Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Drużyny Wybieracie Grając Kariere
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2
d-note
Ja tam różnie. Obecnie Realem Madryt, ale bywał też Lech Poznań, Manchester Utd... wink.gif
michal1994
polecam gre Realem Madrid ... najlepsza druzyna w grze! tongue.gif
malomowny18
No a ja gram cały czas od Pesa 5, do teraz Olympique Lyonnais biggrin.gif

Pozdro
qazwsx
Ja od dłuższego czasu jadę Valencią, mam koniec roku 2010, wyrównany skład bez wielkich gwiazd typu C. Ronaldo lub podobnych. Ściągnąłem paru hiszpanów do składu, wszakże Valencia to hiszpański klub wink.gif. Śmiga mi się super, wogóle polecam kupowanie piłkarzy o statsach niewygórowanych, bo kupowanie gwiazd na dłuższą metę nie ma sensu.
jarek1989
ja tam teraz jade alemania achen smile.gif hehe smile.gif Wichniar w sumie moja największa gwiazda biggrin.gif i zuma biggrin.gif hehe

pozdro biggrin.gif
Arek1974
Ja od PES 3 nie umiem grać innym klubem, niż MU (ale nie dlatego, że najprościej wybrać mocny klub i z wszystkimi wygrywać, po prostu to mój ukochany klub). Jedynie w PES 4 lub 5 wgrałem Patcha z OE i grałem Śląskiem, ale to na 2 m-ce przed wydaniem nowej wersji gry.
Nie umiem za to grać więcej niż 2 sezony z rzędu. Najczęściej ustawiam sobie cała dywizję drużyn angielskich + druga liga też angielska uzupełniona o 4 dodatkowe zespoły - bo angielskich jest za mało smile.gif Ale po jednym, dwóch sezonach (albo i w trakcie) nachodzi mnie ochota pogrania z grupie najsilniejszych zespołów Europy i wtedy ustawiam sobie taką prawidziwą Master Ligue - Real, Barca, Mila, Inter, Juve, Bayern, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Lyon, Roma, OMarseille, Dortmund - i gram znowu ze dwa sezony.
Może jeszcze na PES6 ściągnę OE patcha i pogram jakimś polskim klubem, ale w sumie to czekam już na PES 2008.

P.S. Ktoś w tym temacie pisał, że najłatwiej wybrać silny klub i wygrywać. On za to wybrał Ol. Lyon. Jeżeli to jest słabszy klub, to ja się chyba nie znam na piłce smile.gif
VeNoM
Ja również gram MUTD...bardzo dobrze sie ta druzynka gra a morale szybko sie podnosza.
Gram juz(dopiero tongue.gif) 4sezon wink.gif
RIQ10
Ja gram przez cały czas Newcastle United.
RIQ10
Mam początek roku 2016. Zdobyłem Wszystko co możliwe i prowadzę we wszystkich możliwych rankigach w grze.
przemek15
ja juz od kilku sezonow gram recznie zrobiona Wiselka
kasztan
jesli chodzi o mnie to w gre wchodza dwie druzyny FC LIVERPOOL I MANCHESTER UNITED
don_daniello
Dla mnie liczy sie tylko i wyłącznie Liverpool FC biggrin.gif
Rand
Ja gram kariere byle kim, bo i tak ustawiam sobie na zawodników stworzonych przez konami czyli Castolo, Ximelez, Espimas, Iouga i inni tongue.gif

Zazwyczaj jest to albo Barcelona, albo Wisła, zależy jaki patch, ale jak mówiłem w sumie jest to tylko nazwa i stroje, bo zawodnicy od Konami tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.