Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uefa Cl 2006/2007
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
Bardock
Grał juz ktos w tę grę?Wiem , ze premiery jeszcze nie bylo , ale p2p nie śpi od kilku dni.
Bombka
gra jest kiepska, to jest fifa 2007 w nowej oprawie. gameplay ten sam, grafika ta sama, poprawione troche stadiony, jak zwykle fajne intro,menu i to by bylo na tyle.
bojanek
dla mnie gierka jest zajebista

ZAPRASZAM!!!!!! na www.tmwypiana.vgh.pl !!!!!!
dziś nowiutka gra UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006/2007
Aby ją pobrać należy sie zarejestrowac i wejść w download a potem w kategorię TORRENTY biggrin.gifMoja strona Filmy Torrenty gry muza za FREE itp
>Kornel<
mi zostalo 2 h i mam nadzieje ze nie sciagalem tego na darmo i zagram chociaz kilka meczy biggrin.gif podobno bramkarze ladnie sie prezentuja-warto zobaczyc biggrin.gif jak obadam to cos napisze smile.gif pzdr
don rxf
Mam tą grę, grałem i musze sie powtórzyć, jest to fifa 07 tylko w troche innej oprawie.
>Kornel<
moze mi ktos pomoc z odpaleniem tej gry ? sciagnalem i mam 52 pliki.nie maja one zadnego rozszerzenia-nic.jak to odpalic ?
Damian.
A czy w UEFA Champions LEague 2007/2008 sa bugi takie jak w fife np. ze z praktycznie kazdego wolnego i roznego jest gol?
szolpas
QUOTE(Damianinho @ Mar 19 2007, 15:44:32) [snapback]132017[/snapback]

A czy w UEFA Champions LEague 2007/2008 sa bugi takie jak w fife np. ze z praktycznie kazdego wolnego i roznego jest gol?

z rożnego może i nie ale z wonego niestety tak dry.gif
Lampard_8
QUOTE(>Kornel< @ Mar 18 2007, 20:48:39) [snapback]131931[/snapback]

moze mi ktos pomoc z odpaleniem tej gry ? sciagnalem i mam 52 pliki.nie maja one zadnego rozszerzenia-nic.jak to odpalic ?

Musisz te pliki skonvertować. I potem coś pozamieniać ,bo gdzieś tak było napisane, w sprawie TORRENTÓW.

Kopia FIFA07, tyle że gramy praktycznie cały czas wieczorem w deszczu. Śniegu wujek nie widział, jedynie rękawiczki na łapskach Ronaldinho.

Mam CL-a 04/05 i nie zawsze gra się wieczorem z deszczem. Trzeba to sobie ustawić dry.gif w opcjach meczu.
Bo np. w CL 04/05 jak się grało nocą to w kole (połowa) był znaczek CL-a ,a w dzień go nie było smile.gif smile.gif Nie to że BUg ,ale takie były zamiany między nocą a dniem smile.gif smile.gif A co do kopii FIFy 07 to ja się akurat nie zgadzam smile.gif smile.gif (każdy ma odmienne zdanie)
szolpas
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 19 2007, 16:28:57) [snapback]132029[/snapback]

Musisz te pliki skonvertować. I potem coś pozamieniać ,bo gdzieś tak było napisane, w sprawie TORRENTÓW.
Mam CL-a 04/05 i nie zawsze gra się wieczorem z deszczem. Trzeba to sobie ustawić dry.gif w opcjach meczu.
Bo np. w CL 04/05 jak się grało nocą to w kole (połowa) był znaczek CL-a ,a w dzień go nie było smile.gif smile.gif Nie to że BUg ,ale takie były zamiany między nocą a dniem smile.gif smile.gif A co do kopii FIFy 07 to ja się akurat nie zgadzam smile.gif smile.gif (każdy ma odmienne zdanie)

Owszem,zgadzam sie biggrin.gif happy.gif
Xabierr
Mam pytanie do tych, którzy juz posiadają tą gierke.
Czy mozna w edycji zawodnika ustawić, żeby grał on cały czas z wypuszczoną koluszką ? Czy my nie mamy na to wpływu?
I jeszcze jedno czy jest tutaj tak jak w PES-ie ze mamy sezon zimowy i wtedy gracze grają w rękawiczkach ? Czy mają je kiedy chcą ? Prosze o odp.

