druga sprwawa

Ale jest dobre bmp i teksturka włosów.
fajny Messi ale dół ryja mi niee pasuje:| reszta jest spox
Mohamed Lamine Sissoko collab with
don rxf (preview)
*hair by s'n
chatek
May 22 2007, 20:47
Bardzo dobra twarz

widać wkład Don'a w tą twarz
olivier
May 22 2007, 20:55
Heh widać co robił Don,ale nie powiem co.Fajna morda,zmiencie kolor bmp bo nie współgra z szyją i spróbujcie mu przymknąć gębe ni i zrobić własne włoski,bdb morda.8/10 zmienicie to co napisalem to bedzie wyższa ocenka.
Bardzo fajna pracka....: Niee ma się chyba czego uczepić...:tak trzymać
szołpas
May 22 2007, 21:50
Bardzo dobra twarz poprawcie wlosy bo na srodku glowy jesty taki pasek chodzby mu glowe rozerwalo

MYSZa7
May 23 2007, 15:32
Bardzo dobra twarz,niedowiarku
Mohamed Lamine Sissoko collab with
Don rxf (download)
download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.