Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Drużyny Wybieracie Grając Kariere
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2
vviatr
Wiec tak jak w temacie kim gracie w karierze.
Wiec ja zaczne

Zaczałem i nadal gram Manchesterem United
szolpas
Na początku grałem Red Devils a teraz gram Villarrealem biggrin.gif
walek
Na początku grałem Manchesterem United
Teraz gram Touluse.
Hojrak Red Devil
Ja gram tylko Manchesterem bo wg. mnie to jest najlepsza drużyna i ma najlepszych zawodników
p@blo
Ja gram moim ukochanym klubem czyli JUVENTUSEM
tadzik_666
Ja to jak zwykle przez wszystkie części gram Chelsea Londyn lub Juventusem ew.Realem Madryt
Mooner
No a ja często wybieram Arsenal, w końcu to mój ulubiony klub.. dawno nie grałem w Pesa no i sevów już nie mam, teraz mam zamiar wybrać jakiś słabszy klub. może jakiś średniak? ciekawsza gra jest wtedy..
Massimo
Ja zawsze wybieram Arsenal ale u mnie to chyba nie ma różnicy jaką drużynę wybiorę bo i tak gram oryginalnymi składami smile.gif
czarek
Tylko i wyłącznie Real. Inne drużyny nie interesuja mnie
Cesc
Manchesterem United
Sheva77
JA lubie grać zespołami z Premiership np. tottenham, Newcastle United, MAN utd., Arsenal, ta liga mnie najbardziej ciekawi. ew. AC milan, inter, Valencia, AS Roma, Real.

Wiec tak jak w temacie kim gracie w karierze.
Wiec ja zaczne

Zaczałem i nadal gram Manchesterem United

a który masz sezon tym Manchesterem United...???
don rxf
Ja zacząłem grać Porto, zresztą nadal nimi gram.
pozdro
vviatr

Zaczałem trzeci sezon niedawno
PS.Jesli chodzi o słabsze druzyny to polecam Ajax

Levuss
JA gram AC Milanem-fajnie sie nimi gra: Inzaghi, R.Oliviera,Ronaldo,Henry(wymiana na Gilardino-który tez wymiatał),Serginho,Seedorf naprawdę wymiatają po 2 sezonach.Drużyna ta ma bardzo mocną linie obronną a i pomocnicy też się spisują wyśmienicie szczególnie Seedorf i Kaka.
Teraz poluje na Torresa zobaczę jak będą mu statsy rosły
matthew
Wcześniej grałem tylko Barceloną,
ale gra zrobiła się nudna ( nie traciłem
bramki na 11 spotkan ;/ ), więc
teraz zacząłem grać (L)egią (mam
OF'a E9).
D4vID
QUOTE(czarek @ Mar 23 2007, 07:57:11) [snapback]133053[/snapback]