POZDRO
Bombka
wiadomosc do osoby,ktora ma problem ze sciagnieta uefa.to jest spakowane rarem i nie musisz niczego konwertowac tak jak to inni pisali.wystarczy,ze otworzysz jakis plik za pomoca raru i rozpakujesz,proste?
matthew
Uefa CL 06 / 07 > FIFA 07 w lekko poprawionej
oprawie. Szkoda ściągać.
pozdro
szolpas
QUOTE(Xabierr @ Mar 19 2007, 19:24:11) [snapback]132077[/snapback]

Mam pytanie do tych, którzy juz posiadają tą gierke.
Czy mozna w edycji zawodnika ustawić, żeby grał on cały czas z wypuszczoną koluszką ? Czy my nie mamy na to wpływu?
I jeszcze jedno czy jest tutaj tak jak w PES-ie ze mamy sezon zimowy i wtedy gracze grają w rękawiczkach ? Czy mają je kiedy chcą ? Prosze o odp.

POZDRO

eee...no to tak z tego co zauważyłem to rękawiczki mają kiedy chcą i jak narzie to nie zauważyłem sezonu zimowego dry.gif ,a w edycji nie ma takiego czegoś jak ustawianie wypuszczonej koszuli bo w ogule nie ma tej edycji wink.gif
Lampard_8
JA tam nie wiem, bo narazie z takimi ustawieniami spotkałem się tylko w PES 5 i PES 6. Jak EA się postarało to taki bajer dodali ,jak spieprzyli sprawe edycji (piłkarza) to tego bajerku nie będzie smile.gif Osobiście mi to wszystko jedno smile.gif Byle żeby była fajna rozgrywka smile.gif tongue.gif

A czy ktoś wie czy w CL 06/07 będą drużyny narodowe ,bo w poprzedniej części CL-a (04/05) tej opcji nie było i to całkiem zrozumiałe bo CL to chyba nie rozgrywki narodowe FIFA smile.gif Tak się pytam bo może komuś z EA to wpadło do głowy tongue.gif tongue.gif I coś takiego dodali smile.gif

A propo edycji , w CL 04/05 można było mieć tylko krótkie rękawki smile.gif a w starszej "siostrze" FIFie 05 ta opcja była tongue.gif

PzDR All
Xabierr
Eee to lipa troche jak edycję skopali... nie wiem jak wy, ale ja przywiazuje do edycji sporą wage, np. u mnie w pes 6 Ronaldinho musi biegac w wypuszczonej koszulce bo inaczej to aż mnie denerwuje ... heh..

POZDRO
rav
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 19 2007, 16:28:57) [snapback]132029[/snapback]

Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz. Słowem nie wspomniałem o CL04/05, który był notabene lepszy od aktualnych gałek od EAS.
Xabierr
Jeszcze jedno pytanko tongue.gif Gdzieś widziałem że można kupować buciki w shopie... czy można je przypisać każdemu zawodnikowi ? Chodzi mi o buciki NIKE, ADIDAS itp.

POZDRO
szolpas
Nie idzie kupywać butów huh.gif
Xabierr
QUOTE(szolpas @ Mar 20 2007, 21:33:30) [snapback]132331[/snapback]

Nie idzie kupywać butów huh.gif

O.o ale lipa...

Wielka prośba...
Zapewne wiele jest osób które ściągały tą gre z neta. Czy mógłby mi ktoś wrzuć na jakiś serv te pliczki co sie wypakowuje, chodzi mi o :

Part19,20,21,22,23,24,25,26,27 ... z góry dzięki...

