Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bilak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4
bilak
Zakładam nowy temat prosze o skasowanie tamtego smile.gif

Fernando José Torres Sanz collab with don rxf (preview)

*hair by vivas
reS
Tak jak już napisałem u Dona, face bardzo dobry. Ciekaw jestem jaki był Twój wkład pracy w tego Torresa wink.gif pzdr
bilak
Ja robilem model i troche Don go poprawil biggrin.gif

Prosze o wiecej kometarzy biggrin.gif

pozniej dam 2 ver.
luke
Nie podoba mi się osobiście :/ Myśle że bmp jest słabe jak na tą fotę, niepotrzebnie wzorowane na bmp cr7 mortina. Model ujdzie jednak przeszkadzają te krzywe usta i szczęka.
sawyer
Taka jak napisalem u dona....Super twarz biggrin.gif
.:CR7:.
Fajny ale mi sie nie podobają usa i to że twarz jest skierowana jakby do góry.
Pozdrawiam
Xabierr
Mi tam w tej twarzy wszystko się podoba... moze się nie znam ale wyrażam swoje zdanie tongue.gif

Pozdro
chatek
Twarz fajna ale na pesfaces ktoś w jakimś temacie zrobił duzo lepszego (tylko nie wiem kto sad.gif ). pozdro
bilak
Fernando José Torres Sanz collab with don rxf (update)

coments pls ;]
Hayalet
stary lepszy, ten ma bmp popsute
bilak
Gennaro Ivan Gattuso collab with Antiego-tiego (preview)

*hair by CMP
luke
Dobra morda. Miałbym pare zastrzeżeń co do etetyki modelu (krzywe łączenie włosów, brzydkie oczy), ale ogólnie jest nieźle smile.gif
Mortin
sredniawka, nieladne oczy, dziwne usta i laczenie wlosow zle
bilak
Gennaro Ivan Gattuso collab with Antiego-tiego (ver.2)

*hair by CMP

ps.nie udalo mi sie poprawic "oka" ale mysle ze jest lepiej ;d
Damian.
Dużo lepsza mordka.Brawo. Twarz lepsza przedewszystkim dzieki oczom i nosowi
luke
Widać, że chłopaki się przyłożyli do poprawienia tej mordy. Dla mnie bardzo poprawnie wykonany face, oby tak dalej!
Mortin
Dobrze, ze poprawiliscie mordke, wyszlo wam to na dobre... teraz wyglada jak prawdziwy gattuso
tak trzymac
pozdro
bilak
Christian Panucci (preview)

*hair by cigman

i troszke spozniony ale nie mialem czasu ;p
Fernando José Torres Sanz collab with don rxf (final)
szołpas
imo dobra twarz wink.gif
ps.nie cingman tylko cigman laugh.gif
reS
Bmp u Panucciego bardzo ładne..nie wiem jak z modelem ale np. jego lewe oko wydaje się większe od drugiego wink.gif pzdr
Sokół
Torres, 1 wersja najlepsza
Gattuso, 2 wersja dobra
Panucci, też niezły
ryba
Robisz postepy,oby tak dalej:)

Pozdro
Bartezz
Panucci dobry.
coley
u Panucciego bmp niezłe ale niepodobny jest wogole
u Torresa przeostrzone bmp a tak to moze byc (fajne włoski)
pozdr
chatek
Zgadzam się z Coley'em bmp jakościowo dobre pewnie też dzięki dobrej fotce ale niestety 0 podobieństwa.
olivier
Christian Panucci bardzo ładny,podoba mi się np.bmp czoła.Ćwicz dalej bo mordy coraz lepsze.

Co do Fernando Torresa-teksturka wyostrzona za bardzo i troche niepodobny.
Panucci ładny jakościowo ale nie podobny kompletnie.
bilak
Lionel Andrés Messi collab with Luke89 (preview)

Jakby co to z Luke zaczelismy go robic zanim dowiedzielismy sie ze Norek i Mortin go robi? smile.gif
majcher_
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale zła szczęka i za małe oczy to błedy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10
Mi sie bardzo podoba ale ma coś z ustami (górna warga) i przekłamania w łączeniu szyi z tarzą.
szołpas
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 13:32:28) [snapback]145629[/snapback]
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale zła szczęka i za małe oczy to błedy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10

Moze i ma lepsze ale to nie są te włosy ktore aktualnie ma Messi wink.gif a tak to jakis taki niepodobny wink.gif
MYSZa7
Dla mnie w porządku smile.gif 8/10 wink.gif
bilak
Cytat(sZ0lpAs @ May 7 2007, 14:38:19) [snapback]145634[/snapback]
Moze i ma lepsze ale to nie są te włosy ktore aktualnie ma Messi wink.gif a tak to jakis taki niepodobny wink.gif

nam chodzilo zeby zrobic go podobnego do foty a nie do messiego
Sokół
nieżle Wam wyszło 8/10
Adanio
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 12:41:02) [snapback]145637[/snapback]
nam chodzilo zeby zrobic go podobnego do foty a nie do messiego

