Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning Eleven : Pro Evolution Soccer 2007
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer News
Stron: 1, 2
Pewnie! Ściągnij OF do Superpatcha np wink.gif (gdzieś dawałem linka na forum)

Albo szukaj tu innych wink.gif
michal_f
wyszedl juz jakis patch do we pes 2007?? dry.gif
michal_f
Cytat(alter @ May 27 2007, 01:59:52) [snapback]150027[/snapback]
Nie ma i pewnie nie będzie.

ehh, pozostaje kitserwer, chociarz i znim sa problemy
rahh
Cytat(alter @ May 5 2007, 18:08:26) [snapback]144930[/snapback]
KONAMI-WIN32WEXUOPT

Trzymaj, napisz czy gra ci się lepiej niż na oryginalnym wink.gif

Możesz ty albo ktos kto to ma wrzucic na jakis serwer jeszcze raz OPTION FILA JAKIEGOS do pesa 2007? Na sendspace, rapida, wyslij to... obojetnie aby nie na megaupload! PLEASE.. ://
Cytat(rahh @ Jun 26 2007, 10:52:40) [snapback]157623[/snapback]
Możesz ty albo ktos kto to ma wrzucic na jakis serwer jeszcze raz OPTION FILA JAKIEGOS do pesa 2007? Na sendspace, rapida, wyslij to... obojetnie aby nie na megaupload! PLEASE.. ://

Trzymaj.
senderbell
Najnowsza wersja PES Editor 6.0.4 (wymaga javy w ver.6) potrafi konwertować OF z PES6 do WE2007.
Większość twarzy się zgadza, ale nie wszystkie np. Ferdinand, Saha, Ribery, Klose i inne.
Są tylko trochę podobne ale daleko im do oryginału.

Poczytałem trochę www.pesgaming.com i piszą tam, że WE2007 ma ograniczoną ilość twarzy i włosów, tak więc raczej nic się z tym nie da zrobić - PES6 zawsze będzie górą pod tym względem. (w końcu po co amerykanom twarze? i tak grają tylko w baseball.)

Teraz sam nie wiem w co lepiej grać.
Gra w WE2007 jest faktycznie jakby żywsza i bardziej widowiskowa.
Górne podania na dobieg są dużo celniejsze, ale czy przez to nie jest teraz za łatwo ?

CeHa
Tak gra jest przez to łatwiejsza ale i tak sie lepiej gra niz w pes6

Brawo linki do ripa za to chyba powinny byc procenty no ale na forum dzieci neo wszystko jest mozliwe laugh.gif
Orange_91
Cytat(CeHa @ Jun 28 2007, 16:46:16) [snapback]158756[/snapback]
Brawo linki do ripa za to chyba powinny byc procenty no ale na forum dzieci neo wszystko jest mozliwe laugh.gif

O czym Ty piszesz? Przeciez Pro-Evo dawno nie dziala. blink.gif
CeHa
No tak zapomnialem tu mozna dawac cracki i linki do pirackich gier ;] przeklinac i wyzywac innych hmm chyba juz wszystko wymienilem ;] a pro evo bedzie dzialac bo mamy juz kupiony serw tylko tzreba zgrac pliki ze starego a z tym maly zgrzyt narazie
Pelas
CeHa radzę ci spojrzeć jak na pro evo było... skoro to jest forum NEO to pro evo było PRO PRO PRO REVOLUTION NEO...... nc
snok3r
Cytat(CeHa @ Jun 28 2007, 17:44:01) [snapback]158785[/snapback]
No tak zapomnialem tu mozna dawac cracki i linki do pirackich gier ;]

nie, nie mozna tylko w przeciwienstwie do pro-evo tu srednia wieku osob zajmujacych sie forum przekracza 16lat a co za tym idzie ludzie ci maja zajecia takie jak praca/uczelnia co zasadnicza ustrudnia spedzanie czasu przed komputerem w godzinach 7-15...