POZDRO
Rafal USSJ
Grę mam od dzisiaj. Jest miłym przerywnikiem od PES-a. Bardzo fajnie się w nią gra. Duży plus za całą otoczkę i grafikę oraz muzykę. Stadiony wyglądają fantastycznie lepiej niż w PES-ie. Ogólnie gra jest naprawdę niezła i warto chociaż zobaczyć. Mam pytanie do tych co już grali/ją, mianowicie tryb The Treble. Czy można w nim zagrać drużyną z ORANGE EKSTRAKLASY, bo z tego co przeglądałem są tam do wyboru tylko te najmocniejsze ligi. Proszę o odpowiedź.
Chelsea_Win
W tym trybie o którym mówisz, mozna zagrac kazdym zespolem -> wiec i kims z OE, pozdro smile.gif
Rivaldinho
W Fife 07 za dużo nie grałem, nie przypadła mi do gustu(ostatnia możliwa Fifa była 99 i chyba 2001).Ostatnio postanowiłem posmakować CL 2006/2007, odpalam grę i odrazu mnie wkręciło-elegancki klimacik, licencja i extra oprawa meczowa ala Liga Mistrzów.Warto czasami odsunąć się na godzinkę od Pes`a i pyknąć w Fifę która idzie bardziej w strone realizmu gdy pes ucieka do arcade.Co do CL to ogólnie łatwo się strzela bramki, co do niektórych tu wypowiedzi uważam że niektóre komentarze z doopy są tzn. ludzie nawet w gre nie zagrali i gadają bzdety.Dla tych co nie grali i się wstydzą tej gry - polecam ! Aktualnie sobie BOT`em ciągne Lige Mistrzów.Jest fajna opcja Challenge gdzie mozemy się przenieść do meczu Man Utd-Bayern i grać od 89 min gdy to jeszcze niemiaszki wygrywały smile.gif
Pozdrawiam.
Lampard_8
Można odblokować buty, ale musisz je mieć w albumie smile.gif smile.gif To są takie naklejki i jak masz naklejki korków to możesz ich używać , jak mi nie wieżycie to wpiszcie na www.youtube.com ,UEFA Champions League 2006-2007 i znajdzcie filmik udostępniony przez EA smile.gif smile.gif Tam będzie w pewnym momencie przewracał kartki albumy ,będątam piłki,twarze zawodników,herby i buty smile.gif smile.gif

PzdR
Rafal USSJ
QUOTE(Chelsea_Win @ Mar 21 2007, 01:33:45) [snapback]132368[/snapback]

W tym trybie o którym mówisz, mozna zagrac kazdym zespolem -> wiec i kims z OE, pozdro smile.gif

Niestety w tym trybie nie ma ORANGE Ekstraklasy sad.gif. Jest 5 najmocniejszych lig europejskich. Angielska, niemiecka, francuska, włoska i hiszpańska. Chyba że OE można odblokować. Wie ktoś może jak?
Lampard_8
Myślę ,że powinna być OE, no bo już do tego stopnia gre spieprzyć, to lekka przesada smile.gif smile.gif

PzDr
Rafal USSJ
Tzn Orange E. jest wink.gif ,tyle że nie można kierować zespołem z naszej ligi w trybie kariery. Ale można wybrać tryb samego pucharu LM i tam kierować rodzimymi zespołami wink.gif. A w karierze tylko tymi mocniejszymi zespołami. Trochę szkoda ale mówi się trudno wink.gif. Pozdro.
Varies.
Mogłby ktoś wrzucić torrenta rolleyes.gif
bojanek
QUOTE(CRISS123 @ Mar 21 2007, 13:30:26) [snapback]132443[/snapback]

Mogłby ktoś wrzucić torrenta rolleyes.gif

elo ziom biggrin.gif

na mojej stronce jest torrent http://www.tmwyspiana.vgh.pl

wystarczy sie tylko zarejestrowac ( rejestracja jest Darmowa !!! )

pozdro cool.gif
Varies.
QUOTE(bojanek @ Mar 21 2007, 13:40:42) [snapback]132446[/snapback]

elo ziom biggrin.gif

na mojej stronce jest torrent http://www.tmwyspiana.vgh.pl

wystarczy sie tylko zarejestrowac ( rejestracja jest Darmowa !!! )

pozdro cool.gif

Jaki program plecacie do ściągania?Azureus?