Hmm mi sie wydaje ze w robieniu twarzy chodzi o to zeby zrobic kogos jak najbardziej podobnego do wygladu w rzeczywistosci.Wiec jesli nie robiles go zeby byl podobny do Messiego to po co w ogole go robiles??Myslisz ze jak zrobisz twarz podobna do zdjecia a nie do wygladu w rzeczywistosci to ktos bedzie chcial miec ja u siebie w pesie??Pozdrawiam smile.gif
bilak
chodzilo mi o to ze nie chodzilo nam o to zeby byl podobny do typowego Messiego tylko do tego z foty

spojrz na konkurs ISS z tego co wiem oceniano tam pofobienstwo do foty smile.gif
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 14:07:13) [snapback]145614[/snapback]
Lionel Andrés Messi collab with Luke89 (preview)

Jakby co to z Luke zaczelismy go robic zanim dowiedzielismy sie ze Norek i Mortin go robią smile.gif

Nic nie widzę... tzn mordki.

Jest wiele innych serwisów tego typu... ale pchajcie się na siłę na ten imageshack, gdzie co chwile mają awarie.
MYSZa7
Cytat(alter @ May 7 2007, 17:51:01) [snapback]145741[/snapback]
Jest wiele innych serwisów tego typu... ale pchajcie się na siłę na ten imageshack, gdzie co chwile mają awarie.

Ja polecam http://picoodle.com/ bardzo fajna strona do upload-owania obrazów wink.gif

norek
Cytat(..::BILAK::.. @ May 7 2007, 15:01:18) [snapback]145657[/snapback]
chodzilo mi o to ze nie chodzilo nam o to zeby byl podobny do typowego Messiego tylko do tego z foty

spojrz na konkurs ISS z tego co wiem oceniano tam pofobienstwo do foty smile.gif

No ale wasz nie jest podobny do foty.
Bardzo dziwne bmp, niezaciekawie prezentuje sie dolna partia twarzy (jej ksztalt), usta slabe zle wymodelowane, oczy niepodobne, no i dol wloskow dziwnie wyglada.

btw ocenki 8/10 to praktycznie ideal...niestety tej twarzy do idealu sporo brakuje.
papry11
świetny Messi brawo mi sie bardzo podoba. Poprawcie jeszcze usta i jakoś włsoki dziwnie wyglądają a mianowicie dolna ich część.Pozdro.
Mortin
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 14:32:28) [snapback]145629[/snapback]
wasz ma 15 razy lepsze wloski niz ten od Norka i Mortina, ale z?a szcz?ka i za ma?e oczy to b?edy w modelu. Na pewno nie jest gorszy od tego wczesniej wymienionych! 8/10

popieram, swietny messi, lepszy od produkcji norka i mortina...
OMG
blink.gif
co do samej twarzy, to nie za bardzo mi podchodzi..
Voytec
Cytat(majcher_ @ May 7 2007, 14:32:28) [snapback]145629[/snapback]

Zrób 15 takich włosów to może wtedy pomyślisz za nim coś napiszesz.

Co do samej mordki to jest ona niestety średnia. Model ma wiele niedociągnięć jeżeli chodzi o samą fotke, a to, że na fotce nie wygląda aktualnie to druga sprwawa smile.gif Ale jest dobre bmp i teksturka włosów.
Pelas
fajny Messi ale dół ryja mi niee pasuje:| reszta jest spox
bilak
Mohamed Lamine Sissoko collab with don rxf (preview)

*hair by s'n
chatek
Bardzo dobra twarz smile.gif widać wkład Don'a w tą twarz smile.gif
olivier
Heh widać co robił Don,ale nie powiem co.Fajna morda,zmiencie kolor bmp bo nie współgra z szyją i spróbujcie mu przymknąć gębe ni i zrobić własne włoski,bdb morda.8/10 zmienicie to co napisalem to bedzie wyższa ocenka.
Pelas
Bardzo fajna pracka....: Niee ma się chyba czego uczepić...:tak trzymać
szołpas
Bardzo dobra twarz poprawcie wlosy bo na srodku glowy jesty taki pasek chodzby mu glowe rozerwalo biggrin.gif

MYSZa7
Bardzo dobra twarz,niedowiarku tongue.gif
bilak
Mohamed Lamine Sissoko collab with Don rxf (download)

download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.