Tylko i wyłącznie Real. Inne drużyny nie interesuja mnie

NIC DODAC I NIC UJAC TYLKO REAL biggrin.gif
vviatr
daj link do tego Ofa:]
KKSFan
Manchester United to najlepsza druzyna
Po 1 super napastnicy
Po 2 szybcy pomocnicy np CR7
Po 3 obroncy wyjebisci Rio, Nevile
Po 4 super zgranie, jak gram MAN U to zawsze sa piekne klepy itd. Pozdro
Levuss
Teraz gram Ajaxem bo to kopalnia talentów sami młodzi i szybko rozwijający sie napastnicy.Babel w takim tępie prześcignie umiejętnościami Ronaldo itp.Stam to chyba najlepszy obrońca w grze(lepszy niż Ferdinand ale ma już lata 34 huh.gif i daltego muszę szukać równie imponującego zastępcy wtedy obrona mur beton)
BoBaN
Od zawsze gram Realem Madryt, ewentualnie jeśli miałbym grac jakimś innym to wybrałbym Manchester Utd:)
kiesiu
kiedys grałem Barceloną ale nudno sie juz potem grało i zaczełem grac Werderem biggrin.gif
Xfazi
Ja gram Barceloną<33 i zaraz se zaczne grac Arsenalem:P
michal_f
napoczatku gralem ManUtd, a teraz gram Interem. teraz zastanawiam czy nie sciagnac of'a E9 i czy nie zaczac grac, ktoras polska druzyna
JuveR
Ja gram Juventusem Tyryn. Mam polowe 2010 roku. Choc ostatnio gram tez Ajaxem.
Ramzik
Ja gram obecnie Manchesterem United chyba 5 sezon. Wygrałem już wszystko co mogłem, oprócz pucharu UEFA tongue.gif
perONE
ja tam gralem na poczatku Olimpique Lyon mialem chyba 2011 rok
Teraz gram Real Madryt i mam 2009r.
Xfazi
a teraz gram Talents Team xD
Tomr
Zaczynałem Arsenalem, późej przeniosłem się na lige hiszpańską i tak zostało - Villareal wink.gif
adison88
Ja gram Sportingiem Lizbona 2012 czy 2013 rok.biggrin.gif
Sikor
Takie, co mają ładne stroje happy.gif
milanista
AC Milan, chociaż z tego zabytkowego składu po pierwszym sezonie zostaje zazwyczaj 4 góra 5 zawodników biggrin.gif
>Kornel<
ja gram Osasuną Pampeluną smile.gif
Mortin
widze, ze wiekszosc z uzytkownikow, ktorzy sie wypowiedzieli w tym temacie, nie maja ambicji i graja znanymi klubami.. mialem tak przez pewien okres i gralem Barca, nastepnie Arsenalem, ale taka gra szybko nudzi... Postanowilem zaczac grac jakims sredniakiem i akurat tak sie skladalo, ze przegladalem w internecie filmiki o Juninho i padlo na Lyon wink.gif aktualnie mam sezon 2010 i gra nadal mi sie nie nudzi. Z podstawowego skladu jakim zaczynalem gre, zostalo mi moze 5 zawodnikow, ale i tak wszyscy siedza na lawce wink.gif Zachowalem glownie talenciakow, gdyz starszych pilkarzy, ktorzy sie juz nie rozwina, postanowilem zwolnic.. Aktualnie mam najlepsza druzyne w grze, nie dzieki temu, ze wygralem lige i 'lige mistrzow' lecz dzieki statystykom graczy wink.gif
Wam drodzy uzytkownicy tego forum polecam wyprobowanie kogos mniej znanego, np. sporting, benfice, czy villareal, gdyz wtedy gra staje sie ciekawsza, a wygrywanie meczow trudniejsze
pozdro
T-Mac
wisla krakow oczywiscie patch OE smile.gif
mam rok 2014
5 krotnie wygrywalem lige
6 razy lige mistrzow
3 razy puchar ligi
w rankingu klubowym na 1 miejscu smile.gif

ze starego skladu duzo mi graczy nie zostalo smile.gif
pierwsza 11 i moj najlepszy gracz (podglad) Radosław Kursa kupilem go z widzewa jak mial 19 lat srednie staty mial ale w wieku 21 zaczol sie gwaltownie rozwijać co widac na screenie biggrin.gif
Pipen
Ja tam oczywiście Realem Madryt gram zawsze :]
---
fajny ten Kursa biggrin.gif
neoronaldo7
Ja od PESa 5 gram Manchesterem United cool.gif
batman
ja z reguły zaczynam grać moim ukochanym klubem czyli Chelsea Londyn , potem grałem Arsenalem ale gra jest łatwa i szybko sie nudzi wiec zacząłem grać własnym klubem i gra jest ciekawsza , troche trudniejsza a w składzie nie mam żadnego 30-latka a w kadrze jest ich maksymalnie dwóch !!!! biggrin.gif pozdro
Ramzik
Ja skończyłem Man Utd ( bo mi sie znudziło), zacząłem własnym klubem (Real Almeria biggrin.gif), ale mi się coś z savem zwaliło i dziś zacznę od nowa, ale nie wiem jaką drużyną tongue.gif Ktoś coś poradzi??
Patryk1257
Ja Gram Interem rolleyes.gif
sawyer
Ja gralem ManU, ale ostatnio przestawilem sie na Real Castilla biggrin.gif
R_10
Ja gram już 9 sezon Celtic'iem Glasgow
jarek1989
ja gram A.C. Milan od niedawna biggrin.gif bo znudziła mi się gra Interem Heheh biggrin.gif
Ramzik
Znalazłem odpowiednią drużynę smile.gif Jest nią Feyeenord Rotterdam. Zacząłem dzisiaj i mam nadzieję, że szybko mi się nie znudzi tongue.gif
Kruchy
FC Liverpool
Kubuch™
Ja na poczatku grałem FC Barceloną a teraz gram moim ukochanym klubem czyli Chelsea smile.gif
krach
Grałem kiedyś Chelsea ale po 5 sezonach znudziło mi się i zaczołem nową karierę Betisem.
Ricardo
Ja gram Realem Madryt 2 sezon.
zywul
Gram 2 sezon FC Barceloną, wcześniej też nią grałem. Only Barca!!!
Dlugi880
FC BARCELONA
batman
Ja wybieram castole i ximenezy , ale zawsze na początku gram moja uochaną CHELSEA , po pewnym czasie sie nudzi i gram własnie castolami , ewentualnie villareal, ajax,psv,feyenord,atletico,tottenham
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.