Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas & C.ronaldo
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
T-Mac
z tymi oczami to jedna wielka padaka niedlugo to będziecie robic tak ze spalszczycie cala twarz i teksturke tylko dacie - dla mnie to bez sensu
Pelas
widzę opinie są dość sceptyczne a więc pozostane przy tradycyjnym robieniu........ oczów(?)biggrin.gif xD next face to poprawiony Robinson.....: jest tylko jedna mała lipka xD niee wiem kiedy go zrobię bo wolnego czasu brak:| może w weekend znajde czas to poprawię go i może skrobne jakąś facjatke
E 9
Prosiłeś o fotki Sebastiana Tyraly:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

A co do twarzy to jestem za tradycyjną wersją oczow biggrin.gif

Poszukam jeszcze fotek tego Zidana.POzdro i czekam na Tyrale rolleyes.gif
.:CR7:.
Mój facepack z poprawionymi już twarzami biggrin.gif
IPB Image

DOWNLOAD:
http://www.pimpmyupload.com/993223
http://files.filefront.com//;7083108;;/

MAT92
Ładna paczka ale do gry wrzuciłbym tylko Olembe smile.gif
chatek
Ja też ale reszta mordek też bardzo ładna wink.gif
Kr4W!3C
Ronaldo tez bardzo fajny tylko szkoda ze robiles z takiej dziwnej foty
pozdro
matthew
Najlepszy Quaresma jakiego widziałem wink.gif
dzieki!
Pelas
extra pack:D download of course
szolpas
Zajebicho paczka szczególnie podobaja mi sie Olembe biggrin.gif
Kr4W!3C
Bardzo bardzo Badne mordki! biggrin.gif tak trzymaj <5> Ronaldo the best
Carmin
brawo za fp, bdb mordki.
don rxf
Bardzo ładna paczka, skorzystam osobiście tylko z Olembe, ale brawo za reszte, niezla robota.
pozdro
ryba
Olembe swietny,reszta trzyma dobry poziom.
Damian.
B.dobra paczka. Najlepszy Olembe
lewusek
Supeer paka tylko szkoda ze Kryska ma taka dziwna mine smile.gif
Pelas
New Face:

IPB Image

Co do Torresa niee zrobiłem go, ponieważ bmp kompletnie mi nie wychodziło:| może to wina fotki:\ btw poczekam na lepszą fotę w necie ale pewnie jak będzie fajna fotka to jakiś facemaker inny z pewnością go wykona........ także cierpliwości.....
Nowin33
Fajna mordka!Jedynie włosy dziwnie wyglądaja,i wydaje mi się ze nie pasują do niego...ale ogolnie spoko.
papry11
niewiem dla czego ale mordka niepodoba mi się.Może to dla tego że efekt psują włosy
sawyer
Twarzyczka ladna...ale wlosy do kitu wink.gif
dikhet
prawie jak zwlakow wlosy do kitu tak jakby sie nie uczesal a zewlakow raczej o ten detal dba
olo
srednio mi sie podoba.. moze jakiejs dziwnej fotki uzyles, mozesz pokazac?
mialem swietna fote zewlakowa, wyszedl by ci pewnie o niebo lepszy.. zagadam do jednego czleka bo mu ja dawalem, moze jeszcze ja ma... jak tak to wyedytuje posta i pokaze wink.gif

edit:
taka znalazlem, ale to nie o ta mi chodzilo
IPB Image
don rxf
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 15:03:51) [snapback]135359[/snapback]

New Face:

IPB Image
Co do Torresa niee zrobiłem go, ponieważ bmp kompletnie mi nie wychodziło:| może to wina fotki:\ btw poczekam na lepszą fotę w necie ale pewnie jak będzie fajna fotka to jakiś facemaker inny z pewnością go wykona........ także cierpliwości.....

Oprócz włosów do poprawy oczy głównie mapowanie, usta mają dziwny krztałt, a tak po za tym twarz ładna wink.gif
pozdro
reS
Model według mnie dobry, ale bmp mogłoby być lepsze.
Pelas
mi też się wydaję, że cała "chujowatość" w tym fajsie twki w bmp xD z pewnością do wersji finalnej zrobie włoski i poprawie te bmp .....

dziex za komenty i proszę o więcej xD
ryba
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 17:51:46) [snapback]135410[/snapback]

mi też się wydaję, że cała "chujowatość" w tym fajsie twki w bmp xD z pewnością do wersji finalnej zrobie włoski i poprawie te bmp .....

Fakt,bmp nie najlepsze,ale model calkiem spoko wink.gif
Z tej foty to powinieneś o dwa nieba lepsze bmp zrobić tongue.gif
olivier
QUOTE(Pelas @ Apr 1 2007, 17:51:46) [snapback]135410[/snapback]

Tu nie tylko chodzi o bmp ale o nos i usta.Popraw to a bedzie mordka lux.
Pelas
Ver 2
IPB Image

wymieniłem włoski i bmp........ ocenki i komenty mile widziane
Hayalet
Też dziwny, podobnie jak poprzednia wersja.

Do poprawy:
-podobieństwo ;d
Wg mnie gorszy od ver1
don rxf
QUOTE(Pelas @ Apr 2 2007, 00:56:22) [snapback]135497[/snapback]

Ver 2
IPB Image
wymieniłem włoski i bmp........ ocenki i komenty mile widziane

Wcześniej mi się bardziej podobał, teraz jest jakiś dziwny, nos, oczy, brwi jakoś dziwnie wyglądają wink.gif
pozdro
lewusek
Fajna jakosc ale taki nie podobny smile.gif
AdamSzmulki
zgadzam sie z innymi zrób go bardziej podobnego smile.gif
BoBaN
Nie podoba mi sie, wogole nie podobny.
luke
Mówiłem zmień tylko czoło smile.gif Ver 1 lepsza chociaż żadna nie porywa IMO. Zamiana włosków na włoski makaya to nie był także dobry wybór smile.gif
zrób go z fotki którą dał olo
olivier
Teraz go zrobiłeś takjakby na takiego płaskiego,ver.1 oczywiście lepsza od tej pracuj i pracuj.Podoba mnie się twoje bmp.Nic po zatym
papry11
kurde słaba twarz a wszczególności podobieństwo.Jedyne co podobne to brwi...(w wersji 2) no ale w sumie lepszej bym nie zrobił tongue.gif
kostek
Wersja pierwsza dużo lepsza. Na drugiej to zero podobieństwa niestety.
Z tego co pamiętam to ktoś (Jaszcząp?) wykonał już dobrego Żewłaka przed MŚ.
Pelas
Hej !!! postanowiliśmy się z Crisem rozdzielić, ponieważ ja zaprzestaje robienia mord z powodu braku czasu.......... uważam że robienie mordy raz na tydzień niee umożliwi mi rozwienięcia się w facemakingu co mija się z celem xD

Także bierzemy taki maly rozwód z Crisem, ponieważ niee chce mu blokowac przypięcia tematu xd to tyle Cya
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.