Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Liga - screeny
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2
Venomik
a ja mam małe pytanko...czy ten patch z polska ligo bedzie pasowal z patchem Wolfa i Stadium Packiem...?? czy pewnie trzeba bedzie znowusz dogrywac stadium Packa??
T-Mac
[img]http://img65.exs.cx/img65/1858/bata5ig.jpg[/img]
T-Mac
user posted image
Hawok
no no szykuje sie zajebsity patch jzu niemoge sie doczekac tylko szgoda ze tak długo :evil:
raczek
Wszystko ladnie tylko te bandy mi cos nie podchodza...
onix_the_chosen
user posted image

Ty ja tam widze na boisku dwoch Batat'ow hehe ale tak pozatym to fajnie, jak tak dalej bedzie to bedzie cool patch do PES 4 :wink: pozdro ;D
T-Mac
tam z tylu stoi gosc inny tez brazylian tongue.gif ale nei z orginalna twarza smile.gif

co do band sa to bandy rotujace smile.gif
raczek
tam z tylu stoi gosc inny tez brazylian tongue.gif ale nei z orginalna twarza smile.gif  

Wiem wiem ze rotujace ale czemu wszystkie takie same z tym okropnym logiem ekstraklasy ? ;D ;D ;D
Dr@gon

Wiem wiem ze rotujace ale czemu wszystkie takie same z tym okropnym logiem ekstraklasy ? ;D ;D ;D

Dlaczego od razu okropne :?: :?: :?: Pamiętaj "dobre, bo polskie" biggrin.gif biggrin.gif
onix_the_chosen
Qrwa moze to glupie pytanie ale nie chce mi sie wertowac wszystkich postow :? Mam pytanko: czy pojawia sie polskie stadiony (mam na mysli Sina 13, ktory bawi sie w takie cos) ??? Prosze o odp. ;D
raczek

Dlaczego od razu okropne :?: :?: :?: Pamiętaj "dobre, bo polskie" biggrin.gif biggrin.gif

Racja, racja :wink:

Dolaczam sie rowniez do pytania dotyczacego stadionow choc wydaje mi sie ze niestety wykonanie ich byloby niesamowicie trudne...
piro7
Wow no suuuuuuuuuuper.Tylko prosilbym o inne bandy;P , bo te to kich moga byc bandy np. WisBy Krakòw, albo moze ktos sie zabieze do indywidualnych przerobek band innych klubow. no no juz czekam na tego patcha!! :twisted:
Dr@gon

Dolaczam sie rowniez do pytania dotyczacego stadionow choc wydaje mi sie ze niestety wykonanie ich byloby niesamowicie trudne...

Chyba nie byłoby tak trudno je zrobić, w większości przypadkòw wystarczyłoby zmodyfikować stadion treningowy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dr@gon

Chyba nie byłoby tak trudno je zrobić, w większości przypadkòw wystarczyłoby zmodyfikować stadion treningowy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
T-Mac
patchu juz wkrotce smile.gif ostatnie dociagniecia trwaja smile.gif

user posted image
user posted image
T-Mac
user posted image
michau000
o kurde Timak, Ty to powinieneś wszystkie twarze robić sam!
boberto
patcha juz sie nie moge doczekac az milo popatrzec na polskich zawodnikow laugh.gif

TO MOJ SETNY POST 8)
Dr@gon
Congratulations T-Mac
:!: :!:
Łysy
Witam !
mam pytanko ile mniej więcej bedzie zajmował ten patch ????
:wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
nuhi
Tomek Sokołowski I genialnie zrobiony.

Stadionòw pewnie nie będzie, chociaż szkoda, bo z tego co wiem Ariel jakiś tam zrobił Santiago Bernabeu zupełnie na nowo. Nie uda się od niego wyciągnąć odpowiednich informacji?
lukasz0
przegladajac ten temat juz sie nie moge doczekac packa z Liga Polska

pozdro
Raffels
Wszystko jest super - opròcz tych band ;D ;D Może da się jeszcze poprawić?? Chociaż w grze to i tak nie jest jakoś strasznie istotne!!
Timak jesteś geniuszem - skąd ty bierzesz czas na to wszystko??
T-Mac
patch bedzie bardzo duzo wazyl okolo 700mb
bandy duzo lepiej wygladaja w grze niz na scrinach smile.gif

zrobilem tez od nowa Jozwiaka bo wczesniejsza wersja byla slaba
[img]http://img203.exs.cx/img203/848/jozwiak8kp.jpg[/img]
qazwsx
A da rade dac do pesa polskie fonty ??
j.osti
No, no, no... wszystko ekstra! Jestem pod wrażeniem!! BRAWO! Muszę spowrotem przerzucić się na PES4, bo już na dobre zadomowiłem się na boiskach WE8I...
T-Mac
user posted image
Szamo
Mimo że niema jeszcze patcha to i tak ja już gratuluje :!: :!: :!:
Niemogę się już doczekać :twisted: i mam nadzieje żę raczej mnie nie zaskoczycie, a jak już to pozytywnie :wink:

Mam nadzieje żę niebędzie większych problemòw z jego pobraniem.Posiadam Neostrade <128> i mam nadzieje że to wystarczy sad.gif :?:
michau000
Timak, z jakiego zdjecia robiles Jozwiaka? z tego co wiem nie bylo zadnego swietnego w necie, jezeli z jednego z tych, ktore widzialem to Ty naprawde jestes nienormalny laugh.gif i w sumie nie dziwie sie ze wiekszosc robionych przez innych mord komentujesz jako slabe
T-Mac
te twarze co tu dawalem robilem z fotek na stronie C+ 100x90 pikseli
user posted image
polecam fotki z ich strony czysty hardcor
Sin3-16

Niestety w patchu nie będzie polskich obiektòw. Zamiast nich przygotowałem mix moich stadionòw + stadiony Crazyaxel21 FCH i Ariela.
raczek

Niestety w patchu nie będzie polskich obiektòw. Zamiast nich przygotowałem mix moich stadionòw + stadiony Crazyaxel21 FCH i Ariela.

Ciekaw jestem tego mix'u ;D

A sluchaj Sin3-16 nie dalo by sie zrobic w przyszlosci jakiegos polskiego obiektu? To znaczy czy bylbys w stanie takowy stworzyc?

No i nie moge juz wytrzymac i zapytam wprost. Ile jeszcze trzeba czekac na tego patcha? Tylko nie mowcie ze niebawem bedzie bo sie pochlastam ;D
boberto
"patch ukaze sie niebawem"- czemu ja takich odpowiedzi nie lubie :wink:
pir3_kks
Czy wiadoma już jest data premiery ?

Pozdrowienia ze słonecznego Poznania 8)
Bush
Pir, patch ma być dzisiaj.

Poczytaj tutaj:
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=1305

Pozdro wink.gif
sebulba
i co z tym pahem bo narazie to widze ze maja 3 osoby tongue.gif najlepiej jak ktos poda linka do nich i torrenta i innych zrodeł tongue.gif dizeki z gory pozdro for all
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.