Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K10 Adboards
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
szołpas
eh... slabo takie wygniecione :/
Hal
Takie template smile.gif
Dziękuje wszystkim za oceny.
mati_910
Moglbys moze zrobic bandy dla londynskiej Chelsea? na takim template jak zrobiles dla Legii Warszawy i obrotowe. W grze prezentuja sie b.ladnie dlatego chcialbym ujzec takie same na SB. smile.gif Moge na nie poczekac.
Sponsorzy na bandach to: Heineken, Adidas, Samsung mobile, Sky Sports HD, chelseafc.com, Orange.co.uk, Lucozade sport, Barclays Premiership. Chcialbym aby kazda jedna reklama byla wyswitlana na calej dlugoci band na boisku. Jesli jest to mozliwe to z gory dziekujee smile.gif

Sponsorzy:

Hal
Jak się spodoba, dam bina.
Varies.
Cytat(Kamilinho @ Jun 28 2007, 21:27:16) [snapback]158873[/snapback]
Jak się spodoba, dam bina.

Great work wink.gif

9,5/10 bo sa male niedociagniecia smile.gif
mati_910
super 10/10.
Poprosze o bina smile.gif
Hal
Dzięki smile.gif
ManU Download
mati_910
Kamilinho przyjmiesz moje zamowienie ?
Patrz - Post #403
Bandy dla Chelsea London
Hal
Zrobię.
Ewentualnie, jakby ktoś zarzucił skrinami z meczu Chelsea, żeby były bandy pokazane. By były bardziej realne wink.gif
Ale niekoniecznie...
p@blo
Bandy jak zwykle bdb
tadzik_666
super bandy 9.99/10.dobra żarcik 10.przyłączam się do prośby mati_910.tylko jak byś mógł to zrob 8 band a nie cztery ok??z góry dzięki
mati_910
Cytat(tadzik_666 @ Jun 28 2007, 22:32:54) [snapback]158910[/snapback]
super bandy 9.99/10.dobra żarcik 10.przyłączam się do prośby mati_910.tylko jak byś mógł to zrob 8 band a nie cztery ok??z góry dzięki

podtrzymuje tongue.gif
Liedson +10
nie da sie tak... max 4 moga byc na calej dlugosci. pozdro.
Hal
Da się. Już zrobiłem przecież Realu 8.
Pozdrawiam smile.gif
.:KUNA:.
Wlasnie man utd tez mogly byc 8 plz zabraklo mi bandy z napisem manutd.com i herbem, band nike i unicefa;)plz dorobisz??( i jeszcze jakies y bylo 8 plz)A tak to git;0
Hal
Jeszcze dorobie cztery bandy do Chelsea, a na razie 1/2.
Nowe template.
mati_910
Cytat(Kamilinho @ Jun 28 2007, 22:18:21) [snapback]158902[/snapback]
Zrobi?.
Ewentualnie, jakby kto? zarzuci? skrinami z meczu Chelsea, ?eby by?y bandy pokazane. By by?y bardziej realne wink.gif
Ale niekoniecznie...

No z tymi zdjeciami bedzie kiepsko. Bo ogolnie to malo jest fotek na ktorych widac bezposrednio bandy na SB.
Jedynie te:
Orange:

Sky Sport HD:

na gornych bandach widac jeszcze: kawalek Samsung mobile, Heineken, Adidas, True Blue

Chelseafc.com:

kawalek Lucozade Sport:

i zrob te pierwsze 4 bandy takie jakie sa na tych obrazkach smile.gif

adidas, heineken, samsung mobile, Barclays

Cytat(Kamilinho @ Jun 29 2007, 10:11:18) [snapback]158974[/snapback]
Jeszcze dorobie cztery bandy do Chelsea, a na razie 1/2.
Nowe template.

Kamilinho juz ladnie sie zapowiada. z tym ze ja prosilem Cie o zrobienie ich na tym "wygniecionym" template.
Jak by dalo sie to skorygowac to wielkie dzieki smile.gif
Hal
Aha, w takim razie bandy będą jeszcze szybciej.
plz dorob do man utd:))))plz
mati_910
no to wielkie dzieki. nie musisz sie spieszyc zalezy mi na jakosci smile.gif
Ps. looknij post wyzej zamiescilem ci pare fotek ... aby byly takie jak naprawde rolleyes.gif
Pozdrawiam;)
Hal

