Venomik
Mar 13 2005, 19:06
a ja mam małe pytanko...czy ten patch z polska ligo bedzie pasowal z patchem Wolfa i Stadium Packiem...?? czy pewnie trzeba bedzie znowusz dogrywac stadium Packa??
[img]http://img65.exs.cx/img65/1858/bata5ig.jpg[/img]
no no szykuje sie zajebsity patch jzu niemoge sie doczekac tylko szgoda ze tak długo :evil:
raczek
Mar 27 2005, 17:01
Wszystko ladnie tylko te bandy mi cos nie podchodza...
onix_the_chosen
Mar 27 2005, 17:02
| QUOTE |
 |
Ty ja tam widze na boisku dwoch Batat'ow hehe ale tak pozatym to fajnie, jak tak dalej bedzie to bedzie cool patch do PES 4 :wink: pozdro ;D
tam z tylu stoi gosc inny tez brazylian

ale nei z orginalna twarza
co do band sa to bandy rotujace
raczek
Mar 27 2005, 22:30
| QUOTE |
tam z tylu stoi gosc inny tez brazylian ale nei z orginalna twarza
co do band sa to bandy rotujace  |
Wiem wiem ze rotujace ale czemu wszystkie takie same z tym okropnym logiem ekstraklasy ? ;D ;D ;D
onix_the_chosen
Mar 27 2005, 22:38
Qrwa moze to glupie pytanie ale nie chce mi sie wertowac wszystkich postow :? Mam pytanko: czy pojawia sie polskie stadiony (mam na mysli Sina 13, ktory bawi sie w takie cos) ??? Prosze o odp. ;D
Wow no suuuuuuuuuuper.Tylko prosilbym o inne bandy;P , bo te to kich moga byc bandy np. WisBy Krakòw, albo moze ktos sie zabieze do indywidualnych przerobek band innych klubow. no no juz czekam na tego patcha!! :twisted:
Dr@gon
Mar 29 2005, 16:41
| QUOTE |
Dolaczam sie rowniez do pytania dotyczacego stadionow choc wydaje mi sie ze niestety wykonanie ich byloby niesamowicie trudne... |
Chyba nie byłoby tak trudno je zrobić, w większości przypadkòw wystarczyłoby zmodyfikować stadion treningowy
Dr@gon
Mar 29 2005, 16:50
| QUOTE |
Dolaczam sie rowniez do pytania dotyczacego stadionow choc wydaje mi sie ze niestety wykonanie ich byloby niesamowicie trudne... |
Chyba nie byłoby tak trudno je zrobić, w większości przypadkòw wystarczyłoby zmodyfikować stadion treningowy
michau000
Mar 29 2005, 18:00
o kurde Timak, Ty to powinieneś wszystkie twarze robić sam!
boberto
Mar 29 2005, 18:11
patcha juz sie nie moge doczekac az milo popatrzec na polskich zawodnikow
TO MOJ SETNY POST 8)
Dr@gon
Mar 29 2005, 18:18
Congratulations T-Mac
:!: :!:
Witam !
mam pytanko ile mniej więcej bedzie zajmował ten patch ????
:wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tomek Sokołowski I genialnie zrobiony.
Stadionòw pewnie nie będzie, chociaż szkoda, bo z tego co wiem Ariel jakiś tam zrobił Santiago Bernabeu zupełnie na nowo. Nie uda się od niego wyciągnąć odpowiednich informacji?
lukasz0
Mar 29 2005, 19:59
przegladajac ten temat juz sie nie moge doczekac packa z Liga Polska
pozdro
Raffels
Mar 29 2005, 20:01
Wszystko jest super - opròcz tych band ;D ;D Może da się jeszcze poprawić?? Chociaż w grze to i tak nie jest jakoś strasznie istotne!!
Timak jesteś geniuszem - skąd ty bierzesz czas na to wszystko??
patch bedzie bardzo duzo wazyl okolo 700mb
bandy duzo lepiej wygladaja w grze niz na scrinach
zrobilem tez od nowa Jozwiaka bo wczesniejsza wersja byla slaba
[img]http://img203.exs.cx/img203/848/jozwiak8kp.jpg[/img]
qazwsx
Mar 30 2005, 08:17
A da rade dac do pesa polskie fonty ??
j.osti
Mar 30 2005, 09:24
No, no, no... wszystko ekstra! Jestem pod wrażeniem!! BRAWO! Muszę spowrotem przerzucić się na PES4, bo już na dobre zadomowiłem się na boiskach WE8I...
Mimo że niema jeszcze patcha to i tak ja już gratuluje :!: :!: :!:
Niemogę się już doczekać :twisted: i mam nadzieje żę raczej mnie nie zaskoczycie, a jak już to pozytywnie :wink:
Mam nadzieje żę niebędzie większych problemòw z jego pobraniem.Posiadam Neostrade <128> i mam nadzieje że to wystarczy

:?:
michau000
Mar 30 2005, 15:00
Timak, z jakiego zdjecia robiles Jozwiaka? z tego co wiem nie bylo zadnego swietnego w necie, jezeli z jednego z tych, ktore widzialem to Ty naprawde jestes nienormalny

i w sumie nie dziwie sie ze wiekszosc robionych przez innych mord komentujesz jako slabe
te twarze co tu dawalem robilem z fotek na stronie C+ 100x90 pikseli
polecam fotki z ich strony czysty hardcor
boberto
Mar 30 2005, 21:39
"patch ukaze sie niebawem"- czemu ja takich odpowiedzi nie lubie :wink:
pir3_kks
Apr 2 2005, 19:41
Czy wiadoma już jest data premiery ?
Pozdrowienia ze słonecznego Poznania 8)
Pir, patch ma być dzisiaj.
Poczytaj tutaj:
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=1305
Pozdro
sebulba
Apr 21 2005, 18:40
i co z tym pahem bo narazie to widze ze maja 3 osoby

najlepiej jak ktos poda linka do nich i torrenta i innych zrodeł

dizeki z gory pozdro for all
kucharz
Apr 21 2005, 18:52
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.