kazdy nastepny post o dzieciach neo, dzialajacym/nie dzialajacym pro evo (lub czymkolwiek innym nie zwiazanym bezposrednio z tematem) bedzie usuwany a autorzy nagradzani adekwatnie do poziomu wypowiedzi....
michal_f
jesli ktos poszukuje zaktualizowany option file do we:pes2007 to znalazlem pewien wykonany przez uzytkownika o nazwie Everlast, of jest b. dobry sam go uzywam, zawodnikcy t.j. nani, anderson sa w man utd, w realu jest m. torres, marcelo, higuain itd.
podaje linki
FileFront
RapidShare

a tu podaje linka do forum, na ktorym znalazlem tego of'a:
LINK
neoronaldo7
Można prosić o jakieś linki do tej gry ale nie torrenty. Najlepiej na rapidshare i sprawdzone laugh.gif
kostek
LINK!
neoronaldo7
Cytat(kostek @ Jul 25 2007, 19:38:39) [snapback]167466[/snapback]

wtf!!!
CeHa
Cytat(Pelas @ Jun 28 2007, 17:46:52) [snapback]158786[/snapback]
CeHa radzę ci spojrzeć jak na pro evo było... skoro to jest forum NEO to pro evo było PRO PRO PRO REVOLUTION NEO...... nc

Haha tere fere rolleyes.gif

Cytat(neoronaldo7 @ Jul 25 2007, 19:32:30) [snapback]167465[/snapback]
Można prosić o jakieś linki do tej gry ale nie torrenty. Najlepiej na rapidshare i sprawdzone laugh.gif

Marcin-Silver
Hmm a mam takie pytanko czy Pes 2008 mi pójdzie. I na jakich detalach odp.
Ati Radeon 9550 128mb, narazie 512 ram, ale bedzie 1giga i 256ram, Intel Celeron 2,0Ghz.
I pad Dual Shock 2 od Ps 2??
Baleron
Cytat(Marcin-Silver @ Jul 29 2007, 09:02:34) [snapback]168454[/snapback]
Hmm a mam takie pytanko czy Pes 2008 mi pójdzie. I na jakich detalach odp.
Ati Radeon 9550 128mb, narazie 512 ram, ale bedzie 1giga i 256ram, Intel Celeron 2,0Ghz.
I pad Dual Shock 2 od Ps 2??

No to pytanie trudno powiedzieć, lecz po screenach można wywnioskować, że:
Krta: napewno nie mniej niż 256mb
Pamięć: 512mb - 1024mb
procesor: 2,0GHz
Pad: nie ma tutaj znaczenia wink.gif
Radze dokupić kartę graficzną zamiast pamięci cool.gif
GigaByte
Zobaczcie, jeden z potężniejszych kompów świata teraz do kupienia za 3 tysiące:

http://www.allegro.pl/item218760631_axon_a...8600gt_256.html

Sam chyba się skuszę, na nim na pewno PES2008 będzie działał a High i 1280x1024 z 60-70 klatkami tongue.gif
andree-e
No komp TERMINATOR-wypas jednym słowem jak dla mnie,też bym sie skusił gdybym miał go za co kupić..
who_me
Burrox -Jezeli myslisz ,ze na tym kompie nadchodzacy Crisis ,ut i inne nowe gry beda chodzily ci na max(raczej srednie ) detali to na 100% sie przeliczysz bo gf 8600gt jest karta mid end i jest 3 razy wolniejsza od hi-end gf8800gtx. Wiec nazywanie tego kompa ultra szybkim jest raczej smieszne.CPU i ram to hi end na dzisiejsze czasy ,ale jak widomo dzisiejsze gry chodza lepiej na gorszym cpu i lepszej karcie niz lepszym cpu i gorszej karcie . rolleyes.gif W przypadku pesa to stwierdzenie moze sie nie sprawdzic bo raz ze to konwersja z xbox36 a dwa ,ze grafika mocno odstaje od dzisiejszych standardow.

ps:Moze sie ktos wypowiedziec na temat najnowszej ver pes 2007 i licencji international'u...Jest moze Pato juz ?
GigaByte
No oczywiście wiem, że karta nie udźwignie Crisisa nawet na średnich, ale do PESa powinna wystarczyć na High. Poza tym zawsze można ją wymienić za jakiś czas na 8800.
...::DiDier::...
Cytat(samuel666 @ Aug 5 2007, 04:00:27) [snapback]170822[/snapback]
Burrox -Jezeli myslisz ,ze na tym kompie nadchodzacy Crisis ,ut i inne nowe gry beda chodzily ci na max(raczej srednie ) detali to na 100% sie przeliczysz bo gf 8600gt jest karta mid end i jest 3 razy wolniejsza od hi-end gf8800gtx. Wiec nazywanie tego kompa ultra szybkim jest raczej smieszne.CPU i ram to hi end na dzisiejsze czasy ,ale jak widomo dzisiejsze gry chodza lepiej na gorszym cpu i lepszej karcie niz lepszym cpu i gorszej karcie . rolleyes.gif W przypadku pesa to stwierdzenie moze sie nie sprawdzic bo raz ze to konwersja z xbox36 a dwa ,ze grafika mocno odstaje od dzisiejszych standardow.

ps:Moze sie ktos wypowiedziec na temat najnowszej ver pes 2007 i licencji international'u...Jest moze Pato juz ?

