z tymi oczami to jedna wielka padaka niedlugo to będziecie robic tak ze spalszczycie cala twarz i teksturke tylko dacie - dla mnie to bez sensu
widzę opinie są dość sceptyczne a więc pozostane przy tradycyjnym robieniu........ oczów(?)

xD next face to poprawiony Robinson.....: jest tylko jedna mała lipka xD niee wiem kiedy go zrobię bo wolnego czasu brak:| może w weekend znajde czas to poprawię go i może skrobne jakąś facjatke
.:CR7:.
Mar 31 2007, 00:06
Ładna paczka ale do gry wrzuciłbym tylko Olembe
chatek
Mar 31 2007, 07:53
Ja też ale reszta mordek też bardzo ładna
Kr4W!3C
Mar 31 2007, 07:59
Ronaldo tez bardzo fajny tylko szkoda ze robiles z takiej dziwnej foty
pozdro
matthew
Mar 31 2007, 09:27
Najlepszy Quaresma jakiego widziałem

dzieki!
extra pack:D download of course
szolpas
Mar 31 2007, 09:51
Zajebicho paczka szczególnie podobaja mi sie Olembe
Kr4W!3C
Mar 31 2007, 09:52
Bardzo bardzo Badne mordki!

tak trzymaj <5> Ronaldo the best
Carmin
Mar 31 2007, 10:09
brawo za fp, bdb mordki.
don rxf
Mar 31 2007, 10:54
Bardzo ładna paczka, skorzystam osobiście tylko z Olembe, ale brawo za reszte, niezla robota.
pozdro
Olembe swietny,reszta trzyma dobry poziom.
Damian.
Mar 31 2007, 11:06
B.dobra paczka. Najlepszy Olembe
lewusek
Mar 31 2007, 15:49
Supeer paka tylko szkoda ze Kryska ma taka dziwna mine
New Face:

Co do Torresa niee zrobiłem go, ponieważ bmp kompletnie mi nie wychodziło:| może to wina fotki:\ btw poczekam na lepszą fotę w necie ale pewnie jak będzie fajna fotka to jakiś facemaker inny z pewnością go wykona........ także cierpliwości.....
Nowin33
Apr 1 2007, 14:11
Fajna mordka!Jedynie włosy dziwnie wyglądaja,i wydaje mi się ze nie pasują do niego...ale ogolnie spoko.
papry11
Apr 1 2007, 14:13
niewiem dla czego ale mordka niepodoba mi się.Może to dla tego że efekt psują włosy
Twarzyczka ladna...ale wlosy do kitu
prawie jak zwlakow wlosy do kitu tak jakby sie nie uczesal a zewlakow raczej o ten detal dba
srednio mi sie podoba.. moze jakiejs dziwnej fotki uzyles, mozesz pokazac?
mialem swietna fote zewlakowa, wyszedl by ci pewnie o niebo lepszy.. zagadam do jednego czleka bo mu ja dawalem, moze jeszcze ja ma... jak tak to wyedytuje posta i pokaze

edit:
taka znalazlem, ale to nie o ta mi chodzilo
don rxf
Apr 1 2007, 14:40
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 15:03:51) [snapback]135359[/snapback]
New Face:

Co do Torresa niee zrobiłem go, ponieważ bmp kompletnie mi nie wychodziło:| może to wina fotki:\ btw poczekam na lepszą fotę w necie ale pewnie jak będzie fajna fotka to jakiś facemaker inny z pewnością go wykona........ także cierpliwości.....
Oprócz włosów do poprawy oczy głównie mapowanie, usta mają dziwny krztałt, a tak po za tym twarz ładna

pozdro
Model według mnie dobry, ale bmp mogłoby być lepsze.
mi też się wydaję, że cała "chujowatość" w tym fajsie twki w bmp xD z pewnością do wersji finalnej zrobie włoski i poprawie te bmp .....
dziex za komenty i proszę o więcej xD
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 17:51:46) [snapback]135410[/snapback]
mi też się wydaję, że cała "chujowatość" w tym fajsie twki w bmp xD z pewnością do wersji finalnej zrobie włoski i poprawie te bmp .....
Fakt,bmp nie najlepsze,ale model calkiem spoko
Apr 1 2007, 20:11
Z tej foty to powinieneś o dwa nieba lepsze bmp zrobić
olivier
Apr 1 2007, 20:43
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 17:51:46) [snapback]135410[/snapback]
Tu nie tylko chodzi o bmp ale o nos i usta.Popraw to a bedzie mordka lux.
Ver 2

wymieniłem włoski i bmp........ ocenki i komenty mile widziane
Hayalet
Apr 2 2007, 08:07
Też dziwny, podobnie jak poprzednia wersja.
Do poprawy:
-podobieństwo ;d
Apr 2 2007, 10:00
Wg mnie gorszy od ver1
don rxf
Apr 2 2007, 10:30
QUOTE(Pelas @ Apr 2 2007, 00:56:22) [snapback]135497[/snapback]
Ver 2

wymieniłem włoski i bmp........ ocenki i komenty mile widziane
Wcześniej mi się bardziej podobał, teraz jest jakiś dziwny, nos, oczy, brwi jakoś dziwnie wyglądają

pozdro
lewusek
Apr 2 2007, 11:17
Fajna jakosc ale taki nie podobny
AdamSzmulki
Apr 2 2007, 12:38
zgadzam sie z innymi zrób go bardziej podobnego
Nie podoba mi sie, wogole nie podobny.
Mówiłem zmień tylko czoło

Ver 1 lepsza chociaż żadna nie porywa IMO. Zamiana włosków na włoski makaya to nie był także dobry wybór
Apr 2 2007, 18:35
zrób go z fotki którą dał olo
olivier
Apr 2 2007, 18:37
Teraz go zrobiłeś takjakby na takiego płaskiego,ver.1 oczywiście lepsza od tej pracuj i pracuj.Podoba mnie się twoje bmp.Nic po zatym
papry11
Apr 2 2007, 19:04
kurde słaba twarz a wszczególności podobieństwo.Jedyne co podobne to brwi...(w wersji 2) no ale w sumie lepszej bym nie zrobił
Wersja pierwsza dużo lepsza. Na drugiej to zero podobieństwa niestety.
Z tego co pamiętam to ktoś (Jaszcząp?) wykonał już dobrego Żewłaka przed MŚ.
Hej !!! postanowiliśmy się z Crisem rozdzielić, ponieważ ja zaprzestaje robienia mord z powodu braku czasu.......... uważam że robienie mordy raz na tydzień niee umożliwi mi rozwienięcia się w facemakingu co mija się z celem xD
Także bierzemy taki maly rozwód z Crisem, ponieważ niee chce mu blokowac przypięcia tematu xd to tyle Cya
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.