Full Download
kksm
Sam szczerze ci powiem że nowy styl na tym nowym template wogóle mi nie odpowiada, ale wiem że się starałeś dlatego 9/10
Hal
Eeee...Normalnie na tym template bym nie robił, ale takie było zlecenie wink.gif
Varies.
Jako zagorzaly kibic Cfc mowie ci ze niepowinno byc juz Fly Emirates,chelseafc.com powinno bys bardziej rozszerzone

ogólna ocena 7/10 bo slaby template dobraleś wink.gif

Hal
Arsenal Londyn Preview:
plz zrob update man utd plz!!! plz!!!Szybko przeciez to zrobisz.PLZ!!(nike liga angielska, man utd.com, man utd tv lub unicef oraz te 4 co juz sa)plz!!!
Hal
Zrobie update Manchesteru United smile.gif
Oceniajcie Arsenal
tadzik_666
zajebiste bandy dal chelsea i arsenalu.dzięki za wywiązanie się z zamówienia.pozdro
Hal
Nie ma sprawy smile.gif
Proszę o więcej komentarzy.
11A
Arsenal zajebisty a meze zrobisz te o ktore cie prosilem? http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=158218 ale zeby fly emirates bylo ale takie jak na tych arsenalu
Hal
Czyli mam zrobić takie same, tylko z jedną bandą Fly Emirates, tak jak moja?
A jakiej drużyny te bandy są?

Więcej ocen Arsenalu.
mati_910
zajefajne bandy dla CFC, jednak nie podoba mi sie banda Chelseafc.com na ktorej napisales poprostu wlasna czcionka, a powinien byc gruby bialy napis z zlota obwodka na niebieskiej bandzie. Jak by dalo sie to skorygowa? to by bylo swietnie biggrin.gif Dziekowa? Kamil,
Pozdrawiam:)

Jak na razie 9,5/10 cool.gif
seen
No bandy ogólnie rzecz biorąc fajne szczególnie Arsenalu, natomiast Chelsea troche gorsze biggrin.gif ogólnie 10/10 i za Chelsea 8/10
11A
ma byc jedna ta twoja i pod estadio da luz i zeby byly obrotowe i elektriki i maqsz jeszcze zmienic kolor tego lg chocolate na bordowy tak jak moj no i ten znaczek fair play moglby byc troche lepszy
foto znaczka http://www.fairplay-sport.hu/images/intro.jpg
Hal
Dobra postaram się je wykonać. Tylko najpierw wykończe kilka prac, które już zacząłem wink.gif
Proszę o notki, tych którzy nie oceniali, to doda mi motywacji.
Z góry dzięki i Pozdrawiam!
smile.gif
mati_910
prosze Cie kamilinho popraw ta bande chelseafc.com na taka jak mowilem. prosze. z gory wielkie dzieki smile.gif
Ps. Robisz swietne bandy smile.gif
mirox
Cytat(Kamilinho @ Jun 29 2007, 15:42:49) [snapback]159076[/snapback]
Arsenal Londyn Preview:
Bandy bardzo dobre. 10/10.
Pipen
extra ostatnie bandy :]
Hal
Teraz chciałbym wam zademonstrować coś, czego się nauczyłem, całkiem niedawno. smile.gif
Ruchome loga na bandzie smile.gif
Damian.
B.dobre , tylko czy ty to umiesz wrzucic do gry?;]
Jeśli tak chwała ci za to:]
Pozdr
ScOuT
Gratulacje. Swietny pomysl. Umiesz to zbinowac ?? Jak tak to zrobisz mi bandy Realu ??
gavi
Zajebiaszcze!
11A
no mistrzuniu congratulation
a jak moje bandy?
Hal
Zbinować spróbuje, posiedze dzisiaj nad tym długo smile.gif
Liedson +10
gifa chocbys niewiem jak chcial nie da sie zbinowac... od PES 7 podobno bedzie mozna.
Hal
No, jeżeli tak to trzeba poczekać smile.gif
Liedson +10
Cytat
Da się. Już zrobiłem przecież Realu 8.
Pozdrawiam

tak jak ty zrobiles to jest oczywiste ze sie da, tylko ze to nie jest tak jak na stadionie.... elektro na calej dlugosci max 4 moga byc.
Hal
Coś dla Arsenalu do Pesa 2008 biggrin.gif

Dzięki za oceny biggrin.gif
ScOuT
Cytat(Kamilinho @ Jun 30 2007, 15:08:00) [snapback]159336[/snapback]
Coś dla Arsenalu do Pesa 2008 biggrin.gif

Dzięki za oceny biggrin.gif

Bajera!! Superowe!! Brak mi slow!!
Vadiim
A skad wiecie ze w Pro 08 bedzie mozliwosc wgrywania gifa jako bin ? ..
To, ze nowa gen. to wcale nie oznacza, ze beda inne mozliwosci patchy smile.gif .
Moze byc wrecz przeciwnie i nic moze nie dzialac z terazniejszych dodatków.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.