Sorki że trochę odbiegam od tematy - samuel a karta GeForce 8800 GTS wystarczy chociaż na średnie crysis i 1024-768 ??Przy tym 1.8 core 2 duo 1 gb ramu
Pronto
ja tam mam Radeona X1950Pro 512ddr3/256 bit bo te karty dx10 są narazie cienkie no poza gf8800 ale cena odstrasza lepiej poczekac aż te karty stanieją i bedą lepsze a premiera Crisis będzie przekładana jeszcze kilka razy wink.gif takie jest moje zdanie w tej sprawie
a co do PES 2007 to grałem w to niby wielkich różnic nie ma ale jak grasz z kimś to widac że różni się od PES 6
who_me
Didier -karta wystarczy ,ale bez oc(2,7-2,8 GHz) procka na taka gre porywac sie to .... druga sprawa ,ze procek bedzie blokowal karte przy takim taktowaniu.
Cytat(samuel666 @ Aug 7 2007, 11:15:49) [snapback]171493[/snapback]
Didier -karta wystarczy ,ale bez oc(2,7-2,8 GHz) procka na taka gre porywac sie to .... druga sprawa ,ze procek bedzie blokowal karte przy takim taktowaniu.

samuel ale chodzi ci o procek 2,7 - 2,8 GHz zwykły czu dwurdzeniowy core 2 duo ??
adamgala
Nie wiecie jakie wymagania moze miec najnowszy pes 7 na pc i czy sa juz o tym jakieś wieśći?????
who_me
na x2 czy x1 nie ma co sie porywac na gf88 bez taktowania blisko 3 GHz
Cytat(samuel666 @ Aug 8 2007, 00:36:02) [snapback]171740[/snapback]
na x2 czy x1 nie ma co sie porywac na gf88 bez taktowania blisko 3 GHz

czyli jak bym sobie kupił athlona x2 6000 + to by wystarczył ?
who_me
spokojnie by starczyl nawet do 88 gtx

Teraz kkupowanie 88 gts 320 mb to po mojemu zly wydatek bo za 200 zl wiecej mozna kupic 88 gts 640 mb.320 mb na karcie to dzis min zeby grac na wysokich detalach.
Pronto
ludzie ten pes nie będzie miał takich wymagań !! napewno minimalnie większe ale jak graliscie w 6 na najwyzszych detalach to w tego napewno zagracie
szołpas
Cytat(Pronto @ Aug 8 2007, 20:45:19) [snapback]172024[/snapback]
ludzie ten pes nie będzie miał takich wymagań !! napewno minimalnie większe ale jak graliscie w 6 na najwyzszych detalach to w tego napewno zagracie

czyli nie ma sie o co martwić :] jeszcze dokupie 1gb ramu i bedzie śmigac na full detalach :]]
michal_f
Cytat(adamgala @ Aug 8 2007, 00:18:14) [snapback]171735[/snapback]
Nie wiecie jakie wymagania moze miec najnowszy pes 7 na pc i czy sa juz o tym jakieś wieśći?????

raczej nikt nie wie, jakie bedzie miec wymagania pes7, a wiesz dlaczego... bo takiej gry nie bedzie. Bedzie PES2008, radze troche poczytac i nie zadawac takich glupich pytan.
Pronto
no poczytajcie troche na stronie głównej newsy nie gryzą i są bardzo przydatne żeby nie zadawać później głupich pytań
adamgala
Cytat(michal_f @ Aug 8 2007, 22:01:47) [snapback]172034[/snapback]
raczej nikt nie wie, jakie bedzie miec wymagania pes7, a wiesz dlaczego... bo takiej gry nie bedzie. Bedzie PES2008, radze troche poczytac i nie zadawac takich glupich pytan.

Po 6 jest 7 to tylko nazwa poza tym kazdy wie o co mi chodzi...
niemiec
ma ktos najnowszy option file do winning eleven 2007?
core
Tutaj link do patcha, dodaje nowe sklady i stroje, stoi na dobrym poziomie
http://gamevn.com/showpost.php?p=5467864&postcount=1426
pater189
No Powiem ci że KozaK cool.gif
szal
CYTAT(pater189 @ Nov 3 2009, 08:18) *
No Powiem ci że KozaK cool.gif

closedeyes.gif nom
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.