Rafal USSJ
To nie jest forum o torrentach dry.gif .Wystarczy wejść na google i wszystko się ma. A stron z torentami jest od cholery. A do ściągania polecam UTorent. Takie posty powinny być wygaszane rolleyes.gif .
Lampard_8
Ja też polecam uTorrent smile.gif smile.gif A co do CL 06/07 to myśle że OE da się odblkować ,tak jak było w FIFIE 06 ,że mocniejsze kuby dało się odblokować smile.gif Tylko w Cl słabsze wink.gif

A jak się ściągnie już torrent CL-a to co zrobić ??
Rivaldinho
OE odrazu jest w grze...myślałem że będą tu się wypowiadały osoby które w gre grały a nie nakarmione trailerem i plotkami kolegów prześlizgłe kreatury.
kukson
Grałem w ta grę i się troche rozczarowałem co to za frajda szczelać co 3 minuty bramke. I wogóle jakoś nic nie zrobiło na mnie większego wrażenia ogólnie nie polecam
szolik
Mam UCL 07 i nie moge uruchomic. Wrzucam cracka wszytsko normalnie tak jak powinno byc i robi sie czarny ekran i wraca do windy z błędem ze aplikacja zostanie zamknięta i takie tam. Czemu tak sie moze dziać. Pomocy.

Rivaldinho
QUOTE(szolik @ Mar 24 2007, 02:19:00) [snapback]133325[/snapback]

Mam UCL 07 i nie moge uruchomic. Wrzucam cracka wszytsko normalnie tak jak powinno byc i robi sie czarny ekran i wraca do windy z błędem ze aplikacja zostanie zamknięta i takie tam. Czemu tak sie moze dziać. Pomocy.

Masz za słabego PC`ta lub nie masz DirectX 9.0c smile.gif
szolik
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 24 2007, 10:44:26) [snapback]133379[/snapback]

Masz za słabego PC`ta lub nie masz DirectX 9.0c smile.gif

Nie wiem moze to wina tego ze nie mam DirectX bo komp mam wystarczający na tą gierkę, anwet troche lepszy.
Rivaldinho
Kliknij Start-->Uruchom i wpisz "dxdiag" wyświetli Ci się wszystko na temat twojego DirectX`a.Jeżeli nie ma 9.0c to poprostu zainstaluj go sobie z płyty Fify smile.gif
szolik
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 24 2007, 13:41:56) [snapback]133453[/snapback]

Kliknij Start-->Uruchom i wpisz "dxdiag" wyświetli Ci się wszystko na temat twojego DirectX`a.Jeżeli nie ma 9.0c to poprostu zainstaluj go sobie z płyty Fify smile.gif

mam 9.0c i mimo to nie działa.
michal_f
gierka ogolnie jest fajna, ale pesa i tak nie pobije. mogli przy niej bardziej popracowac i zmienic troche(polepszyc) gameplay i grafike
szolik
Mam pewien problem z uruchomieniem gry. Otóż włączam ją i wszytsko leci normalnie tak jak powinno czyli intro i te obrazki a gdy dochodzi do takiego obrazka i jest napis please wait i leci tam hymn champions league to wychodzi do windy ale bez zadnego błędu. Po prostu tak jakbym wyłączył grę. Jak ten problem rozwiązać??? Proszę o pomoc
szolik
pomoże ktoś??? bardzo mi na tym zależy
szolpas
Przeinstaluj windowsa
szolik
a jakieś mniej drastyczne rozwiązania??? bo to komp mojego brata i gdybym to zrobił to bym chyba więcej nigdy juz nie usiadł przed kompem.
szolik
Mam pewną prośbę otóz prosze o przesłanie mi pliku "filelist" z folderu gdzie jest zainstalowana gra, poniewaz jest on mi do pewnej rzeczy potrzebny. Z góry thanks
szolik
Nie mam juz siły sciągaca po raz trzxeci tej gry a chyba wiem juz czemu nie działa więc prosze posiadaczy gry o pomoc. Czy jest w waszej grze w folderze "data" plik big.fat oraz fifa.fat . Napiszcie proszę czy taki macie u siebie i ile on waży a jesli ktoś mi go wrzuci to będe go całowałpo rękach. Prosze niech ktoś pomoze
szolik
No nie wierzę ze nikt na tym forum nie ma tej gry. no niech ktoś sie wysili i je wrzuci please

EDIT: edytuj posty!
szolik
http://ligauefa.ir.pl/ zapraszam do ligi Uefa CHampions league
Xfazi
grałem na PSP i mi się nie podoba.Pro Evo 2007 rox.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.